Πώς να ενημερώσετε εφαρμογές στο iPhone (Λεπτομερής οδηγός)

Εάν είστε χρήστης iPhone, ίσως γνωρίζετε πόσο σημαντικές είναι οι ενημερώσεις της εφαρμογής. Οι ενημερώσεις εφαρμογών φέρνουν νέες δυνατότητες και είναι πολύ σημαντικές για την ασφάλεια, καθώς διορθώνουν υπάρχοντα κενά, σφάλματα και δυσλειτουργίες.

Με τις έγκαιρες ενημερώσεις εφαρμογών στο iPhone, λαμβάνετε όλες τις νέες δυνατότητες, ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας, διορθώσεις σφαλμάτων και καλύτερη σταθερότητα εφαρμογών. Η εκτέλεση ενημερωμένων εκδόσεων εφαρμογών iPhone διασφαλίζει ομαλή και καλύτερη απόδοση και αποκλείει διάφορα ζητήματα.

Πώς όμως ενημερώνετε τις εφαρμογές στο iPhone σας; Χρειάζεται να ενημερώσετε όλες τις εφαρμογές με μη αυτόματο τρόπο ή υπάρχει μια αυτοματοποιημένη διαδικασία; Θα συζητήσουμε τις ενημερώσεις εφαρμογών iPhone σε αυτό το άρθρο. Έτσι, εάν αγοράσατε πρόσφατα ένα νέο iPhone και δεν ξέρετε πώς να ενημερώσετε τις εφαρμογές στο λειτουργικό σύστημα, συνεχίστε να διαβάζετε το άρθρο.

Πώς να ελέγξετε την κατάσταση εγγύησης iPhone (Όλες οι μέθοδοι)

Πώς να ενημερώσετε τις εφαρμογές στο iPhone

Σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε τους ευκολότερους τρόπους ενημέρωσης εφαρμογών στο iPhone. Θα μοιραστούμε δύο μεθόδους: η πρώτη θα ενημερώνει αυτόματα τις εφαρμογές στο iPhone και η δεύτερη απαιτεί να ενημερώσετε μη αυτόματα τις εφαρμογές από το Apple App Store. Ας αρχίσουμε.

Πώς να ενημερώσετε αυτόματα τις εφαρμογές στο iPhone;

Το κατάστημα εφαρμογών του iPhone σας διαθέτει μια λειτουργία που εγκαθιστά αυτόματα νέες ενημερώσεις εφαρμογών. Η δυνατότητα είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή, αλλά μερικές φορές μπορεί να παρουσιάσει κακή συμπεριφορά. Δείτε πώς μπορείτε να ενημερώνετε αυτόματα τις εφαρμογές στο iPhone σας.

1. Εκκινήστε το Ρυθμίσεις εφαρμογή στο iPhone σας.

2. Όταν ανοίξει η εφαρμογή Ρυθμίσεις, κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε App Store.

App Store

3. Στο App Store, βρείτε την εναλλαγή Ενημερώσεις εφαρμογών κάτω από το Αυτόματες λήψεις Ενότητα.

4. Για να ενεργοποιήσετε τις αυτόματες ενημερώσεις εφαρμογών, μεταβάλλω στο Ενημερώσεις εφαρμογών.

Αυτόματες λήψεις

Αυτό είναι! Από εδώ και στο εξής, το Apple App Store θα εγκαθιστά αυτόματα τις βασικές ενημερώσεις εφαρμογών στο iPhone σας. Δεν υπάρχει επιλογή να επιλέξετε ποιες εφαρμογές θα ενημερώνονται πότε, επειδή το iOS προσαρμόζεται αυτόματα στα μοτίβα χρήσης του iPhone σας και επιλέγει την καλύτερη ώρα για την ενημέρωση των εφαρμογών.

2. Πώς να ενημερώσετε τις εφαρμογές στο iPhone με μη αυτόματο τρόπο

Εάν δεν θέλετε το App Store να εγκαθιστά αυτόματα τις ενημερώσεις εφαρμογών, είναι καλύτερο να απενεργοποιήσετε τη δυνατότητα που έχετε ενεργοποιήσει με την πρώτη μέθοδο. Μόλις απενεργοποιηθεί, ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα για να ενημερώσετε μη αυτόματα τις εφαρμογές στο iPhone.

1. Ανοίξτε το Apple App Store στο iPhone σας.

2. Όταν ανοίξει το App Store, πατήστε στο δικό σας Εικόνα προφίλ στην επάνω δεξιά γωνία.

Εικόνα προφίλ

3. Τώρα μετακινηθείτε προς τα κάτω για να δείτε μια λίστα με όλες τις εφαρμογές που είναι εγκατεστημένες στο iPhone σας. Εάν κάποια εφαρμογή εκκρεμεί ενημέρωση, θα βρείτε ένα Εκσυγχρονίζω κουμπί δίπλα στην εφαρμογή.

4. Απλώς πατήστε στο κουμπί Ενημέρωση για να ενημερώσετε την εφαρμογή. Μόλις ενημερωθεί, το κουμπί ενημέρωσης θα μετατραπεί σε “Άνοιγμα”.

Ανοιξε

5. Εάν θέλετε να εγκαταστήσετε όλες τις εκκρεμείς ενημερώσεις εφαρμογών, πατήστε το κουμπί Ενημέρωση όλων.

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να ενημερώσετε μη αυτόματα τις εφαρμογές στο iPhone σας.

Γιατί οι εφαρμογές μου δεν ενημερώνονται στο iPhone μου;

Εάν οι Εφαρμογές δεν ενημερώνονται στο iPhone σας, πρέπει να φροντίσετε μερικά πράγματα. Παρακάτω, έχουμε επισημάνει ορισμένα βασικά πράγματα που πρέπει να ελέγξετε πριν ενημερώσετε τις εφαρμογές στο iPhone σας.

Βεβαιωθείτε ότι το iPhone σας είναι συνδεδεμένο στο διαδίκτυο.

Ελέγξτε εάν είστε συνδεδεμένοι στο Apple ID σας.

Επανεκκινήστε το τηλέφωνό σας για να αφαιρέσετε σφάλματα και δυσλειτουργίες.

Βεβαιωθείτε ότι δεν χρησιμοποιείτε καμία εφαρμογή VPN/Proxy στο iPhone σας.

Επανασυνδεθείτε στο δίκτυο WiFi.

Η ενημέρωση του iOS ενημερώνει τις εφαρμογές;

Η απάντηση σε αυτή την ερώτηση μπορεί να είναι και Ναι ή Όχι! Όταν εγκαθιστάτε μια νέα ενημέρωση iOS, το iPhone σας λαμβάνει τις πιο πρόσφατες δυνατότητες, διορθώσεις σφαλμάτων και ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας. Κατά τη διάρκεια των ενημερώσεων iOS, ορισμένες από τις εφαρμογές συστήματος ενημερώνονται επίσης.

Ωστόσο, οι εφαρμογές που έχουν ληφθεί από τα καταστήματα εφαρμογών παραμένουν ανέγγιχτες. Πρέπει να ακολουθήσετε τις κοινές μας μεθόδους για να εγκαταστήσετε τις ενημερώσεις της εφαρμογής iOS.

Έτσι, αυτός ο οδηγός έχει να κάνει με τον τρόπο ενημέρωσης εφαρμογών σε iPhone. Έχουμε μοιραστεί δύο διαφορετικούς τρόπους ενημέρωσης εφαρμογών στο iPhone σας. Ενημερώστε μας εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για την ενημέρωση των εφαρμογών iPhone.

Διαβάστε επίσης :Πώς να ενημερώσετε τις εφαρμογές στην LG Smart TV

Πώς να ενημερώσετε εφαρμογές στο Firestick

Πώς να ενημερώσετε τις εφαρμογές στη Samsung Smart TV

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5429

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *