δωρεάν εικόνες

10 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις δωρεάν StockSnap το 2023

Ας παραδεχτούμε. Οι στοκ εικόνες παίζουν ουσιαστικό ρόλο στη ζωή κάθε φωτογράφου. Όχι μόνο οι φωτογράφοι αλλά και οι στοκ εικόνες ήταν εξίσου σημαντικές για τους bloggers και τους σχεδιαστές ιστοσελίδων.

Ωστόσο, η εύρεση δωρεάν, υψηλής ποιότητας φωτογραφιών στοκ μπορεί να είναι δύσκολη υπόθεση. Αν και πολλοί ιστότοποι προσφέρουν δωρεάν στοκ εικόνες, όσο περισσότερο περιηγείστε, τόσο περισσότερο θα μπερδεύεστε.

Ας πάρουμε το παράδειγμα του StockSnap, το οποίο έχει πολλές όμορφες δωρεάν εικόνες στοκ. Το σπουδαίο είναι ότι το StockSnap καλύπτει κάθε ενότητα εικόνων, που κυμαίνονται από τη φύση, την περίληψη, την τεχνολογία, τους υπολογιστές κ.λπ. Όχι μόνο αυτό, αλλά ο ιστότοπος προσθέτει επίσης εκατοντάδες εικόνες κάθε μέρα.

Διαβάστε επίσης :13 Καλύτερες τοποθεσίες δωρεάν στοκ βίντεο

10 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις δωρεάν StockSnap

Επομένως, εάν θέλετε να εξερευνήσετε ιστότοπους όπως το StockSnap, αυτό το άρθρο είναι για εσάς. Αυτό το άρθρο θα μοιραστεί μερικούς από τους καλύτερους ιστότοπους όπως το StockSnap λάβετε δωρεάν στοκ εικόνες. Λοιπόν, ας τσεκάρουμε.

1. Pixabay

Pixabay

Το Pixabay είναι αυτή τη στιγμή το καλύτερο και το κορυφαίο δωρεάν στοκ εικόνας ιστοσελίδα. Το καλύτερο πράγμα για το Pixabay είναι ότι έχει πάνω από 14 εκατομμύρια δωρεάν στοκ εικόνες που μπορείτε να κατεβάσετε.

Όχι μόνο αυτό, αλλά το Pixabay έχει επίσης στοκ βίντεο, διανύσματα και εικονογραφήσεις. Συνολικά, είναι ο καλύτερος δωρεάν ιστότοπος εικόνων στοκ σήμερα.

καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Pixabay για δωρεάν στοκ εικόνες

2. Pexels

Pexels

Το Pexels είναι ένας άλλος καλύτερος ιστότοπος, όπως το StockSnap, όπου μπορείτε να κάνετε λήψη πολλών στοκ εικόνων υψηλής ανάλυσης δωρεάν.

Η διεπαφή του Pexels είναι αρκετά καθαρή και καλά οργανωμένη, επιτρέποντας στους χρήστες να αναζητούν εικόνες μέσω λέξεων-κλειδιών. Όχι μόνο αυτό, αλλά ακριβώς όπως το Pixabay, το Pexels έχει επίσης μια ενότητα βίντεο.

3. Εκρηξη

Εκρηξη

Το Burst είναι ένας κορυφαίος ιστότοπος δωρεάν στοκ με εικόνες και πλάνα που μπορείτε να επισκεφτείτε αυτήν τη στιγμή. Ο ιστότοπος διαθέτει μια τεράστια συλλογή από δωρεάν στοκ εικόνες. Ο ιστότοπος υποστηρίζεται από την Shopify, η οποία είναι η κορυφαία εταιρεία ηλεκτρονικού εμπορίου.

Το μόνο μειονέκτημα του ιστότοπου είναι ότι ορισμένες φωτογραφίες απαιτούν να συνδεθείτε με έναν premium λογαριασμό Shopify.

4. Ξεβιδώστε

Ξεβιδώστε

Λοιπόν, αν ψάχνετε για δωρεάν ιστότοπους εικόνων στοκ από όπου μπορείτε να κατεβάσετε εικόνες που σχετίζονται με την τεχνολογία για το ιστολόγιό σας, τότε το Unsplash μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς.

Μάντεψε? Κάθε φωτογραφία που θα βρείτε στο Unsplash κυκλοφόρησε υπό τον CCO. Ο ιστότοπος είναι πολύ δημοφιλής μεταξύ των bloggers και των διαφημιστών.

5. LibreStock

δωρεάν εικόνες χωρίς πνευματικά δικαιώματα

Όπως και το StockSnap, θα βρείτε τόνους στοκ εικόνες υψηλής ποιότητας στο LibreStock. Το καλύτερο πράγμα για το LibreStock είναι ότι αποκτά δωρεάν λήψη και χρήση εικόνων από δημοφιλείς ιστότοπους εικόνων όπως το Shutterstock, το Pexels κ.λπ.

Ο ιστότοπος καλύπτει πολλές κατηγορίες εικόνων, όπως ψηφιακή, τεχνολογία, υπολογιστές, φύση κ.λπ.

6. Επανάληψη λήψης

Επανάληψη λήψης

Το Reshot είναι γνωστό για την τεράστια βιβλιοθήκη με επιλεγμένες δωρεάν στοκ φωτογραφίες. Οι εικόνες που είναι διαθέσιμες σε αυτόν τον ιστότοπο επιλέχθηκαν προσεκτικά και είναι ιδανικές για επαγγελματική και προσωπική χρήση.

Ο ιστότοπος είναι πολύ δημοφιλής μεταξύ των bloggers και των διαχειριστών μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Έτσι, το Reshot είναι ένας άλλος καλύτερος ιστότοπος με δωρεάν στοκ εικόνας όπως το StockSnap που μπορείτε να επισκεφτείτε τώρα.

7. FoodiesFeed

FoodiesFeed

Εάν έχετε ένα blog τροφίμων, τότε πρέπει να προσθέσετε σελιδοδείκτη στο FoodiesFeed. Όπως υποδηλώνει το όνομα του ιστότοπου, το FoodiesFeed είναι αφιερωμένο στους λάτρεις του φαγητού και στους φωτογράφους.

Στο FoodiesFeed, θα βρείτε τόνους εικόνων τροφίμων υψηλής ανάλυσης. Όλες οι φωτογραφίες που κοινοποιούνται στο FoodiesFeed είναι δωρεάν για λήψη και χρήση.

8. Εικονογραφία

Εικονογραφία

Δεν είναι ένας ιστότοπος στοκ εικόνων αλλά ένα ιστολόγιο όπου οι φωτογράφοι μοιράζονται τις φωτογραφίες τους. Το υπέροχο είναι ότι όλες οι εικόνες κυκλοφόρησαν υπό την CCO Creative Commons. Αυτό σημαίνει ότι αυτές οι εικόνες μπορούν να χρησιμοποιηθούν δωρεάν χωρίς να δίνονται πόντους.

Αν μιλάμε για τις εικόνες που φιλοξενούνται στον ιστότοπο, ο ιστότοπος καλύπτει εικόνες κάθε κατηγορίας. Έτσι, εάν προτιμάτε την ποιότητα από την ποσότητα, αυτός ο ιστότοπος μπορεί να είναι ο καλύτερος για εσάς.

9. Picjumbo

Picjumbo

Το Picjumbo είναι ένας ιστότοπος που σας επιτρέπει να κατεβάζετε φωτογραφίες υψηλής ποιότητας δωρεάν. Ένας επαγγελματίας Φωτογράφος διευθύνει τον ιστότοπο και καλύπτει φωτογραφίες διαφόρων κατηγοριών.

Σχεδόν όλες οι εικόνες που βρίσκετε στο Picjumbo είναι δωρεάν για λήψη και χρήση για προσωπική και εμπορική χρήση. Επιπλέον, μπορείτε να εγγραφείτε στο Picjumbo Premium για να λαμβάνετε επιπλέον φωτογραφίες απευθείας στα εισερχόμενα του email σας.

10. Vecteezy

Vecteezy

Το Vecteezy είναι άλλο καλύτερες εναλλακτικές λύσεις StockSnap στη λίστα από όπου μπορείτε να ανακαλύψετε και να κατεβάσετε εκπληκτικές στοκ φωτογραφίες δωρεάν. Διαθέτει μια ειδική ενότητα που παραθέτει δωρεάν φωτογραφίες για προσωπική και εμπορική χρήση.

Όσον αφορά το περιεχόμενο της εικόνας, το Vecteezy έχει εικόνες από διάφορες κατηγορίες όπως Ζώα και άγρια ​​ζωή, Άνθρωποι και τρόπος ζωής, Ταξίδια και περιπέτεια και πολλά άλλα.

Μπορείτε να πάρετε δωρεάν στοκ φωτογραφίες για τα προσωπικά και εμπορικά σας έργα από αυτούς τους ιστότοπους. Εάν γνωρίζετε οποιονδήποτε άλλο τέτοιο ιστότοπο, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης :Οι 10 καλύτεροι ιστότοποι για στοκ βίντεο


Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5030

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *