Συγχώνευση βίντεο

12 καλύτερες εφαρμογές για συνδυασμό βίντεο στο Android το 2023

Τα περισσότερα νέα smartphone που έρχονται αυτές τις μέρες έχουν σχεδόν δύο ή τρεις κάμερες. Τα σύγχρονα smartphone Android μπορούν να εγγράψουν εκπληκτικά βίντεο με εξαιρετικούς ρυθμούς καρέ, αλλά μερικές φορές χρειαζόμαστε μια εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο.

Τα smartphone συνήθως δεν αποστέλλονται με μια ικανή εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο, αλλά δεν υπάρχει έλλειψη στο Google Play Store. Αυτό το άρθρο θα μοιραστεί μερικές εφαρμογές Android που θα σας βοηθήσουν να συνδυάσετε βίντεο στο Android. Εκτός από το συνδυασμό βίντεο, αυτές οι εφαρμογές επεξεργασίας μπορούν να σας βοηθήσουν με άλλα πράγματα επεξεργασίας.

Διαβάστε επίσης: 10 καλύτερα Icon Packs για Android

12 καλύτερες εφαρμογές για συνδυασμό βίντεο σε Android

Αυτό το άρθρο θα μοιραστεί τις καλύτερες εφαρμογές Android που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να συνδυάσετε βίντεο στο Android.

1. KineMasterKineMaster

Το KineMaster είναι ίσως το καλύτερο και κορυφαίο εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο και δημιουργίας βίντεο για smartphone Android. Το καλό με το KineMaster είναι ότι προσφέρει όλα τα εργαλεία επεξεργασίας για την επαγγελματική επεξεργασία βίντεο.

Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να συνδυάσετε πολλαπλά επίπεδα βίντεο, εικόνων, ειδικών εφέ και πολλά άλλα. Ναι, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για συνδυασμό πολλών βίντεο. Συνολικά, το KineMaster είναι μια εξαιρετική εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο για Android.

2. ΚΟΨΕ

ΚΟΨΕ

Είναι μια από τις καλύτερες και κορυφαίες εφαρμογές επεξεργασίας βίντεο που είναι διαθέσιμες για συσκευές Android. Αναπτύχθηκε από την ίδια ομάδα πίσω από το πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο InShot.

Αν μιλάμε για τις δυνατότητες του Youcut, η εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την προσθήκη δροσερών φίλτρων και εφέ μεταξύ των κλιπ. Όχι μόνο αυτό, αλλά το Youcut μπορεί να χρησιμοποιηθεί για περικοπή, συνδυασμό και προσθήκη κειμένου ή emoji σε βίντεο.

3. Filmora Go

Filmora Go

Αυτή η εφαρμογή είναι για όσους αναζητούν μια εύχρηστη και δωρεάν εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο για τη δημιουργία βίντεο για πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης και YouTube.

Με το Filmora Go, μπορείτε να επιταχύνετε ή να επιβραδύνετε οποιοδήποτε μέρος του βίντεο και να προσθέσετε κλασικές μεταβάσεις, όπως διάλυση, διαγραφή κ.λπ. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε, να περικόψετε και να συνδυάσετε δύο βίντεο σε ένα με το Filmora Go.

4. ActionDirector

ActionDirector

Είναι μια ολοκληρωμένη εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο που διατίθεται στο Google Play Store που χρησιμοποιείται πλέον από εκατομμύρια χρήστες. Με το ActionDirector, μπορείτε να εγγράψετε ένα νέο βίντεο ή να επεξεργαστείτε τα υπάρχοντα.

Μπορείτε ακόμη να επιταχύνετε ή να επιβραδύνετε οποιοδήποτε μέρος του βίντεο, να προσθέσετε εφέ κειμένου, εφέ μετάβασης, επικαλύψεις και φίλτρα, κ.λπ. Ορισμένες βασικές λειτουργίες επεξεργασίας βίντεο του ActionDirector περιλαμβάνουν περικοπή, κοπή, συνδυασμό βίντεο, προσθήκη ηχητικών λωρίδων κ.λπ.

5. Συγχώνευση βίντεο

Συγχώνευση βίντεο

Όπως λέει και το όνομα της εφαρμογής, το Video Merge είναι μια εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο που εστιάζει μόνο σε έναν στόχο – συνδυάζοντας πολλά βίντεο σε ένα. Επιτρέπει στους χρήστες να συγχωνεύουν βίντεο με απλά βήματα. απλά επιλέξτε δύο βίντεο και η εφαρμογή θα τα συγχωνεύσει δίπλα δίπλα.

Η εφαρμογή κάνει την επεξεργασία βίντεο στο παρασκήνιο χωρίς να επηρεάζει την απόδοση της συσκευής σας.

6. VEdit Video Cutter and Merger

VEdit Video Cutter and Merger

Αν ψάχνετε για μια εύχρηστη και αποτελεσματική λύση για να κόψετε και συγχώνευση βίντεο στο Androidτο VEdit Video Cutter and Merger μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή σας.

Μάντεψε? Το VEdit Video Cutter and Merger είναι μια σχετικά απλή εφαρμογή στη χρήση και έχει πολλές δυνατότητες. Για παράδειγμα, μπορείτε να συγχωνεύσετε απεριόριστα αρχεία βίντεο σε ένα, να μετατρέψετε τον ήχο σας κ.λπ.

7. VMER Video Merger Joiner Δωρεάν

VMER Video Merger Joiner Δωρεάν

Όπως λέει και το όνομα της εφαρμογής, το VMER Video Merger Joiner Free είναι μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να συγχωνεύσετε πολλά βίντεο σε ένα. Το καλό με το VMER Video Merger Joiner Free είναι ότι υποστηρίζει διάφορες μορφές βίντεο με διαφορετικούς ρυθμούς καρέ, μεγέθη καρέ και ρυθμούς ήχου.

Σε σύγκριση με όλες τις άλλες εφαρμογές της λίστας, το VMER Video Merger Joiner Free είναι πολύ πιο εύκολο στη χρήση και είναι γνωστό για την ελκυστική διεπαφή χρήστη του.

8. AndroVid

AndroVid

Το AndroVid είναι μια ολοκληρωμένη εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο και φωτογραφιών στο Google Play Store. Σε σύγκριση με όλες τις άλλες εφαρμογές επεξεργασίας βίντεο, το AndroVid είναι πιο εύκολο στη χρήση.

Με το AndroVid, μπορείτε εύκολα να κόψετε και να κόψετε βίντεο σε μέρη, να συγχωνεύσετε πολλά βίντεο και πολλά άλλα. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει επίσης να προσθέτετε κείμενο, μουσική και αυτοκόλλητα σε ένα βίντεο.

9. Πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο Inshot

InShot

Το Inshot είναι μια ολοκληρωμένη εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο για Android που προσφέρει πολλές χρήσιμες λειτουργίες δωρεάν. Με το Inshot Video Editor, μπορείτε να περιμένετε όλα τα είδη επαγγελματικών χαρακτηριστικών επεξεργασίας βίντεο, όπως περικοπή/κόψιμο βίντεο κλιπ, προσθήκη μουσικής και κειμένου σε βίντεο, εφέ σφάλματος κ.λπ.

Τα εφέ μετάβασης βίντεο του Inshot Video Editor σάς επιτρέπουν να συγχωνεύσετε 2 κλιπ προσθέτοντας τα εφέ μετάβασης. Συνολικά, το Inshot Video Editor είναι μια εξαιρετική εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο που δεν πρέπει να χάσετε.

10. VidTrim – Επεξεργαστής βίντεο

VidTrim - Επεξεργαστής βίντεο

Το VidTrim είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή στη λίστα που σας επιτρέπει να περικόψετε, να συγχωνεύσετε και να εφαρμόσετε εφέ βίντεο σε οποιοδήποτε συγκεκριμένο βίντεο. Αυτό που κάνει το VidTrim πιο χρήσιμο είναι ότι μπορεί να εξάγει ήχο από οποιοδήποτε βίντεο.

Εκτός από αυτό, το VidTrim προσφέρει επίσης μερικές επιλογές διακωδικοποίησης, όπως μετατροπή βίντεο σε MP4, αλλαγή μεγέθους ή συμπίεση των βίντεο.

11. Συγχώνευση βίντεο – Δίπλα δίπλα

Συγχώνευση βίντεο - Δίπλα δίπλα

Αυτή η εφαρμογή είναι λίγο διαφορετική από κάθε άλλη στο άρθρο. Video Merge – Side By Side είναι μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να τοποθετήσετε δύο βίντεο στο Android.

Ας πούμε; έχετε δύο διαφορετικά βίντεο μιας εκδήλωσης που έχουν τραβηχτεί από διαφορετικές οπτικές γωνίες. μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για να τα παίξετε ταυτόχρονα δίπλα-δίπλα.

12. Συγχώνευση βίντεο – Splice/Collage

Συγχώνευση βίντεο - Splice/Collage

Συγχώνευση βίντεο – Το Splice/Collage είναι μια άλλη εξαιρετική εφαρμογή στη λίστα που σας επιτρέπει να συγχωνεύσετε πολλά βίντεο σε ένα. Η εφαρμογή είναι σχετικά απλή στη χρήση και είναι δωρεάν.

Η εφαρμογή δέχεται σχεδόν όλες τις κύριες μορφές βίντεο ως είσοδο, όπως MP4, MKV, 3GP, MOV, FLV, AVI, M4V, κ.λπ. Η εφαρμογή διαθέτει επίσης μια λειτουργία sequence mode που σας επιτρέπει να συνδέετε πολλά βίντεο σε ένα βίντεο με χρονολογική σειρά.

Έτσι, αυτές είναι οι καλύτερες εφαρμογές Android για να συνδυάσετε βίντεο στο Android. Εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης :καλύτερες εφαρμογές επεξεργασίας βίντεο YouTube

καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Gboard για Android


Ισίδωρος
Ισίδωρος
Άρθρα: 5427