εφαρμογές όπως το πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο VN για iPhone

5 καλύτερες εφαρμογές όπως το πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο VN για iPhone (χωρίς υδατογράφημα)

Εάν κανετε επεξεργασία βίντεο iPhone, μπορεί να γνωρίζετε πολύ καλά το VN Video Editor. Είναι μια πλήρης εφαρμογή δημιουργίας και επεξεργασίας βίντεο για iPhone που παρέχει πολλά χρήσιμα εργαλεία.

Το VN Video Editor χρησιμοποιείται κυρίως για τη δημιουργία εκπληκτικών βίντεο Instagram Reels και TikTok επειδή έχει πολλά φίλτρα και εφέ μετάβασης που μπορούν να μεταμορφώσουν γρήγορα τα βίντεό σας. Είναι όμως το VN Video Editor η μόνη επιλογή για τη δημιουργία βίντεο επαγγελματικού επιπέδου;

5 καλύτερες εφαρμογές όπως το πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο VN για iPhone (χωρίς υδατογράφημα)

Βασικά, όχι! Έχετε πολλές εφαρμογές επεξεργασίας βίντεο τύπου VN Video Editor για iPhone. Μάλιστα, μερικά από αυτά είναι πιο εύχρηστα, προσφέρουν καλύτερες δυνατότητες και δεν βάζουν υδατογραφήματα. Επομένως, εάν ενδιαφέρεστε να εξερευνήσετε τέτοιες εφαρμογές, ρίξτε μια ματιά σε αυτήν τη λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές όπως το VN Video Editor για iPhone.

Η δραστηριότητά σου στο διαδίκτυο καταγράφεται από την κυβέρνησή σου, τον πάροχο υπηρεσιών Διαδικτύου, τους προγραμματιστές εφαρμογών/πρόσθετων/IPTV και όλους τους ιστότοπους μέσω της αναγνωριστικής σας διεύθυνσης IP | PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN ΣτηνΕλλάδα |
Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Διαβάστε επίσης :Κατεβάστε το VN Video Editor για υπολογιστή (Windows – Mac)

Πώς να προσθέσετε μουσική σε αναρτήσεις στο Instagram

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber

1. Vlogit

Vlogit

Το Vlogit είναι ένα φανταστικό πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο όπως το VN Video Maker & Editor. Είναι αρκετά ισχυρό και χρησιμοποιείται από χιλιάδες YouTubers και vlogger για να δώσει στα βίντεό τους μια τελευταία πινελιά.

Έχουμε καταχωρήσει το Vlogit στην κορυφή επειδή είναι εντελώς δωρεάν. δεν υπάρχει υδατογράφημα και χρονικό όριο.

Θα μπορούσε να είναι μια ιδανική επιλογή εάν θέλετε να δημιουργήσετε εντυπωσιακά σχέδια μικρογραφιών για τα βίντεο ή τις λίστες αναπαραγωγής σας στο YouTube, να προσθέσετε φίλτρα και εφέ στα βίντεό σας, να χρονομετρήσετε/διαχωρίσετε/συγχωνεύσετε βίντεο κλιπ κ.λπ.

Η εφαρμογή σάς επιτρέπει ακόμη και να ηχογραφείτε τον εαυτό σας και να προσθέτετε φωνή στα βίντεό σας. Συνολικά, το Vlogit θα μπορούσε να είναι μια εξαιρετική εφαρμογή, ειδικά αν ψάχνετε για μια παρόμοια εφαρμογή όπως το VN Video Maker και το Editor.

2. VLO

VLO

Το VLLO είναι ένα σχετικά νέο πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο στη λίστα. Αυτό είναι λιγότερο δημοφιλές από το VN Video Editor, αλλά εξακολουθεί να διαθέτει λειτουργίες που σας επιτρέπουν να επεξεργάζεστε επαγγελματικά τα βίντεό σας.

Είναι μια εντελώς δωρεάν εφαρμογή iPhone για επεξεργασία βίντεο χωρίς υδατογράφημα. Παίρνετε πολλά επαγγελματικά εργαλεία όπως η αυτόματη παρακολούθηση AI, οι λειτουργίες ομιλίας σε κείμενο, το Chromakey, η αφαίρεση φόντου AI και πολλά άλλα.

Η εφαρμογή προσφέρει πολλά διασκεδαστικά φίλτρα και έναν διορθωτή χρώματος για να δημιουργήσετε ένα πιο εκλεπτυσμένο βίντεο.

Το VLLO φέρνει επίσης 1000+ μουσική υπόκρουση χωρίς δικαιώματα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στα βίντεό σας. Όλες οι μουσικές είναι απαλλαγμένες από πνευματικά δικαιώματα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν χωρίς να ανησυχείτε για νομικά ζητήματα.

3. YouCut – Επεξεργαστής βίντεο

YouCut - Επεξεργαστής βίντεο

Αν έχετε χρησιμοποιήσει το VN Video Editor για να δημιουργήσετε αναρτήσεις βίντεο για το YouTube ή τους λογαριασμούς σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θα λατρέψετε το YouCut—Video Editor.

Το YouCut – Video Editor είναι μια ολοκληρωμένη εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο iPhone χωρίς υδατογράφημα. Παρά το γεγονός ότι είναι μια δωρεάν εφαρμογή, το YouCut σάς δίνει την ελευθερία να επεξεργάζεστε βίντεο σαν επαγγελματίας, και αυτό είναι επίσης, χωρίς να βάζετε υδατογράφημα.

Μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά του YouCut – Video Editor είναι ο ενισχυτής βίντεο και φωτογραφιών, ο δημιουργός Avatar AI, η δημιουργία λεζάντας AI, το AI Cutout κ.λπ.

Η εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διάφορους σκοπούς, όπως η προσθήκη μουσικής στο βίντεό σας, η προσθήκη φίλτρων και εφέ τεχνητής νοημοσύνης, η προσαρμογή του χρώματος του βίντεο, η αλλαγή του φόντου του βίντεο και πολλά άλλα.

Το πιο χρήσιμο είναι ότι μετά την επεξεργασία ενός βίντεο, σας δίνει εύκολες επιλογές κοινής χρήσης για να το μοιραστείτε στο YouTube, το TikTok, το Instagram ή άλλες παρόμοιες πλατφόρμες.

4. Filmora

Filmora

Το Filmora είναι μια απόλυτη εφαρμογή AI Editor & Maker που μπορεί ενδεχομένως να αντικαταστήσει το VN Video Editor στο iPhone σας.

Είναι ένα πολύ δημοφιλές και εύχρηστο πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο AI που χρησιμοποιείται από περισσότερους από 80 εκατομμύρια δημιουργούς σε όλο τον κόσμο.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο για κινητά για να δημιουργήσετε και να επεξεργαστείτε τα βίντεο, τα βιντεολόγια, τα σορτς και τους τροχούς για τους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης σας.

Η πιο πρόσφατη έκδοση του Filmora διαθέτει επίσης χρήσιμες λειτουργίες επεξεργασίας βίντεο με τεχνητή νοημοσύνη, όπως η μετατροπή κειμένου σε βίντεο, εφέ βίντεο AI που μπορούν να μεταμορφώσουν τα βίντεό σας με λίγα μόνο κλικ, αυτόματη λεζάντα που δημιουργεί υπότιτλους για τα βίντεό σας κ.λπ.

Εκτός από τις δυνατότητες AI, η Filmora προσφέρει κάθε εργαλείο επεξεργασίας βίντεο που θα χρειαζόταν ένας αρχάριος ή ένας επαγγελματίας.

Για επαγγελματίες, διαθέτει πρόγραμμα επεξεργασίας βασικού καρέ, chromakey, Picture-in-Picture, Masking, Smart Tracking και πολλά άλλα.

5. Reel Maker

Reel Maker

Το Reel Maker είναι μια εφαρμογή που διευκολύνει τη δημιουργία κυλίνδρων υψηλής ποιότητας. Ενώ η εφαρμογή είναι δημοφιλής στους χρήστες του Instagram, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία σύντομων βίντεο για άλλες πλατφόρμες, όπως το Facebook και το YouTube.

Αυτό δεν είναι ένα πλήρες πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο, αλλά παρέχει βασικές επιλογές επεξεργασίας. Ο στόχος αυτής της εφαρμογής είναι να σας παρέχει τα κατάλληλα εργαλεία για να βελτιώσετε τα υπάρχοντα βίντεό σας.

Λαμβάνετε ορισμένες χρήσιμες λειτουργίες, όπως την προσθήκη μεταβάσεων σε βίντεο, την προσθήκη μουσικής στα βίντεό σας, την προσθήκη κειμένων και gif, εφέ και επικαλύψεων κ.λπ.

Αυτό που μας αρέσει περισσότερο στο Reel Maker είναι ότι, παρόλο που είναι δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας, δεν βάζει υδατογράφημα στα επεξεργασμένα βίντεό σας. Η εφαρμογή είναι 100% δωρεάν χωρίς υδατογραφήματα ή όρια.

Έτσι, αυτοί είναι μερικοί από τους καλύτερους επεξεργαστές βίντεο για iPhone, όπως το VN Video Maker & Editor. Όλες οι εφαρμογές που αναφέρονται στο άρθρο προσφέρουν εύκολες επιλογές επεξεργασίας βίντεο και δεν βάζουν υδατογράφημα. Αν σας άρεσε η ανάρτηση, μοιραστείτε τη με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης :10 καλύτερες εφαρμογές επεξεργασίας βίντεο YouTube για Android

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5006

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *