εναλλακτικές Terrarium TV

13 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Terrarium TV για παρακολούθηση ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών

Ο ψηφιακός κόσμος γύρω μας εξελίσσεται με γρήγορους ρυθμούς. Έχουν περάσει εκείνες οι μέρες που βασιζόμαστε στην τηλεόραση για να παρακολουθούμε ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές. Τώρα, οι χρήστες μπορούν να παρακολουθούν ατελείωτες ώρες περιεχομένου βίντεο από υπολογιστές και smartphone.

Για την προώθηση της αλλαγής, εισήχθησαν όλο και περισσότερες εφαρμογές και υπηρεσίες ροής ταινιών. Αν μιλάμε για ροή ταινιών στο Android, πολλές εφαρμογές στο Google Play Store σάς επιτρέπουν να μεταδώσετε το αγαπημένο σας περιεχόμενο βίντεο.

Μια τέτοια εφαρμογή είναι γνωστή ως TerrariumTV. Για όσους δεν γνωρίζουν, το Terrarium TV ήταν η καλύτερη εφαρμογή ροής ταινιών για Android. Χιλιάδες χρήστες Android χρησιμοποίησαν την εφαρμογή για τη ροή περιεχομένου βίντεο. Ωστόσο, ο προγραμματιστής τερμάτισε επίσημα την κύρια υποστήριξη για την εφαρμογή.

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber

PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN Στην Ελλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 2 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Διαβάστε επίσης : Οι καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για Cinema HD

13 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Terrarium TV για παρακολούθηση ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών

Αυτό σημαίνει ότι η εφαρμογή δεν θα λαμβάνει μελλοντικές ενημερώσεις. Έτσι, εάν ήσουν χρήστης Terrarium TV, πρέπει να αναζητήσεις τις εναλλακτικές της. Αυτό το άρθρο παραθέτει μερικά από τα καλύτερες εφαρμογές ροής ταινιών που μπορεί να χρησιμοποιηθεί αντί για Terrarium TV.

1. Στρέμιο

Stremio

Θα μπορούσε να είναι η καλύτερη εναλλακτική λύση στο Terrarium TV για Windows, Android, Linux και iOS. Το Stremio έχει μια εφαρμογή για όλες σχεδόν τις πλατφόρμες και η διεπαφή του Stremio Apk είναι αρκετά καθαρή και εύκολη στην πλοήγηση.

Στο Stremio, θα βρείτε χιλιάδες ταινίες. και τηλεοπτικές εκπομπές που μπορείτε να κάνετε ροή στο διαδίκτυο χωρίς καμία χρέωση.

2. Megabox HD

Megabox HD

Είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή για να βρείτε χιλιάδες ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές. Το καλύτερο πράγμα για το Megabox HD είναι η διεπαφή του, η οποία είναι αρκετά καθαρή και εύκολη στη χρήση.

Η εφαρμογή οργανώνει ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές ανάλογα με το είδος τους. Ένα άλλο υπέροχο πράγμα για το Megabox HD είναι ότι μπορείτε να κάνετε ροή περιεχομένου βίντεο σε μορφή HD.

3. YouTube

YouTube

Λοιπόν, το YouTube είναι ο πιο σημαντικός ιστότοπος ροής βίντεο που διατίθεται στο διαδίκτυο. Το υπέροχο με το YouTube είναι ότι αν ψάξετε βαθιά στην πλατφόρμα, μπορείτε να βρείτε πολλές δωρεάν ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές. Ωστόσο, θα βρείτε περιεχόμενο βίντεο μόνο με την άδεια «Δωρεάν».

4. Hulu

Hulu

Είναι μια άλλη εφαρμογή ροής βίντεο που μπορεί να ληφθεί ως καλύτερη εναλλακτική λύση τηλεόρασης Terrarium. Όχι μόνο ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές, οι χρήστες έχουν επίσης την επιλογή μιας ζωντανής τηλεόρασης με το Hulu.

Το Hulu έχει την εφαρμογή του για σχεδόν όλες τις μεγάλες πλατφόρμες και μπορείτε να επωφεληθείτε τόσο από το Hulu on-demand όσο και από την υπηρεσία IPTV του Hulu για 40 $ το μήνα.

5. Mobdro

Mobdro

Λοιπόν, το Mobdro Apk είναι η καλύτερη εφαρμογή Android που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να παρακολουθήσετε ατελείωτες ώρες περιεχομένου βίντεο. Το υπέροχο με το Mobdro είναι ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να παρακολουθήσετε ταινίες, αθλητικά, τηλεοπτικές εκπομπές, ειδήσεις, βίντεο παιχνιδιών κ.λπ.

Η Mobdro είναι γνωστή για την παροχή του πιο πρόσφατου περιεχομένου βίντεο από όλο τον κόσμο και είναι μακράν η καλύτερη εναλλακτική λύση τηλεόρασης Terrarium που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

6. TeaTV

TeaTV

Λοιπόν, το TeaTV είναι μια σχετικά νέα εφαρμογή από την οποία μπορείτε να βρείτε χιλιάδες περιεχόμενο βίντεο που είναι δωρεάν για ροή. Αν ψάχνετε για την καλύτερη εναλλακτική λύση για την τηλεόραση Terrarium, τότε το TeaTV θα μπορούσε να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς.

Τα βίντεο ταξινομούνται ανάλογα με το είδος και η διεπαφή της εφαρμογής είναι εξαιρετική. Οι ταινίες και οι τηλεοπτικές εκπομπές συνδυάζονται με υπότιτλους και είναι η καλύτερη υπηρεσία ροής βίντεο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

7. CinemaBox HD

CinemaBox HD

Θα βρείτε πολλές από τις τελευταίες ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές με εντυπωσιακή ποιότητα ήχου και βίντεο.

Όχι μόνο αυτό, αλλά η ταχύτητα ροής είναι επίσης γρήγορη σε σύγκριση με όλες τις άλλες εφαρμογές που αναφέρονται παραπάνω. Όσον αφορά το περιεχόμενο βίντεο, η εφαρμογή φιλοξενεί μια εκτενή συλλογή από νέες ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, αθλητικά βίντεο κ.λπ.

8. Ώρα για ποπ κορν

Ώρα για ποπ κορν

Αυτή είναι η καλύτερη εναλλακτική λύση τηλεόρασης Terrarium που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να παρακολουθήσετε δωρεάν ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές στο διαδίκτυο. Το υπέροχο με το Popcorn Time είναι η διεπαφή του, η οποία είναι καθαρή και καλά οργανωμένη.

Το Popcorn Time διαθέτει μια εφαρμογή λειτουργικών συστημάτων Android, iOS και Windows. Μπορείτε να βρείτε πολύ περιεχόμενο βίντεο στο Popcorn Time και σας προσφέρει μια πολύ ομαλή και καθαρή ροή, η οποία προσφέρει στους χρήστες μια αρκετά καλή εμπειρία.

9. Playbox HD

Playbox HD

Λοιπόν, το Playbox HD είναι άλλο καλύτερες εφαρμογές ροής ταινιών στη λίστα από όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε χιλιάδες περιεχόμενο βίντεο.

Στο Playbox HD, μπορείτε να κάνετε ροή τηλεοπτικών εκπομπών, ταινιών, τρέιλερ ταινιών κ.λπ. Το σπουδαίο στοιχείο του Playbox HD είναι η συμβατότητά του με Chromecast.

10. OneBox HD

OneBox HD

Είναι μια άλλη δημοφιλής εφαρμογή ροής ταινιών από όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα ευρύ φάσμα ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών.

Το υπέροχο πράγμα με το OneBox HD είναι η συμβατότητα Firestick και Android TV. Ένα άλλο αξιοσημείωτο πράγμα για το OneBox HD είναι ότι επιτρέπει στους χρήστες να μεταδίδουν περιεχόμενο βίντεο σε μορφή HD.

11. PikaShow

Pikashow

Το PikaShow είναι μια εφαρμογή Android που σας παρέχει δωρεάν Ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές. Η εφαρμογή δεν παρέχει νομικές ροές. Ως εκ τούτου, δεν είναι διαθέσιμο στα επίσημα App Stores.

Πρέπει να κατεβάσετε το PikaShow από ιστότοπους τρίτων και, στη συνέχεια, να το φορτώσετε στο Android smartphone σας. Το υπέροχο με το PikaShow είναι ότι φιλοξενεί Ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές που κυκλοφόρησαν πρόσφατα.

Η επιλογή Live TV είναι επίσης διαθέσιμη στην τελευταία έκδοση του PikaShow, επιτρέποντας στους χρήστες να μεταδίδουν δωρεάν τα αγαπημένα τους τηλεοπτικά κανάλια σε πραγματικό χρόνο.

12. Netflix

Netflix

Αν θέλετε να κάνετε ροή Ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών νόμιμα, πρέπει να αγοράσετε μια premium υπηρεσία ροής βίντεο όπως το Netflix.

Το Netflix είναι ο πιο δημοφιλής ιστότοπος ροής βίντεο στη λίστα που σας επιτρέπει να μεταδίδετε ατελείωτες ώρες περιεχομένου βίντεο δωρεάν.

Το Netflix έχει επίσης πολλά σχέδια διαθέσιμα για τους χρήστες του. Έτσι, ανάλογα με τον προϋπολογισμό σας, μπορείτε να πληρώσετε για την υπηρεσία premium.

13. Prime Video

Amazon Prime Video

Το Prime Video δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο το Netflix, αλλά εξακολουθεί να είναι μια από τις καλύτερες υπηρεσίες ροής βίντεο που πρέπει να εξετάσετε. Το καλό με το Prime Video είναι ότι φιλοξενεί αποκλειστικό περιεχόμενο με τη μορφή Ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών.

Επίσης, μια ενότητα ζωντανής τηλεόρασης σάς επιτρέπει να μεταδώσετε αρκετά δημοφιλή αθλητικά κανάλια. Ωστόσο, όπως το Netflix, το Prime Video είναι επίσης μια premium υπηρεσία. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την υπηρεσία δωρεάν ως συνδρομητής του Amazon Prime.

Μπορώ να κάνω ροή ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών δωρεάν;

Ναι, αυτές οι εφαρμογές σάς επιτρέπουν να μεταδίδετε δωρεάν ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές. Ωστόσο, υπάρχει περιορισμένο περιεχόμενο στον δωρεάν λογαριασμό.

Χρειάζεται να χρησιμοποιήσω VPN για πρόσβαση στις υπηρεσίες;

Εάν η εφαρμογή είναι απαγορευμένη στη χώρα σας, πρέπει να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή VPN.

Έτσι, αυτές είναι οι καλύτερες εναλλακτικές λύσεις τηλεόρασης Terrarium που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να παρακολουθήσετε τις πιο πρόσφατες ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές χωρίς να ξοδέψετε χρήματα. Εάν πιστεύετε ότι έχουμε χάσει κάποια σημαντική εφαρμογή, φροντίστε να προσθέσετε το όνομα στο παρακάτω πλαίσιο σχολίων.

Διαβάστε επίσης :Πώς να κατεβάσετε ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές με πρόσθετα Kodi

10 καλύτεροι ιστότοποι λήψης ταινιών

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *