καλύτερες εφαρμογές Wi-Fi Hotspot

10 καλύτερες εφαρμογές WiFi Hotspot για Android το 2023

Αν κοιτάξουμε γύρω μας, θα διαπιστώσουμε ότι σχεδόν όλοι έχουν πλέον ένα smartphone Android. Επιπλέον, η διαθεσιμότητα εφαρμογών είναι σχετικά υψηλή στο Android σε σύγκριση με κάθε άλλο λειτουργικό σύστημα για κινητά. Απλώς ρίξτε μια σύντομη ματιά στο Google Play Store. θα βρείτε εφαρμογές για διαφορετικούς σκοπούς, όπως εφαρμογές εκκίνησης, εφαρμογές wifi, εφαρμογές λήψης σημειώσεων κ.λπ.

Συνήθως, η ενσωματωμένη λειτουργία hotspot του Android είναι χρήσιμη μερικές φορές. Ωστόσο, εάν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ εφαρμογές hotspot τρίτων, ίσως γνωρίζετε ότι η λειτουργία stock Hotspot δεν διαθέτει όλες τις χρήσιμες λειτουργίες.

Διαβάστε επίσης :Πώς να βρείτε τον κωδικό πρόσβασης hotspot για κινητά

10 καλύτερες εφαρμογές Wi-Fi Hotspot για Android

Τα προγράμματα δεδομένων κινητής τηλεφωνίας γίνονται φθηνότερα και φθηνότερα κάθε μέρα, αλλά και πάλι δεν μπορούν να νικήσουν τη χρήση των hotspot Wi-Fi. Με τα hotspots wifi, μπορείτε να έχετε δωρεάν και απεριόριστη πρόσβαση στο Διαδίκτυο.

Έτσι, σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές wifi hotspot για Android που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να βρείτε και να συνδεθείτε με δωρεάν σημεία πρόσβασης σε κοντινή απόσταση.

1. Χάρτης wifi

Χάρτης WiFi

Είναι μια από τις καλύτερες και κορυφαίες εφαρμογές wifi hotspot που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο smartphone Android. Ο Χάρτης Wifi είναι μια πλατφόρμα όπου οι χρήστες μοιράζονται τους κωδικούς πρόσβασης των σημείων πρόσβασης wifi τους. Η εφαρμογή εμφανίζει τα hotspot σε έναν διαδραστικό χάρτη.

Έτσι, με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο δωρεάν. Όχι μόνο αυτό, αλλά μπορείτε επίσης να μοιραστείτε το δικό σας WiFi με τα μέλη της κοινότητας.

2. Hotspot & Public WIFI Finder

Hotspot & Public WIFI Finder

Το Hotspot & Public WIFI Finder δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο άλλες εφαρμογές στη λίστα. εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική εφαρμογή για να βρείτε hotspot και δημόσια δίκτυα WiFi κοντά σας.

Δεδομένου ότι η εφαρμογή είναι πολύ νέα, έχει περιορισμένο δίκτυο WiFi και αν ζείτε σε μια όχι και τόσο δημοφιλή περιοχή, δύσκολα θα βρείτε δίκτυο WiFi στην εφαρμογή. Η εφαρμογή είναι δωρεάν, αλλά εμφανίζει διαφημίσεις και κλειδώνει μερικές χρήσιμες λειτουργίες.

3. Αναλυτής wifi

Αναλυτής WiFi

Το Wifi Analyzer είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές wifi που πρέπει να χρησιμοποιεί κάθε χρήστης Android. Ωστόσο, διαφέρει από όλες τις άλλες εφαρμογές που αναφέρονται στο άρθρο.

Αντί να βοηθά τους χρήστες να συνδέονται με δωρεάν σημεία πρόσβασης Wi-Fi, το Wi-Fi Analyzer βοηθά τους χρήστες να σαρώνουν όλα τα hotspot και τα κανάλια για να βρουν το λιγότερο συμφορημένο.

4. Φορητό σημείο πρόσβασης

Φορητό σημείο πρόσβασης

Αυτό σας δίνει μια εύκολη επιλογή να ενεργοποιήσετε το φορητό σημείο πρόσβασης wifi στη συσκευή σας. Αρχικά, πρέπει να πληκτρολογήσετε το όνομα και τον κωδικό πρόσβασης του hotspot και να κάνετε κλικ στο κουμπί Αποθήκευση.

Αυτό θα ενεργοποιήσει το hotspot. Μόλις τελειώσετε, μπορείτε να μοιραστείτε το σημείο πρόσβασης wifi με άλλες συσκευές ή άτομα.

5. Instabridge

Instabridge

Το Instabridge είναι λίγο διαφορετικό από όλες τις άλλες εφαρμογές που αναφέρονται στο άρθρο. Αυτό είναι βασικά μια κοινότητα ανθρώπων που μοιράζονται κωδικούς πρόσβασης WiFi. Επί του παρόντος, πάνω από 20 εκατομμύρια κωδικοί πρόσβασης και hotspot είναι διαθέσιμα στην εφαρμογή, τα οποία μπορείτε να βρείτε και να συνδέσετε δωρεάν.

Και το πιο ενδιαφέρον είναι ότι οι αριθμοί αυξάνονται καθημερινά. Αν μιλάμε για την παγκόσμια κάλυψη, η εφαρμογή σάς προσφέρει hotspot και κωδικούς πρόσβασης WiFi από 191+ χώρες. Συνολικά, το Instabridge είναι μια εξαιρετική εφαρμογή WiFi hotspot για Android που δεν πρέπει να χάσετε.

6. Δωρεάν σύνδεση wifi

Δωρεάν σύνδεση WiFi

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή Android για να αναζητήσετε ένα ανοιχτό δίκτυο Wi-Fi στην περιοχή σας, τότε το Free wifi Connect μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς.

Αυτό συμβαίνει επειδή η εφαρμογή σαρώνει αυτόματα και εμφανίζει δημόσια δίκτυα wifi. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία ενός προσωπικού hotspot & δικτύου σάρωσης.

7. WiFi Magic

WiFi Magic

Το WiFi Magic είναι βασικά μια εφαρμογή Android με εκατομμύρια δημόσια δίκτυα WiFi. Η εφαρμογή λειτουργεί ως κοινωνικό δίκτυο για δημόσιους κωδικούς πρόσβασης WiFi.

Οι χρήστες μπορούν να βρουν το nearWifiiFi και τον κωδικό πρόσβασης για πρόσβαση στα δίκτυα στην εφαρμογή. Το καλό με το WiFi Magic είναι ότι υπάρχει σε τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων απομακρυσμένων περιοχών και απομονωμένων περιοχών.

8. Επιτηρητής WiFi

Επιτηρητής WiFi

Το WiFi Warden είναι μια άλλη εξαιρετική εφαρμογή Android στη λίστα που σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε εκατομμύρια κωδικούς πρόσβασης WiFi και hotspot. Τα στοιχεία του δικτύου κοινοποιούνταν συνήθως από τους χρήστες του ίδιου του WiFi Warden.

Η εφαρμογή μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε το καλύτερο σημείο πρόσβασης WiFi ή τον καλύτερο κωδικό πρόσβασης για την τοποθεσία σας. Η εφαρμογή είναι εντελώς δωρεάν για λήψη και χρήση και σας επιτρέπει να αναλύσετε τα δίκτυα WiFi.

9. Κωδικοί πρόσβασης WiFi από το Instabridge

Κωδικοί πρόσβασης WiFi από το Instabridge

Το WiFi Passwords by Instabridge είναι μία από τις κορυφαίες εφαρμογές WiFi hotspot που διατίθενται για smartphone Android. Είναι βασικά μια παγκόσμια κοινότητα ανθρώπων που μοιράζονται τους κωδικούς πρόσβασης WiFi.

Μέχρι στιγμής, η εφαρμογή έχει πάνω από 20 εκατομμύρια κωδικούς πρόσβασης και hotspot. Ανάλογα με την τοποθεσία σας, πρέπει να βρείτε και να συνδεθείτε με το hotspot. Η εφαρμογή εμφανίζει επίσης χρήσιμα στατιστικά στοιχεία του δικτύου πριν από τη σύνδεση, όπως ταχύτητα, δημοτικότητα και χρήση δεδομένων.

10. WiFiman

WiFiman

Το WiFiman είναι λίγο διαφορετικό από όλα τα άλλα που αναφέρονται στο άρθρο. Δεν είναι μια εφαρμογή που σας βοηθά να βρείτε το κοντινό WiFi. Αντίθετα, πραγματοποιεί μια δοκιμή ταχύτητας λήψης/μεταφόρτωσης, συγκρίνει τις επιδόσεις του δικτύου, μεταφέρει τα σημεία πρόσβασής σας και πολλά άλλα.

Είναι ένα εργαλείο ανάλυσης δικτύου που βοηθά στη δοκιμή ταχύτητας WiFi, στην ανακάλυψη συσκευών και στη σάρωση θυρών.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις δωρεάν εφαρμογές WiFi hotspot για να βρείτε δημόσια δίκτυα wifi σε κοντινή απόσταση. Εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης :Πώς να μοιραστείτε τις συνδέσεις δικτύου Wi-Fi στα Windows 11

Πώς να συνδέσετε τον φορητό υπολογιστή σας με Windows σε ένα hotspot για φορητές συσκευές

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *