εφαρμογές Photo Resizer για Android

15 καλύτερες εφαρμογές Photo Resizer για Android το 2024

Τα τελευταία χρόνια, η τεχνολογία γύρω μας έχει αλλάξει. Αυτές τις μέρες, τα smartphones έχουν έως και τέσσερις κάμερες. Φυσικά, δεν μπορούμε να αντισταθούμε στην παρόρμησή μας να τραβήξουμε φωτογραφίες με τόσο υψηλές προδιαγραφές κάμερας. Τα smartphone είναι το καλύτερο εργαλείο για γρήγορη κοινή χρήση εικόνων που τραβήξατε μέσω εφαρμογών κοινωνικών μέσων.

Ωστόσο, συχνά διαπιστώνουμε ότι η εικόνα είναι πολύ μεγάλη για κοινή χρήση τη στιγμή της κοινής χρήσης. Όχι μόνο το μέγεθος, αλλά αντιμετωπίζουμε επίσης προβλήματα που σχετίζονται με το μέγεθος της εικόνας, όπως διαφορετικές αναλογίες διαστάσεων, διαφορετικές μορφές αρχείων κ.λπ.

Έτσι, για να αντιμετωπίσουμε τέτοια ζητήματα, πρέπει να χρησιμοποιήσουμε εφαρμογές αλλαγής μεγέθους φωτογραφιών. Με τις εφαρμογές αλλαγής μεγέθους φωτογραφιών, μπορείτε εύκολα να ορίσετε διαφορετική αναλογία διαστάσεων ή να περικόψετε τα περιττά μέρη μιας φωτογραφίας.

Γιατί το τηλέφωνό μου Android δονείται χωρίς λόγο;

Το VPN είναι πλέον απαραίτητο, Το DirectVortex προτείνει το ATLASVPN

15 καλύτερες εφαρμογές Photo Resizer για Android

Έτσι, σε αυτό το άρθρο, αποφασίσαμε να μοιραστούμε μερικές καλύτερες εφαρμογές Android που θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε το μέγεθος οποιασδήποτε εικόνας. Με αυτές τις εφαρμογές, μπορείτε εύκολα να αλλάξετε το μέγεθος και να μειώσετε το μέγεθος των εικόνων χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα.

1. Pixlr

Pixlr

Το Pixlr είναι μια ολοκληρωμένη εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών που διατίθεται στο Google Play Store. Σας προσφέρει κάθε εργαλείο επεξεργασίας φωτογραφιών που μπορείτε να σκεφτείτε. Η τελευταία έκδοση του Pixlr για Android διαθέτει επίσης ένα εργαλείο αλλαγής μεγέθους.

Το εργαλείο αλλαγής μεγέθους του Pixlr μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την περικοπή και την αλλαγή μεγέθους εικόνων. Ορισμένες άλλες δυνατότητες του Pixlr περιλαμβάνουν την προσθήκη εφέ, περιγραμμάτων και άλλων στοιχείων σε φωτογραφίες.

2. Instasize

Instasize

Το Instasize είναι μια εφαρμογή Android που σας επιτρέπει να αλλάξετε το μέγεθος οποιασδήποτε εικόνας ώστε να ταιριάζει σε οποιαδήποτε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης ή εφαρμογή άμεσων μηνυμάτων. Είναι βασικά μια εργαλειοθήκη για τους δημιουργούς κοινωνικού περιεχομένου ώστε να εφαρμόζουν premium φίλτρα, περιγράμματα και προσαρμογές στις φωτογραφίες.

Εκτός από το εργαλείο αλλαγής μεγέθους, το Instasize περιλαμβάνει έναν δημιουργό κολάζ, πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου, 80+ φίλτρα και πολλά άλλα. Συνολικά, το Instasize είναι μια εξαιρετική εφαρμογή για αλλαγή μεγέθους φωτογραφιών σε smartphone Android.

3. Μέγεθος εικόνας – Photo Resizer

Μέγεθος εικόνας - Photo Resizer

Είναι μια από τις καλύτερες διαθέσιμες εφαρμογές Android που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αλλάξετε το μέγεθος μιας εικόνας σε όποιο μέγεθος θέλετε.

Το βασικό είναι ότι σας επιτρέπει να καθορίσετε τη μορφή εξόδου χρησιμοποιώντας μία από τις ακόλουθες τέσσερις μονάδες μέτρησης – εικονοστοιχεία, χιλιοστά, εκατοστά, ίντσες κ.λπ.

4. Photo & Picture Resizer

Photo & Picture Resizer

Όπως λέει και το όνομα της εφαρμογής, το Photo & Picture Resizer είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή Android που θα μπορούσε να σας βοηθήσει να αλλάξετε το μέγεθος και να μειώσετε το μέγεθος της εικόνας σας.

Η εφαρμογή είναι αρκετά γρήγορη και εύκολη στη χρήση. Είναι μια δωρεάν εφαρμογή που υποστηρίζει επίσης αλλαγή μεγέθους παρτίδας. Εκτός από αυτό, δεν αλλάζει τις αρχικές εικόνες.

5. PicTools

PicTools

Αν ψάχνετε για ένα εργαλείο εικόνας πολλαπλών χρήσεων για τη συσκευή σας Android, τότε το PicTools μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή σας.

Σας επιτρέπει να αλλάξετε το μέγεθος, να περικόψετε, να μετατρέψετε και να συμπιέσετε τις εικόνες. Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι μπορεί να μετατρέψει εικόνες σε μορφή PDF. Όχι μόνο αυτό, αλλά έχει επίσης υποστήριξη εκτός σύνδεσης, υποστήριξη Exif και ομαδική επεξεργασία αρχείων.

6. Περικοπή εικόνας

Περικοπή εικόνας

Το Image Crop είναι για όσους αναζητούν μια εύχρηστη εφαρμογή Android για την περικοπή φωτογραφιών και βίντεο. Σας επιτρέπει να περιστρέψετε, να αλλάξετε το μέγεθος, να αναστρέψετε και να περικόψετε φωτογραφίες.

Η εφαρμογή παρέχει επίσης στους χρήστες λειτουργίες επεξεργασίας φωτογραφιών, όπως εφέ κειμένου, αφαίρεση φόντου, προσαρμογή χρώματος κ.λπ. Έτσι, το Image Crop είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή Android για αλλαγή μεγέθους φωτογραφιών.

7. Photo Resizer

Photo Resizer

Λοιπόν, είναι ένα γρήγορο και εύκολο στη χρήση εργαλείο βελτιστοποίησης εικόνας που δίνει στις ψηφιακές σας εικόνες τέλειο μέγεθος για να ταιριάζουν σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών.

Με το Photo Resizer, μπορείτε είτε να αλλάξετε το μέγεθος των φωτογραφιών σας είτε να τις συμπιέσετε. Προσφέρει επίσης μερικές άλλες χρήσιμες λειτουργίες, όπως μετατροπή παρτίδας, επιλογές αλλαγής μεγέθους παρτίδας κ.λπ.

8. Photo Resizer – Image Compressor

Photo Resizer – Image Compressor

Το Photo Resizer – Image Compressor είναι ένα από τα καλύτερα εργαλεία επεξεργασίας εικόνων του Android. Αν και η εφαρμογή προορίζεται για την περικοπή εικόνων, διαθέτει προηγμένες λειτουργίες.

Για παράδειγμα, μπορείτε να ορίσετε την ποιότητα συμπίεσης πριν από τη συμπίεση εικόνων, να επιλέξετε το πλάτος και το ύψος σας για να αλλάξετε το μέγεθος των φωτογραφιών κ.λπ.

9. TinyPhoto

TinyPhoto

Αν και δεν είναι διάσημο, το TinyPhoto εξακολουθεί να είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές Android για αλλαγή μεγέθους φωτογραφιών. Το υπέροχο με το TinyPhoto είναι ότι προσφέρει λειτουργίες όπως μετατροπή παρτίδων, αλλαγή μεγέθους φωτογραφίας και περικοπή φωτογραφιών. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να μετατρέψετε τις εικόνες σας.

Υποστηρίζει μετατροπή JPEG σε PNG ή PNG σε JPEG. Έτσι, το TinyPhoto είναι μια άλλη από τις καλύτερες εφαρμογές αλλαγής μεγέθους φωτογραφιών για Android.

10. Περικοπή εικόνας

Περικοπή εικόνας

Παρόλο που είναι κατασκευασμένο για περικοπή εικόνων, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για άλλους σκοπούς. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Image Crop για να αναστρέψετε μια εικόνα, να περιστρέψετε μια εικόνα, να αλλάξετε το μέγεθος των εικόνων κ.λπ.

Το καλό με το Image Crop είναι ότι υποστηρίζει επίσης περικοπή και αλλαγή μεγέθους βίντεο. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε επίσης να περικόψετε βίντεο με διαφορετική αναλογία διαστάσεων.

11. Εργαλεία φωτογραφιώνΕργαλεία φωτογραφιών

Το Photo Tools είναι μία από τις καλύτερες εφαρμογές Android για αλλαγή μεγέθους φωτογραφιών χωρίς απώλεια ποιότητας. Η εφαρμογή αλλαγής μεγέθους φωτογραφιών για Android διαθέτει όλες τις δυνατότητες που θα χρειαστείτε για να αλλάξετε το μέγεθος της εικόνας.

Μειώνοντας το μέγεθος της φωτογραφίας, εξοικονομείτε και χώρο. Εκτός από αυτό, το Photo Tools σάς επιτρέπει επίσης να περικόψετε εικόνες, να μετατρέψετε την εικόνα σας σε διαφορετική μορφή κ.λπ.

12. Croc Φωτογραφία

Croc Φωτογραφία

Το Croc Photo είναι για όσους αναζητούν μια πλούσια σε χαρακτηριστικά αλλά ελαφριά εφαρμογή αλλαγής μεγέθους φωτογραφιών για Android. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να αλλάζετε εύκολα το μέγεθος των εικόνων σας σε οποιαδήποτε μορφή.

Η εφαρμογή σάς φέρνει επίσης ορισμένα προκαθορισμένα πρότυπα για αλλαγή μεγέθους φωτογραφιών. Απλά πρέπει να επιλέξετε τα δημοφιλή από κατηγορίες όπως αναρτήσεις Instagram, ιστορίες, τροχούς IG, αναρτήσεις στο Facebook, εξώφυλλα κ.λπ.

Αφού αλλάξετε το μέγεθος των φωτογραφιών, έχετε επίσης την επιλογή να στρογγυλοποιήσετε τις άκρες της φωτογραφίας. Συνολικά, το Croc Photo είναι μια εξαιρετική εφαρμογή αλλαγής μεγέθους φωτογραφιών για Android.

13. LitPhoto

LitPhoto

Το LitPhoto είναι μια εφαρμογή συμπιεστή φωτογραφιών και αλλαγή μεγέθους που είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στο Google Play Store. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να μειώσετε το μέγεθος και την ανάλυση της εικόνας σας με λίγα μόνο αγγίγματα.

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της εφαρμογής είναι ότι υποστηρίζει συμπίεση κατά παρτίδες. Η μαζική συμπίεση σάς επιτρέπει να συμπιέσετε ή να αλλάξετε το μέγεθος πολλών φωτογραφιών με ένα μόνο πάτημα.

14. Photo Resizer HD

Photo Resizer HD

Αν θέλετε μια χωρίς φασαρία και ελαφριά εφαρμογή Photo Resizer για Android, μην κοιτάτε άλλο από το Photo Resizer HD. Είναι μια απόλυτη εφαρμογή για Android που σας επιτρέπει να αλλάξετε το μέγεθος μεμονωμένων ή πολλαπλών εικόνων.

Ορισμένα βασικά χαρακτηριστικά του Photo Resizer HD περιλαμβάνουν μαζική αλλαγή μεγέθους φωτογραφιών, εργαλεία επεξεργασίας φωτογραφιών για βασική επεξεργασία, την επιλογή διατήρησης των ετικετών EXIF ​​και πολλά άλλα. Επίσης, σας παρέχει την επιλογή να μοιράζεστε φωτογραφίες απευθείας σε άλλες εφαρμογές μετά την αλλαγή μεγέθους.

15. Συμπίεση εικόνας και αλλαγή μεγέθους

Συμπίεση εικόνας και αλλαγή μεγέθους

Η συμπίεση και αλλαγή μεγέθους εικόνας ή DotPhoto είναι μια εφαρμογή Android για τη συμπίεση μεγάλων φωτογραφιών σε μικρότερα μεγέθη. Η εφαρμογή ισχυρίζεται ότι συμπιέζει τις εικόνες σας ενώ διατηρεί την ποιότητά τους.

Για να μειώσετε το μέγεθος της εικόνας, έχετε την επιλογή να αλλάξετε το μέγεθος της εικόνας, το μέγεθος του αρχείου ή να υπονομεύσετε μέρος της ποιότητάς της.

Όπως και άλλες εφαρμογές της λίστας, η Συμπίεση εικόνας και η αλλαγή μεγέθους υποστηρίζουν επίσης συμπίεση κατά παρτίδες και σύγκριση φωτογραφιών πριν από τη συμπίεση.

Η αλλαγή μεγέθους φωτογραφιών είναι εύκολη στο Android, χάρη σε αυτές τις δωρεάν εφαρμογές. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Επίσης, εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Διαβάστε επίσης :καλύτερες εφαρμογές συμπιεστή βίντεο για Android

Πώς να ανεβάσετε φωτογραφίες στο Instagram χωρίς περικοπή

καλύτερες επεκτάσεις λήψης εικόνων για το Google Chrome

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4824

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *