Κατεβάστε το Avast Antivirus Offline Installer το 2023 (τελευταία έκδοση)

Επί του παρόντος, εκατοντάδες λογισμικά προστασίας από ιούς είναι διαθέσιμα για τα λειτουργικά συστήματα Windows 10/11. Ωστόσο, μόνο λίγοι έχουν δωρεάν έκδοση. Το Avast Free Antivirus φαίνεται να είναι η καλύτερη επιλογή αν συζητήσουμε τη λίστα με το καλύτερο δωρεάν λογισμικό προστασίας από ιούς για τα Windows 10/11.

Σε σύγκριση με άλλες δωρεάν επιλογές προστασίας από ιούς, η έκδοση Avast Free παρέχει ισχυρές δυνατότητες ασφάλειας και απορρήτου. Παρά το γεγονός ότι είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα προστασίας από ιούς, το Avast έχει πολλά αρχεία στο βιβλίο του. Έχει πολλές εξαιρετικές βαθμολογίες εργαστηρίου, κορυφαία στην προστασία από κακόβουλο λογισμικό, προστασία ιστού και πολλά άλλα.

Διαβάστε επίσης: Λήψη του iTunes Offline Installer (Windows 11 & Mac OS)

Διαφορά μεταξύ Avast Free και Premium Antivirus

Κατεβάστε το Avast Antivirus Offline Installer

Λοιπόν, η έκδοση Avast Free είναι καλή εάν θέλετε ουσιαστική προστασία. Ακόμη και για βασική ασφάλεια, μπλοκάρει και αφαιρεί απειλές σε πραγματικό χρόνο. Επίσης, το ποσοστό ανίχνευσης απειλών είναι εξαιρετικό. Η δωρεάν έκδοση περιλαμβάνει τη δυνατότητα Ransomware Protection, Web Sheild, WiFi inspector και μερικές ακόμη επιλογές.

Χρήση Avast Free και Avast Premium ο ίδια μηχανή προστασίας από κακόβουλο λογισμικό για την ανίχνευση ιών. Επομένως, δεν υπάρχει διαφορά στον εντοπισμό απειλών τόσο σε δωρεάν όσο και σε premium. Ωστόσο, με την premium έκδοση του Avast, έχετε κάποιες άλλες χρήσιμες λειτουργίες.

Η έκδοση Avast Premium αποκλείει αυτόματα τις ψεύτικες ειδοποιήσεις ιστότοπου και σας προσφέρει τείχος προστασίας, προστασία κάμερας web, ασφάλεια απομακρυσμένης πρόσβασης, ασφάλεια email, προστασία αρχείων, Καταστροφέας δεδομένων και πολλά άλλα.

Έτσι, εάν θέλετε μια ολοκληρωμένη σουίτα προστασίας και βελτιστοποίησης υπολογιστή, μπορείτε να δοκιμάσετε το Avast Premium.

Χαρακτηριστικά του Avast Free Antivirus

Χαρακτηριστικά του Avast Free Antivirus

  • Το πρώτο και κύριο χαρακτηριστικό του Avast Free Antivirus είναι το ισχυρό σύστημα ασφαλείας του. Εντοπίζει και αποκλείει κακόβουλο λογισμικό και σας βοηθά να απαλλαγείτε από λογισμικό υποκλοπής spyware και adware.
  • Η λειτουργία Core Shields του Avast Free Antivirus προσφέρει πολύτιμες λειτουργίες όπως το Mail Shield, το Behavior Shield, το File Shield και το Web Shield. Αυτές οι λειτουργίες είχαν σκοπό να αποφύγουν τη μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση εφαρμογών στα αρχεία και τους φακέλους σας.
  • Η δυνατότητα Virus Chest του Avast Free Antivirus κλειδώνει όλες τις απειλές που ανιχνεύονται. Το Virus Chest σάς επιτρέπει να ελέγξετε τα αρχεία που εντοπίστηκαν.
  • Η δωρεάν έκδοση του Avast Free Antivirus διαθέτει επίσης έναν επιθεωρητή WiFi που σαρώνει για τρωτά σημεία και πιθανούς αγνώστους που είναι συνδεδεμένοι στο δίκτυό σας WiFi. Είναι ένα βοηθητικό πρόγραμμα διαχείρισης WiFi που σαρώνει συσκευές που είναι συνδεδεμένες στο δίκτυό σας.
  • Η δωρεάν έκδοση περιλαμβάνει επίσης ένα πλήρες πρόγραμμα ενημέρωσης λογισμικού που σαρώνει και ενημερώνει αυτόματα όλες τις παλιές εφαρμογές στη συσκευή σας.
  • Η δυνατότητα ασπίδας Ransomware της Avast Free edition εμποδίζει το ransomware και τις μη αξιόπιστες εφαρμογές να αλλάζουν, να διαγράφουν ή να κρατούν όμηρους τις φωτογραφίες και τα αρχεία σας.

Κατεβάστε το Avast Antivirus Offline Installer

Κατεβάστε το Avast Antivirus Offline Installer

Εάν θέλετε να εγκαταστήσετε το Avast Antivirus σε πολλούς υπολογιστές, πρέπει να κάνετε λήψη και εγκατάσταση του προγράμματος εγκατάστασης εκτός σύνδεσης. Το καλό με την ύπαρξη ενός προγράμματος εγκατάστασης εκτός σύνδεσης είναι ότι μπορείτε να μεταφέρετε το αρχείο σε μια συσκευή USB για να εγκαταστήσετε το Avast σε οποιονδήποτε υπολογιστή. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί τους συνδέσμους λήψης του Πρόγραμμα εγκατάστασης Avast Antivirus εκτός σύνδεσης.

Πώς να εγκαταστήσετε το Avast Antivirus Offline Installer;

Το πρόγραμμα εγκατάστασης εκτός σύνδεσης δεν χρειάζεται ενεργή σύνδεση στο διαδίκτυο για να εκτελεστεί. Συνήθως μπορείτε να μεταφέρετε το πρόγραμμα εγκατάστασης του Avast Antivirus εκτός σύνδεσης σε οποιοδήποτε σύστημα και να το εγκαταστήσετε. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να Κατεβάστε το Avast Antivirus στον υπολογιστή σας και εγκαταστήστε το.

1. Κατεβάστε και εγκαταστήστε το Avast Antivirus Offline Installer από τους κοινόχρηστους συνδέσμους μας. Το μέγεθος του αρχείου είναι περίπου 650 Mb.

2. Μετά τη λήψη, κάντε διπλό κλικ στο Αρχείο εγκατάστασης Avast Offline Installer.

Αρχείο εγκατάστασης Avast Offline Installer

3. Κάντε κλικ στο Yes στο μήνυμα UAC μέχρι να ξεκινήσει ο Οδηγός εγκατάστασης.

4. Όταν φορτωθεί ο οδηγός, κάντε κλικ στο Εγκαθιστώ κουμπί. Επίσης, καταργήστε την επιλογή όλες οι ομαδοποιημένες επιλογές.

Εγκαθιστώ

5. Τώρα περιμένετε μέχρι να εγκατασταθεί το Avast Free Antivirus στον υπολογιστή σας με Windows.

περιμένετε μέχρι να εγκατασταθεί το Avast Free Antivirus

6. Μόλις εγκατασταθεί, θα δείτε α Ξεκίνα οθόνη. Κάνε κλικ στο Να συνεχίσει κουμπί.

Ξεκίνα

7. Μετά την επιτυχή εγκατάσταση, το Avast Antivirus θα εκτελέσει αυτόματα μια σάρωση. Περιμένετε μέχρι να ολοκληρωθεί η σάρωση.

Περιμένετε μέχρι να ολοκληρωθεί η σάρωση

Αυτό είναι! Αφού ολοκληρωθεί η σάρωση, μπορείτε να διαχειριστείτε τις ρυθμίσεις του Avast Antivirus.

Συχνές Ερωτήσεις

Πώς να κατεβάσετε το Avast Antivirus δωρεάν;

Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Avast Antivirus δωρεάν, πρέπει να κάνετε λήψη του Avast Free Antivirus. Η δωρεάν έκδοση του Avast προσφέρει έξι επίπεδα ασφάλειας προστασίας από ιούς και μερικές εκπληκτικές δυνατότητες.

Είναι το Avast antivirus 100% δωρεάν;

Το Avast Free Antivirus είναι 100% για λήψη και χρήση και σας προσφέρει όλες τις δυνατότητες ασφαλείας που θα χρειαστείτε για να προστατεύσετε τον υπολογιστή σας από γνωστές και άγνωστες απειλές. Ωστόσο, η premium έκδοση του Avast παρέχει περισσότερες δυνατότητες όπως προστασία ransomware, προστασία ηλεκτρονικού ψαρέματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, προστασία δικτύου κ.λπ.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του Avast Free και του Premium;

Ενώ η έκδοση Avast Free είναι πιο δημοφιλής, εξακολουθεί να λείπει πολλά σημαντικά χαρακτηριστικά. Η δωρεάν έκδοση του Avast δεν διαθέτει προστασία αγορών, τείχος προστασίας, προστασία κατασκοπείας κάμερας web, πρόγραμμα ενημέρωσης εφαρμογών κ.λπ. Μπορείτε να αποκτήσετε όλες αυτές τις δυνατότητες αγοράζοντας το Avast Premium.

Ποιο είναι το καλύτερο δωρεάν antivirus για υπολογιστή;

Η ασφάλεια των Windows που παρέχεται με τα Windows 10/11 είναι η καλύτερη για πλήρη προστασία. Ωστόσο, μπορείτε επίσης να εξετάσετε τις επιλογές τρίτων όπως το Avira και το Avast antivirus.

Λοιπόν, αυτό το άρθρο αφορά Κατεβάστε το Avast Offline Installer. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης: 

Τρόπος εγκατάστασης & Χρησιμοποιήστε το Avast στο Chromebook

10 καλύτερες εφαρμογές Android για το 2022 που δεν πρέπει να χάσετε

Κατεβάστε την τελευταία έκδοση του LDPlayer Offline Installer για υπολογιστή

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4892

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *