Δεν υπάρχει ήχος στις αναρτήσεις και την ιστορία του Instagram

Δεν υπάρχει ήχος στις αναρτήσεις και την ιστορία του Instagram; 9 τρόποι για να διορθώσετε

Είτε προσπαθείτε να παρακολουθήσετε έναν Reels συνταγής είτε να δείτε την ιστορία ενός φίλου, δεν υπάρχει τίποτα πιο απογοητευτικό από το να μην καταστρέφετε τον ήχο στο Instagram την εμπειρία σας. Αν δεν παρατηρείτε ήχο στα Reels ή Stories του Instagram, υπάρχει συνήθως μια γρήγορη λύση για να επαναφέρετε τα πράγματα στη σωστή τους τροχιά. Έχουμε 9 τρόπους για να διορθώσετε το πρόβλημά σας χωρίς ήχο στο Instagram.

1. Ελέγξτε εάν μια ιστορία ή ένα καρούλι έχει πραγματικά ήχο

Μπορεί να πανικοβάλλεστε που δεν ακούγεται ήχος στο Instagram όταν το περιεχόμενο που παρακολουθείτε δεν έχει πραγματικά ήχο. Εάν δεν βλέπετε ένα εικονίδιο μουσικής ή ένα όνομα μελωδίας, μπορεί να είναι ότι το Reel ή το Story που παρακολουθείτε απλά δεν έχει καθόλου ήχο.

2. Ελέγξτε ότι η αθόρυβη λειτουργία δεν είναι ενεργοποιημένη

Αυτό μπορεί να ακούγεται προφανές, αλλά είναι ενεργοποιημένη η αθόρυβη λειτουργία στο τηλέφωνό σας; Εάν συμβαίνει αυτό, δεν θα ακούτε κανέναν ήχο στα Stories ή στους τροχούς του Instagram. Ας ελπίσουμε ότι ο διπλός έλεγχος και η απενεργοποίηση της αθόρυβης λειτουργίας θα λύσει το πρόβλημά σας.

3. Δοκιμάστε να αυξήσετε την ένταση του τηλεφώνου σας

Όπως και η προηγούμενη επιδιόρθωση, αυτή είναι αρκετά απλή. Ενδέχεται να είναι απλώς μειωμένη η ένταση του τηλεφώνου ή του tablet σας. Δοκιμάστε να το ενεργοποιήσετε για να δείτε αν αυτό αλλάζει τα πράγματα.

4. Χρησιμοποιήστε ένα VPN

Ένας αρκετά συνηθισμένος λόγος για να μην αισθάνεστε ήχο στα Reels του Instagram είναι ότι το κομμάτι ή το τραγούδι που χρησιμοποιείται δεν έχει άδεια για ροή στο μέρος του κόσμου σας. Μπορείτε να το αντιμετωπίσετε χρησιμοποιώντας ένα VPN. Απλώς συνδέστε το VPN σας σε έναν διακομιστή περιοχής όπου το τραγούδι έχει άδεια χρήσης (συνήθως, αυτή είναι η χώρα όπου κατοικεί το άτομο που μοιράζεται το Reel) και αυτό θα επιλύσει το πρόβλημά σας.

5. Ελέγξτε για ενημερώσεις Instagram

Ένας γρήγορος τρόπος για να διορθώσετε το πρόβλημα χωρίς ήχο στο Instagram είναι να διασφαλίσετε ότι διαθέτετε την πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής. Ελέγξτε το Google Play store ή το Apple App Store για τυχόν ενημερώσεις, εγκαταστήστε τις, επανεκκινήστε τη συσκευή σας και δείτε εάν το πρόβλημα έχει επιλυθεί.

6. Δοκιμάστε να αποσυνδεθείτε και να εισέλθετε ξανά

Μερικά ζητήματα μπορούν να επιλυθούν εύκολα με την αποσύνδεση από την εφαρμογή και την εκ νέου είσοδο. Δείτε πώς να το κάνετε αυτό, αλλά βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τα στοιχεία σύνδεσής σας.

 1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram.
 2. Κάτω δεξιά στην οθόνη σας, πατήστε στο δικό σας Εικόνα προφίλ.
 3. Πατήστε το μενού χάμπουργκερ επάνω δεξιά και, στη συνέχεια, επιλέξτε Ρυθμίσεις και Απόρρητο.
 4. Κάντε κύλιση στο κάτω μέρος της λίστας και πατήστε Αποσύνδεση.
 5. Συνδεθείτε ξανά χρησιμοποιώντας τα ίδια στοιχεία λογαριασμού για να δείτε εάν το πρόβλημα έχει επιλυθεί.

7. Δοκιμάστε να καθαρίσετε την προσωρινή μνήμη του Instagram

Εξακολουθείτε να μην έχετε ήχο στα Stories και στους τροχούς του Instagram; Η εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης της εφαρμογής μπορεί συχνά να επιλύσει προβλήματα. Δείτε πώς να το κάνετε αυτό.

 1. Παω σε Ρυθμίσεις στη συσκευή σας.
 2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και μετά πατήστε στο Εφαρμογές ή Διαχειριστής εφαρμογών.
 3. Βρες το Εφαρμογή Instagram και αγγίξτε το.
 4. Παρακέντηση Αποθήκευση ή Καθαρισμός δεδομένων.
 5. Παρακέντηση Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης για να επιβεβαιώσετε ότι θέλετε να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη.

Είναι καλή ιδέα να επανεκκινήσετε την εφαρμογή αφού διαγράψετε την προσωρινή μνήμη.

8. Επανεγκαταστήστε το Instagram

Εάν εξακολουθείτε να μην ακούτε ήχο στα Reels ή Stories του Instagram, δοκιμάστε να απεγκαταστήσετε και να επανεγκαταστήσετε την εφαρμογή. Ωστόσο, βεβαιωθείτε ότι θυμάστε τα στοιχεία σύνδεσής σας ή τα έχετε αποθηκεύσει στο τηλέφωνό σας προτού το κάνετε αυτό. Δείτε πώς να το κάνετε.

 1. Πατήστε παρατεταμένα στο Εικονίδιο Instagram στη συσκευή σας και επιλέξτε Απεγκατάσταση ή Κατάργηση εφαρμογής.
 2. Ενδέχεται να δείτε ένα μήνυμα επιβεβαίωσης, στην οποία περίπτωση, πατήστε Εντάξει ή Διαγραφή εφαρμογής για να επιβεβαιώσετε ότι θέλετε να διαγράψετε το Instagram.
 3. Μόλις διαγραφεί η εφαρμογή, ανοίξτε το Google Play Store ή το Apple App Store και κάντε ξανά λήψη του Instagram.

9. Αναφέρετε το ζήτημα στο Instagram

Εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε πρόβλημα ήχου αφού δοκιμάσετε όλες τις παραπάνω επιδιορθώσεις, ήρθε η ώρα να απευθυνθείτε για υποστήριξη. Μπορεί αυτό να είναι ένα ζήτημα που επηρεάζει άλλους ανθρώπους ή μπορεί ακόμη και να είναι ένα νέο ζήτημα για το οποίο το Instagram δεν γνωρίζει ακόμα. Η ομάδα υποστήριξης συνήθως ανταποκρίνεται αρκετά σε τυχόν αναφερόμενα προβλήματα. Δείτε πώς μπορείτε να αναφέρετε το πρόβλημα ήχου στο Instagram:

 1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram και επιλέξτε τη δική σας Εικόνα προφίλ.
 2. Πατήστε το Μενού χάμπουργκερ επάνω δεξιά και, στη συνέχεια, επιλέξτε Ρυθμίσεις και Απόρρητο.
 3. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και κάτω Περισσότερες πληροφορίες και υποστήριξηπατήστε Βοήθεια.
 1. Παρακέντηση Αναφέρω ένα πρόβλημα.
 2. Στην παρακάτω αναδυόμενη οθόνη, πατήστε Αναφορά προβλήματος χωρίς ανακίνηση
 3. Στην επόμενη οθόνη θα ερωτηθείτε εάν θέλετε να συμπεριλάβετε πλήρη αρχεία καταγραφής και διαγνωστικά. Παρακέντηση Συμπερίληψη και Συνέχεια ή Μην συμπεριλάβετε και συνεχίστεανάλογα με τις προτιμήσεις σας.
 4. Συμπληρώστε το πλαίσιο με λεπτομέρειες για το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε, πότε συμβαίνει, ποια συσκευή και το λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιείτε κ.λπ. Μπορείτε επίσης να ανεβάσετε ένα στιγμιότυπο οθόνης του προβλήματος πατώντας Μεταφόρτωση ή Στιγμιότυπο οθόνης.
 5. Παρακέντηση Στείλετε μόλις ολοκληρώσετε την πληκτρολόγηση και η αναφορά σας θα σταλεί στην υποστήριξη του Instagram.

Η απουσία ήχου στις ιστορίες και τα Reels του Instagram μπορεί να είναι οδυνηρή, ειδικά εάν υπάρχει περιεχόμενο που πρέπει να παρακολουθήσετε και να ακούσετε αυτήν τη στιγμή. Ας ελπίσουμε ότι μία από αυτές τις επιδιορθώσεις θα σας βοηθήσει να επιλύσετε γρήγορα το πρόβλημα, ώστε να μπορείτε να επιστρέψετε στην απόλαυση περιεχομένου στο Instagram, με ήχο.

Πώς να προσθέσετε πολλές φωτογραφίες στο Instagram Story

Πώς να αντιδράτε σε μηνύματα στο Instagram (κινητό και υπολογιστή)

Πώς να διορθώσετε τη μουσική του Instagram που δεν λειτουργεί (9 μέθοδοι)

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *