Πώς να ρυθμίσετε το χρονόμετρο στην κάμερα του iPhone

Ας το παραδεχτούμε: τα iPhone έχουν τις καλύτερες κάμερες τηλεφώνου. Η ποιότητα της κάμερας του iPhone δεν συγκρίνεται με το Android και μπορεί να ανταγωνιστεί ακόμη και μερικές DSLR. Ενώ οι κάμερες iPhone είναι εξαιρετικές για τη λήψη εκπληκτικών φωτογραφιών, τι θα συμβεί αν δεν έχετε κανέναν κοντά για να τραβήξετε τις λήψεις σας με πορτρέτα;

Μπορείτε να πιάσετε το iPhone σας με το ένα χέρι και να τραβήξετε μια φωτογραφία, αλλά θα υπάρξει απώλεια ποιότητας λόγω τρέμουλας χεριών. Για να τραβήξετε τις καλύτερες λήψεις, συνιστάται να ζητήσετε από κάποιον να τραβήξει τη φωτογραφία σας ή να χρησιμοποιήσει τη λειτουργία χρονοδιακόπτη της κάμερας του iPhone σας.

Εάν μόλις αγοράσατε ένα νέο iPhone, μπορεί να δυσκολευτείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε ορισμένες λειτουργίες της κάμερας. Ένας ενσωματωμένος χρονοδιακόπτης στις ρυθμίσεις της κάμερας του iPhone σας επιτρέπει να ορίσετε μια καθυστέρηση πριν τη λήψη της φωτογραφίας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα για τη λήψη αυτοπροσωπογραφιών ή ομαδικών φωτογραφιών.

Επομένως, εάν δεν ξέρετε πώς να ρυθμίσετε το χρονόμετρο σε μια κάμερα iPhone, συνεχίστε να διαβάζετε τον οδηγό. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικά απλά βήματα για να ρυθμίσετε το χρονόμετρο σε μια κάμερα iPhone για τη λήψη μιας τέλειας λήψης χωρίς να πατήσετε το κουμπί κλείστρου της κάμερας. Ας αρχίσουμε.

Πώς να ενεργοποιήσετε/απενεργοποιήσετε την απόσταση οθόνης στο iPhone

Γιατί να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία χρονοδιακόπτη στην κάμερα του iPhone;

Μπορεί να υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τη χρήση της λειτουργίας χρονοδιακόπτη σε μια κάμερα iPhone. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα όχι μόνο στο iPhone σας αλλά και στα τηλέφωνά σας Android. Ακολουθούν ορισμένοι σημαντικοί λόγοι για τη χρήση της λειτουργίας Timer σε κάμερες iPhone.

Αποφύγετε το τρέμουλο κατά τη λήψη

Ένας από τους σημαντικότερους λόγους για τους οποίους οι άνθρωποι χρησιμοποιούν ένα χρονόμετρο κάμερας είναι η μείωση του κουνήματος της κάμερας. Όπως όλοι γνωρίζουμε, η κάμερα δεν είναι ποτέ σταθερή όταν κρατιέται και η λειτουργία χρονοδιακόπτη επιτρέπει στους χρήστες να τοποθετούν το τηλέφωνο σε μια σταθερή επιφάνεια πριν ποζάρουν για τη λήψη.

Ιδανικό για αυτοπροσωπογραφίες

Η λειτουργία χρονοδιακόπτη της κάμερας iPhone είναι εξαιρετικά χρήσιμη για τη λήψη φωτογραφιών αυτοπροσωπογραφίας. Αυτό σας επιτρέπει να τοποθετήσετε μια κάμερα σε μια σταθερή επιφάνεια και σας δίνει χρόνο να μπείτε στη θέση σας πριν τη λήψη της φωτογραφίας.

Ιδανικό για ομαδικές φωτογραφίες

Όπως όλοι γνωρίζουμε, πάντα θέλουμε κάποιος να καταγράφει τις φωτογραφίες μας. Και όταν πρόκειται για ομαδικές φωτογραφίες, είναι βέβαιο ότι κάποιος άγνωστος θα τραβήξει τη φωτογραφία. Εδώ έρχεται να σώσει το χρονόμετρο της κάμερας. Απλώς δίνει σε ολόκληρη την ομάδα αρκετό χρόνο για να είναι έτοιμη για τη λήψη και διασφαλίζει ότι κανείς δεν θα χάσει να είναι στη φωτογραφία.

Ιδανικό για τη λήψη δημιουργικών φωτογραφιών

Η λειτουργία χρονοδιακόπτη είναι εξαιρετικά χρήσιμη για τη λήψη πειραματικών λήψεων. Η διάρκεια του χρονοδιακόπτη των 10 δευτερολέπτων δίνει στους χρήστες αρκετό χρόνο για να συνεχίσουν τις πειραματικές τους λήψεις και να δοκιμάσουν τις δημιουργικές συνθέσεις.

Πώς να ρυθμίσετε το χρονόμετρο κάμερας iPhone

Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε καμία αποκλειστική εφαρμογή κάμερας από το App Store, επειδή η λειτουργία Χρονοδιακόπτη είναι κρυμμένη στις ρυθμίσεις Κάμερας του iPhone σας. Ακολουθήστε μερικά απλά βήματα που αναφέρονται παρακάτω για να ρυθμίσετε ένα χρονόμετρο κάμερας iPhone.

1. Για να ξεκινήσετε, ανοίξτε το ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ εφαρμογή στο iPhone σας.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ

2. Όταν ανοίξει η εφαρμογή κάμερας, πατήστε στο Βέλος προς τα πάνω στο επάνω κέντρο της διεπαφής της κάμερας.

Βέλος προς τα πάνω

3. Θα βρείτε μια λίστα επιλογών στο κάτω μέρος της οθόνης. Βρείτε το εικονίδιο Χρονοδιακόπτη.

Εικονίδιο χρονοδιακόπτη

4. Πατήστε στο Εικονίδιο χρονοδιακόπτη για να δείτε όλες τις διαθέσιμες επιλογές χρονοδιακόπτη.

διαθέσιμες επιλογές χρονοδιακόπτη

5. Στο iPhone, πρέπει να ρυθμίσετε το χρονόμετρο στα 3 ή 10 δευτερόλεπτα. Μπορείτε να επιλέξετε όποια επιλογή θέλετε.

6. Μόλις εσύ ρυθμίστε τη διάρκεια του χρονοδιακόπτηαπλώς τοποθετήστε το iPhone σας σε μια επιφάνεια ή τρίποδο και πατήστε το ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ Παραθυρόφυλλο κουμπί.

ρυθμίστε τη διάρκεια του χρονοδιακόπτη

7. Πατώντας το κουμπί κλείστρου της κάμερας θα ξεκινήσει αμέσως ο χρονοδιακόπτης και η φωτογραφία θα τραβηχτεί μόλις τελειώσει το χρονόμετρο.

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να ρυθμίσετε το χρονόμετρο σε μια κάμερα iPhone.

Έτσι, αυτός ο οδηγός έχει να κάνει με τη ρύθμιση χρονοδιακόπτη σε μια κάμερα iPhone. Παραθέσαμε επίσης μερικούς σημαντικούς λόγους για τους οποίους πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία χρονοδιακόπτη οποιασδήποτε κάμερας τηλεφώνου. Ενημερώστε μας εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για τη ρύθμιση ενός χρονοδιακόπτη στην κάμερα του iPhone.

Διαβάστε επίσης :Πώς να ενημερώσετε εφαρμογές στο iPhone (Λεπτομερής οδηγός)

12 καλύτερες εφαρμογές επαλήθευσης SMS για iPhone

5 καλύτερες εφαρμογές παρακολούθησης σκύλων για iPhone

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4824

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *