καλύτερα Adblock

15 καλύτερα προγράμματα περιήγησης Adblock για Android το 2024

Ας παραδεχτούμε ότι όλοι μισούμε τις διαφημίσεις σε υπολογιστή ή smartphone. Οι διαφημίσεις είναι κάτι που μπορεί να καταστρέψει ολόκληρη την εμπειρία περιήγησής σας. Σε έναν υπολογιστή με Windows, μπορείτε εύκολα να αποκλείσετε διαφημίσεις από ιστοσελίδες εγκαθιστώντας επεκτάσεις αποκλεισμού διαφημίσεων, αλλά δεν μπορείτε να εγκαταστήσετε επεκτάσεις στο Android.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προσαρμοσμένο DNS για να αποκλείσετε διαφημίσεις, αλλά αυτό δεν θα σας προσφέρει μια εμπειρία εντελώς χωρίς διαφημίσεις. Επομένως, για να αποκλείσετε διαφημίσεις από μια συσκευή Android, πρέπει να χρησιμοποιήσετε προγράμματα περιήγησης Adblock. Πολλά προγράμματα περιήγησης ιστού Android στο Google Play Store διαθέτουν τη δυνατότητα αποκλεισμού διαφημίσεων και σε αυτό το άρθρο θα παραθέσουμε μερικά από αυτά.

Η δραστηριότητά σου στο διαδίκτυο καταγράφεται από την κυβέρνησή σου, τον πάροχο υπηρεσιών Διαδικτύου, τους προγραμματιστές εφαρμογών/πρόσθετων/IPTV και όλους τους ιστότοπους μέσω της αναγνωριστικής σας διεύθυνσης IP | PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN ΣτηνΕλλάδα |
Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Διαβάστε επίσης: Πώς να αποκλείσετε διαφημίσεις στο Android χρησιμοποιώντας ιδιωτικό DNS

YouTube χωρίς διαφημίσεις :Οι καλύτερες εναλλακτικές

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber  

15 καλύτερα προγράμματα περιήγησης Adblock για Android

Σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε μερικά από τα καλύτερα προγράμματα περιήγησης ιστού Android Adblock που αποκλείουν αυτόματα τις διαφημίσεις από όλες τις ιστοσελίδες στο Android. Λοιπόν, ας δούμε τα καλύτερα προγράμματα περιήγησης Adblock.

1. AdGuard

AdGuard

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή στο smartphone σας χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα περιήγησης Yandex ή το Internet Samsung. Είναι μια εφαρμογή αποκλεισμού διαφημίσεων που αποτρέπει την εμφάνιση διαφημίσεων σε ένα επιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης ιστού.

Προς το παρόν, η εφαρμογή λειτουργεί μόνο με το πρόγραμμα περιήγησης Yandex και τη Samsung Internet. Μπορεί να αποκλείσει όλα τα είδη μπλοκ από ιστότοπους όπως διαφημίσεις βίντεο, αναδυόμενες διαφημίσεις κ.λπ.

Το AdGuard διαθέτει επίσης προσαρμοσμένα φίλτρα που σας δίνουν περισσότερο έλεγχο σχετικά με τους τύπους διαφημίσεων που θέλετε να αποκλείσετε.

2. Microsoft Edge

Microsoft Edge

Ο Microsoft Edge έχει πολλές ομοιότητες με το πρόγραμμα περιήγησης ιστού Google Chrome. Είναι ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού που μπορεί να σας βοηθήσει να παραμείνετε παραγωγικοί και οργανωμένοι.

Το πρόγραμμα περιήγησης ιστού σάς επιτρέπει να σερφάρετε στον Ιστό με τη νέα του αναζήτηση Bing με τεχνητή νοημοσύνη. Η Αναζήτηση Bing βασίζεται στο GPT-4. Αν μιλάμε για τη λειτουργία αποκλεισμού διαφημίσεων, έχει ένα πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων που αποκλείει διαφημίσεις από ιστοσελίδες που επισκέπτεστε.

Ωστόσο, το μειονέκτημα του προγράμματος αποκλεισμού διαφημίσεων του Microsoft Edge είναι ότι αποτυγχάνει να αποκλείσει ορισμένους τύπους διαφημίσεων. Για παράδειγμα, τα αναδυόμενα παράθυρα και οι διαφημίσεις ανακατεύθυνσης μπορούν ακόμα να σας προβληματίσουν.

3. Brave Browser

Brave Browser

Έχουμε καταχωρίσει το Brave Browser στην κορυφή επειδή μοιάζει με το Chrome. Εάν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ το πρόγραμμα περιήγησης ιστού Chrome αλλά δεν μπορείτε να ξεπεράσετε τις διαφημίσεις, το Brave Browser μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή.

Σε σύγκριση με άλλα προγράμματα περιήγησης ιστού για Android, το Brave Browser προσφέρει περισσότερες δυνατότητες. Το πρόγραμμα περιήγησης παρέχει ένα πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων, VPN, νυχτερινή λειτουργία και όλα όσα χρειάζεστε.

4. Firefox

Πρόγραμμα περιήγησης FirefoxΑν και δεν είναι πολύ δημοφιλές, ο Firefox εξακολουθεί να είναι ένα από τα καλύτερα προγράμματα περιήγησης ιστού που είναι διαθέσιμα για Android.

Η πιο πρόσφατη έκδοση του προγράμματος περιήγησης Firefox έχει κάθε δυνατότητα που χρειάζεστε για να βελτιώσετε την εμπειρία περιήγησής σας στον ιστό. Από τον αποκλεισμό διαφημίσεων έως την ιδιωτική λειτουργία, ο Firefox τα έχει όλα.

5. Opera

Πρόγραμμα περιήγησης Opera

Το Opera είναι πλέον το δεύτερο πιο δημοφιλές πρόγραμμα περιήγησης ιστού για Android μετά το Google Chrome. Σε σύγκριση με το Google Chrome, η Opera προσφέρει περισσότερες δυνατότητες.

Με το πρόγραμμα περιήγησης ιστού Opera, θα λάβετε VPN, Adblocker, προστασία παρακολούθησης, επιλογές προσαρμογής κ.λπ. Το πρόγραμμα περιήγησης ιστού είναι αρκετά ελαφρύ σε πόρους και είναι σίγουρα το καλύτερο πρόγραμμα περιήγησης AdBlock για Android.

6. Firefox Focus

Firefox FocusΕίναι ένα σχετικά νέο πρόγραμμα περιήγησης ιστού που διαθέτει λειτουργία αποκλεισμού διαφημίσεων. Το πρόγραμμα περιήγησης ιστού εστιάζει στο απόρρητο, ώστε να μπορείτε να περιμένετε πολλές λειτουργίες που σχετίζονται με το απόρρητο, όπως προγράμματα αποκλεισμού παρακολούθησης ιστού, αποκλεισμούς διαφημίσεων κ.λπ. Όσον αφορά το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων, το Firefox Focus προσφέρει ένα ισχυρό εργαλείο αποκλεισμού διαφημίσεων για την κατάργηση διαφημίσεων από όλες τις ιστοσελίδες.

7. Δωρεάν Adblocker

Δωρεάν πρόγραμμα περιήγησης AdblockerΑν ψάχνετε για ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού που εστιάζει μόνο σε λειτουργίες αποκλεισμού διαφημίσεων, τότε το Free Adblocker Browser μπορεί να είναι μια τέλεια επιλογή.

Όπως λέει η εφαρμογή, το Free Adblocker Browser είναι ένα από τα καλύτερα προγράμματα περιήγησης ιστού στο Android σας, εάν θέλετε να αποκλείσετε διαφημίσεις banner, αναδυόμενα παράθυρα, διαφημίσεις βίντεο κ.λπ.

8. Πρόγραμμα περιήγησης Adblock

Πρόγραμμα περιήγησης AdblockΌπως λέει και το όνομα της εφαρμογής, το Adblock Browser είναι μια εφαρμογή προγράμματος περιήγησης ιστού που αφαιρεί ενοχλήσεις όπως αναδυόμενα παράθυρα, διαφημίσεις βίντεο και διαφημίσεις banner από ιστοσελίδες.

Το καλό είναι ότι το Adblock Browser βασίζεται στο Chromium, καθιστώντας το πρόγραμμα περιήγησης γρήγορο, κομψό και ασφαλές. Εκτός από προγράμματα αποκλεισμού διαφημίσεων, η εφαρμογή προσφέρει λειτουργίες ασφάλειας και απορρήτου.

9. Via Browser

Μέσω προγράμματος περιήγησηςΤο Via Browser είναι ένα γρήγορο και ελαφρύ πρόγραμμα περιήγησης ιστού για Android. Το πρόγραμμα περιήγησης ιστού έχει σχεδιαστεί για μινιμαλισμό και είναι μια από τις καλύτερες επιλογές για geek χρήστες που τους αρέσει να χρησιμοποιούν ελαφριά προϊόντα.

Παρά το ότι είναι ελαφρύ, το Via Browser δεν χάνει κανένα βασικό χαρακτηριστικό. Μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά του Via Browser περιλαμβάνουν πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων, νυχτερινή λειτουργία, λειτουργία εξοικονόμησης δεδομένων, επιλογές προστασίας απορρήτου, υποστήριξη πρόσθετων κ.λπ.

10. Πρόγραμμα περιήγησης Kiwi

Πρόγραμμα περιήγησης KiwiΑν ψάχνετε για ένα ελαφρύ και εξαιρετικά γρήγορο πρόγραμμα περιήγησης ιστού για το Android smartphone σας, πρέπει να δοκιμάσετε το Kiwi Browser.

Μάντεψε? Το πρόγραμμα περιήγησης Kiwi βασίζεται στο Chromium και στο WebKit. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να περιμένετε πολλές λειτουργίες τύπου Chrome στο πρόγραμμα περιήγησης Kiwi. Διαθέτει επίσης ένα ισχυρό πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων που αφαιρεί τις διαφημίσεις από τους αγαπημένους σας ιστότοπους.

11. Frost – Ιδιωτικό πρόγραμμα περιήγησης

Frost - Ιδιωτικό πρόγραμμα περιήγησηςΕάν αναζητάτε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού Android για ιδιωτική περιήγηση, πρέπει να δοκιμάσετε το Frost – Private Browser. Είναι ένα από τα καλύτερα προγράμματα περιήγησης ιστού με ιδιωτικές καρτέλες για Android που είναι διαθέσιμα στο Google Play Store και παρέχει στους χρήστες πολλές χρήσιμες λειτουργίες.

Frost – Το ιδιωτικό πρόγραμμα περιήγησης καθαρίζει αυτόματα όλο το ιστορικό περιήγησης όταν κλείνετε την εφαρμογή. Εκτός από αυτό, το Frost – Private Browser διαθέτει επίσης ένα ενσωματωμένο πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων που επιταχύνει την ταχύτητα φόρτωσης της σελίδας.

12. OH Web Browser

OH Web BrowserΕίναι μια νέα εφαρμογή προγράμματος περιήγησης ιστού που είναι διαθέσιμη στο Google Play Store. Το καλό είναι ότι το Oh Web Browser εστιάζει στο Privacy, που χρησιμοποιείται κυρίως για ιδιωτική περιήγηση.

Υποστηρίζει επίσης πολλαπλές μηχανές αναζήτησης. Άλλα χαρακτηριστικά του προγράμματος περιήγησης ιστού OH περιλαμβάνουν μετατροπέα PDF, πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων, διαχείριση λήψεων, μετατροπέα αρχείου Ιστού κ.λπ.

13. Πρόγραμμα περιήγησης Vivaldi

Πρόγραμμα περιήγησης Vivaldi

Το πρόγραμμα περιήγησης Vivaldi δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο το Google Chrome, η Opera ή ο Edge, αλλά εξακολουθεί να παρέχει χρήσιμες λειτουργίες περιήγησης στον Ιστό.

Είναι ένα πλήρες προσαρμόσιμο πρόγραμμα περιήγησης ιστού που δίνει προτεραιότητα στο απόρρητό σας. Από ένα πρόγραμμα αποκλεισμού εγγενών διαφημίσεων έως ένα ευρύ φάσμα έξυπνων εργαλείων, το πρόγραμμα περιήγησης Vivaldi έχει όλα όσα χρειάζεστε για καλύτερη και χωρίς περισπασμούς περιήγηση στον ιστό.

Όσον αφορά το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων, είναι διαθέσιμο ένα ενσωματωμένο πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού που αφαιρεί διάφορους τύπους διαφημίσεων από ιστοσελίδες.

14. Dolphin Browser

Dolphin Browser

Το Dolphin Browser είναι μια εξαιρετικά δημοφιλής εφαρμογή προγράμματος περιήγησης ιστού για Android που σας παρέχει τεράστιες δυνατότητες. Μάντεψε? Το Dolphin Browser διαθέτει ενσωματωμένο flash player, πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων, διαχείριση καρτελών, υποστήριξη χειρονομιών και πολλά άλλα.

Η λειτουργία αποκλεισμού διαφημίσεων του Dolphin Browser είναι κορυφαία, καθώς αποκλείει τη φόρτωση όλων των τύπων διαφημίσεων σε μια ιστοσελίδα. Μπορεί εύκολα να αποκλείσει αναδυόμενα παράθυρα, διαφημίσεις, banner και διαφημίσεις βίντεο.

15. Πρόγραμμα περιήγησης Aloha

Πρόγραμμα περιήγησης Aloha

Αν θέλετε ένα γρήγορο και εξαιρετικά ασφαλές πρόγραμμα περιήγησης ιστού για Android με λειτουργία αποκλεισμού διαφημίσεων, δοκιμάστε το πρόγραμμα περιήγησης Aloha.

Το Aloha Browser είναι μια κορυφαία εφαρμογή ιδιωτικού προγράμματος περιήγησης ιστού για Android που παρέχει όλα τα σετ λειτουργιών που θα χρειαστείτε για μια καλύτερη εμπειρία περιήγησης στον ιστό.

Μπορεί να αφαιρέσει διαφορετικούς τύπους διαφημίσεων από ιστοσελίδες. Στην πραγματικότητα, το πρόγραμμα περιήγησης ιστού διαθέτει ένα ενσωματωμένο VPN που μπορεί να εξαλείψει τους ιχνηλάτες και να σας κάνει ανώνυμους στον ιστό.

Έτσι, αυτά είναι τα καλύτερα προγράμματα περιήγησης Adblock για Android που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Το πρόγραμμα περιήγησης ιστού έχει μια λειτουργία αποκλεισμού διαφημίσεων που αφαιρεί όλες τις διαφημίσεις από ιστοσελίδες. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης : καλύτερες επεκτάσεις Chrome για παραγωγικότητα

Πώς να αποκλείσετε τα αναδυόμενα παράθυρα στο Google Chrome

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4824

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *