εφαρμογή YouTube Vision Pro

Η Google σχεδιάζει να αποκτήσει μια αποκλειστική εφαρμογή YouTube Vision Pro

Η Google φέρεται να σχεδιάζει να αναπτύξει ένα αποκλειστική εφαρμογή YouTube για το Apple Vision Pro σύμφωνα με νέα έκθεση .

Η Google σχεδιάζει να αποκτήσει μια αποκλειστική εφαρμογή YouTube Vision Pro

Η Google σχεδιάζει να αποκτήσει μια αποκλειστική εφαρμογή YouTube Vision Pro

Για όσους δεν γνωρίζουν, τον Ιανουάριο, το YouTube ανακοίνωσε ότι δεν αναπτύσσει εξειδικευμένες εφαρμογές για τα νέα ακουστικά Vision Pro της Apple, ούτε θα επιτρέψει στις εφαρμογές τους για iPad να εκτελούνται στο υλικό.

Ωστόσο, αφού η Apple παρουσίασε τα νέα ακουστικά μικτής πραγματικότητας, Vision Pro, την περασμένη Παρασκευή (2 Φεβρουαρίου 2024), το YouTube ανακοίνωσε τώρα ότι είναι «ενθουσιασμένο» από την κυκλοφορία του Vision Pro της Apple και ότι Η αποκλειστική εφαρμογή YouTube για τα ακουστικά βρίσκεται στον “οδικό χάρτη” ​​της εταιρείας.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που βλέπουμε την κυκλοφορία του Vision Pro και το υποστηρίζουμε διασφαλίζοντας ότι οι χρήστες του YouTube έχουν μια εξαιρετική εμπειρία στο Safari. Δεν έχουμε συγκεκριμένα σχέδια να μοιραστούμε αυτήν τη στιγμή, αλλά μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι μια εφαρμογή Vision Pro βρίσκεται στον οδικό μας χάρτη», δήλωσε η εκπρόσωπος του YouTube, Jessica Gibby, σε μια δήλωση στο Το χείλος.

Η παραπάνω ανακοίνωση επιβεβαιώνει ότι η εφαρμογή βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη και η εταιρεία θέλει να διασφαλίσει ότι οι χρήστες του YouTube θα έχουν εξαιρετική εμπειρία με το Safari. Μέχρι να κυκλοφορήσει η εφαρμογή, η εταιρεία θα συνεχίσει να υποστηρίζει την έκδοση που βασίζεται σε πρόγραμμα περιήγησης και συνιστά στους χρήστες του Apple Vision Pro να επισκέπτονται το YouTube μέσω του προγράμματος περιήγησης Safari για να χρησιμοποιήσουν την πλατφόρμα.

Όπως επισημαίνεται από Το χείλοςδεν έχει δοθεί ακόμη επιβεβαιωμένη ημερομηνία κυκλοφορίας για μια τέτοια εφαρμογή, ούτε το YouTube έχει προτείνει εάν η βιβλιοθήκη βίντεο 360 και VR (εικονικής πραγματικότητας) θα λειτουργούσε στο Vision Pro.

Όταν η Apple ρωτήθηκε εάν το τρέχον βίντεο YouTube 360 ​​και 3D θα υποστηρίζονταν στο YouTube, ένας εκπρόσωπος της Apple, ο Jackie Roy, δήλωσε ότι η ποιότητα αυτού του περιεχομένου ήταν ανεπαρκής.

«Μεγάλο μέρος αυτού του περιεχομένου δημιουργήθηκε για συσκευές που δεν προσφέρουν υψηλής ποιότητας χωρική εμπειρία. Σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτό το περιεχόμενο θα μπορούσε επίσης να προκαλέσει ενόχληση στην κίνηση. Έχουμε επικεντρώσει τις προσπάθειές μας στην παροχή της καλύτερης δυνατής εμπειρίας χωρικών μέσων, συμπεριλαμβανομένων χωρικών φωτογραφιών και βίντεο, Apple Immersive Video και ταινιών 3D που διατίθενται στο Apple TV.”

Διαβάστε επίσης :Πώς να φτιάξετε ένα Vision Board στο Canva

7 καλύτερες εφαρμογές για να δημιουργήσετε ένα Vision Board

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4905

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *