Είναι το LY.com νόμιμο; (Ας αποκαλύψουμε την αλήθεια)

Το LY.com μπορεί να εμφανίστηκε στην αναζήτησή σας ενώ αναζητούσατε φθηνότερα καταλύματα και προσφορές πτήσεων.

Ωστόσο, ως έξυπνος ταξιδιώτης, μπορεί να είστε πρόθυμοι να μάθετε για τη νομιμότητα και την αξιοπιστία του, καθώς οι τιμές που φαίνονται πολύ καλές για να είναι αληθινές συχνά οδηγούν σε απάτες.

Έτσι, μέχρι να ολοκληρώσετε την ανάγνωση αυτού του ιστολογίου, θα διερευνήσετε εάν το LY.com είναι νόμιμο και ποια είναι τα ζητήματα που σχετίζονται με την κράτηση μέσω αυτής της πλατφόρμας.

Ας εμβαθύνουμε σε αυτό.

Είναι το LY.com νόμιμο;

Το LY.com είναι αναμφίβολα ένα νόμιμο διαδικτυακό ταξιδιωτικό γραφείο, όπως δραστηριοποιείται τις τελευταίες δύο δεκαετίες και βρίσκεται στο Suzhou, Jiangsu, Κίνα.

Επιπλέον, έχει το κύρος ότι είναι α μονόκερος εταιρεία καθώς έχει συγκεντρώσει συνολικά 1,7 δισεκατομμύρια $ σε χρηματοδότηση σε 7 γύρους και έχει επίσης κάνει 6 επενδύσεις σε διάφορους αναγνωρισμένους οργανισμούς.

Εξετάζοντας λοιπόν αυτούς τους παράγοντες, είναι ξεκάθαρο ότι το LY.com είναι ένα νόμιμο διαδικτυακό ταξιδιωτικό γραφείο για κρατήσεις καταλυμάτων και πτήσεων.

Αλλά περίμενε!

Αν και το LY.com είναι νόμιμο, είναι απαραίτητο να λάβετε υπόψη τα ακόλουθα 3 πράγματα πριν αποφασίσετε να κάνετε κράτηση μέσω του ιστότοπού του:

DISCLAIMER: Ας τονίσουμε για ακόμη μια φορά ότι το άρθρο είναι ενημερωτικό . Όσα γράφονται παρακάτω είναι ενδεικτικά και ειναι η άποψη μας.

Είναι το FlexJobs νόμιμο; (Η αλήθεια αποκαλύφθηκε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ)

Coinplay Είναι νόμιμο;

Είναι το Vio.com νόμιμο; (Προσοχή πριν κάνετε κράτηση)

1. Η επίλυση ενός προβλήματος μέσω του LY.com είναι περίπλοκη

Μερικοί από τους πελάτες αναφέρουν ότι δυσκολεύονται να λάβουν επιστροφή χρημάτων ή να κάνουν αλλαγές ή ακυρώσεις στις κρατήσεις τους όταν κάνουν κράτηση δωματίου ή πτήσης μέσω του LY.com.

Αυτό συμβαίνει επειδή το LY.com, όπως και άλλα διαδικτυακά ταξιδιωτικά γραφεία, λειτουργεί ως μεσάζων μεταξύ εσάς και του παρόχου ταξιδιωτικών υπηρεσιών (ξενοδοχείο ή αεροπορική εταιρεία) με τον οποίο κάνετε κράτηση.

Έτσι, όταν κάνετε κράτηση μέσω του LY.com, η κράτησή σας δεν διεκπεραιώνεται απευθείας από το ξενοδοχείο ή την αεροπορική εταιρεία, αλλά η LY.com τη διαχειρίζεται με τον αντίστοιχο πάροχο ταξιδιωτικών υπηρεσιών.

Γι’ αυτό, όταν χρειάζεστε αλλαγές, ακυρώσεις ή επιστροφές χρημάτων, πρέπει πρώτα να επικοινωνήσετε με το LY.com, το οποίο στη συνέχεια αναφέρει το αίτημά σας στο ξενοδοχείο ή την αεροπορική εταιρεία για λογαριασμό σας και, στη συνέχεια, το LY.com κοινοποιεί αυτήν την απάντηση σε εσάς.

Ομοίως, δεν μπορείτε να επιλύσετε άλλα ζητήματα απευθείας με το ξενοδοχείο ή την αεροπορική εταιρεία, αλλά πρέπει να εμπλέξετε τον μεσάζοντα της κράτησής σας (LY.com).

Αυτός είναι λοιπόν ο λόγος που οι πελάτες αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην πραγματοποίηση αλλαγών, ακυρώσεων ή επίλυσης τυχόν άλλων ζητημάτων με το ξενοδοχείο ή την αεροπορική εταιρεία μέσω του LY.com.

2. Προσοχή στις διοικητικές χρεώσεις

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το LY.com αναλαμβάνει διοικητικές χρεώσεις για αλλαγές και ακυρώσεις στις κρατήσεις που αναφέρονται σε κάθε εισιτήριο.

Διοικητικές χρεώσεις LY.com

Επομένως, εάν θέλετε να κάνετε αλλαγές στην κράτησή σας, θα πρέπει να πληρώσετε τις χρεώσεις τροποποίησης του LY.com.

Ομοίως, εάν ακυρώσετε την κράτησή σας για επιστροφή χρημάτων, οι χρεώσεις ακύρωσης θα αφαιρεθούν από την επιστροφή χρημάτων, καθώς δεν επιστρέφονται.

Κάθε διαδικτυακό ταξιδιωτικό γραφείο αναλαμβάνει πράγματι διοικητικές χρεώσεις, αλλά αυτό που διαμαρτύρονται οι χρήστες του LY.com είναι ότι αυτές οι χρεώσεις είναι τόσο υψηλές που όταν χρειάζονται αλλαγές ή ακυρώσεις, τα φθηνά εισιτήριά τους καταλήγουν να είναι ακριβά.

3. Ζητήματα επιβεβαίωσης κράτησης και παραλαβής εισιτηρίων

Με κάθε εισιτήριο, εμφανίζεται πότε θα λάβετε το εισιτήριό σας αφού επιβεβαιωθεί η κράτησή σας με την αεροπορική εταιρεία.

διάρκεια έκδοσης εισιτηρίου

Αν και το LY.com στέλνει εισιτήρια, μερικές φορές χρειάζεται περισσότερος χρόνος από τον δεδομένο χρόνο για να τα στείλει στους πελάτες του.

Εκτός από τις καθυστερήσεις στην παραλαβή εισιτηρίων, ορισμένοι από τους χρήστες δυσκολεύονται να επιβεβαιώσουν τις κρατήσεις τους με τις αεροπορικές εταιρείες ακόμα και μετά την παραλαβή των εισιτηρίων τους από το LY.com λόγω του προβλήματος με τον αριθμό αναφοράς κράτησης.

Επομένως, αν και συμβαίνει σπάνια, μπορεί να σας απογοητεύσει εάν η LY.com δεν σας στείλει το εισιτήριό σας εγκαίρως ή εάν η κράτησή σας δεν επιβεβαιωθεί με την αντίστοιχη αεροπορική σας εταιρεία.

Το έπιασα!

Αυτά είναι λοιπόν τα 3 βασικά πράγματα που πρέπει να έχετε υπόψη σας πριν κάνετε κράτηση μέσω του LY.com.

Πρέπει λοιπόν να κάνετε κράτηση μέσω του LY.com;

Στο τέλος, εξαρτάται κυρίως από την προσωπική σας άνεση και προτιμήσεις είτε κάνετε κράτηση στο LY.com είτε εξερευνήσετε άλλες εναλλακτικές επιλογές.

Αλλά αν ανησυχείτε για την κράτηση μέσω του LY.com λόγω ορισμένων ζητημάτων που αναφέρθηκαν παραπάνω, θα έλεγα ότι η επίλυση προβλημάτων με οποιοδήποτε διαδικτυακό ταξιδιωτικό γραφείο, όχι μόνο με το LY.com, είναι πολύπλοκη λόγω της εμπλοκής ενός μεσάζοντα.

Επιπλέον, εάν φροντίσετε να μην κάνετε αλλαγές και ακυρώσεις στην κράτησή σας αργότερα, δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε για τις διοικητικές χρεώσεις του LY.com. Αυτό λοιπόν είναι στα χέρια σας.

Όσον αφορά το ζήτημα της επιβεβαίωσης κράτησης και τις καθυστερήσεις στην έκδοση των εισιτηρίων, δεν είναι μεγάλη υπόθεση καθώς σίγουρα θα λάβετε το εισιτήριό σας αλλά με μια μικρή καθυστέρηση και το ζήτημα επιβεβαίωσης θα επιλυθεί εύκολα αν το αναφέρετε απλώς στο LY.com .

Το άλλο αξιοσημείωτο σημείο εδώ είναι ότι δεν συμβαίνει πάντα οι πελάτες να αντιμετωπίζουν τα προαναφερθέντα ζητήματα όταν κάνουν κράτηση μέσω του LY.com.

Αυτές είναι απλώς οι αρνητικές εμπειρίες μιας χούφτας πελατών και δεν αντιπροσωπεύουν τις συνολικές εμπειρίες της πλειοψηφίας των πελατών της.

Οι χρήστες είναι γενικά πολύ ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι με το LY.com και εξοικονομούν ένα σημαντικό χρηματικό ποσό κάνοντας κρατήσεις σε φθηνότερες τιμές στον ιστότοπό του.

Επομένως, θα συνιστούσα προσωπικά να κάνετε κράτηση μέσω της LY.com, εάν σας προσφέρει πτήση ή δωμάτιο σε σημαντικά χαμηλότερες τιμές από την απευθείας κράτηση με την αεροπορική εταιρεία ή το ξενοδοχείο.

Ωστόσο, καθώς η κράτηση μέσω ενός διαδικτυακού ταξιδιωτικού γραφείου συνοδεύεται από ορισμένα ζητήματα, θα πρέπει να λάβετε υπόψη αυτά τα ζητήματα πριν κάνετε κράτηση μέσω του LY.com.

Το πιο σημαντικό, οι πελάτες έχουν κολλήσει σε προβλήματα επειδή αγνοούν την προσοχή σε ορισμένα σημαντικά πράγματα όταν κάνουν μια κράτηση στο LY.com.

Εδώ είναι λοιπόν οι 7 συμβουλές που πρέπει να ακολουθήσετε για να μειώσετε τις πιθανότητες να αντιμετωπίσετε ένα πρόβλημα και να έχετε μια ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία με το LY.com.

7 Συμβουλές που πρέπει να ακολουθήσετε κατά την κράτηση μέσω του LY.com

Το πρώτο σημαντικό είναι:

1. Δώστε προσοχή στην πολιτική εισιτηρίων και δωματίου

Θα πρέπει να δώσετε προσοχή στην πολιτική τροποποίησης, ακύρωσης ή επιστροφής χρημάτων του εισιτηρίου που θέλετε να κλείσετε με μια αεροπορική εταιρεία.

πολιτική εισιτηρίων

Αυτό συμβαίνει γιατί σας δείχνει τις προθεσμίες τροποποίησης και ακύρωσης, τους όρους καθώς και τις χρεώσεις.

Εκτός από τον έλεγχο της πολιτικής εισιτηρίων, είναι επίσης απαραίτητο να ελέγξετε την πολιτική ακύρωσης του δωματίου για να ενημερωθείτε για τις προθεσμίες ακύρωσης και τους όρους επιστροφής χρημάτων.

πολιτική δωματίου

Στη συνέχεια, προχωρήστε σε:

2. Δείτε προσεκτικά τις φωτογραφίες της ιδιοκτησίας και των δωματίων

Πολλαπλές φωτογραφίες του ακινήτου και των δωματίων του παρέχονται από παρόχους καταλυμάτων στο LY.com.

Επομένως, για να πάρετε μια ιδέα σχετικά με το ακίνητο στο οποίο πρόκειται να κάνετε κράτηση δωματίου, είναι σημαντικό να ελέγξετε τις φωτογραφίες του εξωτερικού χώρου, της εστίασης, της αναψυχής και των δωματίων του καταλύματος.

φωτογραφίες ιδιοκτησίας

Αφού ελέγξετε τις φωτογραφίες του ξενοδοχείου, θα πρέπει επίσης να δείτε τις φωτογραφίες του δωματίου που πρόκειται να κλείσετε για να πάρετε μια ιδέα για το κρεβάτι, την τουαλέτα, το μέγεθος και άλλα πράγματα που φαίνονται στις φωτογραφίες.

φωτογραφίες δωματίων

3. Διαβάστε τις Πολιτικές και τις ανέσεις ιδιοκτησίας

Υπάρχουν ορισμένες πολιτικές του καταλύματος σχετικά με κατοικίδια, παιδιά, πρόσθετες χρεώσεις και φόρους, περιορισμούς ηλικίας και άλλα πράγματα.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε αυτές τις πολιτικές, καθώς ενδέχεται να μην σας επιτραπεί να μείνετε στο ξενοδοχείο εάν δεν τηρείτε τις πολιτικές του και επίσης θα χάσετε τα χρήματά σας.

Επιπλέον, βεβαιωθείτε επίσης ότι το κατάλυμα με το οποίο πρόκειται να κάνετε κράτηση σας παρέχει τις ανέσεις και τις υπηρεσίες που θα χρειαστείτε κατά τη διαμονή σας.

πολιτική ιδιοκτησίας και ανέσεις

4. Διαβάστε τις κριτικές επισκεπτών

Για να μάθετε τι να περιμένετε πραγματικά από το ακίνητο, θα πρέπει να διαβάσετε τις κριτικές των πελατών που έχουν μείνει στο ίδιο ακίνητο.

κριτικές επισκεπτών

Εξετάζοντας τα σχόλια των πελατών, θα μπορείτε να αποκτήσετε πληροφορίες τόσο για τις θετικές όσο και για τις αρνητικές πτυχές του ξενοδοχείου που θα σας βοηθήσουν να πάρετε μια καλύτερη απόφαση όταν κάνετε μια κράτηση με αυτό το ξενοδοχείο.

5. Ξεκαθαρίστε τη σύγχυσή σας εάν υπάρχει

Αφού κάνετε όλα αυτά τα πράγματα, εάν εξακολουθείτε να έχετε ερωτήσεις σχετικά με οτιδήποτε, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης πελατών του LY.com.

Συνιστάται να μην κάνετε κράτηση μέσω του LY.com εάν δεν απαντήσει στο ερώτημά σας ή δεν ξεκαθαρίσει τη σύγχυσή σας.

6. Να είστε επιμελείς κατά την πραγματοποίηση μιας κράτησης

Καθώς η πραγματοποίηση αλλαγών και ακυρώσεων είναι πολύ δύσκολη καθώς και υψηλές διοικητικές χρεώσεις, θα πρέπει να είστε αρκετά επιμελείς ώστε να μην κάνετε λάθος κατά την εισαγωγή των στοιχείων της κράτησής σας.

Βεβαιωθείτε ότι το όνομά σας, η ταυτότητα διαβατηρίου, οι ημερομηνίες check-in και out, το email και άλλα απαιτούμενα στοιχεία είναι σωστά για να αποφύγετε τυχόν ατυχίες αργότερα.

7. Επιβεβαιώστε την κράτησή σας με την αεροπορική εταιρεία

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, μία από τις σημαντικότερες ανησυχίες που εγείρουν οι πελάτες είναι ότι δυσκολεύονται να επιβεβαιώσουν τις κρατήσεις τους με τις αεροπορικές εταιρείες.

Επομένως, δεν πρέπει να βασίζεστε στο email επιβεβαίωσης της κράτησης, αλλά να επιβεβαιώσετε την κράτησή σας απευθείας με την αεροπορική εταιρεία, καθώς θα είναι πολύ δύσκολο για εσάς να επιλύσετε το πρόβλημά σας όταν ενημερωθείτε στο αεροδρόμιο ότι η κράτησή σας δεν έχει επιβεβαιωθεί από την LY. com με την αεροπορική εταιρεία.

Εδώ είσαι!

Αυτές είναι λοιπόν οι 7 συμβουλές που πρέπει να ακολουθήσετε όταν κάνετε κράτηση μέσω του LY.com.

συμπέρασμα

Η LY.com είναι σίγουρα νόμιμη , έχει κάνει 6 μεγάλες επενδύσεις σε διαφορετικούς γνωστούς οργανισμούς και έχει επιχειρηματική ιστορία 20 ετών.

Ωστόσο, πριν αποφασίσετε να κάνετε κράτηση μέσω του LY.com, θα πρέπει να έχετε υπόψη σας τα εξής:

  • Εάν κάτι πάει στραβά, μπορεί να είναι δύσκολο για εσάς να επιλύσετε το πρόβλημά σας λόγω της εμπλοκής ενός μεσάζοντα (LY.com)
  • Υπάρχει πιθανότητα να λάβετε το εισιτήριό σας αργότερα από την καθορισμένη ώρα και επίσης να αντιμετωπίσετε πρόβλημα επιβεβαίωσης κράτησης με την αεροπορική εταιρεία.
  • Το LY.com λαμβάνει υψηλές διοικητικές χρεώσεις για την πραγματοποίηση αλλαγών και ακυρώσεων σε κρατήσεις πτήσεων.

Εκτός από την εξέταση αυτών των πραγμάτων, θα πρέπει να ακολουθήσετε το προαναφερθείσες 7 συμβουλές όταν κάνετε κράτηση μέσω του LY.com για να μειώσετε τις πιθανότητες να αντιμετωπίσετε ένα πρόβλημα.

Επομένως, όλα αυτά αφορούσαν τη νομιμότητα του LY.com και τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν ορισμένοι από τους πελάτες του.

Εάν εξακολουθείτε να έχετε ερωτήσεις ή θέλετε να μοιραστείτε τις προσωπικές σας εμπειρίες με αυτό το διαδικτυακό ταξιδιωτικό γραφείο, αφήστε το σχόλιό σας παρακάτω.

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5429

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *