Οι καλύτερες εφαρμογές μαγειρικής για iPhone

Οι 10 καλύτερες εφαρμογές μαγειρικής για iPhone το 2023

Μετά την αγορά ενός iPhone, οι χρήστες συνεχίζουν να δοκιμάζουν πολλές εφαρμογές και εκατομμύρια εφαρμογές αναπτύσσονται για αυτό το λειτουργικό σύστημα. Εάν χρησιμοποιείτε iPhone, μπορεί να έχετε ήδη κατεβάσει πολλές εφαρμογές για να διευκολύνετε την καθημερινότητά σας.

Αυτό το άρθρο θα συζητήσει μερικές από αυτές τις εφαρμογές που θα λατρέψετε, καθώς θα σας βοηθήσουν να μαγειρέψετε καλύτερα. Ναι, υπάρχουν διαθέσιμες εφαρμογές για iPhone που θα σας βοηθήσουν στο μαγείρεμα φαγητού.

10 καλύτερες εφαρμογές για βελτίωση της μουσικής εμπειρίας στο iPhone

10 καλύτερες εφαρμογές μαγειρικής για iPhone

Εδώ, παραθέτουμε το καλύτερες εφαρμογές iPhone για μαγείρεμα για να σας βοηθήσει να μαγειρέψετε επαγγελματικά. Επομένως, ρίξτε μια ματιά στις εφαρμογές που συζητούνται παρακάτω.

1. Ιστορίες Κουζίνας

Εφαρμογές iPhone για να ανεβάσουν τη μαγειρική σας στο επόμενο επίπεδο

Αυτή είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές που θα λατρέψετε να δοκιμάσετε στο iPhone σας. Εκατομμύρια χρήστες λατρεύουν την εφαρμογή καθώς προσφέρει ευκαιρίες σε φιλόδοξους και έμπειρους σεφ να βελτιώσουν τις μαγειρικές τους δεξιότητες και να ανακαλύψουν νόστιμες νέες συνταγές και μαγειρική έμπνευση.

Με τα καταστήματα Kitchen, μπορείτε να ανακαλύψετε γρήγορα νόστιμες και εύκολες στο μαγείρεμα συνταγές. Διαθέτει επίσης λειτουργία μαγειρέματος που σας καθοδηγεί αβίαστα μέσα από συνταγές, βήμα προς βήμα.

2. Μαγειρική επιφάνεια

Εφαρμογές iPhone για να ανεβάσουν τη μαγειρική σας στο επόμενο επίπεδο

Το Cookpad είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή για να βρείτε και να μοιραστείτε πρωτότυπες συνταγές. Η εφαρμογή μαγειρικής iOS προσφέρει εκατοντάδες εύκολες συνταγές που υποβάλλονται από συναδέλφους οικιακούς μάγειρες όπως εσείς.

Ένα μοναδικό και κοινωνικό περιβάλλον μαγειρικής όπου οι άνθρωποι δημοσιεύουν συνταγές και φωτογραφίες. Αφού μαγειρέψετε τη συνταγή σας, οι άλλοι μπορούν να σχολιάσουν και να μοιραστούν φωτογραφίες της προσπάθειάς τους.

3. Νόστιμες συνταγές και λίστα αγορών

Εφαρμογές iPhone για να ανεβάσουν τη μαγειρική σας στο επόμενο επίπεδο

Αν και δεν είναι πολύ δημοφιλές, το Yummly εξακολουθεί να είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές μαγειρέματος iPhone που μπορείτε να έχετε. Η εφαρμογή σάς προσφέρει πρόσβαση σε πάνω από 2 εκατομμύρια + συνταγές.

Όχι μόνο αυτό, αλλά το Yummly έχει ακόμη και πολλές οδηγίες βήμα προς βήμα συνταγές, εκπαιδευτικά βίντεο, ώρες και περισσότερα εύχρηστα εργαλεία για να κάνετε το μαγείρεμα παιχνιδάκι.

4. NYT Μαγειρική

NYT Μαγειρική

Το NYT Cooking από τους New York Times Company είναι καταπληκτικό Εφαρμογή μαγειρέματος για iPhone. Είναι μια εφαρμογή με κορυφαία βαθμολογία στο Apple App Store και παρέχει χιλιάδες συνταγές από τους New York Times.

Μπορείτε επίσης να λάβετε ένα κουτί συνταγών για να αποθηκεύσετε τις αγαπημένες σας συνταγές και μια προηγμένη αναζήτηση για να βρείτε συνταγές κατά διατροφή, κουζίνα, τύπο γεύματος κ.λπ. Συνολικά, το NYT Cooking είναι μια εξαιρετική εφαρμογή μαγειρικής για iPhone.

5. BigOven: 350.000+ Συνταγές

Εφαρμογές iPhone για να ανεβάσουν τη μαγειρική σας στο επόμενο επίπεδο

Όπως υποδηλώνει το όνομα, είναι η καλύτερη εφαρμογή για να βρείτε μια τεράστια συλλογή οδηγών συνταγών. Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να μάθετε νέες συνταγές και να σχεδιάζετε τα γεύματά σας, να διαχειριστείτε τη λίστα με τα παντοπωλεία σας, να μειώσετε τη σπατάλη τροφίμων, να ανακαλύψετε τροφές που κάνουν καλό στην υγεία σας και πολλά άλλα.

6. SideChef

SideChef

Το SideChef είναι μια από τις καλύτερες και κορυφαίες εφαρμογές μαγειρικής iOS που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο iPhone σας. Με το SideChef, μπορείτε να προγραμματίσετε τα γεύματά σας για την εβδομάδα σε λιγότερο από 10 λεπτά.

Είναι μια εφαρμογή όπου μπορείτε να προγραμματίσετε και να ψωνίσετε για τις μαγειρικές σας ανάγκες. Η εφαρμογή προσφέρει επίσης οδηγίες βήμα προς βήμα φωτογραφίες, βίντεο και ήχου για να μαγειρέψετε καλύτερα.

7. Πιπέρι

Πιπέρι

Το Pepper είναι ελαφρώς διαφορετικό από όλες τις άλλες εφαρμογές iPhone που αναφέρονται στο άρθρο. Βασικά, αυτή είναι μια εφαρμογή μαγειρικής που συνδυάζεται με τη δύναμη των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Έτσι, αυτό που λαμβάνετε σε αντάλλαγμα είναι ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης όπου οι άνθρωποι μοιράζονται τις καταπληκτικές συνταγές μαγειρικής τους. Μπορείτε να δημιουργήσετε το ψηφιακό σας βιβλίο μαγειρικής, να μοιραστείτε τις δικές σας συνταγές με την κοινότητα, να παραγγείλετε συστατικά συνταγών κ.λπ.

Συνολικά, το Pepper έχει όλα όσα χρειάζεστε για να ανεβάσετε τις μαγειρικές σας δεξιότητες στο επόμενο επίπεδο.

8. Επικούριος

Επικούριος

Το Epicurious είναι ένα από τα καλύτερες εφαρμογές τροφίμων για iPhone μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Με το Epicurious, μπορείτε εύκολα να βρείτε τις καλύτερες συνταγές στον κόσμο, να παρακολουθήσετε απίστευτα βίντεο παρασκευής φαγητού κ.λπ.

Όχι μόνο αυτό, αλλά το Epicurious προσφέρει επίσης ένα κουτί συνταγών όπου μπορείτε να αποθηκεύσετε και να παρακολουθήσετε ξανά τα αγαπημένα σας βίντεο συνταγών.

9. Ωχ αυτή λάμπει

Ωχ αυτή λάμπει

Εάν είστε χορτοφάγος και αναζητάτε μια εφαρμογή iOS για να βρείτε τις πιο δημοφιλείς συνταγές με βάση τις φυτικές συνταγές που αγαπούν οι θαυμαστές, τότε πρέπει να δώσετε το Oh She Glows. Δεν θα το πιστέψετε, αλλά η εφαρμογή έχει τώρα πάνω από 140 λαχταριστές συνταγές με βάση τα φυτά και 120 συνταγές χωρίς γλουτένη.

Εκτός από αυτό, το Oh She Glows διαθέτει μοναδικά φίλτρα αναζήτησης για αναζήτηση συνταγών, περιήγηση σε φωτογραφίες τροφίμων υψηλής ανάλυσης κ.λπ.

10. Γευστικός

Γευστικός

Το Tasty από το Buzzfeed είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή για iPhone που θα ανέβαζε τη μαγειρική σας στο επόμενο επίπεδο. Με το Tasty, μπορείτε εύκολα να περιηγηθείτε σε περισσότερες από 4.000 γευστικές συνταγές, να βρείτε βήμα προς βήμα οδηγίες για το μαγείρεμα κ.λπ.

Όχι μόνο αυτό, αλλά το Tasty σάς επιτρέπει επίσης να ψωνίζετε για τα μαγειρικά υλικά που χρειάζεστε για να φτιάξετε τις αγαπημένες σας νόστιμες συνταγές και να τις παραλάβετε από τη Walmart.

Έτσι, αυτές είναι οι καλύτερες εφαρμογές iOS για να ανεβάσουν τη μαγειρική σας στο επόμενο επίπεδο. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Επίσης, εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Διαβάστε επίσης :Πώς να σαρώσετε τον κωδικό QR στο iPhone (iOS 17)

Apple iPhone 15 Pro εναντίον iPhone 14 Pro

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4904

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *