13 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές εγγραφής φωνής για Android το 2023

Δωρεάν εφαρμογές εγγραφής φωνής για Android

Ένα από τα πιο χρήσιμα χαρακτηριστικά μιας συσκευής Android είναι η εγγραφή φωνής. Οι εφαρμογές εγγραφής φωνής είναι χρήσιμες για την εγγραφή διαλέξεων, δημόσιων εκδηλώσεων, συσκέψεων κ.λπ. Τα smartphone Android συνήθως διαθέτουν ενσωματωμένη συσκευή εγγραφής φωνής.

Οι ενσωματωμένες συσκευές εγγραφής φωνής δεν διαθέτουν βασικά χαρακτηριστικά. Ορισμένα περιορίζονται μόνο στην εγγραφή κλήσεων. Εάν θέλετε να ηχογραφήσετε τη φωνή σας με περισσότερα χειριστήρια, χρησιμοποιήστε εφαρμογές τρίτων.

Ευτυχώς, πολλές εφαρμογές Android στο Google Play Store σάς επιτρέπουν να ηχογραφείτε φωνή. Ως εκ τούτου, σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε μερικά από τα καλύτερες εφαρμογές εγγραφής φωνής για Android.

Διαβάστε επίσης: καλύτερες εφαρμογές για εγγραφή οθόνης σε Android

13 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές εγγραφής φωνής για Android

Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλές εφαρμογές εγγραφής φωνής Android είναι διαθέσιμες στο Google Play Store, γεγονός που καθιστά δύσκολη την επιλογή της σωστής. Έτσι, εδώ έχουμε παραθέσει μόνο τα καλύτερα εφαρμογές εγγραφής φωνής για Android με θετικές βαθμολογίες.

1. Μηχάνημα εγγραφής

Μηχάνημα εγγραφής

Λοιπόν, το Recorder από την Google LLC είναι ένα από τα καλύτερες εφαρμογές εγγραφής φωνής που μπορεί κανείς να έχει στο Android. Είναι μια πολύ ελαφριά εφαρμογή εγγραφής φωνής για Android που μπορεί να ηχογραφήσει σχεδόν τα πάντα.

Μετά την εγγραφή φωνής, συσκέψεων, διαλέξεων κ.λπ., η εφαρμογή σάς επιτρέπει να μεταγράψετε τον ήχο. Εκτός από αυτό, το Recorder μπορεί επίσης να σας παρέχει επιλογές επεξεργασίας ήχου και δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας.

2. Φόντο εγγραφής φωνής

Φόντο εγγραφής φωνής

Η εγγραφή φωνής στο παρασκήνιο είναι μια ελαφριά εφαρμογή εγγραφής φωνής που καταγράφει αθόρυβα τη φωνή ενώ εκτελείται στο παρασκήνιο. Μόλις εγκατασταθεί, η εφαρμογή εκτελείται στο παρασκήνιο αλλά δεν δείχνει κανένα σημάδι της παρουσίας της.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κουμπί έντασης ήχου ή λειτουργίας για να ξεκινήσετε/διακόψετε την εγγραφή φωνής. Η συσκευή εγγραφής φωνής στο παρασκήνιο συνδέεται επίσης με τον λογαριασμό σας στο Google Drive για την αποθήκευση των ηχογραφημένων αρχείων. Έτσι, η εγγραφή φωνής στο παρασκήνιο είναι μια από τις καλύτερες και πιο μοναδικές εφαρμογές εγγραφής φωνής στο Android.

3. Εύκολη συσκευή εγγραφής φωνής

Εύκολη συσκευή εγγραφής φωνής

Αυτήν τη στιγμή είναι η καλύτερη και κορυφαία εφαρμογή εγγραφής φωνής στο Google Play Store. Χιλιάδες χρήστες χρησιμοποιούν την εφαρμογή για την εγγραφή ήχου στο παρασκήνιο.

Αυτό που είναι ενδιαφέρον για τη συσκευή εγγραφής Easy Voice είναι ότι μπορεί να εγγράψει ήχο ακόμα και όταν η οθόνη είναι απενεργοποιημένη. Όσον αφορά τη συμβατότητα αρχείων, η συσκευή εγγραφής Easy Voice υποστηρίζει διάφορες μορφές ήχου όπως WAV, AMR, PCM κ.λπ.

4. Μαγνητόφωνο, συσκευή εγγραφής φωνής

Μαγνητόφωνο, συσκευή εγγραφής φωνής

Το Voice Recorder είναι η πιο απλοϊκή εφαρμογή εγγραφής φωνής στο Google Play Store. Με τη συσκευή εγγραφής φωνής, μπορείτε εύκολα να ηχογραφήσετε τον ήχο σας σε υψηλή ποιότητα. Ωστόσο, σημειώστε ότι είναι μια εφαρμογή εγγραφής φωνής και όχι συσκευή εγγραφής κλήσεων.

Δεν θα καταγράφει εισερχόμενες ή εξερχόμενες κλήσεις. Επί του παρόντος, η εφαρμογή υποστηρίζει μόνο δύο μορφές εγγραφής φωνής – MP3 και Ogg. Συνολικά, το Voice Recorder είναι μια εξαιρετική εφαρμογή για εγγραφή φωνής.

5. Παπαγάλος

Παπαγάλος

Αυτή είναι μια από τις μοναδικές εφαρμογές εγγραφής φωνής Android στη λίστα. Επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν το ηχείο, το μικρόφωνο ή το μικρόφωνο Bluetooth για εγγραφή. Όχι μόνο αυτό, αλλά το Parrot υποστηρίζει επίσης τη χρήση Android.

Εκτός από αυτό, η Parrot παρέχει επίσης στους χρήστες εργαλεία για να αφαιρέστε τον θόρυβο και την ηχώ του φόντου από τις ηχογραφήσεις. Τα εργαλεία μετά την ηχογράφηση του Parrot περιλαμβάνουν ενίσχυση έντασης, ενίσχυση μπάσων, προκαθορισμένη αντήχηση κ.λπ.

6. Πίσω

Πίσω

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή Android για rηχογραφήσεις σημειώσεων, σημειώσεων και επιτήρησης, το Rewind μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή. Μάντεψε? Το Rewind επιτρέπει στους χρήστες να καταγράφουν το περιβάλλον τους.

Η εφαρμογή εκτελείται στο παρασκήνιο και καταγράφει όλα όσα ακούει. Όχι μόνο αυτό, αλλά η εφαρμογή προσφέρει επίσης μερικές προσαρμοσμένες ενεργοποιήσεις για εγγραφή, όπως κούνημα για εγγραφή, χειρονομίες κ.λπ.

7. Εγγραφή φωνής Samsung

Εγγραφή φωνής Samsung

Εάν διαθέτετε smartphone Samsung και αναζητάτε τρόπους εγγραφής φωνής ή εισερχόμενων κλήσεων, πρέπει να δοκιμάσετε το Samsung Voice Recorder. Η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μια άνετη και υπέροχη εμπειρία εγγραφής φωνής με ήχο υψηλής ποιότητας.

Η εφαρμογή περιλαμβάνει επίσης ένα mini player για την αναπαραγωγή των αρχείων εγγραφής, την αποκοπή του σίγασης μέρους και τον έλεγχο της ταχύτητας αναπαραγωγής. Εκτός από αυτό, η εφαρμογή μπορεί επίσης να απορρίψει όλες τις εισερχόμενες κλήσεις κατά την εγγραφή.

8. Έξυπνη συσκευή εγγραφής

Έξυπνη συσκευή εγγραφής

Αν ψάχνετε για μια εύχρηστη εφαρμογή εγγραφής φωνής για το smartphone Android σας, πρέπει να δοκιμάσετε το Smart Recorder. Μάντεψε? Το Smart Recorder είναι μία από τις καλύτερες εφαρμογές Android που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για εγγραφές φωνής υψηλής ποιότητας και μεγάλης διάρκειας.

Το Smart Recorder προσφέρει προηγμένες λειτουργίες, όπως αναλυτή ζωντανού φάσματος ήχου, κωδικοποίηση κυμάτων/PCM κ.λπ.

9. Συσκευή εγγραφής κλήσεων

Συσκευή εγγραφής κλήσεων

Είναι ένα έξυπνη εφαρμογή εγγραφής φωνής και αναγνώρισης κλήσης για Android διαθέσιμο στο Google Play Store και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να ηχογραφήσετε τη φωνή σας.

Η εφαρμογή μπορεί να ηχογραφήσει τη φωνή σας σε πολλές μορφές ήχου, όπως AMR, WAV, AAC, MP3 κ.λπ. Επιπλέον, η εφαρμογή διαθέτει διεπαφή χρήστη σχεδιασμού υλικού και καταναλώνει λιγότερη μνήμη RAM και πόρους μπαταρίας.

10. Φωνητική συσκευή εγγραφής και φωνητικά μηνύματα

Φωνητική συσκευή εγγραφής και φωνητικά μηνύματα

Το Voice Recorder & Voice Memos είναι μια εφαρμογή που στοχεύει στην επίλυση προβλημάτων λόγω κακής ποιότητας εγγραφής φωνής.

Είναι μια εφαρμογή εγγραφής φωνής HD για Android που έχει σχεδιαστεί κυρίως για φοιτητές και μουσικούς. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να εγγράψετε τον ήχο/φωνή/podcast που αναπαράγονται κοντά, τα φωνητικά σημειώματα κ.λπ.

Δεν υπάρχει χρονικό όριο για την εγγραφή ήχου και υποστηρίζει την αποθήκευση του εγγεγραμμένου ήχου σε μορφή AAC, M4A, AMR ή MP3.

11. Έξυπνη συσκευή εγγραφής φωνής

Έξυπνη συσκευή εγγραφής φωνής

Αν ψάχνετε για μια δωρεάν και εύχρηστη εφαρμογή εγγραφής ήχου για Android, μην ψάχνετε άλλο από το Smart Voice Recorder.

Η εφαρμογή είναι ελαφριά και έχει σχεδιαστεί για εγγραφή φωνής σε υψηλή ποιότητα. Δεν υπάρχει χρονικό όριο για την εγγραφή της φωνής/ήχου/podcast ή οτιδήποτε παίζει γύρω σας.

Ενώ η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί για εγγραφή φωνής, δεν λειτουργεί κατά τη διάρκεια της κλήσης. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι κατασκευαστές τηλεφώνων μπλοκάρουν πλέον τη δυνατότητα εγγραφής του άλλου μέρους της τηλεφωνικής κλήσης για λόγους απορρήτου.

12. Dolby On

Dolby On

Το Dolby On διαφέρει ελαφρώς από όλες τις άλλες εφαρμογές του άρθρου. Αυτό βασικά μετατρέπει το τηλέφωνό σας σε ένα απόλυτο εργαλείο εγγραφής σε ένα μόνο πάτημα.

Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να ηχογραφήσετε τη φωνή, τα τραγούδια, τους ήχους, τα όργανα, τα podcast, τις ιδέες σας και πολλά άλλα με απίστευτη ποιότητα ήχου.

Η εφαρμογή είναι γνωστή για τις ισχυρές της δυνατότητες επεξεργασίας ήχου. Μπορεί να καθαρίσει και να βελτιώσει την ποιότητα του ήχου με μείωση θορύβου, απομάκρυνση και εφέ fade-in/out.

13. Απλή συσκευή εγγραφής φωνής

Απλή συσκευή εγγραφής φωνής

Όπως ίσως μαντέψατε, το Simple Voice Recorder είναι μια ελαφριά και χωρίς προβλήματα εφαρμογή εγγραφής φωνής για Android. Παρά το ότι είναι ελαφρύ και απλό στη χρήση, ηχογραφεί τη φωνή σας σε ήχο υψηλής ποιότητας.

Όπως κάθε άλλη εφαρμογή εγγραφής φωνής, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Simple Voice Recorder για την εγγραφή διαφορετικού ήχου. Η εφαρμογή είναι εντελώς δωρεάν για λήψη και χρήση και δείχνει την τρέχουσα ένταση ήχου σε μια ωραία απεικόνιση με την οποία διασκεδάζετε πολύ.

Η εφαρμογή σάς προσφέρει επίσης πρακτικά και προσαρμόσιμα widget για τη δημιουργία γρήγορων ηχογραφήσεων φωνής. Συνολικά, το Simple Voice Recorder είναι μια εξαιρετική ελαφριά και εύχρηστη συσκευή εγγραφής φωνής για Android.

Αυτά λοιπόν είναι τα καλύτερες εφαρμογές εγγραφής φωνής Android μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τώρα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις δωρεάν εφαρμογές για να ηχογραφήσετε τη φωνή σας στο Android. Εάν γνωρίζετε άλλες εφαρμογές όπως αυτές, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Διαβάστε επίσης :Πώς να εγγράψετε την οθόνη σας στα Windows 11

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5019

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *