εφαρμογές για λήψη βίντεο που μοιάζουν με DSLR στο iPhone

10 χρήσιμες εφαρμογές για λήψη DSLR σαν βίντεο στο iPhone σας

Πάντα προτιμάμε να απαθανατίζουμε τις πολύτιμες στιγμές μας σε βίντεο και φωτογραφίες και όλες αυτές οι στιγμές θα μπορούσαν να είναι πιο ευχάριστες όταν καταγράφονται σε εξαιρετική ποιότητα. Όπως και στην άψογη ποιότητα και εστίαση, πολλές στιγμές φαίνονται εντυπωσιακές.

Ωστόσο, σήμερα, οι περισσότεροι χρήστες θέλουν να τραβήξουν βίντεο όπως DSLR. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουμε συγκεντρώσει μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές για να ανεβάσουμε τη λήψη βίντεο στο επόμενο επίπεδο. Λοιπόν, ας δούμε μερικά χρήσιμα εφαρμογές για λήψη βίντεο που μοιάζουν με DSLR στο iPhone.

10 χρήσιμες εφαρμογές για λήψη βίντεο που μοιάζουν με DSLR στο iPhone σας

Όλες οι εφαρμογές που έχουμε μοιραστεί στο άρθρο είναι διαθέσιμες στο Apple App Store. Φροντίστε πάντα να κατεβάζετε εφαρμογές iOS μόνο από αξιόπιστες πηγές. Ας αρχίσουμε.

1. MoviePro

MoviePro

Λοιπόν, το MoviePro είναι ένα επαγγελματική εφαρμογή εγγραφής βίντεο και δημιουργίας ταινιών για iPhone. Το υπέροχο με το MoviePro είναι ότι προσφέρει χειροκίνητα χειριστήρια για σχεδόν κάθε δυνατότητα.

Με το MoviePro, μπορείτε να εγγράψετε βίντεο/timelapse, να ρυθμίσετε με μη αυτόματο τρόπο την εστίαση, να ορίσετε μη αυτόματα τους ρυθμούς καρέ, να σταθεροποιήσετε το βίντεο και πολλά άλλα.

Ωστόσο, οι περισσότερες βασικές λειτουργίες ήταν διαθέσιμες μόνο στην premium έκδοση της εφαρμογής. Επίσης, η χρήση της εφαρμογής είναι λίγο περίπλοκη.

2. Videon

Videon

Το Videon είναι ένα πλήρες εφαρμογή εγγραφής και επεξεργασίας βίντεο διαθέσιμο στο κατάστημα εφαρμογών iOS. Διαθέτει όλα όσα χρειάζεστε για να καλύψετε τις ανάγκες σας για εγγραφή βίντεο. Από την εγγραφή βίντεο μέχρι την επεξεργασία έως την προβολή, το Videon τα κάνει όλα.

Η εφαρμογή προσφέρει χειροκίνητα χειριστήρια για σχεδόν κάθε δυνατότητα. Ορισμένες από τις δυνατότητες του Videon περιλαμβάνουν Ρυθμιζόμενους ρυθμούς καρέ, Σταθεροποίηση βίντεο, λειτουργία HDR, λειτουργία χειροκίνητης εστίασης και πολλά άλλα.

3. ProCam 8

Pro Cam 3

Η ProCam ξεχωρίζει από τις πιο mainstream εφαρμογές εγγραφής βίντεο. Μπορείτε να προσθέσετε σφραγίδες ημερομηνίας στα αρχεία σας και τα σήματα πνευματικών δικαιωμάτων, ακόμη και να αλλάξετε το στυλ κειμένου, το μέγεθος και τη σκιά των γραμματοσήμων.

Παρέχει πολλές λειτουργίες λήψης όπως φωτογραφία, νυχτερινή λειτουργία, λειτουργία ριπής, αργό κλείστρο, λειτουργία πορτρέτου κ.λπ. Όσον αφορά τις δυνατότητες εγγραφής βίντεο, η εφαρμογή υποστηρίζει εγγραφή 4K ultra HD με υψηλό ρυθμό καρέ.

Όχι μόνο αυτό, αλλά προσφέρει επίσης πάνω από 19 ολοκληρωμένα εργαλεία προσαρμογής για κούρεμα, περικοπή, περιστροφή, κατοπτρισμό κ.λπ.

4. ProShot

ProShot

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή iOS για να σας βοηθήσει με τη φωτογραφία και τη βιντεοσκόπηση, μην ψάχνετε άλλο από το ProShot. Είναι μια προηγμένη εφαρμογή που σας επιτρέπει να τραβάτε φωτογραφίες και να εγγράφετε βίντεο.

Το ProShot σάς επιτρέπει να επιλέξετε τις λειτουργίες Auto, Manual και Programs για να τραβήξετε βίντεο. Στη χειροκίνητη λειτουργία, μπορείτε να ρυθμίσετε τα πάντα σύμφωνα με την επιθυμία σας. Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να τραβάτε εύκολα βίντεο 4K, Timelapse 4K και πολλά άλλα.

5. Κινηματική

Κινηματική

Το Kinomatic είναι μια άλλη εξαιρετική εφαρμογή κάμερας που παρέχει επιλογές εγγραφής βίντεο σε επαγγελματικό επίπεδο. Μπορείτε να τραβήξετε μη αυτόματα βίντεο 4K και να ορίσετε τιμές ISO και ταχύτητα κλείστρου.

Επιπλέον, με το Kinomatic, μπορείτε να παρακολουθείτε τα επίπεδα ήχου κατά την εγγραφή. Επομένως, είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή iOS για τη λήψη βίντεο που μοιάζουν με DSLR σε ένα iPhone.

6. FiLMic Pro

FiLMic Pro

Το Filmic Pro είναι η πιο ισχυρή και πλούσια σε δυνατότητες εφαρμογή για εγγραφή βίντεο που είναι διαθέσιμη για iPhone. Μάντεψε? Το Filmic Pro σάς προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε για να τραβήξετε εκπληκτικά βίντεο τύπου DSLR στο iPhone σας.

Παρέχει χειροκίνητα χειριστήρια για σχεδόν κάθε λειτουργία και φέρνει πολλές επαγγελματικές επιλογές εγγραφής βίντεο, όπως ρίγες ζέβρας, αιχμή εστίασης, εγγραφή καμπύλης log gamma κ.λπ.

7. ProMovie Recorder

ProMovie Recorder

Λοιπόν, μπορείτε επίσης να βασιστείτε στο ProMovie Recorder για τη λήψη βίντεο τύπου DSLR. Φέρνει σχεδόν κάθε απαραίτητο εργαλείο εγγραφής βίντεο για να τραβήξετε μοναδικές λήψεις. Ωστόσο, το μόνο μειονέκτημα της εφαρμογής είναι ότι προσθέτει ένα υδατογράφημα στα εγγεγραμμένα βίντεο.

Πρέπει να κάνετε μια αγορά 3 $ εντός εφαρμογής για να αφαιρέσετε αυτά τα υδατογραφήματα. Οι μαθητές μπορεί να βρουν την εφαρμογή περίπλοκη επειδή η διεπαφή της δεν είναι ούτε ελκυστική ούτε καλά σχεδιασμένη.

8. Obscura

Obscura 2

Το Obscura είναι μια premium εφαρμογή κάμερας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο iPhone σας τραβήξτε φωτογραφίες που μοιάζουν με DSLR. Το υπέροχο με το Obscura είναι ότι παρέχει στους χρήστες προηγμένα χειριστήρια κάμερας για να τραβήξουν τις πιο εκπληκτικές φωτογραφίες.

Αν αυτό δεν ήταν αρκετό για να σας πείσει, τότε επιτρέψτε μου να σας πω ότι το Obscura προσφέρει επίσης μια μεγάλη γκάμα από υπέροχα φίλτρα για να προσθέσετε στυλ στις εικόνες σας.

9. ΤΣΙΧΛΑ

ΤΣΙΧΛΑΤο MAVIS είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή στη λίστα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη λήψη βίντεο που μοιάζουν με DSLR στο iPhone σας. Αυτή είναι η απόλυτη επαγγελματική κάμερα δημιουργίας ταινιών και εκπομπής για το iPhone.

Παρέχει εργαλεία κινηματογράφησης επαγγελματικού επιπέδου, όπως η εστίαση κορύφωσης, η παρακολούθηση κυματομορφής, το διανυσματικό σκόπιο, το ψευδές χρώμα και οι ζέβρες. Υποστηρίζει εγγραφή βίντεο HD, 2K και 4K.

10. Πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών και βίντεο PicsArt

Πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών και βίντεο PicsArt

Αυτό δεν καταγράφει βίντεο, αλλά θα σας βοηθήσει να επεξεργαστείτε τα βίντεο. Το PicsArt Photo & Video Editor μπορεί να δώσει μια μοναδική πινελιά σε κάθε συνηθισμένο βίντεο.

Η εφαρμογή διαθέτει πολλά φίλτρα για να δώσετε στα βίντεό σας μια πινελιά DSLR. Η εφαρμογή μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την αφαίρεση περιττών αντικειμένων, την κοπή και περικοπή βίντεο κ.λπ.

Παραπάνω είναι οι καλύτερες εφαρμογές για τη λήψη βίντεο που μοιάζουν με DSLR στο iPhone. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Διαβάστε επίσης:καλύτερες εφαρμογές iOS για να βελτιώσετε την ποιότητα της κάμερας του iPhone

Οι 10 καλύτερες εφαρμογές μαγειρικής για iPhone

καλύτερες εφαρμογές για βελτίωση της μουσικής εμπειρίας στο iPhone

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *