Πώς να χρησιμοποιήσετε το Telegram σε Android Smart TV

Γρήγορη απάντηση

  • ο Η εφαρμογή Telegram δεν είναι διαθέσιμη για Android TV στο Play Store.
  • Πρέπει να χρησιμοποιήσετε την έκδοση web της εφαρμογής Telegram στο Android TV σας.
  • Μπορείτε επίσης να φορτώσετε την εφαρμογή Telegram στην τηλεόρασή σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο (https://bit.ly/3SprtMY).

Το Telegram είναι μια από τις δημοφιλείς πλατφόρμες ανταλλαγής μηνυμάτων. Με την εγγραφή σας στο Telegram Premium, θα έχετε πρόσθετες λειτουργίες όπως Εικονίδιο εφαρμογής Premium, Μοναδικά αυτοκόλλητα, κι αλλα. Η επίσημη εφαρμογή Telegram είναι δεν είναι συμβατό με το Android TV και TV Boxes. Ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού στην τηλεόρασή σας για να πρόσβαση στην ιστοσελίδα του Telegram.

Σε αυτόν τον οδηγό, θα μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα του Telegram στο Android TV σας. Έχουμε επίσης συμπεριλάβει έναν ξεχωριστό οδηγό για την παράπλευρη φόρτωση της εφαρμογής Telegram στην τηλεόρασή σας. Εάν είστε νέοι στο Telegram, εγγραφείτε για λογαριασμό Telegram και ακολουθήστε τα βήματα που αναφέρονται παρακάτω.

Πώς να μεταφέρετε το Chromecast Telegram στην τηλεόραση

Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στον Ιστό του Telegram στο Android TV

1. Ανοίξτε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού στην τηλεόρασή σας και επισκεφτείτε το Τηλεγράφημα δικτυακός τόπος. Εάν δεν διαθέτετε πρόγραμμα περιήγησης ιστού, ελέγξτε τη λίστα με τα καλύτερα προγράμματα περιήγησης ιστού για Android TV.

2. Θα πάρετε το Σύνδεση οθόνη. Ανοίξτε την εφαρμογή Telegram στο smartphone σας και μεταβείτε στο Ρυθμίσεις συσκευές Σύνδεση συσκευής επιφάνειας εργασίας και σαρώστε τον κωδικό QR.

Κωδικός QR Telegram

3. Εάν δεν θέλετε να κάνετε σάρωση, κάντε κλικ στο Είσοδος μέσω αριθμού τηλεφώνου κουμπί.

4. Εισαγάγετε τον αριθμό τηλεφώνου που είναι συνδεδεμένος με τον λογαριασμό σας στο Telegram. Στη συνέχεια, εισαγάγετε το OTP που ελήφθη στον λογαριασμό σας στο Telegram.

5. Μόλις επαληθευτεί το OTP, θα λάβετε την ιστοσελίδα του Telegram στην τηλεόρασή σας.

6. Εάν προστατεύεται με κωδικό πρόσβασης, πρέπει να εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας στο Telegram για να αποκτήσετε πρόσβαση στον λογαριασμό.

Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης του Telegram

Πώς να φορτώσετε το Telegram στο Android TV

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με την έκδοση web του Telegram, μπορείτε να φορτώσετε το αρχείο APK Telegram στο Android TV σας.

1. Ενεργοποιήστε το Android TV και χτυπήστε το Εφαρμογές καρτέλα στην αρχική οθόνη.

2. Αναζητήστε το Play Store εφαρμογή και επιλέξτε την.

3. Χτυπήστε το Κουτί αναζήτησης και πληκτρολογήστε Πρόγραμμα λήψης χρησιμοποιώντας το εικονικό πληκτρολόγιο.

4. Επιλέξτε το Πρόγραμμα λήψης εφαρμογή από τις προτάσεις αναζήτησης και πατήστε Εγκαθιστώ για λήψη της εφαρμογής στο Android TV.

5. Αφού εγκαταστήσετε την εφαρμογή Downloader, μεταβείτε στο Ρυθμίσεις και κάντε κλικ Προτιμήσεις συσκευής.

6. Στην περιοχή Προτιμήσεις συσκευής, επιλέξτε Ασφάλεια και Περιορισμοί

7. Τώρα, επιλέξτε Αγνωστες πηγές. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί εναλλαγής κοντά στο Πρόγραμμα λήψης εφαρμογή για να την ενεργοποιήσετε.

8. Στη συνέχεια, εκκινήστε την εφαρμογή Downloader στο Android TV.

9. Πληκτρολογήστε το Σύνδεσμος APK του Telegram Android TV (https://bit.ly/3SprtMY) στο πλαίσιο URL. Στη συνέχεια, κάντε κλικ Πηγαίνω.

10. Στην οθόνη εγκατάστασης της εφαρμογής, πατήστε το Εγκαθιστώ κουμπί για λήψη της εφαρμογής Telegram στην τηλεόρασή σας.

11. Ανοίξτε το Τηλεγράφημα εφαρμογή μετά την εγκατάσταση και Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας για να συνομιλήσετε με τους φίλους σας σε μεγαλύτερη οθόνη.

Χρησιμοποιήστε τους πελάτες Telegram σε Android Smart TV

Καθώς φορτώνετε την εφαρμογή Android smartphone στην τηλεόρασή σας, θα αντιμετωπίσετε προβλήματα απόδοσης και πλοήγησης. Για να εξαλείψετε αυτά τα ζητήματα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τρίτων πελατών Telegram στην τηλεόρασή σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα-πελάτη τρίτου μέρους Tevegram στο Android TV σας. Αυτή η εφαρμογή είναι επίσημα διαθέσιμη στο Play Store για όλες τις τηλεοράσεις Android και τα TV Boxe με έκδοση 5.0 και νεότερη. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή και να χρησιμοποιήσετε το Telegram στην τηλεόρασή σας.

FAQ

1. Υπάρχουν διαθέσιμα MOD Telegram για το Andriod TV;

Όχι, ούτε η επίσημη εφαρμογή Telegram ούτε οι εφαρμογές MOD είναι διαθέσιμες για Android Smart TV.

2. Μπορώ να χρησιμοποιήσω το Telegram σε πολλές συσκευές;

Ναί. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Telegram σε πολλές συσκευές ταυτόχρονα.

Αποκάλυψη: Εάν μας αρέσει ένα προϊόν ή μια υπηρεσία, μπορεί να τα παραπέμψουμε στους αναγνώστες μας μέσω συνδέσμου συνεργάτη, πράγμα που σημαίνει ότι ενδέχεται να λάβουμε προμήθεια παραπομπής από την πώληση εάν αγοράσετε το προϊόν που προτείναμε. Διαβάστε περισσότερα για αυτό στην αποκάλυψη συνεργατών μας.

Διαβάστε επίσης :Πώς να κατεβάσετε το Telegram στο Android TV

Πώς να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης του Telegram

Πώς να δημιουργήσετε κανάλια Telegram σε κινητό και Web

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5432

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *