Πώς να χρησιμοποιήσετε τις νέες επιλογές μορφοποίησης κειμένου του WhatsApp

Όσον αφορά την ανταλλαγή άμεσων μηνυμάτων, καμία εφαρμογή δεν φαίνεται να ανταγωνίζεται το WhatsApp. Σε σύγκριση με όλες τις άλλες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων, το WhatsApp έχει κάτι που κάνει την εφαρμογή μοναδική.

Δεν θα βαρεθείτε ποτέ να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή άμεσων μηνυμάτων WhatsApp στο Android ή το iPhone σας. Συζητάμε το WhatsApp επειδή πρόσφατα, η εφαρμογή απέκτησε νέες επιλογές μορφοποίησης κειμένου που υποτίθεται ότι θα κάνουν την εμπειρία ανταλλαγής μηνυμάτων ακόμα καλύτερη.

Νέες επιλογές μορφοποίησης κειμένου στο WhatsApp

Πριν από την επίσημη κυκλοφορία των νέων επιλογών μορφοποίησης κειμένου, η λειτουργία έχει δοκιμαστεί στην εφαρμογή WhatsApp beta. Η εταιρεία κυκλοφόρησε μια ενημέρωση στο WhatsApp Beta τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους που φέρνει νέες επιλογές μορφοποίησης κειμένου.

Το WhatsApp είχε μερικές επιλογές μορφοποίησης κειμένου στο παρελθόν, όπως πλάγια, διαγράμμιση, έντονη γραφή και μονοσκόπιο, και τώρα, με τη συμμετοχή του νέου, η εμπειρία ανταλλαγής μηνυμάτων θα βελτιωθεί περαιτέρω.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι νέες επιλογές μορφοποίησης κειμένου διατίθενται σταδιακά σε χρήστες σε όλες τις πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των iOS, Android, Windows, Web και Mac. Αυτό σημαίνει ότι η λειτουργία ενδέχεται να χρειαστούν μερικές ακόμη ημέρες ή εβδομάδες για να αντικατοπτριστεί στον λογαριασμό σας.

Ποιες είναι οι νέες επιλογές μορφοποίησης κειμένου;

Εκτός από τις προϋπάρχουσες επιλογές, το Πλάγιο, το Διαγραμμένο, το Έντονο και το Μονόσωμο, έχετε πλέον τέσσερις ακόμη επιλογές μορφοποίησης κειμένου. Παρακάτω είναι οι νέες επιλογές μορφοποίησης κειμένου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο WhatsApp.

Λίστες με κουκκίδες: Εάν θέλετε να μοιραστείτε με κάποιον μια λίστα αντικειμένων μέσω WhatsApp, θα βρείτε αυτή την επιλογή μορφοποίησης κειμένου πολύ χρήσιμη. Για να προσθέσετε λίστες με κουκκίδες, πληκτρολογήστε “-” ακολουθούμενο από ένα κενό και το μήνυμα.

Αριθμημένες λίστες: Αυτή είναι μια άλλη εξαιρετική επιλογή μορφοποίησης κειμένου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να οργανώσετε τα στοιχεία στη συνομιλία. Για να δημιουργήσετε μια αριθμημένη λίστα στη συνομιλία WhatsApp, προσθέστε ένα ψηφίο μεταξύ 1 και 9 και, στη συνέχεια, μια τελεία και ένα διάστημα που ακολουθείται από το μήνυμά σας που θέλετε να στείλετε.

Αποκλεισμός απόσπασμα: Αυτή η μορφοποίηση κειμένου έχει σκοπό να διευκολύνει την επισήμανση. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να παραθέσετε κάποιον σε μια ομάδα ή να τονίσετε ένα συγκεκριμένο κείμενο. Για να χρησιμοποιήσετε Αποκλεισμός εισαγωγικών, πληκτρολογήστε “>” ακολουθούμενο από ένα κενό και το μήνυμα.

Ενσωματωμένος κωδικός: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την επιλογή μορφοποίησης κειμένου για να επισημάνετε μια γραμμή κώδικα ή κειμένου. Για να προσθέσετε ενσωματωμένο κώδικα στο μήνυμά σας, τοποθετήστε ένα backtick “`” και στις δύο πλευρές του μηνύματος. Για παράδειγμα «Techviral».

Πώς να χρησιμοποιήσετε τις επιλογές μορφοποίησης Νέου κειμένου στο WhatsApp;

Δεδομένου ότι οι νέες επιλογές μορφοποίησης κειμένου είχαν μόλις κυκλοφορήσει στους χρήστες σε όλες τις πλατφόρμες, θα έπρεπε να το κάνετε ενημερώστε την εφαρμογή WhatsApp για να το απολαύσετε.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τις επιλογές μορφοποίησης Νέου κειμένου στο WhatsApp;

Μπορείτε να ενημερώσετε την εφαρμογή WhatsApp για Android και iOS από το Google Play Store ή το Apple App Store. Μόλις ενημερωθεί, ανοίξτε μια συνομιλία και χρησιμοποιήστε τις νέες επιλογές μορφοποίησης κειμένου.

Εάν εξακολουθείτε να έχετε σύγχυση σχετικά με τη χρήση μιας συγκεκριμένης επιλογής μορφοποίησης κειμένου, μπορείτε να ανατρέξετε σε αυτήν την επίσημη εικόνα που κοινοποιείται από το WhatsApp. Η εικόνα δείχνει πώς να χρησιμοποιήσετε μια συγκεκριμένη επιλογή μορφοποίησης κειμένου στο WhatsApp Chat.

Πώς να στείλετε πλάγια, έντονα ή μονοδιάστατα μηνύματα κειμένου στο WhatsApp;

Δεδομένου ότι οι νέες επιλογές μορφοποίησης κειμένου κυκλοφορούν σταδιακά, μπορεί να χρειαστεί χρόνος για να φτάσετε σε κάθε λογαριασμό WhatsApp.

Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις νέες επιλογές μορφοποίησης κειμένου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις παλιές. Τα παλιά που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τώρα είναι τα πλάγια, τα έντονα και τα μονοδιάστατα.

Έχουμε μοιραστεί έναν λεπτομερή οδηγό για πώς να στείλετε μηνύματα κειμένου με πλάγια, έντονη γραφή ή μονοδιάστημα στο WhatsApp. Βεβαιωθείτε ότι έχετε περάσει από αυτόν τον οδηγό για να μάθετε τα βήματα.

Έτσι, αυτός ο οδηγός έχει να κάνει με το πώς να χρησιμοποιήσετε τις νέες επιλογές Μορφοποίησης κειμένου στην εφαρμογή WhatsApp. Ενημερώστε μας εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε συγκεκριμένη επιλογή μορφοποίησης κειμένου στο WhatsApp. Επίσης, αν σας φανεί χρήσιμος αυτός ο οδηγός, μην ξεχάσετε να τον μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης :συντομεύσεις πληκτρολογίου των Εγγράφων Google

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5432

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *