εφαρμογές εκμάθησης γλωσσών

15 καλύτερες εφαρμογές Εκμαθηση ξένων γλωσσών για Android το 2024

Αν κοιτάξουμε γύρω μας, θα διαπιστώσουμε ότι η τεχνολογία γύρω μας εξελίσσεται ραγδαία. Αυτές τις μέρες, έχουμε την ελευθερία να εργαζόμαστε από το Διαδίκτυο. Σε αυτόν τον ψηφιακό κόσμο, συναντάμε πολλούς ανθρώπους με διαφορετικές μητρικές γλώσσες μέσω ιστοτόπων κοινωνικής δικτύωσης. Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε μεταφραστή ή να μάθουμε μια νέα γλώσσα για να επικοινωνήσουμε.

Η εκμάθηση μιας νέας γλώσσας μπορεί να είναι δύσκολη καθώς θα υπάρχει ένα εντελώς νέο σύνολο γραμματικής, λεξιλογίου κ.λπ. Ωστόσο, υπάρχουν μερικές εφαρμογές Android που μπορούν να σας βοηθήσουν να επιταχύνετε τη διαδικασία. Αυτό το άρθρο αποφάσισε να μοιραστεί μια λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές εκμαθησης ξένων γλωσσών.

Διαβάστε επίσης: Οι καλύτερες εφαρμογές μεταφραστή κάμερας για μετάφραση γλωσσών

15 καλύτερες εφαρμογές Εκμαθηση ξένων γλωσσών για Android

Με αυτές τις εφαρμογές Android, μπορείτε να μάθετε γρήγορα νέες γλώσσες. Έτσι, για να ενισχύσετε τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες, ρίξτε μια ματιά στη λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές Android για να μάθετε νέες γλώσσες.

1. Κάμπλι

Κάμπλι

Το Cambly είναι μια εφαρμογή Android που θα σας βοηθήσει να μάθετε γρήγορα αγγλικά. Είναι μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να εξασκηθείτε στα αγγλικά μέσω συνομιλίας μέσω βίντεο, συνδέοντάς σας με έναν μητρικό ομιλητή.

Η εφαρμογή έχει πολλούς φιλικούς καθηγητές αγγλικών έτοιμους να σας βοηθήσουν να εξασκήσετε τη συνομιλία, την προφορά και άλλες δεξιότητες αγγλικών που θέλετε να βελτιώσετε.

2. ELSA Speak

ELSA Speak

Αυτή είναι μια εφαρμογή αγγλικής προφοράς που σας βοηθά να μιλάτε αγγλικά με αυτοπεποίθηση και καθαρότητα. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να κάνετε ένα τεστ ομιλίας που είναι γραμμένο από ειδικούς. Μετά την ολοκλήρωση του τεστ, θα λάβετε μια λεπτομερή αναφορά για τα δυνατά και αδύνατα σημεία της προφοράς σας.

Αφού αναλύσει τα αποτελέσματά σας, ο προπονητής ομιλίας AI θα επιλέξει τα καλύτερα σε μέγεθος μαθήματα για να βελτιώσει τα δυνατά σας σημεία και να ελαχιστοποιήσει τις αδυναμίες σας.

3. Duolingo

Duolingo

Το Duolingo είναι μια εφαρμογή Android που κάνει την εκμάθηση αγγλικών διασκεδαστική. Η εφαρμογή παρέχει διασκεδαστικά μίνι μαθήματα που θυμίζουν παιχνίδια για να σας βοηθήσουν να προσαρμοστείτε στην αγγλική γλώσσα.

Είναι μια εφαρμογή που προορίζεται για εξάσκηση στην ομιλία, την ανάγνωση, την ακρόαση και τη γραφή για να βελτιώσει το λεξιλόγιό σας και την προφορά των Αγγλικών. Η εφαρμογή είναι δωρεάν για λήψη. μπορείτε να μάθετε άλλες γλώσσες εκτός από Αγγλικά και Κινέζικα, Ιαπωνικά, Κορεάτικα, Ισπανικά και άλλα.

4. Φλυαρία

Φλυαρία

Το Babbel είναι μια από τις κορυφαίες εφαρμογές εκμάθησης γλωσσών στο smartphone Android. Το Babbel είναι μοναδικό γιατί προσφέρει δομημένα μαθήματα από ειδικούς της γλώσσας. Η δωρεάν έκδοση του Babbel προσφέρει 40 μαθήματα, οπότε ακόμα και χωρίς να επενδύσετε χρήματα, μπορείτε να μάθετε αρκετές φράσεις από την εφαρμογή.

Η διεπαφή χρήστη του Babbel είναι επίσης αρκετά καθαρή και ελαφριά και είναι η καλύτερη εφαρμογή εκμάθησης γλωσσών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα.

5. Memrise

Memrise

Το Memrise είναι μια εφαρμογή εκμάθησης γλωσσών για Android, αλλά έχει διαφορετική προσέγγιση για τη διδασκαλία ξένων γλωσσών.

Σε αντίθεση με όλες τις άλλες εφαρμογές της λίστας, οι οποίες σας δείχνουν τις λέξεις και τις φράσεις, σας συνδέει με πραγματικούς φυσικούς ομιλητές, επιτρέποντάς σας να κατανοήσετε τις λέξεις και να ακούσετε την καθαρή προφορά. Επιπλέον, η premium έκδοση του Memrise ξεκλειδώνει όλα τα μαθήματα, τα παιχνίδια και τις τεχνικές.

6. HelloTalk-Learn Languages ​​Δωρεάν

HelloTalk-Learn Languages ​​Δωρεάν

Η εφαρμογή λειτουργεί ως η 1η παγκόσμια κοινότητα ανταλλαγής γλωσσών και πολιτισμών. Σας συνδέει με μητρικούς ομιλητές άλλων γλωσσών, όπως Αγγλικά, Ιαπωνικά, Κορεάτικα, Ισπανικά, Γαλλικά, Μανδαρινικά Κινέζικα, Καντονέζικα, Πορτογαλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ρωσικά, Αραβικά και 100 ακόμη.

7. Busuu: Γρήγορη εκμάθηση γλωσσών

πολύβουος

Το Busuu είναι μία από τις κορυφαίες εφαρμογές εκμάθησης γλωσσών που διατίθενται στο Google Play Store. Δεν θα το πιστέψετε, αλλά πάνω από 90 εκατομμύρια χρήστες χρησιμοποιούν τώρα την εφαρμογή. Η εφαρμογή προσφέρει πάνω από 12 δημοφιλή μαθήματα γλώσσας, συμπεριλαμβανομένων ισπανικών, ιαπωνικών, γαλλικών, αγγλικών κ.λπ.

Κατά την πρώτη χρήση, η εφαρμογή ξεκινά ένα τεστ για να προσδιορίσει την εμπειρία σας και προτείνει μαθήματα με βάση τις δεξιότητές σας. Ωστόσο, για να αξιοποιήσετε τα μέγιστα οφέλη, πρέπει να αγοράσετε την premium έκδοση της εφαρμογής.

8. Mondly

Mondly

Το Mondly είναι μια ακόμη εφαρμογή εκμάθησης γλωσσών με κορυφαία βαθμολογία διαθέσιμη για smartphone Android. Με το Mondly, μπορείτε να μάθετε 33 διαφορετικές γλώσσες δωρεάν. Η εφαρμογή είναι απλή στη χρήση και παρέχει δωρεάν μαθήματα σχεδόν καθημερινά.

Έχει επίσης πολλά διασκεδαστικά μαθήματα γλώσσας που μπορούν να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε το λεξιλόγιο, τη γραμματική και την προφορά σας. Επιπλέον, η εφαρμογή χρησιμοποιεί έξυπνες αναφορές για να παρακολουθεί πάντα την πρόοδό σας.

9. Κουίζλετ

Κουίζλετ

Αν ψάχνετε για έναν εύκολο τρόπο εξάσκησης και γνώσης πολλών γλωσσών, το Quizlet μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή σας.

Η εφαρμογή παρέχει έναν εύκολο τρόπο για να εξασκηθείτε και να κυριαρχήσετε στη μάθησή σας. Το Quizlet κάνει τη μελέτη γλωσσών, ιστορίας, λεξιλογίου και επιστήμης απλή και αποτελεσματική.

10. Πέτρα Ροζέτα

Πέτρα Ροζέτα

Το Rosetta Stone είναι μια από τις παλαιότερες εφαρμογές εκμάθησης γλωσσών στο Google Play Store. Υπάρχουν 24 διαφορετικές γλώσσες που μπορείτε να μάθετε με την εφαρμογή Rosetta Stone Android. Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να κατακτήσετε εύκολα οποιαδήποτε γλώσσα και να παρακολουθείτε την πρόοδό σας.

Η εφαρμογή βελτιώνει επίσης την προφορά, το λεξιλόγιο, τη γραμματική και την εκμάθηση γλώσσας. Ωστόσο, η Rosetta Stone είναι μια δαπανηρή εφαρμογή σε σύγκριση με όλες τις άλλες που αναφέρονται στο άρθρο.

11. LingoDeer

LingoDeer

Το LingoDeer είναι μια εφαρμογή εκμάθησης γλωσσών με κορυφαία βαθμολογία για Android στο Google Play Store. Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να μάθετε νέες γλώσσες όπως ιαπωνικά, γαλλικά, ισπανικά ή κορεάτικα.

Για να μάθετε μια νέα γλώσσα, μπορείτε να διαβάσετε ή να γράψετε μια γλώσσα με ένα μοναδικό σύστημα αλφαβήτου, να σχηματίσετε προτάσεις, να μάθετε το βασικό λεξιλόγιο, να βελτιώσετε την ακρόαση και την προφορά κ.λπ.

Επίσης, η εφαρμογή προσφέρει διάφορα μαθήματα εκμάθησης γλωσσών, τα οποία μπορείτε να αγοράσετε.

12. Σταγόνες

Σταγόνες

Τα Drops δεν είναι τόσο δημοφιλή όσο οι άλλες εφαρμογές στη λίστα. εξακολουθεί να είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές εφαρμογές εκμάθησης γλωσσών που μπορείτε να εξετάσετε.

Η εφαρμογή έχει βοηθήσει πάνω από 35 εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να μάθουν νέες γλώσσες όπως γαλλικά, ισπανικά και αγγλικά. Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε όχι μόνο να μάθετε νέες γλώσσες αλλά και να τις μιλάτε άπταιστα.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για να μάθετε διαφορετικά αλφάβητα, να παρακολουθείτε την πρόοδό σας στην εκμάθηση της γλώσσας κ.λπ.

13. Beelinguapp

Beelinguapp

Το Beelinguapp ακολουθεί μια διαφορετική προσέγγιση για να σας διδάξει μια νέα γλώσσα. Είναι μια εφαρμογή όπου διαβάζετε ιστορίες σε διαφορετικές γλώσσες δίπλα δίπλα.

Μπορείτε να το εκλάβετε ως ηχητικό βιβλίο εκμάθησης γλώσσας. Έτσι, εάν είστε καλοί σε μια συγκεκριμένη γλώσσα αλλά θέλετε να βελτιώσετε την προφορά σας, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε.

Η κύρια εστίαση του Beelinguapp είναι να αναπτύξει τις δεξιότητές σας στην ακρόαση, κάτι που δεν φαίνεται σε άλλες εφαρμογές εκμάθησης γλωσσών. Επί του παρόντος, το Beelinguapp καλύπτει 19 διαφορετικές γλώσσες, τις οποίες μπορείτε να μάθετε δωρεάν.

14. Μίλησε

Μίλησε

Το Falou είναι μια καταπληκτική εφαρμογή Android που μπορεί να σας βοηθήσει να μάθετε τη γλώσσα εξαιρετικά γρήγορα. Το υπέροχο με την εφαρμογή εκμάθησης γλωσσών είναι ότι σας επιτρέπει να μάθετε μια γλώσσα με πρακτική συνομιλία που βασίζεται στην πραγματική ζωή. αυτό κάνει την ομιλία σας άπταιστα.

Επίσης, η εφαρμογή διαθέτει ορισμένες λειτουργίες AI για να σας βοηθήσει να κατακτήσετε την προφορά σας και να μιλάτε οποιαδήποτε γλώσσα με σιγουριά. Τα μαθήματα γλώσσας που είναι διαθέσιμα στην εφαρμογή δημιουργούνται προσεκτικά από περισσότερους από 200+ φυσικούς ομιλητές.

15. Μιλώντας

Μιλώντας

Αν θέλετε μια εφαρμογή Android για να σας βοηθήσει να μάθετε γλώσσες γρήγορα, κοιτάξτε πέρα ​​από το Speakly. Το Speakly είναι μια εφαρμογή εκμάθησης γλωσσών με κορυφαία βαθμολογία που σας επιτρέπει να καταλάβετε ισπανικά, αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά, γερμανικά, ρωσικά, φινλανδικά και εσθονικά.

Η εφαρμογή ισχυρίζεται ότι συνδυάζει επιστήμη και υπολογιστικούς αλγόριθμους για να σας διδάξει στατιστικά σχετικές λέξεις στη γλώσσα-στόχο σας.

Χρησιμοποιεί επίσης ορισμένες προηγμένες τεχνικές για να ωθήσει τις νέες πληροφορίες στη μακροπρόθεσμη μνήμη σας. Συνολικά, το Speakly είναι μια εξαιρετική εφαρμογή εκμάθησης γλωσσών που δεν πρέπει να χάσετε.

Πόσες γλώσσες μπορώ να μάθω από αυτές τις εφαρμογές;

Μπορείτε να μάθετε πολλές γλώσσες μέσω αυτών των εφαρμογών Android. Για παράδειγμα, μπορείτε να μάθετε γρήγορα Αγγλικά, Ιαπωνικά, Κορεάτικα, Ισπανικά, Γαλλικά και άλλα.

Είναι αυτές οι εφαρμογές δωρεάν για λήψη;

Οι περισσότερες από τις εφαρμογές του άρθρου ήταν δωρεάν για λήψη και διαθέσιμες στο Google Play Store.

Χρειάζεται να δημιουργήσω λογαριασμό;

Ορισμένες από τις εφαρμογές ενδέχεται να σας ζητήσουν να καταχωρίσετε έναν λογαριασμό. Επίσης, υπάρχουν premium μαθήματα που μπορείτε να αγοράσετε.

Έτσι, παραπάνω, συζητήσαμε τις καλύτερες εφαρμογές για να μάθετε μια νέα γλώσσα στο Android. Με αυτές τις εφαρμογές, μπορείτε να μάθετε όλες τις νέες γλώσσες. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης :Πώς να αλλάξετε γλώσσα στο Google Assistant

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4885

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *