Η ενημέρωση iOS 17.4 φέρνει νέα emoji στο iPhone

Η Apple επίσημα κυκλοφόρησε την ενημερωμένη έκδοση iOS 17.4 για χρήστες iPhone την Τρίτη.

Αυτή η ενημέρωση φέρνει νέες δυνατότητες, διορθώσεις σφαλμάτων, βελτιώσεις και ενημερώσεις ασφαλείας για τη βελτίωση της εμπειρίας χρήστη των χρηστών iPhone παγκοσμίως.

Η ενημέρωση iOS 17.4 φέρνει νέα emoji στο iPhone

Η ενημέρωση iOS 17.4 φέρνει νέα emoji στο iPhone

Ενα από Τα βασικά σημεία αυτής της τελευταίας ενημέρωσης iPhone ήταν η προσθήκη 118 νέων emojiσυμπεριλαμβανομένων έξι ολοκαίνουργιων εννοιών emoji, τεσσάρων νέων οικογενειακών emoji που δεν αφορούν το φύλο και 108 νέων παραλλαγών που καθορίζουν την κατεύθυνση έξι διαφορετικών emoji ατόμων που ήταν προηγουμένως διαθέσιμα.

“Αντί να εμφανίζουν πολύχρωμα emoji ανθρώπων το ένα δίπλα στο άλλο, όλα τα οικογενειακά emoji εμφανίζουν τώρα διαφορετικούς συνδυασμούς λευκών σιλουετών που δεν είναι ενδεικτικές για το φύλο που επικαλύπτονται σε ένα γκρι τετράγωνο εικονίδιο”, σύμφωνα με Emojipedia.

Τα 118 νέα emoji προτάθηκαν τον Σεπτέμβριο του 2023 Emoji 15.1 λίστα και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην ενημέρωση iOS 17.4 beta τον Ιανουάριο του 2024.

Ακολουθεί μια πιο προσεκτική ματιά και στους έξι ολοκαίνουργιους χαρακτήρες emoji που έρχονται στο iPhone:

Πώς να διαγράψετε ταπετσαρία στο iPhone;

Πώς να απενεργοποιήσετε τις αυτόματες ενημερώσεις στο iPhone

Πώς να απενεργοποιήσετε τον αποκλεισμό αναδυόμενων παραθύρων στο iPhone το 2024

1. Ένα κεφάλι που κουνιέται οριζόντια

Το emoji Head Shaking Horizontally συμβολίζει το κούνημα του κεφαλιού δίπλα-δίπλα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αποστολή μηνύματος απόρριψης.

2. Ένα κεφάλι που κουνιέται κάθετα

Το emoji Κουνώντας το κεφάλι κάθετα συμβολίζει ένα κεφάλι που κουνιέται πάνω-κάτω και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να πει «ναι» ή να στείλει ένα μήνυμα αποδοχής.

3. Ασβέστης

Το emoji Lime μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δείξει μια προτίμηση σε όξινα ή πικάντικα φαγητά και ποτά.

4. Καφέ Μανιτάρι

Το emoji Brown Mushroom, το οποίο έρχεται σε αντίθεση με το υπάρχον emoji Mushroom με το κόκκινο χρώμα και τα λευκά στίγματα, μπορεί να αντιπροσωπεύει κάτι κρυμμένο ή μυστικό.

5. Σπασμένη Αλυσίδα

Το emoji Broken Chain αποτελείται από δύο σύμβολα – την αλυσίδα και την έκρηξη, που συνήθως αντιπροσωπεύουν την απελευθέρωση, τον τερματισμό μιας σχέσης, την απελευθέρωση από τους περιορισμούς ή την επίλυση ενός σύνθετου προβλήματος.

6. Φοίνιξ

Το emoji του Phoenix συμβολίζει την αναγέννηση, την αθανασία και την ανανέωση.

Λάβετε υπόψη ότι τα 118 νέα emoji περιλαμβάνονται επίσης ως μέρος του iPadOS 17.4 και αναμένεται να συμπεριληφθούν στην κυκλοφορία των tvOS 17.4, watchOS 10.4 και macOS 14.4.

iOS 17.4 νέα emojis

Ρίξτε μια ματιά στο blog εδώ για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα νέα emoji που παρουσιάζονται στο iOS 17.4.

Για λήψη της ενημέρωσης iOS 17.4, μεταβείτε στο Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικούπατήστε Εγκατάσταση τώρακαι ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη. Βεβαιωθείτε ότι η συσκευή σας iPhone είναι συνδεδεμένη σε πηγή τροφοδοσίας μέχρι να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση της ενημέρωσης.

Διαβάστε επίσης :Πώς να αποκτήσετε νέα Emoji στο Android

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5434

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *