Πώς να προσθέσετε προσαρμοσμένους ήχους ειδοποιήσεων για συνομιλίες στο Telegram

Μπορεί να έχετε ακούσει για την τελευταία ενημέρωση του Telegram, εάν διαβάζετε τακτικά ειδήσεις τεχνολογίας. Η νέα ενημέρωση έφερε πολλές νέες και συναρπαστικές λειτουργίες στην εφαρμογή Telegram για Android και iOS, όπως τη δυνατότητα σίγασης των συνομιλιών για καθορισμένο χρόνο.

Εκτός από αυτό, η εφαρμογή επιτρέπει τώρα στους χρήστες να προσθέτουν προσαρμοσμένους ήχους ειδοποιήσεων στις συνομιλίες. Η δυνατότητα ρύθμισης διαφορετικών τόνων ειδοποιήσεων για διαφορετικούς φίλους και ομάδες στο Telegram είναι πολύ χρήσιμη, ειδικά αν λαμβάνετε πολλά μηνύματα κάθε μέρα.

Επομένως, εάν ενδιαφέρεστε να προσθέσετε προσαρμοσμένους ήχους ειδοποιήσεων για συνομιλίες στην εφαρμογή Telegram για Android και iOS, έχετε φτάσει στη σωστή ιστοσελίδα. Σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε έναν οδηγό βήμα προς βήμα για την προσθήκη προσαρμοσμένων ήχων ειδοποιήσεων για συνομιλίες στο Telegram στο Android. Ας τσεκάρουμε.

Πώς να αποκτήσετε το Telegram Premium(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Βήματα για την προσθήκη προσαρμοσμένων ήχων ειδοποιήσεων για συνομιλίες στο Telegram

Σημαντικό: Η ενημέρωση έχει κυκλοφορήσει σε κάθε χρήστη του Telegram για Android και iOS. Εάν δεν βρείτε αυτήν τη δυνατότητα στην εφαρμογή σας, θα πρέπει να εγκαταστήσετε τις εκκρεμείς ενημερώσεις από τα αντίστοιχα καταστήματα εφαρμογών για Android και iOS.

1. Αρχικά, ανοίξτε την εφαρμογή Telegram στο smartphone Android.

 

2. Τώρα επιλέξτε μια επαφή για να ορίσετε έναν προσαρμοσμένο ήχο ειδοποίησης. Στη συνέχεια, πατήστε στο όνομα της επαφής όπως φαίνεται στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης.

 

3. Στην επόμενη οθόνη, πατήστε στην επιλογή Ειδοποιήσεις όπως φαίνεται παρακάτω.

 

4. Στο μενού που εμφανίζεται, πατήστε στην επιλογή Προσαρμογή .

 

5. Τώρα, στο επάνω μέρος, ενεργοποιήστε την εναλλαγή για Ενεργοποίηση προσαρμοσμένων ειδοποιήσεων  όπως φαίνεται παρακάτω.

Πώς να αλλάξετε τον αριθμό τηλεφώνου σας στο Telegram(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

6. Στη συνέχεια, κάτω από το Γενικό, πατήστε στην επιλογή Ήχος .

 

7. Τώρα επιλέξτε τον προσαρμοσμένο ήχο ειδοποίησης σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.

 

Αυτό είναι! Τελείωσες. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να προσθέσετε προσαρμοσμένο ήχο ειδοποίησης στην εφαρμογή Telegram για Android.

Τι σημαίνει «Τελευταία εμφάνιση πρόσφατα» στο Telegram;(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να ορίσετε τη διάρκεια προσαρμοσμένης σίγασης για συνομιλίες στο Telegram;

Εκτός από τη δυνατότητα ρύθμισης προσαρμοσμένου ήχου ειδοποίησης για μεμονωμένες συνομιλίες, το Telegram σάς επιτρέπει επίσης να ορίσετε προσαρμοσμένη διάρκεια σίγασης για τις επαφές.

Αν θέλετε, μπορείτε να κάνετε σίγαση των ειδοποιήσεων για οποιεσδήποτε συνομιλίες στο Telegram με απλά βήματα. Μοιραστήκαμε έναν οδηγό βήμα προς βήμα για τη ρύθμιση προσαρμοσμένης διάρκειας σίγασης για συνομιλίες στο Telegram. Βεβαιωθείτε ότι έχετε περάσει από αυτόν τον οδηγό για να μάθετε τα βήματα.

Είναι πολύ εύκολο να προσθέσετε προσαρμοσμένους ήχους ειδοποιήσεων στην εφαρμογή Telegram για Android. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *