10 Εργαλεία για συγχρονισμό και αυτόματη μεταφόρτωση φωτογραφιών από το Android στο Cloud Storage

10 Εργαλεία για συγχρονισμό και αυτόματη μεταφόρτωση φωτογραφιών από το Android στο Cloud Storage

Οι φωτογραφίες στις οποίες κάνετε κλικ από τις κάμερες του smartphone σας θα μπορούσαν να είναι πολύτιμες. Αυτές οι φωτογραφίες είναι συχνά πολύτιμες και δεν θέλουμε να τις χάσουμε με οποιοδήποτε κόστος.

Ωστόσο, είναι πολύ πιθανό για όλους να χάσουν τις σημαντικές φωτογραφίες τους κατά την εκτέλεση οποιασδήποτε λειτουργίας διαγραφής, καθαρισμού ανεπιθύμητης ενέργειας ή αφαίρεσης προσωρινής μνήμης. Επομένως, συνιστάται πάντα να έχετε ένα δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας φωτογραφιών.

Υπάρχουν μερικές εύκολες επιλογές αποθήκευσης, όπως η αποθήκευση στο Cloud, για να αποτρέψετε τη διαγραφή των φωτογραφιών και των δεδομένων σας από οποιαδήποτε ατυχία στη συσκευή σας Android.

Διαβάστε επίσης: Πώς να αλλάξετε την ποιότητα των αντιγράφων ασφαλείας των φωτογραφιών Google στο Android

10 καλύτερες εφαρμογές για συγχρονισμό και μεταφόρτωση φωτογραφιών από το Android στο Cloud Storage

Σχεδόν όλοι οι δημοφιλείς πάροχοι υπηρεσιών cloud διαθέτουν πλέον μια αποκλειστική εφαρμογή για Android που μπορεί να δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας σημαντικών αρχείων στο χώρο αποθήκευσης cloud.

Έτσι, σε αυτό το άρθρο, θα απαριθμήσουμε τα λίγα καλύτερα Εφαρμογές Android για συγχρονισμό και αυτόματη μεταφόρτωση φωτογραφιών από το Android στον χώρο αποθήκευσης στο cloud.

1. Φωτογραφίες Google

Φωτογραφίες Google

Λοιπόν, το Google Photos είναι η προεπιλογή Εφαρμογή διαχείρισης φωτογραφιών για Android συσκευές. Η εφαρμογή αναπτύχθηκε από την Google για χρήστες Android.

Η εφαρμογή είναι μια ενιαία λύση για την προβολή, την επεξεργασία και τη μεταφόρτωση φωτογραφιών στο χώρο αποθήκευσης cloud. Επιπλέον, δημιουργεί αυτόματα ένα αντίγραφο ασφαλείας για κάθε εικόνα στο χώρο αποθήκευσης cloud.

Ωστόσο, πρόσφατα η Google τερμάτισε το σχέδιο προσφέροντας δωρεάν απεριόριστο χώρο αποθήκευσης στο Google Photos. Κάθε φωτογραφία που ανεβάζετε στο Google Photos υπολογίζεται στα δωρεάν 5 GB που προσφέρονται σε κάθε Λογαριασμό Google.

2. Microsoft Onedrive

Microsoft Onedrive

Αυτή είναι μια άλλη από τις καλύτερες εφαρμογές στη λίστα που επιτρέπει στους χρήστες να ανεβάζουν τα δεδομένα και τις φωτογραφίες τους στο cloud.

Όλες οι φωτογραφίες που ανεβάζετε στο OneDrive συγχρονίζονται σε όλες τις συνδεδεμένες συσκευές. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στις μεταφορτωμένες εικόνες από οποιαδήποτε συσκευή μέσω της εφαρμογής ή της έκδοσης web του Microsoft Onedrive.

Μπορείτε να διαμορφώσετε το παράθυρο αυτόματης μεταφόρτωσης της εφαρμογής για να προγραμματίσετε τις ημερομηνίες μεταφόρτωσης. Ωστόσο, το OneDrive παρέχει μόνο 5 GB ελεύθερου χώρου στο δίσκο, ο οποίος είναι ανεπαρκής για την αποθήκευση εικόνων.

3. G Cloud Backup

G Cloud Backup

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή Android για να δημιουργήστε αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας των μηνυμάτων, των επαφών, των αρχείων καταγραφής κλήσεων, των εγγράφων, των ρυθμίσεων, των φωτογραφιών κ.λπ., στην πλατφόρμα cloud, τότε πρέπει να δοκιμάσετε το G Cloud Backup.

Σε σύγκριση με άλλες εφαρμογές, το G Cloud Backup προσφέρει περισσότερες δυνατότητες. Ωστόσο, η δωρεάν έκδοση της εφαρμογής προσφέρει μόνο 1 GB αποθηκευτικού χώρου στο cloud.

Πρέπει να χρησιμοποιήσετε την έκδοση web του G Cloud Backup για πρόσβαση στα αποθηκευμένα δεδομένα σας. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην έκδοση ιστού του από τη διεύθυνση URL: http://www.gcloudbackup.com

4. pCloud

pCloud

Λοιπόν, το pCloud είναι μια δωρεάν εφαρμογή αποθήκευσης cloud στη λίστα που σας παρέχει 10 GB δωρεάν αποθήκευσης στο cloud. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα 10 GB χώρου για να αποθηκεύσετε απεριόριστες φωτογραφίες και βίντεο.

Το καλό με το pCloud είναι ότι μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας φωτογραφιών και βίντεο από το τηλέφωνό σας με την επιλογή αυτόματης μεταφόρτωσης.

Δεδομένου ότι το pCloud είναι μια υπηρεσία αποθήκευσης cloud, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα αποθηκευμένα αρχεία σας από οποιαδήποτε συσκευή. Εάν θέλετε να έχετε τα αρχεία σας στην επιφάνεια εργασίας σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την web έκδοση του pCloud.

5. Amazon Photos

Amazon Prime Photos

Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την υπηρεσία, πρέπει να εγγραφείτε στο Amazon Prime. Με μια συνδρομή Prime, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στις υπηρεσίες Amazon Photos και Amazon Video, οι οποίες έχουν κατασκευαστεί διαφορετικά για τη μεταφόρτωση φωτογραφιών και βίντεο.

Ωστόσο, στο Amazon Photos, οι χρήστες έχουν περιορισμένη χωρητικότητα αποθήκευσης. Ο δωρεάν λογαριασμός σάς επιτρέπει να αποθηκεύσετε έως και 5 GB φωτογραφιών και βίντεο.

6. Κουτί

Κουτί

Το υπέροχο με το Box είναι ότι επιτρέπει στους χρήστες να αποθηκεύουν, να διαχειρίζονται και να μοιράζονται αρχεία, φωτογραφίες, βίντεο και έγγραφα με 10 GB δωρεάν αποθήκευσης στο cloud. Με την εφαρμογή Box Android, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο περιεχόμενό σας στο διαδίκτυο, από τον υπολογιστή, το τηλέφωνο ή το tablet σας.

Το καλό με το Box είναι ότι υποστηρίζει πάνω από 200+ τύπους αρχείων, συμπεριλαμβανομένων των PDF, Word, Excel, AI και PSD. Επιπλέον, μπορείτε να προβάλετε και να εκτυπώσετε και αυτούς τους τύπους αρχείων.

7. Proton Drive

Proton Drive

Το Proton Drive είναι μια υπηρεσία αποθήκευσης cloud που δημιουργήθηκε από την παγκόσμιας κλάσης ομάδα πίσω από την Proton Mail.

Η μονάδα αποθήκευσης cloud είναι κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο για να διατηρείτε τα αρχεία, τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας ασφαλή από απειλές απορρήτου και ασφάλειας.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Proton Drive για κινητά για να ανεβάσετε έγγραφα, φωτογραφίες και βίντεο από την κινητή συσκευή σας, να μοιραστείτε έναν ασφαλή σύνδεσμο στα αρχεία σας, να επιλέξετε και να αποκτήσετε πρόσβαση στα αρχεία εκτός σύνδεσης κ.λπ.

8. Dropbox

Dropbox

Τα περισσότερα από τα νέα smartphone Android έχουν ήδη προεγκατεστημένη αυτήν την εφαρμογή. Το Dropbox ειδικεύεται σε λειτουργίες όπως η αυτόματη μεταφόρτωση φωτογραφιών, η εύκολη κοινή χρήση κ.λπ.

Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι το Dropbox έχει επίσης υποστήριξη Microsoft Office. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να χειριστεί και αρχεία του Microsoft Office.

9. Dropsync

Dropsync

Αν ψάχνετε τρόπους για να δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας των φωτογραφιών και των αρχείων σας με το Dropbox Το Cloud Storage και, στη συνέχεια, το Dropsync μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή. Το Dropsync είναι ένα από τα καλύτερα και ιδανικά εργαλεία συγχρονισμού φωτογραφιών, εγγράφων και αρχείων.

Το υπέροχο με το Dropsync είναι ο αμφίδρομος αυτόματος συγχρονισμός αρχείων και φακέλων. Όχι μόνο αυτό, αλλά το Dropsync παρέχει επίσης στους χρήστες πολλές λειτουργίες χειροκίνητου συγχρονισμού.

10. JioCloud

JioCloud

Εάν ζείτε στην Ινδία και χρησιμοποιείτε υπηρεσίες τηλεπικοινωνιών Jio, το JioCloud μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για την αποθήκευση των αρχείων σας. Το JioCloud είναι μια εφαρμογή αποθήκευσης cloud για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας φωτογραφιών, βίντεο, εγγράφων, ήχου, επαφών και πολλά άλλα.

Μάντεψε? Το JioCloud σάς παρέχει περισσότερα από 50 GB δωρεάν online αποθηκευτικό χώρο. Μπορείτε επίσης να εγγραφείτε στο πρόγραμμα αναφοράς και κέρδους για να ξεκλειδώσετε περισσότερο χώρο αποθήκευσης.

Έτσι, αυτές οι εφαρμογές θα ανεβάσουν αυτόματα και θα συγχρονίσουν τις φωτογραφίες σας Android στο χώρο αποθήκευσης cloud. Εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης:12 καλύτεροι πάροχοι αποθήκευσης Cloud

Διαχείριση αρχείων Cloud

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4904

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *