εφαρμογές μουσικής για iPhone

Οι 10 καλύτερες εφαρμογές μουσικής για iPhone

Σε ποιον δεν αρέσει να ακούει μουσική; Φυσικά, όλοι το κάνουν. Αλλά για μια σωστή μουσική εμπειρία, χρειάζεστε μια εφαρμογή ροής μουσικής.

Εάν έχετε iPhone, έχετε εκατοντάδες εφαρμογές για ροή μουσικής. Οι περισσότερες από αυτές τις εφαρμογές είναι δωρεάν για λήψη και χρήση, με ορισμένες προαιρετικές αγορές εντός εφαρμογής.

10 καλύτερες εφαρμογές μουσικής για iPhone

Έτσι, αν σας αρέσει να ακούτε μουσική στον ελεύθερο χρόνο σας, συνεχίστε να διαβάζετε το άρθρο. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μια λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές ροής μουσικής για iPhone που μπορείτε να αποκτήσετε από το Apple App Store. Ας αρχίσουμε.

Η δραστηριότητά σου στο διαδίκτυο καταγράφεται από την κυβέρνησή σου, τον πάροχο υπηρεσιών Διαδικτύου, τους προγραμματιστές εφαρμογών/πρόσθετων/IPTV και όλους τους ιστότοπους μέσω της αναγνωριστικής σας διεύθυνσης IP | PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN ΣτηνΕλλάδα |
Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Διαβάστε επίσης :5 καλύτερες εφαρμογές όπως το πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο VN για iPhone (χωρίς υδατογράφημα)

Πώς να διορθώσετε τις εφαρμογές iPhone που έχουν γκριζάρει μετά την ενημέρωση του iOS

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber  

1. Apple Music

Apple Music

Η Apple Music είναι μια εφαρμογή που έρχεται ενσωματωμένη στο iPhone σας. Χρησιμοποιείται για πρόσβαση και αναπαραγωγή του περιεχομένου ήχου που έχει συγχρονιστεί ή ληφθεί στη συσκευή σας.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στην ηλεκτρονική βιβλιοθήκη μουσικής και περιεχομένου, πρέπει να εγγραφείτε στο Apple Music. Εάν δεν θέλετε να εγγραφείτε, η εφαρμογή Apple Music μπορεί να αναπαράγει συγχρονισμένα ή αγορασμένα κομμάτια.

Αν και το Apple Music δεν είναι για όσους θέλουν δωρεάν ροή μουσικής, αξίζει σίγουρα να το δοκιμάσετε αν είστε διατεθειμένοι να πληρώσετε για καλύτερη ποιότητα ήχου.

Με μια premium συνδρομή Apple Music, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε 100 εκατομμύρια τραγούδια και 30.000 λίστες αναπαραγωγής, πάντα χωρίς διαφημίσεις. Επίσης, μπορείτε να απολαύσετε τον χωρικό ήχο για ήχο που σας περιβάλλει.

2. YouTube Music

YouTube Music

Το YouTube Music είναι μια συνδρομητική υπηρεσία ροής μουσικής που αναπτύχθηκε από την Google. Όπως και η εφαρμογή Apple Music, σας επιτρέπει να μεταδώσετε σε ροή πάνω από 100 εκατομμύρια επίσημα τραγούδια.

Αυτό που κάνει το YouTube Music διαφορετικό και καλύτερο είναι ότι καλύπτει ζωντανές παραστάσεις, διασκευές, ρεμίξ και μουσικό περιεχόμενο που δεν μπορείτε να βρείτε αλλού.

Καθώς χρησιμοποιείτε την εφαρμογή, το YouTube Music προσαρμόζεται στο γούστο σας στη μουσική και προτείνει εξατομικευμένες λίστες αναπαραγωγής, μίξεις δραστηριοτήτων και πολλά άλλα.

Το YouTube Music έχει επίσης πολλές άλλες χρήσιμες λειτουργίες, όπως στίχους τραγουδιών, ανέβασμα τραγουδιών από τις συσκευές σας και ανακάλυψη μουσικής με βάση τη διάθεση.

3. Spotify

Spotify

Το Spotify είναι μια κορυφαία εφαρμογή μουσικής και podcast για iPhone που μπορείτε να κατεβάσετε εύκολα από το Apple App Store. Η εφαρμογή ροής μουσικής διαθέτει δωρεάν και premium έκδοση. η δωρεάν έκδοση είναι πιο δημοφιλής καθώς ξεκλειδώνει εκατομμύρια τραγούδια, άλμπουμ και πρωτότυπα podcast.

Η premium έκδοση του Spotify αφαιρεί διαφημίσεις από την εφαρμογή, προσθέτει τη δυνατότητα προώθησης ή επαναφοράς ενός κομματιού που παίζει, λήψη μουσικής για αναπαραγωγή εκτός σύνδεσης και πολλά άλλα.

Παρά το γεγονός ότι είναι δωρεάν, το Spotify δεν χάνει δυνατότητες που ωφελούν τους χρήστες, όπως τη δυνατότητα προσθήκης των αγαπημένων σας τραγουδιών στη βιβλιοθήκη σας για αναπαραγωγή ξανά αργότερα.

Το μόνο μειονέκτημα της δωρεάν έκδοσης του Spotify είναι ότι εμφανίζει πολλές μεγάλες διαφημίσεις, οι οποίες μπορεί να καταστρέψουν την εμπειρία ακρόασης μουσικής.

4. SoundCloud

SoundCloud

Αν σας τελειώνει συχνά η μουσική για να ακούσετε, θα λατρέψετε να δοκιμάσετε το SoundCloud. Το SoundCloud είναι μια από τις καλύτερες και κορυφαίες εφαρμογές μουσικής iPhone με την πιο εκτεταμένη μουσική βιβλιοθήκη.

Το SoundCloud είναι στην πραγματικότητα μια πλατφόρμα για τους δημιουργούς μουσικής για να παρουσιάσουν το περιεχόμενό τους στον κόσμο. Υπάρχουν τόνοι περιεχομένου ήχου που ανεβαίνουν καθημερινά από τους χρήστες.

Έτσι, με την εφαρμογή SoundCloud για κινητά, θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην εκτενή βιβλιοθήκη περιεχομένου ήχου που ανεβάζουν άλλοι χρήστες. αυτό είναι που κάνει την εφαρμογή μοναδική.

Ως εκ τούτου, εάν συχνά ξεμείνετε από μουσικό περιεχόμενο για να ακούσετε, θα πρέπει να δοκιμάσετε το SoundCloud. Η εφαρμογή προσφέρει πολλά μοναδικά και πρωτότυπα μουσικά κομμάτια.

5. Πανδώρα

Πανδώρα

Το Pandora είναι μια άλλη απλή στη χρήση εφαρμογή για iPhone που σας βοηθά να βρείτε νέα μουσική σε ελάχιστο χρόνο. Όπως το Spotify, το Pandora είναι μια εφαρμογή Μουσικής και Podcast για iPhone όπου πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό χρήστη για να ξεκινήσετε.

Η εφαρμογή υπόσχεται μια εξατομικευμένη εμπειρία ακρόασης που εξελίσσεται συνεχώς ανάλογα με το γούστο σας. Προσφέρει πολλές χρήσιμες λειτουργίες, όπως δημιουργία σταθμών από τα αγαπημένα σας τραγούδια, καλλιτέχνες ή είδη, εύρεση προτεινόμενων σταθμών με βάση τη διάθεση ή τη δραστηριότητα και την ανακάλυψη νέων podcast.

Αν και το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου ξεκλειδώθηκε στη δωρεάν έκδοση Pandora, μια premium έκδοση παρέχει ακόμη περισσότερες δυνατότητες.

Η έκδοση Premium και Plus σάς επιτρέπει να δημιουργείτε απεριόριστες λίστες αναπαραγωγής, να αφαιρείτε διαφημίσεις, να σας προσφέρει απεριόριστες παραλείψεις και επαναλήψεις, να ξεκλειδώνετε την υψηλότερη ποιότητα ήχου, να κατεβάζετε μουσική για αναπαραγωγή εκτός σύνδεσης κ.λπ.

6. Amazon Music

Amazon Music

Όπως και οι περισσότερες άλλες εφαρμογές ροής μουσικής, το Amazon Music έχει τόσο δωρεάν όσο και premium προγράμματα. Η δωρεάν έκδοση ξεκλειδώνει το μουσικό περιεχόμενο, αλλά εμφανίζει επίσης πολλές διαφημίσεις.

Μπορείτε να ακούσετε μουσική και podcast με το Amazon Music δωρεάν αλλά με διαφημίσεις. Δεν χρειάζεται να συνδέσετε τη χρεωστική ή την πιστωτική σας κάρτα για να εγγραφείτε σε οποιαδήποτε υπηρεσία premium.

Ωστόσο, εάν έχετε Prime Membership, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την premium έκδοση της Amazon Music. Έτσι, τα κύρια μέλη μπορούν να απολαύσουν όλη τη μουσική + τα κορυφαία podcast χωρίς διαφημίσεις.

Η premium έκδοση ξεκλειδώνει επίσης τη λειτουργία εκτός σύνδεσης, η οποία σας επιτρέπει να κάνετε λήψη των αγαπημένων σας κομματιών για αναπαραγωγή εκτός σύνδεσης. Λαμβάνετε επίσης άλλα προνόμια, όπως απεριόριστες παραλείψεις και απεριόριστη πρόσβαση σε 100 εκατομμύρια τραγούδια.

7. Shazam

Shazam

Το Shazam είναι λίγο διαφορετικό από όλες τις άλλες εφαρμογές ροής μουσικής που αναφέρονται στο άρθρο. Αυτή είναι περισσότερο μια εφαρμογή αναγνώρισης μουσικής iPhone που μπορεί εύκολα να αναγνωρίσει τον ήχο που παίζει γύρω σας.

Είναι μια εξαιρετική εφαρμογή για να ανακαλύψετε νέα ή παλιά κλασικά, ακόμα κι αν δεν θυμάστε τους στίχους του τραγουδιού.

Μετά την αναγνώριση μουσικής, μπορείτε να προσθέσετε το κομμάτι στις λίστες αναπαραγωγής Apple Music ή Spotify.

8. TIDAL Μουσική

TIDAL Μουσική

Το Tidal είναι μια premium εφαρμογή ροής μουσικής για iPhone χωρίς δωρεάν πρόγραμμα. Θα λάβετε μόνο μια δωρεάν δοκιμή 30 ημερών για πρώτη εγγραφή.

Κάθε premium σχέδιο του Tidal σάς δίνει πρόσβαση σε πάνω από 110 εκατομμύρια τραγούδια με την καλύτερη ποιότητα ήχου στην κατηγορία.

Αυτή η εφαρμογή είναι ιδανική για να απολαύσετε τη μουσική που αγαπάτε και να ανακαλύψετε νέα κομμάτια μέσω μιας εξατομικευμένης βιβλιοθήκης.

Τα προγράμματα Tidal premium σάς προσφέρουν μια εμπειρία ακρόασης μουσικής χωρίς διαφημίσεις, απεριόριστες παραλείψεις, λίστες αναπαραγωγής που επιμελούνται εκδοτικά, λειτουργία εκτός σύνδεσης και πολλά άλλα.

9. iHeart

iHeart

Το iHeart είναι η απόλυτη λύση για ραδιόφωνο, Podcast και μουσική στο iPhone. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να ακούτε χιλιάδες ζωντανούς ραδιοφωνικούς σταθμούς δωρεάν.

Μάντεψε? Το iHeart είναι διαθέσιμο για όλες τις πλατφόρμες, διαθέτει εκπληκτικές δυνατότητες και σας επιτρέπει να βρίσκετε και να έχετε πρόσβαση σε ραδιοφωνικούς σταθμούς χωρίς διαφημίσεις.

Υπάρχει μια επιλογή μέσα στην εφαρμογή που σας επιτρέπει να ακούτε podcast και να δημιουργείτε μουσικούς σταθμούς επίσης.

Αν και το iHeart είναι μια εξαιρετική εφαρμογή για την ικανοποίηση μουσικών αναγκών, απαιτεί δημιουργία λογαριασμού και σύνδεση. Η δωρεάν έκδοση περιορίζει επίσης τις παραλείψεις τραγουδιών.

10. SiriusXM

SiriusXM

Με το SiriusXM, μπορείτε να ακούτε μουσική, αθλήματα και ειδήσεις στο iPhone σας. Η εφαρμογή έχει όλα όσα χρειάζεστε σε μια εφαρμογή ροής μουσικής.

Από αποκλειστικό περιεχόμενο και εξατομικευμένους σταθμούς καλλιτεχνών μέχρι ζωντανή ακρόαση αθλημάτων, το SiriusXM λειτουργεί ως μια ενιαία λύση για όλες τις ανάγκες ήχου σας.

Ωστόσο, το SiriusXM δεν διαθέτει δωρεάν πρόγραμμα, επομένως μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο περιεχόμενο μόνο αφού εγγραφείτε σε ένα πρόγραμμα premium.

Αυτές είναι μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές ροής μουσικής για iPhone που έχουν τη δυνατότητα να ικανοποιήσουν τις μουσικές σας ανάγκες. Εάν προτείνετε οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή μουσικής για iPhone, αφήστε το όνομα της εφαρμογής στα σχόλια. Επίσης, αν σας φανεί χρήσιμη αυτή η λίστα, μην ξεχάσετε να τη μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης :Πώς να βρείτε τον κωδικό πρόσβασης Wi-Fi σε iPhone/iPad

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5006

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *