Πώς να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Paint για Windows 11

Πρόσφατα, η εφαρμογή Paint της Microsoft έλαβε μια τεράστια αναβάθμιση. Μπορείτε να δείτε τις αλλαγές εάν χρησιμοποιείτε το Windows 11 23H2 ή ενημέρωση των Windows 11 2023.

Η ενημέρωση των Windows 11 2023 εισήγαγε πολλές νέες αλλαγές, όπως το εργαλείο αφαίρεσης φόντου στο Paint, το εργαλείο θαμπώματος στην εφαρμογή Photos, AI Copilot κ.λπ. Η εφαρμογή Paint των Windows 11 απέκτησε επίσης μια νέα δυνατότητα γνωστή ως “Layers”.

Λοιπόν, τι ακριβώς είναι το “Layers” στην εφαρμογή Paint για Windows 11; Και πώς το χρησιμοποιούμε; Θα συζητήσουμε όλα αυτά τα πράγματα σε αυτό το άρθρο. Ας δούμε τι είναι Επίπεδα εικόνας στο Paint για τα Windows 11.

καλύτερες δωρεάν εφαρμογές σχεδίασης για Android

Τι είναι τα επίπεδα εικόνας στο Paint για Windows 11;

Τα επίπεδα εικόνας στην εφαρμογή Paint για Windows 11 είναι μια πολύ προηγμένη δυνατότητα επεξεργασίας φωτογραφιών. Η δυνατότητα εμφανίζεται κυρίως σε επαγγελματικά λογισμικά επεξεργασίας φωτογραφιών όπως το GIMP και το Photoshop.

Ενώ τα επίπεδα στο Photoshop ή στο GIMP είναι δύσκολο στη χρήση, αυτό που διατίθεται για την εφαρμογή Paint είναι εύκολο να κατανοηθεί και να χρησιμοποιηθεί.

Τα επίπεδα αναφέρονται βασικά στη δυνατότητα στοίβαξης πολλαπλών εικόνων, κειμένων και γραφικών το ένα πάνω στο άλλο. Αυτό σας επιτρέπει να χειρίζεστε κάθε στοιχείο που χρησιμοποιείται στις φωτογραφίες ξεχωριστά.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τα επίπεδα εικόνας στο Paint για Windows 11

Τα επίπεδα εικόνας είναι μια εξαιρετική δυνατότητα της εφαρμογής Paint για Windows 11. Ωστόσο, για να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη νέα δυνατότητα, πρέπει να εγκαταστήσετε το Έκδοση Paint 11.2308.18.0 στη συσκευή σας.

Αρχικά, πρέπει να εγκαταστήσετε την ενημέρωση των Windows 11 2023 ή να αναβαθμίσετε τον υπολογιστή σας σε Windows 11 23H2. Στη συνέχεια, πρέπει να ενημερώσετε την εφαρμογή Paint για Windows 11. Αφού ενημερωθεί, ακολουθήστε τα βήματα που έχουμε μοιραστεί παρακάτω.

1. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε Windows 11 23H2 ή εγκαθιστάτε την ενημέρωση των Windows 11 2023.

2. Ανοίξτε το Microsoft Store και αναζητήστε την εφαρμογή Paint. Ανοίξτε την καταχώριση της εφαρμογής Paint και εγκαταστήστε τις εκκρεμείς ενημερώσεις.

3. Τώρα κάντε κλικ στην αναζήτηση των Windows 11 και πληκτρολογήστε Χρώμα.

Εφαρμογή ζωγραφικής

4. Τώρα ανοίξτε μια εικόνα που θέλετε να επεξεργαστείτε. Στην επάνω δεξιά γωνία, κάντε κλικ στο Επίπεδα.

Επίπεδα

5. Θα βρείτε τη διεπαφή στρώσεων στη δεξιά πλευρά. Κάνε κλικ στο Συν (+) κουμπί για να δημιουργήσετε ένα νέο επίπεδο.

Συν (+)

6. Στο νέο επίπεδο, μπορείτε εισάγετε μια εικόνα ή δημιουργήστε ένα σχήμα με το εργαλείο Shape που παρέχεται από την εφαρμογή Paint.

εισάγετε μια εικόνα

7. Καθώς προσθέτετε νέα στοιχεία στον καμβά, τα νέα στοιχεία θα προστίθενται σε ένα νέο επίπεδο.

8. Εάν θέλετε να διαγράψετε ένα στοιχείο, μπορείτε απλώς να διαγράψετε το επίπεδο που έχει το εν λόγω στοιχείο. Για να διαγράψετε ένα επίπεδο, κάντε δεξί κλικ πάνω του και επιλέξτε Διαγραφή επιπέδου.

Διαγραφή επιπέδου

9. Εάν θέλετε να αποκρύψετε ένα συγκεκριμένο επίπεδο, κάντε κλικ στο Απόκρυψη επιπέδου επιλογή.

Απόκρυψη επιπέδου

10. Για να δημιουργήσετε μια άλλη παρουσία του ίδιου στοιχείου, κάντε δεξί κλικ στο επίπεδο στη δεξιά πλευρά και επιλέξτε Διπλότυπο Επίπεδο.

Διπλότυπο Επίπεδο

11. Εάν θέλετε να συνδυάσετε τα επίπεδα, επιλέξτε το Συγχώνευση προς τα κάτω επιλογή.

Συγχώνευση προς τα κάτω

12. Μπορείτε να δοκιμάσετε να πειραματιστείτε με τη δυνατότητα επιπέδου για να εξερευνήσετε περισσότερα. Για να αποθηκεύσετε την εικόνα, κάντε κλικ στο Αρχείο κουμπί και χρησιμοποιήστε το Αποθήκευση ως λειτουργία.

Αποθήκευση ως

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να χρησιμοποιήσετε επίπεδα εικόνας στη νέα εφαρμογή Paint για Windows 11.

Έτσι, αυτός ο οδηγός έχει να κάνει με το πώς να χρησιμοποιήσετε τα νέα επίπεδα εικόνας στην εφαρμογή Paint των Windows 11. Αυτή είναι μια πολύ συναρπαστική προσθήκη στην εφαρμογή Paint και όλοι πρέπει να τη χρησιμοποιούν. Εάν είστε χρήστης για πρώτη φορά, μπορεί να βρείτε το χρονοδιάγραμμα με βάση το επίπεδο λίγο δύσκολο στη χρήση, αλλά με τον καιρό, θα προσαρμοστείς σε αυτό. Λοιπόν, ποια είναι η άποψή σας για τα νέα επίπεδα εικόνας στο Paint για Windows 11; Ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω.

Διαβάστε επίσης:Εργαλείο αφαίρεσης φόντου Paint App Λήψη και τρόπος χρήσης

Πώς να δημιουργήσετε εικόνες AI στο Windows 11 Paint Cocreator

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5432

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *