Πού βρίσκεται η κάμερα στη Smart TV

Πού είναι η κάμερα στη Samsung Smart TV

Γρήγορη απάντηση

  • Οι έξυπνες τηλεοράσεις της σειράς Samsung 7, 8 και 9 F διαθέτουν ενσωματωμένη κάμερα στο επάνω μέρος της στεφάνης.

Οι έξυπνες τηλεοράσεις της σειράς F Samsung προσφέρουν ενσωματωμένη κάμερα. Στη σειρά Samsung Smart TV της σειράς F, έχετε έξι μοντέλα (σειρές 4, 5, 6, 7, 8 και 9). Μόνο το Οι σειρές τηλεοράσεων 7, 8 και 9 διαθέτουν ενσωματωμένη κάμερα. Για άλλα μοντέλα, πρέπει να αγοράσετε μια εξωτερική κάμερα.

Χρησιμοποιώντας την ενσωματωμένη κάμερα, μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε αναγνώριση κίνησης και προσώπου χαρακτηριστικά. Μπορείς να κάνεις βιντεοκλήσεις απευθείας από την τηλεόραση και ούτω καθεξής. Εάν δεν θέλετε την κάμερα, μπορείτε να την ανασύρετε χειροκίνητα.

Σε αυτόν τον οδηγό, θα μάθετε πού μπορείτε να βρείτε την ενσωματωμένη κάμερα στην τηλεόρασή σας Samsung και πώς να τη χρησιμοποιήσετε.

Το VPN είναι πλέον απαραίτητο, προτείνουμε το ATLASVPN

Διαβάστε επίσης:Πώς να αντιστοιχίσετε το Samsung Smart Remote με την Samsung TV

Πώς να ενεργοποιήσετε το χρονοδιακόπτη ύπνου στη Samsung Smart TV

Πού βρίσκεται η κάμερα στη Smart TV της σειράς F της Samsung

Η κάμερα της Samsung Smart TV βρίσκεται στο κορυφαίο κέντρο στο πλαίσιο της τηλεόρασης. Εάν χρησιμοποιείτε αυτήν την κάμερα, θα είναι ευκολότερο να πραγματοποιείτε βιντεοκλήσεις στις οικογένειές σας και να παρακολουθείτε επαγγελματικές συναντήσεις. Μαζί με την κάμερα, μπορείτε να βρείτε δύο μικρόφωνα. Το ένα μικρόφωνο βρίσκεται στο κάτω μέρος της οθόνης της τηλεόρασης και το άλλο στο τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης Samsung.

Ενσωματωμένη κάμερα

Κάμερα σε Samsung Smart TV

Μια ενσωματωμένη αναδυόμενη κάμερα είναι διαθέσιμη στο Τηλεοράσεις Samsung σειρές 7, 8 και 9 F. Υπάρχει η επιλογή επέκτασης και ανάσυρσης της ενσωματωμένης κάμερας στη Samsung Smart TV.

Πατήστε την κάμερα

Απλώς πατήστε την κάμερα στην άκρη (χωρίς να αγγίξετε τον φακό) για να ενεργοποιήσετε την κάμερα. Η κάμερα θα εκτείνεται σε μια διαδρομή σε σχήμα καμπύλης. Για να ανασύρετε την κάμερα, σπρώξτε την κάμερα στην ίδια διαδρομή σε σχήμα καμπύλης. Θα ακούσετε έναν ήχο κλικ που υποδεικνύει ότι η κάμερα έχει ανασυρθεί. Εάν δεν ανασύρεται, επανεκκινήστε την τηλεόρασή σας Samsung για να διορθώσετε το πρόβλημα.

τραβήξτε την κάμερα

Εξωτερική κάμερα

εξωτερική κάμερα σε τηλεόραση samsung

Στην παλαιότερη Samsung Smart TV, πρέπει να αγοράσετε εξωτερικές κάμερες για να έχετε βιντεοκλήσεις. Σας προτείνουμε να αγοράσετε μόνο τη συνιστώμενη κάμερα της Samsung, την Samsung VG-STC4000 Κάμερα Skype TV με FULL HD. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την κάμερα από άλλες μάρκες, αλλά δεν θα έχετε την ίδια απόδοση. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα καλώδιο USB για να συνδέσετε την εξωτερική κάμερα web στην τηλεόρασή σας.

FAQ

1. Μπορώ να χρησιμοποιήσω το τηλεχειριστήριο για να ενεργοποιήσω ή να ενεργοποιήσω την κάμερα στην τηλεόρασή μου Samsung;

Όχι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τηλεχειριστήριο. Πρέπει να πιέσετε την κάμερα χειροκίνητα για να την ενεργοποιήσετε ή να την ανασύρετε.

Αποκάλυψη: Εάν μας αρέσει ένα προϊόν ή μια υπηρεσία, μπορεί να τα παραπέμψουμε στους αναγνώστες μας μέσω συνδέσμου συνεργάτη, πράγμα που σημαίνει ότι ενδέχεται να λάβουμε προμήθεια παραπομπής από την πώληση, εάν αγοράσετε το προϊόν που προτείναμε. Διαβάστε περισσότερα για αυτό στην αποκάλυψη συνεργατών μας.

Διαβάστε επίσης:

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4904

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *