Το θέμα Google Chrome αλλάζει συνεχώς; 3 Διορθώσεις για δοκιμή

Το θέμα Google Chrome αλλάζει συνεχώς; 3 Διορθώσεις για δοκιμή

Το Google Chrome είναι ένα πολύ γνωστό πρόγραμμα περιήγησης ιστού που φημίζεται για την ταχύτητα, τη χρηστικότητα και τις προσαρμοσμένες λειτουργίες του. Ένα από τα πιο δημοφιλή χαρακτηριστικά του είναι η δυνατότητα αλλαγής της εμφάνισης και του θέματος του προγράμματος περιήγησης Chrome για να ταιριάζει στις προσωπικές σας προτιμήσεις.

Ωστόσο, ορισμένοι χρήστες ανέφεραν ότι το Chrome επιστρέφει στο προεπιλεγμένο θέμα κάθε φορά που κάνουν επανεκκίνηση της εφαρμογής. Σε αυτό το σεμινάριο, θα εξηγήσουμε γιατί το θέμα του Google Chrome αλλάζει συνεχώς και πώς να το διορθώσετε.

Γιατί το θέμα μου Chrome αλλάζει συνέχεια;

Όταν προσθέτετε ένα νέο θέμα στο Chrome, θα αλλάξει την εμφάνιση της γραμμής εργαλείων, της γραμμής σελιδοδεικτών και της εικόνας φόντου. Το πρόβλημα είναι ότι το Chrome φαίνεται να αλλάζει αυτόματα θέματα και συνδυασμούς χρωμάτων ώστε να ταιριάζουν με την εικόνα φόντου — οπότε αν αλλάξει, αλλάζει ολόκληρο το θέμα.

Ακόμη χειρότερα, φαίνεται ότι υπάρχουν μερικές παραλλαγές αυτού του σφάλματος, όπως:

 1. Το θέμα αλλάζει μόλις προσθέσετε μια νέα εικόνα φόντου στη σελίδα Νέα καρτέλα. Συνήθως, ο συνδυασμός χρωμάτων αλλάζει για να ταιριάζει με τη νέα εικόνα.
 2. Το θέμα επανέρχεται στην προεπιλογή όταν κάνετε επανεκκίνηση του προγράμματος περιήγησης Chrome.
 3. Το θέμα επανέρχεται στις προεπιλογές όταν κάνετε επανεκκίνηση της συσκευής σας.

Δυστυχώς, μέχρι τη στιγμή της συγγραφής αυτού του άρθρου, δεν υπήρξε επίσημη απάντηση από την Google σχετικά με το γιατί συμβαίνει αυτό το σφάλμα ή πώς να το διορθώσετε.

Ωστόσο, η πιθανή αιτία είναι μια ρύθμιση που ονομάζεται “Προσαρμογή εξαγωγής χρώματος Chrome”. Αυτή η ρύθμιση φαίνεται να κάνει τον συνδυασμό χρωμάτων της αρχικής σας σελίδας να αλλάζει ανάλογα με το θέμα που κατεβάζετε από το Chrome Web Store.

Ένας άλλος πιθανός λόγος είναι ότι οι ρυθμίσεις σας στο Chrome σε διαφορετικές συσκευές έρχονται σε διένεξη μεταξύ τους. Το θέμα σας Chrome συγχρονίζεται μεταξύ συσκευών Windows, iOS, Mac και Android, εάν είναι συνδεδεμένες στον ίδιο Λογαριασμό Google. Προβλήματα συγχρονισμού ενδέχεται να προκαλέσουν προβλήματα με το θέμα σας, με αποτέλεσμα να επανέλθει στην προεπιλογή.

Πώς να σταματήσετε την αυτόματη αλλαγή του θέματος του Google Chrome

Μέχρι στιγμής, φαίνεται ότι υπάρχουν τρεις τρόποι για να διορθώσετε το σφάλμα αλλαγής χρώματος του Chrome:

1. Ελέγξτε τις ρυθμίσεις προσαρμογής του Chrome

Οι προσαρμογές του Google Chrome σάς επιτρέπουν να προσθέτετε διαφορετικά θέματα και προσαρμοσμένα χρώματα. Ωστόσο, εάν αφήσετε τις ρυθμίσεις του στις προεπιλογές, θα τις μετατοπίσει αυτόματα ανάλογα με τις εικόνες φόντου και άλλες αλλαγές. Για να διορθώσετε αυτό:

 1. Ανοιξε Google Chrome και επιλέξτε Προσαρμόστε το Chrome στην κάτω δεξιά γωνία της πλαϊνής γραμμής.
 1. Επιλέγω Επαναφορά στο Classic Chrome.

2. Απενεργοποιήστε τις σημαίες Chrome

Οι σημαίες του Google Chrome προσφέρουν στους χρήστες έναν τρόπο να ενεργοποιούν και να απενεργοποιούν ορισμένες λειτουργίες του Chrome που δεν εμφανίζονται στο μενού ρυθμίσεων. Υπάρχουν δύο σημαίες Chrome που φαίνεται να κάνουν το θέμα του Chrome να αλλάζει αυτόματα. Για να διορθώσετε αυτό:

 1. Ανοιξε Χρώμιο.
 2. Πληκτρολογήστε “chrome://flags” στη γραμμή αναζήτησης και πατήστε Εισαγω.
 3. Εύρημα Προσαρμόστε την εξαγωγή χρώματος Chrome και αλλάξτε την τιμή του σε “Απενεργοποιημένο”.
 1. Εάν αυτό δεν διορθώσει το πρόβλημα, αναζητήστε Δυναμική χρωματική γκάμα και αλλάξτε την τιμή από “Προεπιλογή” σε “Απενεργοποιημένη”. Ανάλογα με την έκδοση του Chrome που διαθέτετε, αυτή η επιλογή ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμη.

3. Επανεγκαταστήστε το θέμα σας

Εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προβλήματα, μπορείτε να προσπαθήσετε να απεγκαταστήσετε και να επανεγκαταστήσετε το θέμα μέσω του Google Web Store:

 1. Ανοιξε Χρώμιο.
 2. Επίλεξε το τρεις κάθετες κουκκίδες στην επάνω δεξιά γωνία και, στη συνέχεια, επιλέξτε Ρυθμίσεις από το αναδυόμενο μενού.
 1. Επιλέγω Εμφάνιση.
 1. Στην ενότητα “Θέμα”, επιλέξτε Επαναφορά στο προκαθορισμένο.
 1. Τύπος Ανοιξε Ηλεκτρονικό κατάστημαεντοπίστε το θέμα και επιλέξτε Προσθήκη στο Chrome.

Επιλέξτε ένα νέο θέμα Chrome; Γιατί όχι

Το Google Chrome προσφέρει μια μεγάλη γκάμα ανοιχτόχρωμων και σκούρων θεμάτων, προσθηκών, ακόμη και ειδικής σκοτεινής λειτουργίας, ώστε να μπορείτε να κάνετε την εμπειρία περιήγησής σας όσο το δυνατόν πιο απρόσκοπτη. Ας ελπίσουμε ότι αυτό το άρθρο αντιμετώπισης προβλημάτων σας βοήθησε να επιλύσετε όλα τα ζητήματα με το θέμα του Chrome και μπορείτε να επιστρέψετε στην περιήγηση με ηρεμία.

Διαβάστε επίσης :Τα Windows 10 εμφανίζουν λάθος ώρα

Η μηχανή αναζήτησης αλλάζει συνέχεια στο Yahoo;

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5019

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *