Πώς να κάνετε ροή βίντεο με βρόχο 24 ώρες στη σειρά

Πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης όπως YouTube, Instagram, Facebook, και περισσότερα δεν χρησιμοποιούνται μόνο για ψυχαγωγία. Είναι επίσης ένα που παράγει έσοδα πλατφόρμα για δημιουργούς περιεχομένου. Για μια εξαιρετική παρουσία στο διαδίκτυο, περισσότερο από τη μεταφόρτωση βίντεο, πρέπει επίσης να ανεβάσετε βίντεο με βρόχο συνεχής ροή να αποκτήσει περισσότερους οπαδούς. Με αυτόν τον τρόπο, δεν θα παραβιάσετε τις οδηγίες μιας πλατφόρμας μέσων κοινωνικής δικτύωσης για διπλότυπο περιεχόμενο, επειδή το βίντεο δεν θα μεταφορτωθεί ξανά, αλλά θα αναπαραχθεί μόνο επαναλαμβανόμενα στη σειρά. Όταν σταματήσει η αναπαραγωγή της ζωντανής ροής, το βίντεο δεν θα είναι πλέον διαθέσιμο στην πλατφόρμα.

Τι είναι το Gyre.pro

Το Gyre.pro είναι ένα premium διαδικτυακό εργαλείο που βοηθά στη ζωντανή ροή προηχογραφημένων βίντεο 24/7 χωρίς διακοπές. Μπορεί να δημιουργήσει μια απρόσκοπτη εμπειρία προβολής και είναι ιδανικό για δημιουργούς περιεχομένου σε μεγάλες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ειδικά YouTube. Είναι ένα που βασίζεται σε σύννεφο εργαλείο με ειδικό διακομιστή. Έτσι, το μόνο που χρειάζεστε είναι μια σταθερή σύνδεση στο διαδίκτυο και έναν υπολογιστή για να ανεβάσετε το βίντεο.

Μετά τη μεταφόρτωση του βίντεο, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τον υπολογιστή σας, καθώς δεν απαιτείται ούτε η εμπλοκή σας ούτε κάποια συσκευή μετά την έναρξη της ροής, επειδή το Gyre επανεκκινεί το βίντεο μόλις τελειώσει παίζοντας το σε βρόχο. Με αυτόν τον τρόπο, δεν χρειάζεται να είστε συνδεδεμένοι, αλλά το περιεχόμενο που ανεβάζετε αναπαράγεται επανειλημμένα μέχρι να το σταματήσετε. Το καλύτερο μέρος είναι ότι δεν απαιτείται να παραχωρήσετε πρόσβαση στην πλατφόρμα κοινωνικών μέσων για ζωντανή ροή.

Προγράμματα συνδρομής και τιμολόγηση

Το Gyre προσφέρει έξι διαφορετικά προγράμματα συνδρομής με βάση τον αριθμό των ροών, τον αποθηκευτικό χώρο και τη μορφή βίντεο. Μπορείτε να περιηγηθείτε στις πρόσθετες δυνατότητες κάθε προγράμματος στο δικό τους gyre.pro

Προγράμματα συνδρομής 1 μήνα 3 μήνες 6 μήνες 1 χρόνος
Αρχή $49 $137 $35 $488
Έναρξη+ $99 $277 $75 986 $
Pro+ $169 $472 $150 1684 $
Εκκίνηση 4K $75 $210 $396 747 $
4K Start+ $179 $499 $913 1718 $
4K Pro+ $289 $780 1474 $ 2774 $

Μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από τη δωρεάν δοκιμή του Gyre για 7 ημέρες για να δοκιμάσετε την υπηρεσία. Προσφέρει αποθηκευτικό χώρο του 20 GBκαι η μορφή βίντεο είναι FullHD 30 fps με υδατογράφημα.

Πώς να κάνετε ροή βίντεο με βρόχο χρησιμοποιώντας το Gyre.pro

Πριν προχωρήσετε περαιτέρω, πρέπει να εγγραφείτε για την υπηρεσία του δημιουργώντας έναν λογαριασμό από το επίσημη ιστοσελίδα.

1. Αφού δημιουργήσετε έναν λογαριασμό, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Ρυθμίσεις μενού για να εξατομικεύσετε τις προτιμήσεις του λογαριασμού σας, όπως όνομα, περιγραφή και άλλες τέτοιες λεπτομέρειες.

2. Στην αρχική σελίδα, κάντε κύλιση προς τα κάτω και επιλέξτε το Αποθήκευση επιλογή.

3. Στη συνέχεια, επιλέξτε Μεταφόρτωση βίντεο.

Επιλέξτε μεταφόρτωση βίντεο

4. Επιλέξτε το προ-κωδικοποιημένο αρχείο βίντεο από την τοπική αποθήκευση.

Σημείωση: Μπορείτε επίσης να βελτιστοποιήσετε το βίντεο προσθέτοντας επικαλύψεις και υδατογραφήματα. Για να το κάνετε αυτό, κάντε κλικ στο τρίστικτο μενού κοντά στο μεταφορτωμένο βίντεο και επιλέξτε το Βελτιστοποίηση επιλογή.

Ανεβάστε βίντεο

5. Τώρα, επιλέξτε το Απευθείας μετάδοση επιλογή και χτυπήστε Προσθήκη ροής για να ορίσετε τον τίτλο και άλλους παράγοντες.

Ρύθμιση σελίδας ροής του Gyre

6. Κάντε κλικ στο Αποθηκεύσετε κουμπί

7. Τέλος, αντιγράψτε τον σύνδεσμο του βίντεο για να κάνετε ροή βίντεο με βρόχο σε άλλες πλατφόρμες.

FAQ

1. Ποια είναι η υποστηριζόμενη ποιότητα βίντεο του Gyre για συνεχή αναπαραγωγή προηχογραφημένων βίντεο;

Η πλατφόρμα Gyre υποστηρίζει ποιότητα βίντεο έως και 4K.

2. Μπορώ να χρησιμοποιήσω το Gyre.pro δωρεάν;

Ναί. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Gyre.pro δωρεάν, καθώς το εργαλείο προσφέρει δωρεάν δοκιμή για 7 ημέρες.

Αποκάλυψη: Εάν μας αρέσει ένα προϊόν ή μια υπηρεσία, μπορεί να τα παραπέμψουμε στους αναγνώστες μας μέσω συνδέσμου συνεργάτη, πράγμα που σημαίνει ότι ενδέχεται να λάβουμε προμήθεια παραπομπής από την πώληση εάν αγοράσετε το προϊόν που προτείναμε. Διαβάστε περισσότερα για αυτό στην αποκάλυψη συνεργατών μας.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5432

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *