JBL Charge 5

JBL Charge 5 :Ένα ηχείο Bluetooth δυναμίτης

Σημαντικά σημεία

  • Ο αδιάβροχος σχεδιασμός το καθιστά ιδανικό για υπαίθριες περιπέτειες όπως κάμπινγκ ή πάρτι.
  • Αστρική ποιότητα ήχου με ισορροπημένα μέσα, δυνατά μπάσα και καθαρά φωνητικά – εντυπωσιακά δυνατά.
  • Διάρκεια μπαταρίας 20 ωρών, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως power bank. Ογκώδης σχεδιασμός, αλλά εύκολο στη μεταφορά.

Το JBL Charge 5 είναι η δύναμη ενός φορητού ηχείου Bluetooth για όσους αγαπούν τη μουσική και λαχταρούν τον κορυφαίο ήχο εν κινήσει. Χάρη στον αδιάβροχο σχεδιασμό και την ευέλικτη συνδεσιμότητα, είναι ιδανικό για υπαίθριες περιπέτειες κάθε είδους. Αυτό το ευέλικτο και φορητό ηχείο θα είναι ιδανικό για κάμπινγκ, υπαίθρια πάρτι ή απλώς για να απολαύσετε τις αγαπημένες σας μελωδίες ενώ χορεύετε στο σπίτι.

Χρέωση JBL 5

 JBL 5

Πάρτε το πάρτι μαζί σας ανεξάρτητα από τον καιρό. Το ηχείο JBL Charge 5 αποδίδει τολμηρό JBL Original Pro Sound, με το βελτιστοποιημένο πρόγραμμα οδήγησης μεγάλης διαδρομής, το ξεχωριστό tweeter και τα θερμαντικά σώματα μπάσων JBL διπλής άντλησης.

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber  

 PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN Στην Ελλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Διαβάστε επίσης : Τα καλύτερα ακουστικά Bluetooth

Μάρκα

JBL

Τύπος ηχείου

Φορητός

Συνδεσιμότητα

Bluetooth

Βάρος

2,1 κιλά

Διαστάσεις

8,7 x 3,67 x 3,76 ίντσες

Μπαταρία

20 ώρες

Πλεονεκτήματα

  • Εντυπωσιακή ποιότητα ήχου
  • Αξιολόγηση IP67
  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως Powerbank

Μειονεκτήματα

  • Ογκώδης σχεδιασμός
  • Δεν είναι δυνατή η χρήση του Wired
  • Χρειάζεστε 2 για στερεοφωνικό ήχο ποιότητας

Θα το βρείτε στα public από 139€ 

Εντυπωσιακή ποιότητα ήχου

Το Charge 5 προσφέρει μια αρκετά πλούσια ηχητική εμπειρία με ισορροπημένα μέσα που παράγουν καθαρά φωνητικά, δυνατά μπάσα και ευκρινείς υψηλές. Οι δυναμικοί οδηγοί του προσφέρουν επίσης μια εντυπωσιακή ηχητική σκηνή, κάνοντας κάθε τραγούδι να ζωντανεύει. Γίνεται επίσης εντυπωσιακά δυνατός, οπότε ο ήχος θα γεμίσει τον χώρο σας είτε βρίσκεστε στο σπίτι είτε στην υπέροχη ύπαιθρο. Επίσης, συνεχίζει να ακούγεται υπέροχος σε μεγάλες αποστάσεις.

Ανεξάρτητα από το είδος που ακούτε, όλα τα όργανα είναι ξεκάθαρα και λεπτομερή. Ωστόσο, θα συναντήσετε κάποια ελάχιστη παραμόρφωση στις υψηλότερες εντάσεις. Μπορείτε να δείτε τα προγράμματα οδήγησης μπάσων να κινούνται στην αριστερή και στη δεξιά πλευρά της συσκευής.

φορητότητα

Αν και δεν είναι το ελαφρύτερο ή το μικρότερο ηχείο που κυκλοφορεί, η συμπαγής σχεδίαση και η ενσωματωμένη λαβή του Charge 5 το καθιστούν εύκολο να το μεταφέρετε και να το παίρνετε μαζί σας εν κινήσει. Είναι ένας εξαιρετικός σύντροφος για διακοπές ή κατασκήνωση. Αυτό το ηχείο έχει διαστάσεις περίπου 8,5 ίντσες x 3,75 x 3,75, επομένως δεν είναι φιλικό προς την τσέπη. Θα το χαρακτήριζα ως ογκώδες, αλλά εξακολουθεί να είναι αρκετά εύκολο να το έχετε μαζί σας οπουδήποτε.

Ίδια Επιλογή/Συνδεσιμότητα παλιάς θύρας

Αυτή η συσκευή διαθέτει Bluetooth 5.1 για συνδεσιμότητα, καθώς και αδιάβροχη θύρα φόρτισης USB-C και θύρα USB-A κάτω από προστατευτικό πτερύγιο. Η σύνδεση έχει μεγάλη εμβέλεια στα 30 μέτρα (περίπου 100 πόδια). Το σπίτι μου έχει χοντρούς τοίχους και μπόρεσα να απομακρυνθώ από το ηχείο και παρέμεινε συνδεδεμένο σε αυτό το εύρος.

Μπορείτε επίσης να συνδέσετε πολλά ηχεία JBL για μια πραγματική στερεοφωνική εμπειρία, ιδανική για μεγαλύτερες συγκεντρώσεις. Αυτό ονομάζεται “Λειτουργία πάρτι”. Τα χειριστήρια στο επάνω μέρος του ηχείου είναι διαισθητικά και εξαιρετικά εύκολα στη χρήση. Εδώ μπορείτε να το ενεργοποιήσετε, να ελέγξετε την αναπαραγωγή, την αύξηση και τη μείωση της έντασης, τη σύζευξη Bluetooth και το “Party Boost”. Αυτή η λειτουργία σάς επιτρέπει πραγματικά να αντιστοιχίσετε ένα δεύτερο ηχείο JBL, ώστε να μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε και τα δύο ως ενισχυμένη στερεοφωνική ρύθμιση.

Εκπληκτική διάρκεια ζωής μπαταρίας

Η καλή διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι απαραίτητη για ένα εξωτερικό ηχείο και το Charge 5 δεν απογοητεύει. Η μπαταρία έχει ονομαστική διάρκεια 20 ωρών, που είναι σχεδόν μια γεμάτη μέρα και νύχτα. Έφτασε εύκολα τις 20 ώρες για μένα στη μέση του όγκου και είχε λίγη ζωή μέσα σε αυτό. Έτσι, μπορείτε να βασίζεστε σε αδιάκοπη αναπαραγωγή μουσικής κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ένα άλλο ωραίο χαρακτηριστικό είναι ότι το JBL Charge 5 μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως power bank για να φορτίσετε το τηλέφωνό σας σε ένα τσίμπημα.

Ανθεκτικότητα/Αντοχή στο Νερό

Κατασκευασμένο για να αντέχει τα στοιχεία, το Charge 5 διαθέτει βαθμολογία IP67, που σημαίνει ότι είναι ανθεκτικό στο νερό και τη σκόνη. Έτσι, είτε βρέχει είτε ο ήλιος λάμπει έντονα, αυτό το ηχείο μπορεί να τα χειριστεί όλα. Αυτό ακριβώς θέλω σε ένα εξωτερικό ηχείο Bluetooth.

Πρέπει να αγοράσετε το JBL Charge 5;

Το JBL Charge 5 προσφέρει εκπληκτική ποιότητα ήχου, στιβαρό σχεδιασμό και μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, καθιστώντας το μια σταθερή επιλογή για τους λάτρεις της μουσικής που τους αρέσει να παίρνουν τη μουσική τους μαζί τους. Η εφαρμογή για iPhone και Android είναι εύκολο στη χρήση και σας επιτρέπει να διαμορφώνετε τα ηχεία σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας και επίσης να κάνετε λήψη ενημερώσεων λογισμικού. Προσφέρει έναν αρκετά βασικό ισοσταθμιστή που κάνει τη δουλειά, ρυθμίζοντας τα μπάσα, τα μεσαία και τα πρίμα.

Αν και μπορεί να είναι πιο ογκώδες από ορισμένους ανταγωνιστές και να στερείται λειτουργικότητας μεγαφώνου, η συνολική απόδοση και η ανθεκτικότητά του το καθιστούν μια αξιόλογη επένδυση για τους λάτρεις της μουσικής σε εξωτερικούς χώρους που αναζητούν ήχο υψηλής ποιότητας. Αν υπάρχει κάποιο μειονέκτημα, είναι ότι πρόκειται για ένα τόσο ποιοτικό ηχείο Bluetooth, θέλω να το χρησιμοποιήσω και ενσύρματο, κάτι που δεν είναι επιλογή.

Χρέωση JBL 5

JBL 5

Πάρτε το πάρτι μαζί σας ανεξάρτητα από τον καιρό. Το ηχείο JBL Charge 5 αποδίδει τολμηρό JBL Original Pro Sound, με το βελτιστοποιημένο πρόγραμμα οδήγησης μεγάλης διαδρομής, το ξεχωριστό tweeter και τα θερμαντικά σώματα μπάσων JBL διπλής άντλησης.

Share your love

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *