Πώς να δημιουργήσετε σύνδεσμο κλήσης WhatsApp (ήχος και βίντεο)

Με περισσότερους από 2 δισεκατομμύρια ενεργούς χρήστες, το WhatsApp είναι εύκολα η καλύτερη εφαρμογή ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων για Android και iOS. Ναι, η πρόσβαση στο WhatsApp είναι δυνατή από την επιφάνεια εργασίας μέσω της εφαρμογής ιστού ή επιτραπέζιου υπολογιστή, αλλά η ανταλλαγή άμεσων μηνυμάτων είναι πιο δημοφιλής σε κινητές συσκευές.

Με τα χρόνια, το WhatsApp έχει γίνει μια ενιαία λύση για όλες τις ανάγκες επικοινωνίας σας. Σήμερα, μπορείτε να ανταλλάσσετε μηνύματα κειμένου, να πραγματοποιείτε φωνητικές κλήσεις και βιντεοκλήσεις και να συμμετέχετε σε ομαδικές βιντεοκλήσεις με την εφαρμογή.

Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι το WhatsApp συνεχίζει να κυκλοφορεί τακτικά νέες δυνατότητες. Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε τη λειτουργία Συνδέσμων κλήσεων WhatsApp. Η δυνατότητα δεν είναι νέα, αλλά είναι κάτι που πρέπει να γνωρίζετε.

Τι είναι οι σύνδεσμοι κλήσεων WhatsApp;

Οι σύνδεσμοι κλήσεων WhatsApp είναι λιγότερο δημοφιλείς, αλλά είναι πολύ αποτελεσματικοί. Είναι βασικά ένας σύνδεσμος που μπορούν να δημιουργήσουν οι χρήστες για να συμμετάσχουν άλλοι σε μια κλήση.

Με τον όρο κλήση, εννοούμε κλήσεις ήχου και βίντεο. Ο στόχος είναι να δημιουργήσετε έναν σύνδεσμο κλήσης ήχου/βίντεο στο WhatsApp και να τον μοιραστείτε με άλλους.

Το βασικό πλεονέκτημα της δημιουργίας συνδέσμων κλήσης WhatsApp είναι ότι οποιοσδήποτε διαθέτει τον σύνδεσμο μπορεί να συμμετάσχει στην κλήση ανά πάσα στιγμή. Αυτό αφαιρεί την πίεση της συμμετοχής σε μια κλήση όταν είστε πολύ απασχολημένοι.

Αφού δημιουργήσετε έναν σύνδεσμο κλήσης στο WhatsApp, πρέπει να τον μοιραστείτε με όποιον θέλετε να συμμετάσχει στην κλήση. Η δυνατότητα είναι ήδη διαθέσιμη στην εφαρμογή WhatsApp για Android και iOS και δείτε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε μία.

Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν δημιουργήσετε συνδέσμους κλήσεων WhatsApp

Τώρα που γνωρίζετε τον σκοπό των συνδέσμων κλήσεων WhatsApp, πρέπει να εξετάσετε μερικά πράγματα πριν δημιουργήσετε έναν.

  • Οι σύνδεσμοι κλήσεων είναι διαθέσιμοι μόνο στο WhatsApp για Android και iOS.
  • Οποιοσδήποτε διαθέτει τον σύνδεσμο κλήσης σας μπορεί να συμμετάσχει στις κλήσεις. Επομένως, φροντίστε να το μοιράζεστε μόνο με άτομα που εμπιστεύεστε.
  • Οι χρήστες στη λίστα αποκλεισμού WhatsApp δεν θα εισαγάγουν τον σύνδεσμο κλήσης σας.
  • Οι σύνδεσμοι κλήσεων WhatsApp θα λήξουν εάν δεν έχουν χρησιμοποιηθεί για 30 ημέρες.
  • Δεν μπορείτε να δημιουργήσετε έναν σύνδεσμο κλήσης αφού δημιουργηθεί, αλλά το WhatsApp μπορεί να ανακαλέσει συνδέσμους για λόγους απορρήτου και ασφάλειας.

Πώς να δημιουργήσετε συνδέσμους κλήσεων WhatsApp

Είναι πολύ εύκολο να δημιουργήσετε συνδέσμους κλήσεων WhatsApp σε Android και iOS. πρέπει να έχετε την πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής WhatsApp. Δείτε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε συνδέσμους κλήσεων WhatsApp.

1. Πρώτα απ ‘όλα, ανοίξτε την εφαρμογή WhatsApp στο smartphone σας.

2. Όταν ανοίξει η εφαρμογή, μεταβείτε στο κλήσεις αυτί.

κλήσεις

3. Στην καρτέλα Κλήσεις, επιλέξτε το Δημιουργία συνδέσμου κλήσης επιλογή.

Δημιουργία συνδέσμου κλήσης

4. Στη συνέχεια, στην οθόνη Δημιουργία συνδέσμου κλήσης, πατήστε το Τύπος κλήσης επιλογή.

Τύπος κλήσης

5. Θα δείτε ένα μήνυμα που σας ζητά να επιλέξετε τον τύπο κλήσης. Επιλέξτε μεταξύ Βίντεο ή Φωνή.

Βίντεο ή Φωνή

6. Μόλις δημιουργηθεί, θα βρείτε τρεις επιλογές για να κοινοποιήστε τον σύνδεσμο κλήσης WhatsApp.

κοινοποιήστε τον σύνδεσμο κλήσης WhatsApp

7. Εάν θέλετε να μοιραστείτε τη σύνδεση με την επαφή WhatsApp, επιλέξτε το «Αποστολή συνδέσμου μέσω WhatsApp‘ και επιλέξτε την επαφή.

8. Εάν θέλετε να μοιραστείτε τον σύνδεσμο με οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή, επιλέξτε το “Μοιράζομαι ένα σύνδεσμο‘ και επιλέξτε την εφαρμογή στην οποία θέλετε να μοιραστείτε τον σύνδεσμο.

Μπορείτε επίσης να αντιγράψετε και να μοιραστείτε τον σύνδεσμο με μη αυτόματο τρόπο σε οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή ή ιστότοπο. Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να δημιουργήσετε συνδέσμους κλήσεων WhatsApp σε Android/iOS.

Πώς να δημιουργήσετε σύνδεσμο κλήσης WhatsApp στο iPhone

Εάν χρησιμοποιείτε το WhatsApp για iPhone, πρέπει να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα για να δημιουργήσετε έναν σύνδεσμο WhatsApp Call με απλά βήματα. Δείτε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε έναν σύνδεσμο κλήσης WhatsApp σε ένα iPhone.

1. Για να ξεκινήσετε, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε την πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής WhatsApp.

2. Ανοίξτε την εφαρμογή WhatsApp στο iPhone σας και μεταβείτε στο κλήσεις καρτέλα στο κάτω μέρος.

3. Στη σελίδα Κλήσεις, πατήστε στο Δημιουργία κλήσης Σύνδεσμος.

Δημιουργία συνδέσμου κλήσης

4. Θα δημιουργηθεί ο σύνδεσμος κλήσης.

Θα δημιουργηθεί σύνδεσμος κλήσης

5. Για να αλλάξετε τον τύπο κλήσης, πατήστε το αναπτυσσόμενο μενού δίπλα στην επιλογή Τύπος κλήσης και επιλέξτε ένα από τα δύο Φωνή ή Βίντεο.

Φωνή ή Βίντεο

6. Μόλις τελειώσετε, μπορείτε να επιλέξετε Αποστολή συνδέσμου μέσω WhatsApp, Αντιγραφή συνδέσμου, Κοινή χρήση συνδέσμου ή Προσθήκη στο Ημερολόγιο.

Αποστολή συνδέσμου μέσω WhatsApp

Αυτό είναι! Αυτό είναι πόσο εύκολο είναι να δημιουργήσετε έναν σύνδεσμο κλήσης στο WhatsApp για iPhone.

Πώς να εγγραφείτε στον σύνδεσμο κλήσης WhatsApp;

Εάν έχετε λάβει έναν σύνδεσμο κλήσης WhatsApp, θα δείτε ένα Συμμετοχή στην κλήση κουμπί μόλις κάνετε κλικ στον σύνδεσμο.

Πατώντας το κουμπί Συμμετοχή σε κλήση θα μεταφερθείτε στην οθόνη κλήσης. Εδώ, θα δείτε τους συμμετέχοντες και ένα κουμπί «Συμμετοχή» για να συμμετάσχετε στην κλήση.

Συχνές ερωτήσεις

Κατανοούμε ότι μπορεί να εξακολουθείτε να έχετε αμφιβολίες σχετικά με τη χρήση του συνδέσμου κλήσης WhatsApp. Παρακάτω, έχουμε απαντήσει σε όλες τις πιο δημοφιλείς ερωτήσεις σχετικά με τους συνδέσμους κλήσεων στο WhatsApp.


Μπορεί κάποιος να εγγραφεί στον σύνδεσμο κλήσης WhatsApp;

Όχι, οποιοσδήποτε με λογαριασμό WhatsApp μπορεί να συμμετάσχει στην κλήση σας μόνο ανοίγοντας τον σύνδεσμο. Για παράδειγμα, εάν ο φίλος σας δεν έχει λογαριασμό WhatsApp, κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο θα του ζητηθεί να εγκαταστήσει πρώτα την εφαρμογή WhatsApp.


Μπορώ να δημιουργήσω έναν σύνδεσμο απεριόριστης κλήσης;

Λοιπόν, δεν υπάρχουν περιορισμοί στη δημιουργία συνδέσμων κλήσεων. Κάθε φορά που δημιουργείτε έναν σύνδεσμο κλήσης, η διεύθυνση URL θα είναι διαφορετική και ασφαλής.


Οι κλήσεις σύνδεσης κλήσης είναι κρυπτογραφημένες από άκρο σε άκρο;

Ναι, οι κλήσεις σύνδεσης κλήσεων είναι κρυπτογραφημένες από άκρο σε άκρο. Έτσι, μπορείτε να συμμετάσχετε σε κλήσεις χωρίς να ανησυχείτε μήπως σας ακούσει κάποιος μεσάζων.


Οι σύνδεσμοι κλήσεων λήγουν ποτέ;

Ναι, οι Σύνδεσμοι κλήσεων θα λήξουν εάν δεν χρησιμοποιηθούν για 30 ημέρες. Εάν χρησιμοποιούνταν οι σύνδεσμοι κλήσεων, δεν θα λήγουν.


Έτσι, αυτός ο οδηγός αφορά τη δημιουργία και την κοινή χρήση συνδέσμων κλήσεων στο WhatsApp. Είναι ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό και πρέπει να το χρησιμοποιήσετε. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για τη δημιουργία συνδέσμων κλήσεων WhatsApp, ενημερώστε μας στα σχόλια. Επίσης, αν το άρθρο σας βοήθησε, μοιραστείτε το με τους φίλους σας.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5429

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *