10 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Shutterstock για να αποκτήσετε δωρεάν στοκ εικόνες

Αν ασχολείστε με την ενότητα φωτογραφίας, ίσως γνωρίζετε καλά το Shutterstock. Ας παραδεχτούμε ότι η εύρεση δωρεάν εικόνων στοκ υψηλής ποιότητας δεν είναι εύκολη υπόθεση. Χάρη στις εκατοντάδες δωρεάν στοκ εικόνες, η αναζήτηση για τον καλύτερο ιστότοπο εικόνων στοκ έχει γίνει πιο περίπλοκη. Το Shutterstock φαίνεται να είναι το μεγαλύτερο και πιο δημοφιλές από αυτά τα site.

Δεν θα το πιστέψετε, αλλά το Shutterstock αυτή τη στιγμή έχει πάνω από 200 εκατομμύρια εικόνες, βίντεο και μουσική στο αποθετήριό του. Ωστόσο, οι περισσότερες φωτογραφίες είναι premium και οι υπηρεσίες του Shutterstock είναι ακριβές. Τα ποσοστά συνδρομής του Shutterstock ξεκινούν από 29 $, κάτω από τα οποία οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν μόνο δέκα εικόνες.

Οι εικόνες που φιλοξενούνται στο Shutterstock είναι συνήθως υψηλής ποιότητας, αλλά παρόλα αυτά, οι χρήστες αναζητούν εναλλακτικές λύσεις Shutterstock για να αποφύγουν αυτά τα βαριά πακέτα premium. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Shutterstock δεν είναι ο μόνος ιστότοπος στοκ εικόνων εκεί έξω. Πλήθος δωρεάν στοκ εικόνες ιστοσελίδων είναι διαθέσιμα εκεί έξω που μπορείτε να επισκεφτείτε αντί για Shutterstock.

δωρεάν στοκ φωτογραφιών

10 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Shutterstock για να αποκτήσετε δωρεάν στοκ εικόνες

Έτσι, σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε μια λίστα με τα καλύτερες δωρεάν εναλλακτικές λύσεις Shutterstock μπορείτε να επισκεφθείτε για να κατεβάσετε δωρεάν στοκ εικόνες. Λοιπόν, ας τσεκάρουμε.

1. Pixabay

Pixabay

Το Pixabay είναι πιθανότατα το καλύτερος ιστότοπος εικόνας στοκ που αναφέρονται στο άρθρο. Μάντεψε? Ο δημοφιλής ιστότοπος σάς επιτρέπει να κάνετε λήψη εικόνων χωρίς δικαιώματα. Μέχρι στιγμής, η Pixabay έχει πάνω από 1,7 εκατομμύρια εικόνες στη βάση δεδομένων της.

Σχεδόν όλες οι φωτογραφίες στον ιστότοπο συνοδεύονται από άδεια CCO (Creative Commons Zero). Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε λήψη και να χρησιμοποιήσετε την εικόνα για προσωπική και εμπορική χρήση.

2. Pexels

Pexels

Το Pexels είναι μια άλλη εξαιρετική εναλλακτική λύση Shutterstock, γνωστή για τις τεράστιες δωρεάν εικόνες στοκ και τη βάση δεδομένων βίντεο.

Ο ιστότοπος καλύπτει διάφορες κατηγορίες εικόνων όπως Natures, Blogger, Computers, κ.λπ. Όχι μόνο αυτό, αλλά το Pexels επιτρέπει επίσης στους χρήστες να αναζητούν εικόνες εισάγοντας λέξεις-κλειδιά.

3. SplitShire

SplitShire

Το SplitShire είναι ένας άλλος καλύτερος ιστότοπος από τον οποίο μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν στοκ εικόνες για προσωπική και εμπορική χρήση. Το μοναδικό με τον ιστότοπο είναι ότι όλες οι εικόνες γίνονται κλικ και ανεβαίνουν μόνο από τον ιδιοκτήτη του ιστότοπου.

Ο ιστότοπος έχει μοναδικές φωτογραφίες. δεν θα τα βρείτε σε κανένα άλλο site. Μπορείτε να εξερευνήσετε εικόνες διαφορετικών κατηγοριών όπως τεχνολογία, γάμοι, τοπία κ.λπ.

4. Ξεβιδώστε

Ξεβιδώστε

Το Unsplash έχει κορυφαία βαθμολογία δωρεάν στοκ εικόνα στη λίστα που μπορείτε να εξετάσετε. Το υπέροχο με το Unsplash είναι ότι έχει πάνω από ένα εκατομμύριο στοκ φωτογραφίες που μπορούν να ληφθούν δωρεάν. Το περιβάλλον χρήστη του Unsplash είναι καθαρό και καλά οργανωμένο και καλύπτει κάθε κατηγορία εικόνων.

5. FreeStocks

Freestocks.org

Όπως λέει και το όνομα του ιστότοπου, το FreeStocks είναι ένας ιστότοπος που έχει μόνο υψηλής ποιότητας δωρεάν στοκ εικόνες. Όλες οι εικόνες που φιλοξενούνται στο FreeStocks είχαν άδεια χρήσης Creative Commons CC. Αυτό σημαίνει ότι αυτές οι εικόνες μπορούν να χρησιμοποιηθούν δωρεάν για προσωπική και εμπορική χρήση.

Όπως όλοι οι άλλοι δωρεάν ιστότοποι εικόνων στοκ, το FreeStocks καλύπτει πολλές δωρεάν κατηγορίες εικόνων, όπως Τρόφιμα, Πόλη, Φύση, Μόδα, Αντικείμενα κ.λπ.

6. Εκρηξη

Εκρηξη

Το Burst είναι ένας από τους καλύτερους και πιο δημοφιλείς δωρεάν ιστότοπους εικόνων Stock. Ο ιστότοπος είναι πολύ δημοφιλής μεταξύ των bloggers και των εμπόρων κοινωνικών μέσων.

Ο ιστότοπος υποστηρίζεται από την Shopify, η οποία είναι μια κορυφαία εταιρεία ηλεκτρονικού εμπορίου. Όπως το Shutterstock, το Burst φιλοξενεί επίσης πολλές εικόνες υψηλής ποιότητας κατανεμημένες σε διαφορετικές κατηγορίες.

7. Gratisography

Gratisography

Το Gratisography δεν είναι ένας πολύ δημοφιλής ιστότοπος εικόνων στοκ, αλλά έχει πολλές εικόνες υψηλής ποιότητας. Ο ιστότοπος αυτή τη στιγμή καλύπτει μόνο εννέα κατηγορίες εικόνων.

Η Gratisography είναι γενικά γνωστή για τις δημιουργικές, ιδιόμορφες και δωρεάν εικόνες της για προσωπική και εμπορική χρήση. Η διεπαφή χρήστη του Gratisography είναι απλή και είναι η καλύτερη εναλλακτική λύση Shutterstock για επίσκεψη.

8. StockSnap

StockSnap

Το StockSnap είναι ελαφρώς διαφορετικό από όλα τα άλλα που αναφέρονται στο άρθρο. Οι φωτογραφίες που φιλοξενούνται στον ιστότοπο παρέχονται από τα ίδια τα μέλη της κοινότητάς του.

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στη βιβλιοθήκη εικόνων του StockSnap δωρεάν. Όλες οι εικόνες που κοινοποιήθηκαν στον ιστότοπο ήταν δωρεάν για χρήση και υπάγονταν στην άδεια CCO. Λόγω της άδειας CCO, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις φωτογραφίες στους ιστότοπούς σας.

9. Stockvault

StockVault

Αν και η βάση δεδομένων της Stockvault δεν είναι τόσο τεράστια όσο το Shutterstock, αξίζει να βρίσκεται στη λίστα με τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Shutterstock.

Ο λόγος είναι ότι έχει πολλές υψηλής ποιότητας και μοναδικές εικόνες που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού στο διαδίκτυο. Εκτός από εικόνες, ο ιστότοπος προσφέρει επίσης στους χρήστες textures που μπορούν να κατεβάσουν δωρεάν.

10. Επανάληψη λήψης

Επανάληψη λήψης

Το Reshot είναι μάλλον το καλύτερη εναλλακτική λύση Shutterstock στη λίστα, την οποία μπορείτε να επισκεφτείτε για να κατεβάσετε δωρεάν στοκ φωτογραφίες υψηλής ποιότητας.

Όπως το Stockvault, το Reshot είναι επίσης γνωστό για τις υψηλής ποιότητας και μοναδικές φωτογραφίες του. Αν και ο ιστότοπος έχει δωρεάν και premium εικόνες, ο αριθμός των δωρεάν εικόνων ξεπερνά τις premium.

Αυτά λοιπόν είναι τα καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Shutterstock που μπορείτε να επισκεφτείτε τώρα για να κατεβάσετε δωρεάν στοκ εικόνες. Ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω εάν γνωρίζετε άλλους τέτοιους ιστότοπους. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης :


Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5019

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *