Είναι το Geebo Legit; (Προσοχή στις διαφημίσεις απάτης)

Το Geebo σάς προσφέρει έναν μοναδικό προορισμό για πρόσβαση σε διαφημίσεις για ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, θέσεων εργασίας, καταλυμάτων και άλλων υπηρεσιών.

Αλλά η κύρια ανησυχία που μπορεί να έχετε σχετικά με το Geebo είναι εάν είναι μια νόμιμη πλατφόρμα ή εάν οι διαφημίσεις στον ιστότοπό του δημοσιεύονται πραγματικά από αυθεντικούς πωλητές/εργοδότες.

Έτσι, μέχρι να ολοκληρώσετε την ανάγνωση αυτού του άρθρου, θα γνωρίζετε ακριβώς εάν το Geebo και οι διαφημίσεις στον ιστότοπό του είναι νόμιμες και ποια είναι τα πιθανά προβλήματα που σχετίζονται με τη χρήση αυτής της πλατφόρμας.

Ας αρχίσουμε.

Είναι το Geebo Legit;

Το Geebo είναι σίγουρα μια νόμιμη αμερικανική διαδικτυακή πλατφόρμα διαφήμισης αγγελιών όπως ήταν επιχείρηση τα τελευταία 24 χρόνια και εδρεύει στο McLean, Βιρτζίνια, Ηνωμένες Πολιτείες.

Εκτός, Η Geebo έχει λάβει πολλά μέτρα να προστατεύει τον ιστότοπό του από εγκληματικές δραστηριότητες και να διασφαλίζει περαιτέρω την ασφάλεια και την ασφάλεια των χρηστών του.

Επιπλέον, το Geebo έχει παρουσιαστεί σε πολλά γνωστά μέσα ενημέρωσης όπως π.χ VentureBeat, Business Wire, Washington Post, και μερικοί άλλοι.

Οπότε μια εταιρεία που βρίσκεται στην αγορά τόσο καιρό, λαμβάνει μέτρα για την προστασία του ιστότοπού της και των χρηστών της και προβάλλεται από πολλά γνωστά μέσα ενημέρωσης, σίγουρα μπορεί να είναι νόμιμη.

Αλλά περίμενε!

Αν και το Geebo είναι νόμιμο, θα πρέπει να γνωρίζετε τα ακόλουθα 3 βασικά πράγματα προτού το χρησιμοποιήσετε για την εξερεύνηση διαφημίσεων:

Το VPN είναι πλέον απαραίτητο, Το DirectVortex προτείνει το ATLASVPN

Διαβάστε επίσης :Είναι τα χρήματά σας ασφαλή με τη Revolut; Ένας ολοκληρωμένος οδηγός

Πώς να αναγνωρίσετε τον αριθμό τηλεφώνου του απατεώνα (Λεπτομερής οδηγός)

Είναι το G2A ασφαλές και νόμιμο για την αγορά παιχνιδιών και κωδικών;

1. Απάτη Καταχωρίσεις Εργασίας

Απάτη Οι καταχωρίσεις θέσεων εργασίας σε διαδικτυακές πλατφόρμες διαφήμισης είναι πολύ συνηθισμένες, δεν περιορίζονται μόνο στο Geebo.

Οι απατεώνες ενδέχεται να απαριθμήσουν ψεύτικες θέσεις εργασίας στο Geebo δημιουργώντας τις δικές τους ψεύτικες θέσεις εργασίας ή λαμβάνοντας στοιχεία εργασίας από άλλους νόμιμους ιστότοπους εταιρειών χρησιμοποιώντας τα ονόματα και τα λογότυπα αυτών των εταιρειών.

Επομένως, ενώ η Geebo καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να ελέγξει ξανά την αυθεντικότητα των θέσεων εργασίας που αναφέρονται από εργοδότες στον ιστότοπό της, υπάρχει πιθανότητα να συναντήσετε μια ψεύτικη αγγελία εργασίας που αναφέρεται από απατεώνες στο Geebo.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι οι απατεώνες το κάνουν για να χρεώσουν προκαταβολικά τέλη για ανύπαρκτες θέσεις εργασίας, να κλέψουν ευαίσθητα δεδομένα για κλοπή ταυτότητας, να κάνουν παράνομες δραστηριότητες όπως ξέπλυμα χρήματος ή εμπορία ανθρώπων ή για άλλες εγκληματικές πρακτικές.

Γι’ αυτό είναι σημαντικό για εσάς να επαληθεύσετε την ύπαρξη της εργασίας για να αποφύγετε να πέσετε θύματα αυτών των παραπλανητικών τακτικών. (περισσότερα για αυτό στις παρακάτω συμβουλές).

2. Το Geebo δεν έχει κανέναν έλεγχο στα περιεχόμενα των πωλητών

Στον ιστότοπο του Geebo, μπορείτε να δείτε διαφημίσεις εμπορευμάτων, κρατήσεις καταλυμάτων, ακίνητα, υπηρεσίες και άλλα που αναφέρονται από τους αντίστοιχους πωλητές.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η Geebo δεν ελέγχει την περιγραφή, την τιμή, τον τίτλο και άλλο περιεχόμενο ή πληροφορίες που δίνονται από διαφημιστές/πωλητές στη διαφήμιση στον ιστότοπο της Geebo.

Η Geebo δεν έχει άμεσο έλεγχο στο περιεχόμενο των πωλητών

Υπάρχει πιθανότητα οι πωλητές να παρέχουν ηθελημένα ή ακούσια εσφαλμένες πληροφορίες σχετικά με τα χαρακτηριστικά, την κατάσταση ή τις προδιαγραφές του προϊόντος για να προσελκύσουν πιθανούς αγοραστές.

Καθώς η Geebo δεν έχει άμεσο έλεγχο στις πληροφορίες που παρέχουν οι πωλητές σχετικά με τις προσφορές τους, δεν μπορεί να επαληθεύσει αμέσως την αυθεντικότητα αυτών των πληροφοριών, αλλά μπορεί να λάβει μέτρα κατά των πωλητών εάν κάποιος παραπονεθεί για παραπληροφόρηση ή η ίδια η Geebo διαπιστώσει ότι παραβιάζουν τους όρους της.

3. Η Geebo δεν θα είναι υπεύθυνη για τυχόν ατυχήματα

Ένα άλλο σημαντικό πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι η Geebo δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για τυχόν ατυχίες ανάμεσα σε εσάς και τους πωλητές ή τους εργοδότες.

Επομένως, εάν λάβετε ένα προϊόν διαφορετικό από αυτό που διαφημίζουν οι πωλητές του στο Geebo, αντιμετωπίσετε μια ψεύτικη δουλειά ή ένας εργοδότης δεν συμμορφώνεται με αυτό που σας υποσχέθηκε στη διαφήμιση ή εάν οι διαφημιστές δεν σας παρέχουν υπηρεσίες όπως διαφημίζονται, ή οποιοδήποτε άλλο σφάλμα που διαπράχθηκε ή προκλήθηκε ζημιά που προκλήθηκε από τους πωλητές κατά τη συναλλαγή, η Geebo δεν θα είναι υπεύθυνη.

Περιορισμένης ευθύνης Geebo

Αυτό συμβαίνει επειδή το Geebo είναι απλώς μια διαφημιστική πλατφόρμα που βοηθά τους πωλητές να διαφημίσουν τις προσφορές τους και επιτρέπει στους αγοραστές ή σε όσους αναζητούν εργασία να έχουν εύκολη πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα αυτών των προσφορών.

Αυτό είναι όλο!

Αυτά είναι λοιπόν τα 3 βασικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν δοκιμάσετε το Geebo.

Πρέπει λοιπόν να χρησιμοποιήσετε το Geebo;

Στο τέλος, εξαρτάται κυρίως από την προσωπική άνεση και τις προτιμήσεις σας είτε χρησιμοποιείτε το Geebo για διαφημίσεις που σχετίζονται με θέσεις εργασίας, προϊόντα ή άλλα πράγματα είτε εξερευνάτε εναλλακτικές επιλογές.

Αλλά αν διστάζετε να χρησιμοποιήσετε το Geebo λόγω των προαναφερθέντων ζητημάτων, θα έλεγα ότι δεν συμβαίνει πάντα ότι οι θέσεις εργασίας που αναφέρονται στον ιστότοπό του είναι ψεύτικες, οι πωλητές παρέχουν λάθος περιεχόμενο ή οι αγοραστές ή τα άτομα που αναζητούν εργασία εξαπατούνται μέσω άλλων που σημαίνει.

Αν και είναι αλήθεια ότι μερικοί άνθρωποι μπορεί να είχαν κακή εμπειρία κατά τη χρήση του Geebo για θέσεις εργασίας ή άλλες διαφημίσεις, υπάρχουν χιλιάδες πελάτες που διευκολύνονται από το Geebo να βρουν μια καλή δουλειά, να αγοράσουν αυθεντικά προϊόντα και να κάνουν άλλες επιχειρήσεις, προσφέροντάς τους μια πλατφόρμα πρόσβασης τις διαφημίσεις από αυθεντικούς πωλητές ή εργοδότες.

Επιπλέον, η ίδια η Geebo είναι μια πολύ διαφανής πλατφόρμα με επιχειρηματική ιστορία άνω των δύο δεκαετιών και έχει υιοθετήσει και εφαρμόσει αυστηρά πρότυπα ασφαλείας για την ασφάλεια των χρηστών της.

Ωστόσο, παρόλο που το Geebo καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να αναγνωρίσει τους απατεώνες και να λάβει αυστηρά νομικά μέτρα εναντίον τους, μπορεί να μην είναι πάντα δυνατό για την πλατφόρμα να κυνηγάει τους απατεώνες, καθώς είναι πολύ δύσκολοι στη διαφήμιση ψεύτικων καταχωρίσεων.

Επομένως, θα συνιστούσα να χρησιμοποιήσετε το Geebo για να βρείτε διαφημίσεις που σχετίζονται με τον συγκεκριμένο σκοπό σας και μόλις βρείτε την απαιτούμενη διαφήμισή σας, μην βασίζεστε σε αυτήν, αλλά επιμείνετε για να επαληθεύσετε τον πωλητή ή τον υπεύθυνο προσλήψεων (περισσότερα για αυτό παρακάτω).

Τώρα, για να μάθετε πώς να αποφύγετε την εξαπάτηση και να έχετε μια ευχάριστη εμπειρία με τους διαφημιστές να αναφέρουν τα προϊόντα, τις θέσεις εργασίας ή άλλες υπηρεσίες τους στο Geebo, θα πρέπει να ακολουθήσετε τις παρακάτω 9 συμβουλές.

9 Συμβουλές που πρέπει να ακολουθήσετε κατά την αναζήτηση διαφημίσεων στο Geebo

Το πρώτο σημαντικό είναι:

1. Διαβάστε τις ενδείξεις απάτης

Διαφορετικές τακτικές χρησιμοποιούνται από απατεώνες που δημοσιεύουν ψεύτικες θέσεις εργασίας ή άλλες διαφημίσεις στο Geebo για να εξαπατήσουν τους χρήστες του.

Για να αναγνωρίσετε εάν η διαφήμιση στο Geebo είναι απάτη ή αυθεντική, μερικά συνηθισμένα ενδείξεις απάτης Για διαφορετικές κατηγορίες διαφημίσεων αναφέρονται από το Geebo, τις οποίες θα πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά για να αποφύγετε να πέσετε θύματα απάτης ή απάτης.

2. Έρευνα Σχετικά με τον Διαφημιστή

Προτού συνεργαστείτε με οποιονδήποτε πωλητή ή υπεύθυνο πρόσληψης θέσεων εργασίας στο Geebo, επαληθεύστε την αξιοπιστία και τη φήμη του ελέγχοντας τα προφίλ, τους ιστότοπους (εάν υπάρχουν) ή οποιαδήποτε άλλη παρουσία στο διαδίκτυο.

Δεν πρέπει να βασίζεστε σε αυτά που σας λένε οι διαφημιστές στη διαφήμιση στο Geebo, αλλά να επαληθεύσετε τη νομιμότητά τους κάνοντας την έρευνά σας.

3. Προσοχή στις πολύ καλές για να είναι αληθινές προσφορές

Εάν μια προσφορά που σχετίζεται με θέσεις εργασίας, προϊόντα ή οτιδήποτε άλλο βλέπετε είναι πολύ καλή για να είναι αληθινή, συνιστάται να αποφύγετε την επαφή με τον διαφημιστή αυτής της προσφοράς.

Αυτό συμβαίνει επειδή τέτοιες δελεαστικές προσφορές συχνά προσφέρονται από απατεώνες για να προσελκύσουν ανθρώπους για εξαπάτηση.

4. Μην κοινοποιείτε ποτέ τις ευαίσθητες πληροφορίες σας

Ποτέ μην μοιράζεστε με έναν εργοδότη ή πωλητή τα στοιχεία του τραπεζικού σας λογαριασμού, τους κωδικούς πρόσβασης, τους αριθμούς κοινωνικής ασφάλισης ή οποιαδήποτε πληροφορία θεωρείτε ευαίσθητη και εμπιστευτική.

5. Διαβάστε προσεκτικά την περιγραφή εργασίας ή προϊόντος

Είναι πολύ σημαντικό για εσάς να διαβάσετε την περιγραφή της θέσης εργασίας, καθώς περιέχει σημαντικές πληροφορίες για την εργασία, όπως απαιτούμενες δεξιότητες, εμπειρία και άλλα κριτήρια.

Επιπλέον, θα πρέπει επίσης να διαβάσετε την περιγραφή του προϊόντος που σκέφτεστε να αγοράσετε για να μάθετε για την τιμή του και άλλες σημαντικές λεπτομέρειες.

6. Ρωτήστε τον διαφημιστή για ασαφείς λεπτομέρειες

Αφού διαβάσετε την περιγραφή της εργασίας ή του προϊόντος, εάν εξακολουθείτε να έχετε οποιαδήποτε σύγχυση, ρωτήστε απευθείας από τον αντίστοιχο διαφημιστή για ασαφείς λεπτομέρειες πριν επικοινωνήσετε μαζί του/της για να αποφύγετε τυχόν παρεξηγήσεις ή διαφωνίες αργότερα.

7. Ακολουθήστε μερικές προτάσεις του Geebo

Κατά την αγορά ενός αντικειμένου, την αναζήτηση εργασίας ή την ενοικίαση οτιδήποτε μέσω διαφημίσεων στο Geebo, υπάρχουν ορισμένα Geebo προτάσεις θα πρέπει να ακολουθήσετε ότι θα σας παρέχει επιπλέον προστασία.

8. Γράψτε ένα καλό βιογραφικό

Η δημιουργία ενός ισχυρού βιογραφικού είναι απαραίτητη για να ξεχωρίσετε στους πιθανούς εργοδότες μεταξύ ενός μεγάλου μέρους των αιτούντων.

Επομένως, πριν υποβάλετε αίτηση για δουλειά με εργοδότες στο Geebo, θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα συναρπαστικό βιογραφικό που να αναδεικνύει αποτελεσματικά τις δεξιότητες, τις εμπειρίες και άλλα προσόντα σας με σαφή και συνοπτικό τρόπο.

9. Αναφέρετε στο Geebo σε περίπτωση υποψίας

Εάν δείτε οποιαδήποτε ύποπτη δραστηριότητα ή δόλια καταχώριση στο Geebo, μην περιμένετε να το αναφέρετε στην πλατφόρμα κατά την κατάχρηση [at] geebo.com

Αυτό θα βοηθήσει την Geebo να λάβει γρήγορα μέτρα κατά των απατεώνων για να προστατεύσει εσάς και άλλους χρήστες από πιθανές απάτες και θα βοηθήσει επίσης την πλατφόρμα να διατηρήσει την ασφάλεια και την ασφάλεια της αγοράς της.

Εδώ είσαι!

Αυτές είναι λοιπόν οι 9 συμβουλές που πρέπει να ακολουθήσετε όταν αναζητάτε διαφημίσεις στο Geebo.

συμπέρασμα

Λοιπόν, ναι, το Geebo είναι ένας νόμιμος διαδικτυακός ιστότοπος διαφημίσεων με αγγελίες, καθώς λειτουργεί από το 2000, παρουσιάζεται από διάσημα μέσα ενημέρωσης και έχει λάβει πολλά μέτρα για να προστατεύσει τον ιστότοπο και τους χρήστες του από παράνομες δραστηριότητες.

Ωστόσο, δεν θα πρέπει να βασίζεστε μόνο στη νομιμότητά του, αλλά και να λάβετε υπόψη τα ακόλουθα 3 κύρια πράγματα πριν χρησιμοποιήσετε αυτήν την πλατφόρμα:

  • Προσοχή στις λίστες εργασιών απάτης, καθώς οι εργασίες που αναφέρονται στο Geebo μερικές φορές οδηγούν σε απάτες ή ακόμα και δεν υπάρχουν.
  • Η Geebo δεν έχει άμεσο έλεγχο επί του περιεχομένου ή των πληροφοριών των πωλητών/εργοδότων που διαφημίζονται στον ιστότοπό της.
  • Η Geebo δεν θα είναι υπεύθυνη εάν πέσετε θύμα οποιασδήποτε δόλιας δραστηριότητας στον ιστότοπό της.

Εκτός από αυτά τα 3 πράγματα, θα πρέπει να ακολουθήσετε το προαναφερθείσες 9 συμβουλές ενώ χρησιμοποιείτε το Geebo για να βρείτε σχετικές διαφημίσεις.

Επομένως, όλα αυτά αφορούσαν τη νομιμότητα του Geebo, τις διαφημίσεις στον ιστότοπό του και ορισμένα σημαντικά πράγματα που σχετίζονται με τη χρήση αυτής της πλατφόρμας.

Εάν εξακολουθείτε να έχετε ερωτήσεις ή θέλετε να μοιραστείτε τις προσωπικές σας εμπειρίες με το Geebo, αφήστε το σχόλιό σας παρακάτω.

Ποιες είναι οι κορυφαίες στρατηγικές για την αποφυγή διαδικτυακών απατεώνων;

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5432

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *