καλύτεροι ιστότοποι Torrent

12 καλύτεροι ιστότοποι Torrent το 2023

Ας παραδεχτούμε ότι οι τάσεις και η δημοτικότητα των ιστοσελίδων torrent μειώνονται σταδιακά κάθε χρόνο. Σήμερα, η εύρεση ενεργών τοποθεσιών torrent έχει γίνει μια πρόκληση. Οι ISP και οι κυβερνήσεις έχουν πλέον αυστηρούς κανόνες για όλους όσους μοιράζονται περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα.

Δεν είναι ότι δεν υπάρχουν ιστοσελίδες torrent, μερικές δημοφιλείς όπως το The Pirate Bay, 1337X κ.λπ., εξακολουθούν να υπάρχουν και δέχονται εκατομμύρια επισκέψεις καθημερινά. Ωστόσο, λόγω της πίεσης από τις αρχές και τους ISP, αυτοί οι ιστότοποι συνεχίζουν να είναι εκτός σύνδεσης σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Διαβάστε επίσης: εναλλακτικές The Pirate Bay

1337X Alternatives: Καλύτερες τοποθεσίες Torrent

Αν μιλάμε κυρίως για 1337x, σίγουρα είναι ένα από τα καλύτερα torrent sites. Ωστόσο, δεν ήταν τόσο σταθερό όσο το Pirate Bay. Έτσι, σε αυτό το άρθρο, αποφασίσαμε να μοιραστούμε μια λίστα με τα καλύτερες ιστοσελίδες torrent μπορείτε να επισκεφθείτε αντί για 1337x. Λοιπόν, ας τσεκάρουμε.

1. The Pirate Bay

Το Pirate Bay, ή TBP, είναι πλέον ο πιο δημοφιλής και ανθεκτικός ιστότοπος Torrent. Αν και η διεπαφή χρήστη του The Pirate Bay δεν πλησιάζει πουθενά το 1337x, εξακολουθεί να είναι ένας από τους ιστότοπους torrent με τις περισσότερες επισκέψεις το 2023.

Μπορείτε να ανακαλύψετε και να κατεβάσετε ταινίες, παιχνίδια, λογισμικό, ηλεκτρονικά βιβλία, τηλεοπτικές εκπομπές και άλλα από αυτόν τον ιστότοπο. Ο ιστότοπος παρέχει επίσης συνδέσμους μαγνήτη για περιεχόμενο torrent.

2. LimeTorrents

Αν και δεν είναι διάσημο, το LimeTorrents αξίζει αρκετά να περιγραφεί στο άρθρο. Το πιο αξιοσημείωτο στον ιστότοπο είναι το περιβάλλον χρήστη του, το οποίο είναι καθαρό και καλά οργανωμένο.

Παραθέτει τις δημοφιλείς κατηγορίες torrent ακριβώς στην αρχική σελίδα. Εκτός από αυτό, τα αρχεία torrent που θα βρείτε στο LimeTorrents είναι συνήθως υψηλής ποιότητας.

3. IsoHunt

Το IsoHunt είναι ένας άλλος εξαιρετικός ιστότοπος torrent όπου οι επισκέπτες μπορούν να περιηγηθούν, να κατεβάσουν ή να ανεβάσουν αρχεία torrent διαφόρων κατηγοριών. Καλύπτει torrents διαφόρων ειδών, αλλά ξεχωρίζει στην ενότητα λογισμικού.

Θα βρείτε πολλά αρχεία λογισμικού στο IsoHunt, συμπεριλαμβανομένων αρχείων ISO για διανομή Linux, δίσκους διάσωσης και πολλά άλλα. Ο ιστότοπος είναι γνωστός για την τεράστια βάση δεδομένων torrent του και είναι η καλύτερη εναλλακτική λύση 1337x που μπορείτε να επισκεφτείτε σήμερα.

4. YTS

Αν είστε λάτρης του κινηματογράφου όπως εγώ, θα θέλατε να επισκεφτείτε το YTS. Είναι ένας ιστότοπος torrent βίντεο στη λίστα που ξεχωρίζει λόγω της ελκυστικής διεπαφής χρήστη του.

Μπορείτε να περιηγηθείτε και να πραγματοποιήσετε λήψη πολλών ταινιών, τηλεοπτικών εκπομπών, σειρών Ιστού και άλλων σε αυτόν τον ιστότοπο. Ωστόσο, ο ιστότοπος είναι απαγορευμένος σε πολλές περιοχές, επομένως μπορεί να χρειαστείτε μια υπηρεσία VPN για πρόσβαση σε αυτόν.

5. RARBG

Είναι ένας άλλος ιστότοπος torrent με κορυφαία βαθμολογία, γνωστός για τα αρχεία torrent υψηλής ποιότητας. Τα αρχεία torrent που φιλοξενούνται στο RARBG ήταν συνήθως υψηλής ποιότητας και είναι η καλύτερη εναλλακτική 1337X που μπορείτε να επισκεφτείτε τώρα. Η διεπαφή του RARBG φαίνεται ξεπερασμένη, αλλά είναι γρήγορη και εύκολη στη χρήση.

6. TorrentHounds

Αν ψάχνετε για τις τέλειες εναλλακτικές για το torrent 1337X, τότε το TorrentHounds μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή σας.

Μάντεψε? Το TorrentHounds είναι ένας ιστότοπος που βασίζεται στην κοινότητα και είναι γνωστός για τη μαζική συλλογή torrent του. Η διεπαφή χρήστη του TorrentHounds είναι επίσης εξαιρετική, αλλά δεν είναι ένας από τους σταθερούς ιστότοπους torrent που πρέπει να επισκεφτείτε.

7. TorLock

Είναι ένας από τους εξαιρετικούς ιστότοπους torrent στη λίστα, γνωστός για την τεράστια βάση δεδομένων αρχείων torrent.

Η διεπαφή χρήστη του TorLock φαίνεται φανταστική και παραθέτει το διάσημο και πρόσφατα προστιθέμενο περιεχόμενο torrent στην αρχική σελίδα. Ένα άλλο καλύτερο πράγμα για το TorLock είναι ότι ο ιστότοπος ισχυρίζεται ότι έχει μόνο επαληθευμένα torrents.

8. SeedPeer 

Το SeedPeer μπορεί τώρα να είναι πολύ δημοφιλές, αλλά έχει έναν τεράστιο κατάλογο με περιεχόμενο torrent και συνδέσμους μαγνητών. Ο ιστότοπος κέρδισε δημοτικότητα μετά την κατάργηση άλλων κορυφαίων τοποθεσιών torrent όπως τα KickAss Torrents, ExtraTorrents κ.λπ.

Ο ιστότοπος είναι απαγορευμένος σε πολλές περιοχές, αλλά μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε περιεχόμενο torrent υψηλής ποιότητας, από Ταινίες έως Παιχνίδια, εάν μπορείτε να τον ξεμπλοκάρετε.

9. EZTV

Το EZTV είναι πλέον ο κορυφαίος ιστότοπος torrent ταινιών για λήψη δημοφιλών/νέων τίτλων ταινιών. Η διεπαφή χρήστη του ιστότοπου φαίνεται ξεπερασμένη, αλλά ήταν γρήγορη και εύκολη στη χρήση. Όσον αφορά το περιεχόμενο torrent, το EZTV διαθέτει Ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, σειρές Ιστού, σειρές anime, ντοκιμαντέρ κ.λπ.

10. Torrent Project

Αν ψάχνετε για τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις 1337x για λήψη περιεχομένου torrent, επισκεφτείτε το Torrent Project.

Το Torrent Project είναι μια μηχανή αναζήτησης torrent που συλλαμβάνει περιεχόμενο torrent από διαφορετικούς ιστότοπους. Δεδομένου ότι είναι μια μηχανή αναζήτησης Torrent, μπορείτε να βρείτε σχεδόν τα πάντα στην πλατφόρμα, συμπεριλαμβανομένων ταινιών, τηλεοπτικών εκπομπών, παιχνιδιών, λογισμικού κ.λπ.

11. Nyaa

Το Nyaa ήταν ένας πολύ δημοφιλής ιστότοπος torrent για λήψη βίντεο anime. Ωστόσο, ο ιστότοπος απαγορεύτηκε σε πολλές περιοχές λόγω της κοινής χρήσης περιεχομένου που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα.

Οι ιστότοποι μεσολάβησης Nyaa εξακολουθούν να είναι διαθέσιμοι σήμερα, αλλά συχνά έρχονται και παρέρχονται. Για να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον ιστότοπο torrent, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα VPN ή έναν διακομιστή μεσολάβησης. Παρ ‘όλα αυτά, είναι μια από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις 1337x για τη λήψη αρχείων torrent anime.

12.Torrent Downloads

Αν ψάχνετε για μια εύχρηστη εναλλακτική λύση 1337x για λήψη torrents, μην ψάχνετε άλλο από το Torrent Downloads. Το Torrent Downloads είναι ένας ιστότοπος torrent που σας επιτρέπει να κάνετε λήψη Ταινιών, Αρχείων ISO, Λογισμικού και άλλων αρχείων δωρεάν λογισμικού.

Το μόνο μειονέκτημα του ιστότοπου είναι οι διαφημίσεις. Οι διαφημίσεις μπορεί μερικές φορές να εμφανίζονται στην οθόνη σας από το πουθενά και να σας ανακατευθύνουν σε διαφορετικό ιστότοπο. Επίσης, ίσως χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για να ξεμπλοκάρετε τον ιστότοπο torrent.

1337x Λίστες μεσολάβησης (Ιστότοποι μεσολάβησης)

Προτού μάθετε για τις λίστες Proxy για 1337x, είναι σημαντικό να γνωρίζετε πώς λειτουργούν οι ιστότοποι μεσολάβησης. Οι τοποθεσίες Proxy λειτουργούν ως ενδιάμεσος διακομιστής ανάμεσα σε εσάς και τον ιστότοπο που επισκέπτεστε.

Ας υποθέσουμε ότι θέλετε να επισκεφτείτε τον ιστότοπο 1337x, αλλά είναι απαγορευμένος στη χώρα σας. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τοποθεσίες διακομιστή μεσολάβησης 1337x για πρόσβαση στον αρχικό ιστότοπο.

Στη διαδικασία, αυτοί οι διακομιστής μεσολάβησης στέλνουν δεδομένα στον αρχικό ιστότοπο για λογαριασμό σας, αποκρύπτοντας την πραγματική σας διεύθυνση IP. Εδώ είναι μια λίστα με 1337x τοποθεσίες μεσολάβησης.

Αυτά λοιπόν είναι τα καλύτερες εναλλακτικές 1337X μπορείτε να επισκεφθείτε τώρα. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Επίσης, εάν γνωρίζετε άλλους ιστότοπους σαν αυτούς, αφήστε το όνομα του ιστότοπου στο παρακάτω πλαίσιο σχολίων.

Διαβάστε επίσης :Πώς να κατεβάσετε βίντεο Anime

εφαρμογές Torrent για Android

Οι καλύτεροι Torrent μουσικής

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4892

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *