καλύτερες αθλητικές εφαρμογές για Android

Καλύτερες αθλητικές εφαρμογές για Android το 2023

Δεν έχει σημασία αν είστε λάτρης του κρίκετ, του ποδοσφαίρου ή άλλων σπορ. Όλοι θέλουμε να παρακολουθούμε κάθε παιχνίδι και να παρακολουθούμε μικρές ανακοινώσεις. Ωστόσο, δεν είναι πάντα δυνατό να ανοίξετε την τηλεόραση για να μάθετε τα ζωντανά αποτελέσματα σε αυτό το φορτωμένο πρόγραμμα.

Ακόμα κι αν είστε πρόθυμοι να παρακολουθήσετε τηλεόραση, δεν μπορείτε να κόψετε τις επιπλέον χρεώσεις μιας συνδρομής καναλιού. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι χρήστες αναζητούν αθλητικές εφαρμογές για Android και iOS. Μια καλή αθλητική εφαρμογή θα επέτρεπε στους χρήστες να λαμβάνουν όλους τους τύπους αναφορών που σχετίζονται με αθλήματα απευθείας στο ίδιο το smartphone.

Αυτό σε ενδιαφέρει σίγουρα live streaming αγωνες

Η δραστηριότητά σου στο διαδίκτυο καταγράφεται από την κυβέρνησή σου, τον πάροχο υπηρεσιών Διαδικτύου, τους προγραμματιστές εφαρμογών/πρόσθετων/IPTV και όλους τους ιστότοπους μέσω της αναγνωριστικής σας διεύθυνσης IP | PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN Στην
Ελλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber  

10 καλύτερες αθλητικές εφαρμογές για Android

Έτσι, εδώ σε αυτό το άρθρο, αποφασίσαμε να μοιραστούμε μια λίστα με τα καλύτερες αθλητικές εφαρμογές για Android που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη στιγμή. Με αυτές τις αθλητικές εφαρμογές, μπορείτε να δείτε ζωντανές ενημερώσεις σχεδόν όλων των αθλημάτων. Ας εξερευνήσουμε, λοιπόν, τη λίστα με τις καλύτερες αθλητικές εφαρμογές για Android.

1. ESPN

ESPN

Αυτή είναι μια εφαρμογή αθλητικών ειδήσεων all-in-one για Android που διατίθεται στο Play Store. Μπορείτε να μεταδώσετε ζωντανά παιχνίδια στο ESPN, να παρακολουθήσετε τις καλύτερες στιγμές των αγώνων, να ελέγξετε τα ζωντανά αποτελέσματα, να διαβάσετε για επερχόμενες αθλητικές εκδηλώσεις κ.λπ. Είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές για λάτρεις των σπορ που διατίθενται για smartphone Android.

2. Feedly

Feedly

Το Feedly είναι μια εφαρμογή ανάγνωσης RSS που επιτρέπει στους χρήστες να ακολουθούν διαφορετικά ιστολόγια. Έτσι, αν θέλετε να παραμένετε ενημερωμένοι με τα τελευταία αθλητικά νέα, ζωντανά αποτελέσματα κ.λπ.

Στη συνέχεια, εγκαταστήστε το Feedly και ακολουθήστε αθλητικά ιστολόγια. Με αυτόν τον τρόπο, δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε άλλες αθλητικές εφαρμογές. Το Feedly είναι μια άλλη καλύτερη αθλητική εφαρμογή Android που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη στιγμή.

3. Πλήθος

Hudle

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή Android που επιτρέπει στους χρήστες να συνδέονται με διάφορους αθλητικούς χώρους και εκδηλώσεις για να κάνουν κράτηση και να παίξουν, τότε το Huddle μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή.

Μάντεψε? Η αρχική οθόνη του Huddle είναι ο μοναδικός προορισμός για την επιλογή αθλητικών χώρων και εκδηλώσεων. Όχι μόνο αυτό, αλλά μπορείτε επίσης να κλείσετε έναν αθλητικό χώρο με το Huddle.

4. 365 Βαθμολογίες

365 Βαθμολογίες

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή Android που υποστηρίζει δέκα διαφορετικά αθλήματα, όπως Ποδόσφαιρο, Ράγκμπι, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Κρίκετ, μπέιζμπολ, μπέιζμπολ κ.λπ., τότε το 365Scores μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς. Η εφαρμογή θα σας κρατά ενήμερους για τα τελευταία αθλητικά νέα, αποτελέσματα, ομάδες και πολλά άλλα.

5. Yahoo Sports

Yahoo Sports

Εάν είστε ένας τεράστιος λάτρης των σπορ όπως εγώ, τότε σίγουρα θα αγαπούσατε το Yahoo Sports. Το καλό με το Yahoo Sports είναι ότι καλύπτει σχεδόν κάθε αθλητικό γεγονός παγκοσμίως.

Έχει επίσης μια ενεργή ενότητα ιστολογίου που συζητά το παιχνίδι. Η εφαρμογή μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για ζωντανή ροή παιχνιδιών.

6. FanCode

FanCode

Το FanCode είναι ένας μοναδικός προορισμός για όλες τις αθλητικές σας ανάγκες. Μπορείτε να παρακολουθήσετε Ποδόσφαιρο, Καμπάντι, Χόκεϊ, Γκολφ, Βόλεϊ, Χάντμπολ, Μπέιζμπολ, Μπάσκετ και μερικά άλλα αθλήματα με αυτήν την εφαρμογή.

Εκτός από τις ζωντανές εκδηλώσεις, το FanCode σάς παρέχει επίσης στιγμιαία highlights, διαδραστικές επικαλύψεις βίντεο για ζωντανούς αγώνες, σχολιασμό αγώνων κρίκετ μπάλα-μπάλα κ.λπ.

7. Hotstar

Hotstar

Το Hotstar είναι μια από τις κορυφαίες εφαρμογές ροής βίντεο που θα ήθελε να έχει κάθε χρήστης Android. Το υπέροχο με το Hotstar είναι ότι καλύπτει πολλές τηλεοπτικές εκπομπές, σειρές Ιστού, ταινίες, ζωντανά αθλήματα κ.λπ. Για αθλήματα, η εφαρμογή καλύπτει ζωντανά γκραν σλαμ τένις, ποδόσφαιρο, αγώνες Formula 1, Μπάντμιντον, Κρίκετ κ.λπ.

8. cricbuzz

cricbuzz

Αν είστε μεγάλος λάτρης του κρίκετ όπως εγώ, τότε το Cricbuzz μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς. Είναι μια εφαρμογή κρίκετ που είναι αφιερωμένη μόνο στο κρίκετ.

Σε αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά αποτελέσματα, επερχόμενους αγώνες, προγράμματα ομάδων, λεπτομέρειες παικτών, ζωντανά αθλητικά σχόλια κ.λπ. Έτσι, το Cricbuzz είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή κρίκετ που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη στιγμή.

9. JioTV

JioTV

Εάν ζείτε στην Ινδία και έχετε κάρτα SIM Jio, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το JioTV δωρεάν. Η δωρεάν έκδοση του JioTV καλύπτει όλες τις σημαντικές ζωντανές αθλητικές εκδηλώσεις. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για να παρακολουθήσετε ζωντανά αθλήματα, όπως κρίκετ, ποδόσφαιρο, χόκεϊ, F1, τένις και μπάσκετ.

Εκτός από αθλητικά γεγονότα, το JioTV παρέχει επίσης 15.000+ ταινίες κατ’ απαίτηση για αδιάλειπτο binging, τη δυνατότητα να ακούτε τις αγαπημένες σας μελωδίες και πολλά άλλα.

10. SofaScore

SofaScore

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή ζωντανής βαθμολογίας για το Android smartphone σας που προσφέρει επίσης γραφικά στοιχεία χρήστη, τότε το SofaScore μπορεί να είναι η τέλεια επιλογή για εσάς.

Μάντεψε? Το SofaScore μπορεί να σας δείξει ζωντανά αποτελέσματα Μπάσκετ, Χόκεϊ επί Πάγου, Τένις, Ποδόσφαιρο, Κρίκετ, Μπέιζμπολ, Χάντμπολ, Βόλεϊ και σχεδόν κάθε άλλο δημοφιλές άθλημα.

Αυτά είναι λοιπόν τα δέκα καλύτερες αθλητικές εφαρμογές Android μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Εάν γνωρίζετε άλλες αθλητικές εφαρμογές όπως αυτές, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης:Πώς να εγκαταστήσετε το Football TV HD Apk 

Οι καλύτεροι ιστότοποι ζωντανής ροής κρίκετ

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τις καλύτερες εφαρμογές AI στον αθλητικό κλάδο

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4826

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *