10 καλύτερες επεκτάσεις Chrome για παραγωγικότητα

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το Google Chrome είναι πλέον το πιο δημοφιλές πρόγραμμα περιήγησης ιστού για υπολογιστές. Το υπέροχο με το πρόγραμμα περιήγησης της Google είναι ότι επιτρέπει στους χρήστες να επεκτείνουν τις δυνατότητές του μέσω επεκτάσεων και εφαρμογών ιστού.

Όπως οι εφαρμογές Android, οι επεκτάσεις του Chrome μπορούν να προσθέσουν επιπλέον λειτουργίες στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

Έχουμε ήδη μοιραστεί αρκετά άρθρα σχετικά με τις επεκτάσεις του Google Chrome και σε αυτό το άρθρο πρόκειται να συζητήσουμε μερικές από τις καλύτερες επεκτάσεις Chrome για παραγωγικότητα. Αυτές οι επεκτάσεις Chrome θα σας βοηθήσουν να εστιάσετε στις εργασίες σας.

Επιπλέον, αυτές οι επεκτάσεις του Google Chrome θα σας εξυπηρετήσουν διαφορετικά. Για παράδειγμα, μπορεί να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρόνο δίνοντας προτεραιότητα στις πιο σημαντικές εργασίες σας, διαχειριζόμενοι τη λίστα εργασιών σας, αποκλείοντας χρονοβόρους ιστότοπους κ.λπ.

Λίστα με τις 10 καλύτερες επεκτάσεις Chrome για παραγωγικότητα

Χρώμιο, Google Chrome, Android, Πρόγραμμα Περιήγησης

Λοιπόν, ας ρίξουμε μια σύντομη ματιά σε μερικές από τις καλύτερες επεκτάσεις του Google Chrome για να ενισχύσετε την παραγωγικότητά σας. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτές είναι οι δωρεάν επεκτάσεις του Chrome που είναι διαθέσιμες στο web store του Chrome.

Επομένως, φροντίστε να πραγματοποιήσετε λήψη των επεκτάσεων από το Chrome web store για να αποφύγετε προβλήματα ασφαλείας.

1. Νoisli

Το Noisli είναι μια απλή επέκταση Chrome που σας βοηθά να εστιάσετε ενώ εργάζεστε, μελετάτε ή χαλαρώνετε. Με αυτήν την επέκταση, μπορείτε να ακούσετε ήχους φόντου για να κρύψετε τους ενοχλητικούς θορύβους.

Το καλό με το Noisli είναι ότι σας επιτρέπει να δημιουργήσετε το δικό σας προσωπικό περιβάλλον ήχου. Μπορείτε να δημιουργήσετε τον δικό σας προσωπικό ήχο που θα σας βοηθήσει να εστιάσετε στην εργασία σας, να μειώσετε το άγχος και πολλά άλλα.

2. Win The Day

Αν ψάχνετε για μια επέκταση καθορισμού στόχων για το πρόγραμμα περιήγησής σας στο Chrome, μην ψάχνετε άλλο από το Win the Day. Αυτή η απλή επέκταση Chrome σάς επιτρέπει να ορίζετε στόχους και να ορίζετε τις προθεσμίες σας.

Μπορείτε να θέσετε καθημερινούς στόχους για να επιτύχετε κάθε μέρα. Η επέκταση σάς επιτρέπει επίσης να βλέπετε την πρόοδό σας κάθε μέρα όταν ανοίγετε μια νέα καρτέλα.

3. LastPass

Εάν είστε από αυτούς που εξακολουθούν να γράφουν τους κωδικούς πρόσβασής σας σε χαρτί, αποθηκεύστε τους σε ένα σημειωματάριο και, στη συνέχεια, σταματήστε ό,τι κάνετε και κατεβάστε την επέκταση LastPass.

Το LastPass είναι μια δωρεάν επέκταση διαχείρισης κωδικών πρόσβασης του Chrome που διατηρεί τα στοιχεία σύνδεσής σας σε όλες τις συνδεδεμένες συσκευές. Για να χρησιμοποιήσετε το LastPass, πρέπει να ρυθμίσετε έναν Κύριο κωδικό πρόσβασης.

Ο κύριος κωδικός πρόσβασης θα χρησιμοποιηθεί για τη διαχείριση όλων των κωδικών πρόσβασής σας, όπως η προσθήκη ενός νέου ή η διαγραφή των παλιών. Είναι μια από τις καλύτερες επεκτάσεις του Google Chrome που θα θέλατε να χρησιμοποιήσετε σίγουρα.

4. OneTab

Λοιπόν, το OneTab είναι μια επέκταση Chrome με νέα καρτέλα που μπορεί να επιταχύνει τη συσκευή σας μειώνοντας το φορτίο της CPU. Το καλύτερο πράγμα για το OneTab είναι ότι οργανώνει όλες τις καρτέλες σε μια λίστα που εξοικονομεί μνήμη.

Κατά τη λίστα των καρτελών, τις θέτει αυτόματα σε αδρανοποίηση και τις επαναφέρει όταν τις χρειάζεστε. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να εστιάσετε περισσότερο στην τρέχουσα καρτέλα ενώ λαμβάνετε τη μέγιστη ταχύτητα υπολογιστή.

5. Pocket Extension

Ας παραδεχτούμε? Υπάρχουν φορές που όλοι έχουμε σταματήσει να δουλεύουμε μόνο και μόνο για να διαβάσουμε ένα ενδιαφέρον άρθρο. Αργότερα συνειδητοποιούμε ότι είχαμε σπαταλήσει σχεδόν μισή ώρα. Το Pocket Extension για Chrome λύνει αυτό το πρόβλημα που χάνετε χρόνο για εσάς.

Σας επιτρέπει να αποθηκεύετε όλα αυτά τα συναρπαστικά ή συναρπαστικά άρθρα με ένα μόνο κλικ και σας δίνει πρόσβαση σε αυτά οποιαδήποτε στιγμή. Έτσι, με την επέκταση Pocket Chrome, μπορείτε να απαλλαγείτε από τη δυνατότητα να χάσετε όλα τα τελευταία νέα ή συναρπαστικά άρθρα που βρήκατε κατά λάθος.

6. Stay Focusd

Λοιπόν, όλοι χάνουμε με κάποιο τρόπο το ίχνος μας όταν επισκεπτόμαστε τυχαίους ιστότοπους όπως το YouTube. Έτσι, η επέκταση Stay Focusd Chrome είναι για όσους θέλουν να περιορίσουν την περιήγηση σε αυτές τις χρονοβόρες ιστοσελίδες.

Είναι μια επέκταση που επιτρέπει στους χρήστες να αποκλείουν διαφορετικούς ιστότοπους, οδηγώντας σε καλύτερη παραγωγικότητα. Όχι μόνο αυτό, αλλά η επέκταση του Google Chrome σάς επιτρέπει επίσης να περιορίσετε τον χρόνο που αφιερώνετε σε κάθε ιστότοπο.

7. Adblock Plus

Ας παραδεχτούμε? σε κανέναν δεν αρέσει να βλέπει διαφημίσεις. Σήμερα, οι περισσότεροι ιστότοποι και υπηρεσίες ιστού βασίζονται στις διαφημίσεις για τη δημιουργία εσόδων. Οι διαφημίσεις ήταν απαραίτητες για τους προγραμματιστές, αλλά συνήθως καταστρέφουν την εμπειρία περιήγησής μας στον ιστό.

Έτσι, για την αντιμετώπιση των διαφημίσεων, μπαίνουν στο παιχνίδι οι επεκτάσεις χρωμίου Adblock Plus. Η επέκταση καταργεί όλες τις διαφημίσεις από τις ιστοσελίδες που επισκέπτεστε.

Ωστόσο, το μειονέκτημα του Adblock Plus είναι ότι αυξάνει την κατανάλωση RAM. Έτσι, εάν δεν έχετε αρκετή μνήμη ram, μπορείτε να παραλείψετε αυτήν την επέκταση.

8. Pushbullet

Εάν είστε πολυάσχολο άτομο και αναζητάτε κάποιες μεθόδους διαχείρισης των μηνυμάτων κειμένου του τηλεφώνου σας από τον υπολογιστή σας, τότε το Pushbullet μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς.

Η επέκταση Chrome Pushbullet επιτρέπει στους χρήστες να συνδέουν τα smartphone τους για να ανταλλάσσουν μηνύματα. Εκτός από αυτό, το Pushbullet επιτρέπει επίσης στους χρήστες να μοιράζονται συνδέσμους μεταξύ συσκευών.

9. Grammarly

Λοιπόν, το Grammarly είναι μια άλλη καλύτερη επέκταση του Google Chrome για παραγωγικότητα. Το σπουδαίο με το Grammarly είναι ότι βοηθάει πολύ στην ελαχιστοποίηση των πληκτρολογικών και γραμματικών λαθών.

Η επέκταση chrome λειτουργεί σε κάθε ιστοσελίδα και εμφανίζει επίσης αποτελέσματα λεξικού, συνώνυμα κ.λπ. Το Grammarly έχει δωρεάν και premium προγράμματα. Για να έχετε τα μέγιστα οφέλη, σας συνιστούμε να αγοράσετε το Grammarly premium.

10. Todoist

Λοιπόν, το Todoist είναι μία από τις καλύτερες λίστες υποχρεώσεων και επεκτάσεις διαχείρισης εργασιών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο Google Chrome. Η επέκταση Chrome σάς βοηθά να παραμείνετε οργανωμένοι και χωρίς άγχος.

Το υπέροχο με το Todoist είναι ότι σας επιτρέπει να προσθέτετε ιστότοπους ως εργασία. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να προσθέσετε μια ολόκληρη ανάρτηση ιστολογίου στη λίστα επιθυμιών και να προσθέσετε εργασίες για να συνεχίσετε.

Εκτός από αυτό, σας επιτρέπει να οργανώσετε τις καθημερινές σας εργασίες απευθείας από το πρόγραμμα περιήγησης ιστού.

Αυτές είναι οι καλύτερες δωρεάν επεκτάσεις Chrome που σίγουρα θα ενίσχυαν την παραγωγικότητά σας. Εάν γνωρίζετε άλλες επεκτάσεις σαν αυτές, φροντίστε να προσθέσετε το όνομα στο παρακάτω πλαίσιο σχολίων. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

καλύτερες επεκτάσεις Chrome για παραγωγικότητα το 2022

Διαβάστε επίσης:Πώς να χρησιμοποιήσετε το Grammarly στο iPhone

15 καλύτερες εφαρμογές για φοιτητές

12 καλύτερες δωρεάν εναλλακτικές λύσεις Pushbullet

12 καλύτερα προγράμματα περιήγησης Adblock για Android

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5030

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *