εφαρμογών για κινητά

Το μελλοντικό ιατρικό λογισμικό και οι λύσεις ψηφιακής υγειονομικής περίθαλψης

Η τεχνολογία υγείας είναι ένας από τους μεγαλύτερους εξαγωγικούς τομείς υψηλής τεχνολογίας στον κόσμο και η βιομηχανία συνέχισε να αναπτύσσεται χρόνο με το χρόνο. Εκτός από την ανάπτυξη, ο κλάδος εξελίσσεται ανταποκρινόμενος στις διάφορες παγκόσμιες τάσεις. Ένα από αυτά είναι η ψηφιοποίηση, η οποία φέρνει επανάσταση στο μέλλον της υγειονομικής περίθαλψης με επιταχυνόμενους ρυθμούς. Προκειμένου να παραμείνει στην αιχμή της ανάπτυξης του κλάδου στο μέλλον, η Langate έχει επενδύσει πολλά στην ανάπτυξη αυτού του τομέα ικανοτήτων και στην ανάπτυξη της ομάδας της. Ως αποτέλεσμα αυτής της εξέλιξης, η εταιρεία έχει πλέον λανσάρει νέα υπηρεσίες ανάπτυξης λογισμικού υγειονομικής περίθαλψηςτα οποία επικεντρώνονται στην ανάπτυξη ρυθμιζόμενου λογισμικού και λύσεων ψηφιακής υγειονομικής περίθαλψης.

Ως κλάδος, η τεχνολογία της υγειονομικής περίθαλψης διανύει αυτή τη στιγμή μια μεταβατική περίοδο με την ψηφιοποίηση. Η τάση είναι ξεκάθαρη τα τελευταία χρόνια καθώς το λογισμικό και οι ψηφιακές λύσεις έχουν καταλάβει τον κλάδο. Οι νέες λύσεις μπορούν να αποφέρουν σημαντική εξοικονόμηση κόστους και να βοηθήσουν τους επαγγελματίες υγείας να λάβουν καλύτερες αποφάσεις.

Ειδικότερα, η ανάλυση δεδομένων, η μηχανική μάθηση και η ευφυΐα που προστίθενται σε συσκευές θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στη διάγνωση, την πρόληψη και τη θεραπεία ασθενειών. Η έλευση των νέων τεχνολογιών στον τομέα της υγείας, σε συνδυασμό με τις ρυθμιστικές απαιτήσεις, δημιουργεί ένα σύνθετο αλλά ενδιαφέρον μείγμα — ένα μείγμα στο οποίο οπωσδήποτε θέλουμε να είμαστε μέρος.

Βιομηχανίες που μπορούν να επωφεληθούν από το Blockchain(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Η ανάπτυξη ελεγχόμενου λογισμικού ιατρικών συσκευών και ψηφιακών λύσεων απαιτεί ισχυρή τεχνογνωσία από τις εταιρείες

Η πανδημία του κορωνοϊού έδειξε ότι διάφορες μορφές ψηφιοποίησης θα κυριεύσουν τη βιομηχανία πιο γρήγορα από ό,τι πιστεύαμε. Οι λύσεις απομακρυσμένης φροντίδας και η σύνδεση συσκευών στον Ιστό, μεταξύ άλλων, όχι μόνο θα διευκολύνουν τη ζωή των ασθενών και των φροντιστών, αλλά αυτές οι λύσεις θα μας βοηθήσουν να δημιουργήσουμε εντελώς νέα επιχείρηση για τους πελάτες μας μέσω νέων επιχειρηματικών μοντέλων. Στην καλύτερη περίπτωση, μπορούμε επίσης να βοηθήσουμε στην πρόληψη ασθενειών και να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής του πληθυσμού. Βλέπω τις αλλαγές που βρίσκονται σε εξέλιξη στον κλάδο να δημιουργούν σημαντικές επιχειρηματικές ευκαιρίες για εμάς.

Με τη νέα μάρκα και επιχειρηματική ιδέα που λανσάρουμε, θέλουμε να ανταποκριθούμε ακόμη καλύτερα στην ψηφιοποίηση της υγειονομικής περίθαλψης και στις προκλήσεις ανάπτυξης λογισμικού των πελατών μας σε αυτόν τον αγωνιστικό χώρο. Ένα από τα δυνατά μας σημεία είναι να αναπτύξουμε ρυθμιζόμενο ιατρικό λογισμικό με προσανατολισμένο στον πελάτη και γρήγορο τρόπο.

Πώς ο ασφαλιστικός κλάδος μπορεί να επωφεληθεί από το Blockchain και το Bitcoin(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Μια σταθερή ματιά στο μέλλον της ψηφιοποίησης

Η Langate έχει μια ισχυρή ιστορία πίσω από τη δημιουργία της επωνυμίας μας, η οποία παρέχει μια σταθερή βάση για την ανάπτυξη και την ανάπτυξη της επιχειρηματικής ιδέας. Το όραμα της ομάδας είναι να οικοδομήσει καλύτερη υγειονομική περίθαλψη ανοίγοντας το δρόμο για την ψηφιακή της εξέλιξη. Η πεποίθηση ότι το επιλεγμένο μονοπάτι μπορεί πραγματικά να βελτιώσει την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα της φροντίδας, και κατά συνέπεια την ποιότητα της ζωής των ανθρώπων, δίνει νόημα σε αυτό που κάνει ο Langate.

Ο συνδυασμός ονόματος και λογότυπου λέει επίσης τη δική του ιστορία για την αίσθηση της κοινότητας και της συνεργασίας του Langate—τόσο εσωτερικά όσο και με πελάτες.

Το Crypto θα «διαδραματίσει σημαντικό ρόλο» στο μελλοντικό εμπόριο των ΗΑΕ, λέει ο υπουργός(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Προστιθέμενη αξία μέσω της συνανάπτυξης

Ενώ το λογισμικό και η ψηφιοποίηση επιτρέπουν την ανάπτυξη νέων λύσεων υγειονομικής περίθαλψης, φέρνουν επίσης μαζί τους μια σειρά από προκλήσεις για όσους βρίσκονται ήδη στον τομέα — και για όσους είναι νέοι σε αυτόν. Ένα από αυτά είναι το συνεχώς εξελισσόμενο ποιοτικό και ρυθμιστικό τοπίο που διέπει τον κλάδο. Εξασφαλίζει την αποτελεσματικότητα, την ασφάλεια και την απόδοση των προϊόντων που αναπτύσσονται για τον κλάδο. Ένα μοντέλο ανάπτυξης με επίκεντρο την ποιότητα είναι, επομένως, ο ακρογωνιαίος λίθος της διαδικασίας ψηφιοποίησης.

  • Είμαστε ένας οίκος πλήρους εξυπηρέτησης για την ανάπτυξη ιατρικού λογισμικού και ψηφιακών λύσεων.
  • Είμαστε σε θέση να συμπληρώσουμε τις ικανότητες των πελατών μας παρέχοντας το ελεγχόμενο λογισμικό ή άλλη ψηφιακή λύση που χρειάζονται ως υπηρεσία.
  • Μπορούμε επίσης να ενισχύσουμε την ομάδα τους με τους ειδικούς μας με ευέλικτο και κλιμακωτό τρόπο

Νταβός 2023: Το WEF αποκαλύπτει την πλατφόρμα Global Collaboration Village Metaverse(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Με την επικέντρωση στην ποιότητα, η Langate θέλει να επισημάνει όλες τις πολυάριθμες απαιτήσεις, νόμους και κανονισμούς που πρέπει να λαμβάνονται υπόψη κατά την ανάπτυξη ιατρικών συσκευών—είτε το προϊόν είναι συσκευή λογισμικού, προϊόν λογισμικού ή εφαρμογή υγειονομικής περίθαλψης που χρησιμοποιεί ανάλυση δεδομένων, τεχνητή νοημοσύνη και μηχανική μάθηση. Είναι σημαντικό να εντοπιστούν οι απαραίτητες απαιτήσεις νωρίς στο έργο, έτσι ώστε να μπορεί να προγραμματιστεί η εκπλήρωσή τους έγκαιρα και αποτελεσματικά.

Αναπτύσσοντας ιατρικό λογισμικό και ψηφιακές λύσεις μαζί με τους πελάτες μας, είμαστε σε θέση να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να ζήσουν καλύτερη και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και να υποστηρίξουμε ασθενείς και επαγγελματίες υγείας στη λήψη αποφάσεων σχετικά με την υγεία. Οι άνθρωποί μας βρίσκουν τη δουλειά τους νόημα όταν είμαστε μέρος αυτού του είδους της βιομηχανίας και της εργασίας.

Λύσεις λογισμικού υγειονομικής περίθαλψης

Η ψηφιοποίηση της φροντίδας, των διαδικασιών και της ροής πληροφοριών επιταχύνει την υπηρεσία και βελτιώνει την εμπειρία των πελατών για τους πελάτες υγειονομικής περίθαλψης. Αξιοποιώντας λύσεις λογισμικού υγειονομικής περίθαλψης, μπορείτε να βελτιώσετε την αποτελεσματικότητα του νοσοκομειακού σας περιβάλλοντος και να εξοικονομήσετε χρόνο για πιο σημαντικές εργασίες, όπως η φροντίδα ασθενών.

Οι ευέλικτες λύσεις λογισμικού υποστηρίζουν τις καθημερινές λειτουργίες μιας μονάδας υγειονομικής περίθαλψης. Μειώνουν τον χρόνο οθόνης για το νοσηλευτικό προσωπικό και επιτρέπουν τη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη της νοσηλευτικής φροντίδας και της έρευνας. Οι ψηφιακές λύσεις συμβάλλουν στον εξορθολογισμό της παρακολούθησης και της αναφοράς ποιότητας, της διαχείρισης απόδοσης και της αυτοφροντίδας, μεταξύ άλλων.

Ειδικότερα, η ομάδα εργασίας θα ασχοληθεί με τρέχοντα νομικά ζητήματα στην ψηφιακή υγεία

Οι λύσεις ψηφιακής υγείας χρησιμοποιούν αισθητήρες, λογισμικό, υπολογιστική ισχύ, μεγάλη χωρητικότητα μνήμης, προηγμένες υποδομές και συχνά λειτουργικά συστήματα ανοιχτού κώδικα. Οι προκλήσεις περιλαμβάνουν τη διαχείριση δεδομένων, την τεχνητή νοημοσύνη, την προστασία προσωπικών δεδομένων, την ασφάλεια και την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο. Όλα αυτά τα θέματα θα εξεταστούν στις συνεδριάσεις αυτής της ομάδας εργασίας.

Ποιοι τύποι εφαρμογών υγειονομικής περίθαλψης μπορούν να κατασκευαστούν ή να ενσωματωθούν με το Langate for Health;

Οποιεσδήποτε εφαρμογές που βγάζουν συμπεράσματα από δεδομένα

  • Πληροφοριακά συστήματα υγειονομικής περίθαλψης που παρέχουν έξυπνες ροές εργασίας και αναλύσεις σε πραγματικό χρόνο
  • Λύσεις για τη μετακίνηση μεγάλων, συνδεδεμένων εφαρμογών υγειονομικής περίθαλψης με ένταση δεδομένων στο cloud
  • Νέες, συνδεδεμένες λύσεις υγείας που ενσωματώνουν δεδομένα από πολλαπλές πηγές χρησιμοποιώντας διαφορετικά πρότυπα
  • Εφαρμογές κλινικής έρευνας που εξετάζουν μεγάλες ποσότητες δεδομένων (π.χ. πραγματικές κλινικές δοκιμές βασισμένες σε στοιχεία, έργα υγείας πληθυσμού)
  • Εφαρμογές για συσκευές IoT υγειονομικής περίθαλψης
  • Εφαρμογές που παρέχουν μεγάλες ποσότητες καθαρισμένων δεδομένων για έργα μηχανικής μάθησης ή τεχνητής νοημοσύνης

Επωφεληθείτε από τη μακρόχρονη εμπειρία μας όταν σχεδιάζετε για το μέλλον

Από τις πρώτες μέρες της υγειονομικής περίθαλψης IT, η βιομηχανία βασίστηκε και αναπτύχθηκε με τη Langate. Τα χαρακτηριστικά διαλειτουργικότητας και ενσωμάτωσης της υγειονομικής περίθαλψης βρίσκονται στην κορυφή ή κοντά στην κορυφή της κατάταξης της KLAS για περισσότερο από μια δεκαετία.

Αποκάλυψη: Εάν μας αρέσει ένα προϊόν ή μια υπηρεσία, μπορεί να τα παραπέμψουμε στους αναγνώστες μας μέσω συνδέσμου συνεργάτη, πράγμα που σημαίνει ότι ενδέχεται να λάβουμε προμήθεια παραπομπής από την πώληση εάν αγοράσετε το προϊόν που προτείναμε. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό στην αποκάλυψη συνεργατών.

Ισίδωρος
Ισίδωρος
Άρθρα: 5427