Χρησιμοποιήστε την Προστασία παρακολούθησης εφαρμογών του DuckDuckGo

Εάν χρησιμοποιείτε Android, δεν έχετε πολλές επιλογές για να βρείτε εφαρμογές που παρακολουθούν τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συνήθειες περιήγησης. Οι εφαρμογές που εγκαθιστάτε από το Google Play Store ή από καταστήματα εφαρμογών τρίτων μπορούν να παρακολουθούν τα προσωπικά σας στοιχεία, ακόμη και όταν δεν χρησιμοποιείτε το smartphone σας.

Στο Android 12, έχετε έναν Πίνακα ελέγχου απορρήτου που μπορεί να σας βοηθήσει να προστατεύσετε το απόρρητό σας, αλλά δεν θα σας πει ποιες εφαρμογές παρακολουθούν τα προσωπικά σας στοιχεία μέσω ιχνηλατών.

Για να αντιμετωπίσει όλα αυτά τα θέματα παρακολούθησης εφαρμογών και απορρήτου στο Android, η DuckDuckGo έχει προσθέσει μια νέα δυνατότητα στο πρόγραμμα περιήγησής της που ονομάζεται «Προστασία παρακολούθησης εφαρμογών». Ως εκ τούτου, σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε τη δυνατότητα «Προστασία παρακολούθησης εφαρμογών» του DuckDuckGo και πώς μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε.

Η Beta του προγράμματος περιήγησης DuckDuckGo είναι ανοιχτή για όλους τους χρήστες Mac(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Τι είναι η Προστασία παρακολούθησης εφαρμογών του DuckDuckGo;

Με λίγα λόγια, η προστασία παρακολούθησης εφαρμογών για Android είναι μια δωρεάν δυνατότητα του προγράμματος περιήγησης απορρήτου DuckDuckGo που αποκλείει τους ιχνηλάτες που αναγνωρίζει σε άλλες εφαρμογές τρίτων εταιρειών.

Μόλις ενεργοποιηθεί, η λειτουργία θα εντοπίσει πότε οι εφαρμογές σας Android πρόκειται να στείλουν δεδομένα σε τρίτες εταιρείες που βρίσκονται στο σύνολο δεδομένων παρακολούθησης εφαρμογών του DuckDuckGo. Εκτελείται στο παρασκήνιο και συνεχίζει να μπλοκάρει τους εντοπισμένους ιχνηλάτες.

Ενεργοποιήστε και χρησιμοποιήστε την προστασία παρακολούθησης εφαρμογών στο DuckDuckGo

Εάν ενδιαφέρεστε να ενεργοποιήσετε και να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα στο Android σας, πρέπει να ακολουθήσετε μερικά απλά βήματα που κοινοποιούνται παρακάτω. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Πρώτα απ ‘όλα, εκκινήστε το πρόγραμμα περιήγησης DuckDuckGo στο Android σας. Στη συνέχεια, πατήστε στις τρεις τελείες και επιλέξτε Ρυθμίσεις .

2. Στη σελίδα Ρυθμίσεις, κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε στην επιλογή Προστασία παρακολούθησης εφαρμογών και εγγραφείτε στη λίστα αναμονής.

3. Μόλις εγγραφείτε στη λίστα αναμονής, πρέπει να περιμένετε μερικές ώρες ή μέρες για να λάβετε μια πρόσκληση . Πατήστε στο banner της πρόσκλησης και πατήστε το κουμπί Ξεκινήστε . Θα λάβετε ειδοποίηση όταν λάβετε την πρόσκληση.

Το DuckDuckGo παρέχει τώρα υπηρεσία email με προστασία απορρήτου(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

4. Τώρα, η εφαρμογή θα σας καθοδηγήσει στη χρήση της δυνατότητας. Πατήστε  το κουμπί βέλους για να παραλείψετε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη.

 

5. Στο Ποιος βλέπει τα δεδομένα σας; οθόνη, ενεργοποιήστε την επιλογή «Ενεργοποίηση προστασίας παρακολούθησης εφαρμογών» .

 

6. Τώρα, θα δείτε ένα μήνυμα που σας ζητά να δημιουργήσετε μια σύνδεση VPN. Πατήστε στο κουμπί Αποδοχή .

 

7. Μόλις τελειώσετε, πατήστε στο κουμπί Προβολή σύνοψης παρακολούθησης εφαρμογής .

 

8. Τώρα, θα μπορείτε να δείτε την πλήρη προστασία παρακολούθησης εφαρμογής. Η εφαρμογή θα απαριθμήσει τους ιχνηλάτες που είχε αποκλείσει τις τελευταίες 7 ημέρες.

 

9. Εάν θέλετε να διαχειριστείτε την προστασία για εφαρμογές μεμονωμένα, πατήστε στο κουμπί Διαχείριση προστασίας για τις εφαρμογές σας , όπως φαίνεται παρακάτω.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Android Smartphone ως συσκευή παρακολούθησης GPS(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

10. Στην επόμενη οθόνη, πρέπει να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε την προστασία για τις εφαρμογές σας .

 

Αυτό είναι! Τελείωσες. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να χρησιμοποιήσετε την προστασία παρακολούθησης εφαρμογών του προγράμματος περιήγησης απορρήτου DuckDuckGo.

Οπότε, όλα αυτά αφορούν την ενεργοποίηση και χρήση της προστασίας App Tracking του DuckDuckGo. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4824

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *