GT IPTV: 2000+τηλεοπτικά κανάλια δωρεάν

Συνδρομή Ελεύθερος
Δωρεάν δοκιμή
Επίσημη ιστοσελίδα https://gt-iptv.app/
Διαθέσιμο περιεχόμενο 2000+ ζωντανή τηλεόραση
Ποιότητα ροής HD και UHD
Υποστηριζόμενες συσκευές Τηλέφωνο/Τάμπλετ Android, Firestick, Windows, Mac και Smart TV
Πώς να παρακολουθήσετε GT IPTV APK (https://urlsrt.io/GT-IPTV)
Βαθμολογία χρηστών 3/5

Το GT IPTV είναι ένας δωρεάν πάροχος IPTV συμβατός με διάφορες συσκευές, όπως Android, Windows, Firestick και άλλα. Αυτή η υπηρεσία προσφέρει περισσότερα από 2000+ ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια σε ποιότητα HD. Για τη ροή των τηλεοπτικών καναλιών αυτής της υπηρεσίας, πρέπει να φορτώσετε το GT IPTV APK στη συσκευή σας. Χρειάζεστε μόνο μια σταθερή σύνδεση στο Διαδίκτυο για τη ροή ζωντανών τηλεοπτικών καναλιών αυτής της υπηρεσίας IPTV χωρίς προβλήματα αποθήκευσης στην προσωρινή μνήμη.

Αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει να μάθετε πώς να εγκαταστήσετε και να κάνετε ροή GT IPTV σε διάφορες συσκευές Android.

Το VPN είναι πλέον απαραίτητο, προτείνουμε το ATLASVPN

Διαβάστε επίσης:IPTV στο Firestick

IPTV σε Samsung Smart TV

Χαρακτηριστικά & Χαρακτηριστικά

Συμβατότητα πολλαπλών συσκευών Απλά & καθαρή διεπαφή χρήστη Υποστήριξη πελατών
Δωρεάν Εγκατάσταση Ποιότητα ροής UHD Φιλική προς το VPN IPTV
Δεν απαιτείται συνδρομή Δημοφιλή κανάλια από τις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και τον Καναδά. Περιλαμβάνει αθλητικά κανάλια

Πώς να εγκαταστήσετε το GT IPTV σε ένα τηλέφωνο Android

Αυτή η IPTV διαθέτει μια αποκλειστική εφαρμογή για τηλέφωνα/ταμπλέτες Android. Μπορείτε να κατεβάσετε το APK αρχείο του GT εφαρμογή από το επίσημη ιστοσελίδα. Πριν από αυτό, μεταβείτε στη σελίδα πληροφοριών της εφαρμογής Google Chrome, κάντε κλικ Εγκαταστήστε Άγνωστες εφαρμογές, και ενεργοποιήστε το Επιτρέψτε από αυτήν την πηγή επιλογή. Στη συνέχεια, ανοίξτε το αρχείο APK και ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να φορτώσετε την εφαρμογή στη συσκευή σας Android.

GT IPTV

Πώς να αποκτήσετε GT IPTV στο Fire TV / Firestick

Για να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα αναπαραγωγής GT, πρέπει να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Downloader στο Firestick. Μόλις τελειώσετε, ενεργοποιήστε Εγκαταστήστε άγνωστες εφαρμογές Για Πρόγραμμα λήψης εφαρμογή. Τώρα, ανοίξτε την εφαρμογή Downloader και επιτρέψτε τα απαραίτητα δικαιώματα. Επικολλήστε το APK URL (https://urlsrt.io/GT-IPTV) και χτυπήστε Πηγαίνω για λήψη του αρχείου APK. Μόλις γίνει λήψη του αρχείου, ανοίξτε το και πατήστε Εγκατάσταση για να αποκτήσετε την εφαρμογή στη συσκευή Firestick.

GT IPTV

Πώς να κατεβάσετε το GT IPTV σε Windows / Mac

Για να κάνετε ροή περιεχομένου αυτού του παρόχου στον υπολογιστή σας Windows ή Mac, πρέπει να το εγκαταστήσετε BlueStacks στον υπολογιστή σας από αυτό επίσημη ιστοσελίδα. Μετά την εγκατάσταση του εξομοιωτή, Σύνδεση και κάντε κλικ στο Εγκαταστήστε το εικονίδιο APK στο δεξιό παράθυρο. Τέλος, ανεβάστε το GT IPTV APK επί BlueStacks για να εγκαταστήσετε την εφαρμογή.

BlueStack

Πώς να προσθέσετε GT IPTV σε Smart TV

Μπορείτε να αποκτήσετε αυτήν την εφαρμογή IPTV στη Smart TV σας από υπολογιστή χρησιμοποιώντας μονάδα USB. Στον υπολογιστή σας, εκκινήστε ένα πρόγραμμα περιήγησης και κάντε λήψη του APK αρχείο (https://urlsrt.io/GT-IPTV) από την επίσημη ιστοσελίδα. Σύνδεση α Μονάδα USB στον υπολογιστή και μεταφέρετε το APK στη μονάδα δίσκου. Μόλις αντιγραφεί, αφαιρέστε τη μονάδα USB και συνδέστε την στην Smart TV σας.

Μεταβείτε στην ενότητα Ρυθμίσεις της Smart TV σας και ενεργοποιήστε το Αγνωστες πηγές επιλογή. Ανοίξτε οποιοδήποτε Διαχείριση αρχείων εφαρμογή στην τηλεόρασή σας και μεταβείτε στο Μονάδα USB Ενότητα. Πατήστε το GT APK αρχείο και ακολουθήστε τις διαδικασίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να εγκαταστήσετε την εφαρμογή στην Smart TV σας.

Πώς να ενεργοποιήσετε το GT IPTV

Για να ενεργοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή στη συσκευή σας Android, πρέπει να κάνετε λήψη μιας εφαρμογής ενεργοποιητή (Ruge VPN ή Puzzle IV) όπως προτείνεται από αυτήν την υπηρεσία στο επίσημη ιστοσελίδα.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή και κάντε κλικ στο Δραστηριοποίηση κουμπί.

2. Τώρα, εκκινήστε την εφαρμογή ενεργοποιητή και πατήστε το Εξουσιοδοτώ κουμπί.

3. Επιτρέψτε τα απαιτούμενα δικαιώματα και πατήστε Ενεργοποίηση Περιεχομένου.

Μόλις ολοκληρωθεί, αυτή η εφαρμογή IPTV θα ενεργοποιηθεί στη συσκευή σας. Παίξτε και μεταδώστε το περιεχόμενο από το επιθυμητό ζωντανό τηλεοπτικό κανάλι.

Η βαθμολογία μας για GT IPTV

Έχουμε δοκιμάσει εκτενώς αυτήν την IPTV στις υψηλότερες δυνατότητές της. Κατά τη διάρκεια της δοκιμής, διαπιστώσαμε ότι τα ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια αυτής της IPTV είναι άψογα και χωρίς buffer. Η υπηρεσία GT προσφέρει ένα ευρύ φάσμα δημοφιλών τηλεοπτικών καναλιών και VOD. Το μόνο πράγμα που θα μπορούσε να ήταν καλύτερο ήταν η ποιότητα ροής του. Η ποιότητα ροής της ζωντανής τηλεόρασης κυμαίνεται από 240p έως 1080p σε τακτά χρονικά διαστήματα, παρόλο που η σύνδεση στο Internet είναι σταθερή. Συνολικά, δώσαμε σε αυτόν τον πάροχο IPTV μια βαθμολογία 3/5.

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με αυτήν την IPTV, μπορείτε να δοκιμάσετε άλλους δωρεάν παρόχους IPTV όπως το Mega Star IPTV και το HN IPTV.

Αποκάλυψη: Εάν μας αρέσει ένα προϊόν ή μια υπηρεσία, μπορεί να τα παραπέμψουμε στους αναγνώστες μας μέσω συνδέσμου συνεργάτη, πράγμα που σημαίνει ότι ενδέχεται να λάβουμε προμήθεια παραπομπής από την πώληση, εάν αγοράσετε το προϊόν που προτείναμε. Διαβάστε περισσότερα για αυτό στην αποκάλυψη συνεργατών μας.

Διαβάστε επίσης :Yeah IPTV κριτική IPTV: 17.000+ κανάλια

Rubicon IPTV κριτική: 22.000+ κανάλια

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5305

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *