Καλύτερος επεξεργαστής κειμένου

12 Καλύτερος επεξεργαστής κειμένου Android για προγραμματισμό το 2023

Εάν είστε προγραμματιστής ιστού, θα προτιμούσατε πάντα έναν υπολογιστή για επεξεργασία κώδικα. Πολλά εργαλεία επεξεργασίας κειμένου είναι διαθέσιμα σε ένα λειτουργικό σύστημα επιτραπέζιου υπολογιστή, όπως το Notepad++, το VS Code Editor, τα Brackets κ.λπ. Ωστόσο, η παραγωγική εργασία όπως η συγγραφή ή η επεξεργασία κώδικα γίνεται πολύπλοκη στο Android.

Τα smartphone Android δεν προτιμώνται συνήθως για την επεξεργασία κώδικα, επειδή πολλοί χρήστες αντιπαθούν την πληκτρολόγηση σε εικονικό πληκτρολόγιο ή επειδή δεν έχουν βρει ακόμη τη σωστή εφαρμογή επεξεργασίας κειμένου. Η αλήθεια είναι ότι, με τις κατάλληλες εφαρμογές, οι συσκευές Android μπορούν επίσης να είναι παραγωγικές, ειδικά όταν πρόκειται για επεξεργασία κειμένου.

12 καλύτεροι επεξεργαστές κειμένου Android για προγραμματισμό

Στο Google Play Store είναι διαθέσιμες πολλές εφαρμογές επεξεργασίας κειμένου χωρίς περισπασμούς, τις οποίες οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν για την επεξεργασία κώδικα. Οι χρήστες μπορούν ακόμη και να συνδέσουν ένα πληκτρολόγιο και ποντίκι Bluetooth για να κάνουν σοβαρή επεξεργασία. Αυτό το άρθρο θα μοιραστεί μια λίστα με τα καλύτερα προγράμματα επεξεργασίας κειμένου Android.

1) ένα πρόγραμμα επεξεργασίας HTML Writer

ένα πρόγραμμα επεξεργασίας HTML Writer

Το anWriter HTML editor είναι ένα αρκετά ισχυρό πρόγραμμα επεξεργασίας στη λίστα που σας επιτρέπει να επεξεργάζεστε HTML, Javascript, CSS, jQuery, Bootstrap, Angular JS, κ.λπ., με υποστήριξη αυτόματης συμπλήρωσης.

Παρέχει επίσης ένα εσωτερικό πρόγραμμα προβολής που μπορεί να κάνει προεπισκόπηση ιστοσελίδων χρησιμοποιώντας HTML, CSS και Javascript για προγραμματιστές ιστού. Εκτός από HTML, CSS, JavaScript και PHP, το anWriter HTML editor υποστηρίζει επίσης επισήμανση σύνταξης για C/C++, Java, SQL, Python και latex.

Όλες αυτές οι χρήσιμες λειτουργίες επεξεργασίας κώδικα έχουν συσκευαστεί κάτω από 2MB. Ναι, το διάβασες σωστά! Το πρόγραμμα επεξεργασίας HTML Writer χρειάζεται λιγότερο από 2 MB για εγκατάσταση.

2) TrebEdit

TrebEdit

Αν ψάχνετε κυρίως για έναν επεξεργαστή για να επεξεργαστείτε το αρχείο HTML, το TrebEdit είναι για εσάς. Το TrebEdit είναι ένας επεξεργαστής HTML που δημιουργήθηκε για τον σχεδιασμό ιστοσελίδων. Με το TrebEdit, μπορείτε να επεξεργαστείτε τους κώδικες HTML σε ένα ελαφρύ πρόγραμμα επεξεργασίας κώδικα.

Εκτός από την επεξεργασία HTML, μπορείτε να δείτε τους κώδικες HTML ή τους πηγαίους κώδικες οποιουδήποτε ιστότοπου. Μπορείτε ακόμη και να αποθηκεύσετε τους κώδικες HTML άλλων ιστότοπων ως νέο έργο και να αρχίσετε να τους επεξεργάζεστε αμέσως στο πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου.

Το TrebEdit είναι αρκετά ελαφρύ και έχει πολλά πολύτιμα πράγματα να προσφέρει στους προγραμματιστές. Έτσι, το TrebEdit είναι ένας άλλος εξαιρετικός επεξεργαστής κειμένου Android που δεν πρέπει να χάσετε.

3) Writer Plus

Writer Plus

Αν ψάχνετε για ένα απλό στη χρήση και ελαφρύ πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου για το smartphone Android σας, δοκιμάστε το Writer Plus.

Μάντεψε? Το Writer Plus είναι άλλο ένα καλύτερο πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου και εφαρμογές επεξεργασίας κειμένου markdown που διατίθενται στο Google Play Store, το οποίο συνδυάζει τις λειτουργίες τόσο του iA Writer όσο και του Monospace που αναφέρονται παραπάνω. Τα βασικά χαρακτηριστικά του Writer Plus περιλαμβάνουν βασική μορφοποίηση σήμανσης, νυχτερινή λειτουργία, οργάνωση φακέλων κ.λπ.

4) JotterPad

JotterPad

Το JotterPad είναι ένας άλλος καλύτερος επεξεργαστής κειμένου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για επεξεργασία κειμένου χωρίς περισπασμούς. Μάντεψε? Το JotterPad είναι γνωστό για το δημιουργικό του ταλέντο έναντι του αντίστοιχου στη λίστα.

Όπως όλα τα άλλα προγράμματα επεξεργασίας κειμένου για Android, το JotterPad προσφέρει επίσης βασικές λειτουργίες μορφοποίησης και εξαγωγής σήμανσης. Εκτός αυτού, οι βασικές λειτουργίες επεξεργασίας κειμένου του JotterPad περιλαμβάνουν εύρεση φράσεων, συντομεύσεις πληκτρολογίου, προσαρμοσμένες γραμματοσειρές, προσαρμογή στυλ κ.λπ.

5) Επεξεργασία κειμένου QuickEdit

Επεξεργασία κειμένου QuickEdit

Εάν αναζητάτε ένα γρήγορο, σταθερό και πλήρες σημειωματάριο και εφαρμογή επεξεργασίας κώδικα για το smartphone Android σας, δοκιμάστε το QuickEdit Text Editor. Μάντεψε? Το QuickEdit Text Editor μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως τυπικός επεξεργαστής και επεξεργαστής κώδικα.

Αυτή είναι επίσης μια από τις αγαπημένες εφαρμογές για προγραμματιστές, επειδή υποστηρίζει περισσότερες από 40 γλώσσες, όπως C++, C#, Java, PHP, Python κ.λπ.

6) DroidEdit

DroidEdit

Εάν αναζητάτε ένα απλό στη χρήση πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου για τη συσκευή σας Android, μην ψάχνετε άλλο από το DroidEdit. Είναι ένας από τους καλύτερους επεξεργαστές κειμένου και κώδικα για Android που υποστηρίζει πολλές γλώσσες προγραμματισμού.

Υποστηρίζει δημοφιλείς γλώσσες προγραμματισμού όπως C++, C#Java, HTML, CSS, Javascript, Python, Ruby, Lua και ΑΛΛΑ. Μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά του DroidEdit περιλαμβάνουν Αυτόματη και αποκλειστική εσοχή, λειτουργία αναζήτησης και αντικατάστασης, υποστήριξη κωδικοποίησης χαρακτήρων και πολλά άλλα.

7) Dcoder

Dcoder

Αν ψάχνετε για μια εύχρηστη εφαρμογή Android για να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας κωδικοποίησης, το Dcoder μπορεί να είναι η τέλεια επιλογή. Το Dcoder σάς προσφέρει ένα πλούσιο πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου που υποστηρίζει την επισήμανση σύνταξης.

Χρησιμοποιήστε αυτήν την εφαρμογή για να δημιουργήσετε και να αναπτύξετε τα έργα σας απευθείας από το smartphone σας και να ενσωματωθείτε στο Github. Υποστηρίζει διάφορες γλώσσες προγραμματισμού, όπως Java, Python και C++. Php, C# και πολλά άλλα.

8) Turbo Editor

Turbo Editor

Το Turbo Editor είναι μια ανοιχτού κώδικα και ισχυρή εφαρμογή επεξεργασίας κειμένου για Android. Το υπέροχο με το Turbo Editor είναι ότι εντοπίζει αυτόματα την κωδικοποίηση. Η εφαρμογή υποστηρίζει συντακτικές επισημάνσεις για XHTML, HTML, CSS, JS, LESS, PHY, PYTHON κ.λπ.

Εκτός από αυτό, ορισμένες άλλες δυνατότητες του Turbo Editor περιλαμβάνουν απεριόριστη Αναίρεση & επανάληψη, λειτουργία Μετάβασης στη γραμμή, λειτουργία μόνο για ανάγνωση, πολλές επιλογές προσαρμογής και πολλά άλλα.

9) Επεξεργαστής κώδικα

Επεξεργαστής κώδικα

Το πρόγραμμα επεξεργασίας κώδικα είναι μια βελτιστοποιημένη έκδοση ενός κανονικού επεξεργαστή κειμένου, που εστιάζει περισσότερο στην κωδικοποίηση. Το σπουδαίο με τον Επεξεργαστή Κώδικα είναι ότι περιλαμβάνει κάθε δυνατότητα που χρειάζεται ένας προγραμματιστής για την κωδικοποίηση.

Ορισμένα βασικά χαρακτηριστικά του Επεξεργαστή Κώδικα περιλαμβάνουν επισήμανση σύνταξης, αυτόματη εσοχή, υποβοήθηση κώδικα, απεριόριστη αναίρεση και επανάληψη και πολλά άλλα.

10) Acode

ελα

Αν ψάχνετε για ένα ελαφρύ αλλά ισχυρό πρόγραμμα επεξεργασίας κώδικα για τη συσκευή σας Android, το Acode μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή. Με το Acode, μπορείτε εύκολα να επεξεργαστείτε HTML, Javascript και κείμενο.

Η εφαρμογή είναι εντελώς δωρεάν για λήψη και χρήση, και δεν εμφανίζει καν διαφημίσεις. Εκτός από αυτό, η Acode έχει επίσης υποστήριξη GitHub, υποστήριξη FTP, υποστηρίζει επισήμανση σύνταξης (πάνω από 100+ γλώσσες προγραμματισμού) και πολλά άλλα.

11) Replit

Replit

Το Replit είναι ένας από τους καλύτερους επεξεργαστές κώδικα για Android που υποστηρίζει διάφορες γλώσσες προγραμματισμού όπως Python, Javascript, HTML & CSS, C++, C, Java κ.λπ.

Είτε είστε νέος στην κωδικοποίηση είτε έχετε να στείλει έργα εδώ και χρόνια, το Replit έχει όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε ή να συνεχίσετε το ταξίδι κωδικοποίησης.

Με την εφαρμογή Replit, μπορείτε να φιλοξενήσετε οτιδήποτε με μηδενική εγκατάσταση εγκατάστασης, κώδικα σε οποιαδήποτε γλώσσα και οποιοδήποτε πλαίσιο κ.λπ.

12) Sololearn

Sololearn

Το Sololearn είναι λίγο διαφορετικό από όλες τις άλλες εφαρμογές που αναφέρονται στο άρθρο. Είναι βασικά μια εφαρμογή που θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε εάν θέλετε να μάθετε να φτιάχνετε τους ιστότοπους ή τις εφαρμογές σας.

Η εφαρμογή σας παρέχει στην πραγματικότητα 18 διαφορετικά μαθήματα κωδικοποίησης σε θέματα όπως Python Coding Foundation, Angular, Javascript, CSS, Java, HTML κ.λπ.

Η εφαρμογή φέρνει επίσης έναν μεταγλωττιστή που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να εξασκηθείτε, να δημιουργήσετε και να σχεδιάσετε κώδικες. Συνολικά, το Sololearn είναι μια εξαιρετική εφαρμογή κωδικοποίησης για Android που δεν πρέπει να χάσετε.

Αυτά είναι τα καλύτερα δωρεάν προγράμματα επεξεργασίας κειμένου Android για προγραμματισμό. Αυτά τα προγράμματα επεξεργασίας κειμένου θα ικανοποιήσουν όλες τις ανάγκες σας για επεξεργασία κειμένου και κώδικα. Σχεδόν όλες οι εφαρμογές που αναφέρονται στο άρθρο ήταν δωρεάν για λήψη και διαθέσιμες στο Google Play Store.

Διαβάστε επίσης :καλύτερες εναλλακτικές λύσεις CamScanner

Τρόπος εξαγωγής & Εισαγωγή σελιδοδεικτών στο Google Chrome

Πώς να προγραμματίσετε κλήσεις σε smartphone


Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *