Κατεβάστε το Sophos Virus Removal Tool για υπολογιστή (τελευταία έκδοση)

Επί του παρόντος, εκατοντάδες εργαλεία αφαίρεσης ιών είναι διαθέσιμα για τα Windows 10. Ωστόσο, από όλα αυτά, μόνο μερικά ξεχωρίζουν από το πλήθος. Αυτό το άρθρο θα συζητήσει ένα από τα καλύτερα εργαλεία αφαίρεσης ιών για Windows, το Εργαλείο αφαίρεσης ιού Sophos.

Τι είναι το Sophos Virus Removal Tool;

Λοιπόν, αν πιστεύετε ότι το σύστημά σας έχει μολυνθεί από ιό και το υπάρχον εργαλείο ασφαλείας σας δεν μπορεί να τον αφαιρέσει, τότε μπορείτε να δοκιμάσετε το Sophos Virus Removal Tool.

Το εργαλείο αφαίρεσης ιών από τη Sophos έχει άμεση πρόσβαση στη βάση δεδομένων ιών του SophosLabs. Χρησιμοποιεί αυτή τη βάση δεδομένων για να ανιχνεύσει τον πιο πρόσφατο ιό από το σύστημά σας. Ένα άλλο καλύτερο πράγμα για Το Sophos Virus Removal Tool είναι ότι μπορεί να λειτουργήσει παράλληλα με το υπάρχον πρόγραμμα ασφαλείας σας.

Το Sophos Virus Removal Tool είναι ένα ισχυρό εργαλείο ασφαλείας που επιτρέπει στους χρήστες να εντοπίζουν όλους τους τύπους κακόβουλων απειλών στον υπολογιστή, όπως:

  • Ιούς
  • Spyware
  • Rootkits
  • Conficker

Είναι το Sophos Virus Removal Tool ασφαλές;

Απολύτως ναι! Το Sophos Virus Removal Tool είναι μια εφαρμογή ασφαλείας που είναι απολύτως ασφαλής για λήψη και χρήση.

Η Sophos είναι γνωστή για την αποτελεσματική ανίχνευση ιών με χαμηλό κόστος. Αν και δεν είναι τόσο καλό όσο άλλα κορυφαία εργαλεία ασφαλείας όπως το Malwarebytes, μπορεί να ανιχνεύσει σύγχρονους ιούς, κακόβουλο λογισμικό, adware και PUP.

Όχι μόνο αυτό, αλλά το Sophos Scan & Clean λειτουργεί επίσης παράλληλα με το υπάρχον πρόγραμμα προστασίας από ιούς και χρησιμοποιεί τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης για να βρει επιθέσεις που δεν έχουν ξαναδεί.

Κατεβάστε το Sophos Virus Removal Tool για υπολογιστή

Κατεβάστε το Sophos Virus Removal Tool για υπολογιστή

Τώρα που γνωρίζετε το Sophos Virus Removal Tool, ίσως θέλετε να κάνετε λήψη του προγράμματος στον υπολογιστή σας. Παρακαλούμε να σημειώσετε ότι Το Sophos Virus Removal Tool είναι ένα δωρεάν πρόγραμμακαι μπορεί κανείς να το κατεβάσει από την επίσημη ιστοσελίδα.

Επίσης, το Sophos Virus Removal Tool μπορεί να λειτουργήσει παράλληλα με άλλο πρόγραμμα προστασίας από ιούς/προγράμματα προστασίας από κακόβουλο λογισμικό. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί την πιο πρόσφατη έκδοση του Εργαλείου αφαίρεσης του ιού Sophos.

Πρέπει να κάνετε λήψη του αρχείου που είναι κοινόχρηστο παρακάτω. Είναι πρόγραμμα εγκατάστασης εκτός σύνδεσης και ως εκ τούτου δεν απαιτεί ενεργή σύνδεση στο διαδίκτυο κατά την εγκατάσταση. Λοιπόν ας κατεβάστε το Sophos Virus Removal Tool πρόγραμμα εγκατάστασης εκτός σύνδεσης.

Πώς να εγκαταστήσετε το Sophos Virus Removal Tool;

Η εγκατάσταση του Sophos Virus Removal Tool είναι αρκετά εύκολη, ειδικά αν χρησιμοποιείτε λειτουργικό σύστημα Windows 10. Ακολουθήστε μερικά απλά βήματα παρακάτω για να εγκαταστήσετε το Sophos Virus Removal Tool στον υπολογιστή σας.

  • Κάντε λήψη του προγράμματος εγκατάστασης εκτός σύνδεσης του Sophos Virus Removal Tool που είναι κοινόχρηστο παραπάνω.
  • Τώρα τοποθετήστε το εργαλείο αφαίρεσης ιών στην επιφάνεια εργασίας σας.
  • Επόμενο, κάντε διπλό κλικ στο Εργαλείο αφαίρεσης του ιού Sophos.
  • Στη συνέχεια, για να σαρώσετε το σύστημά σας, κάντε κλικ στο ‘Έναρξη σάρωσης’ κουμπί.

Αυτό είναι! Τελείωσες. Αυτό θα σαρώσει και θα αφαιρέσει απειλές από τον υπολογιστή σας.

Χαρακτηριστικά του Sophos Virus Removal Tool:

Τώρα που γνωρίζετε καλά το Sophos Virus Removal Tool, ίσως θέλετε να μάθετε τις δυνατότητές του. Παρακάτω, έχουμε επισημάνει ορισμένα από τα κρίσιμα χαρακτηριστικά του Εργαλείου αφαίρεσης του ιού Sophos.

Προηγμένη προστασία από απειλές

Αυτός ο μηχανισμός ασφαλείας, ATP (Advanced Threat Protection)δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να υπερασπιστούν τα συστήματά τους έναντι διαφόρων τύπων απειλών στον κυβερνοχώρο μέσω των οποίων οι χάκερ κλέβουν ευαίσθητα δεδομένα χρηστών.

Κρυπτογράφηση email

Για την προστασία των δυνητικά ευαίσθητων δεδομένων και πληροφοριών που υπάρχουν σε ένα email, το Sophos Virus Removal Tool εισήγαγε αυτήν τη δυνατότητα. Αυτός ο μηχανισμός ασφαλείας βάζει ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας, καθώς συχνά περιλαμβάνει έλεγχο ταυτότητας.

Κρυπτογράφηση αρχείων

Αυτή η δυνατότητα ασφαλείας προστατεύει τα αρχεία ή τα συστήματα αρχείων από κακόβουλο λογισμικό και απειλές στον κυβερνοχώρο κρυπτογραφώντας τα με ένα συγκεκριμένο κρυπτογραφημένο κλειδί. Το κλειδί καθιστά πιο δύσκολο για τους φορείς απειλής να έχουν πρόσβαση σε αυτό.

Ανίχνευση παραβίασης

Είναι ένα από τα εξελιγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας που έχουν σχεδιαστεί για τον εντοπισμό των δραστηριοτήτων διαφορετικών κακόβουλων προγραμμάτων και απειλών στον κυβερνοχώρο για την υπεράσπιση των χρηστών από αυτά.

Ανάκτηση δεδομένων

Αν και δεν είναι ένα χαρακτηριστικό ασφαλείας, εξακολουθεί να είναι ένα ουσιαστικό χαρακτηριστικό, καθώς αυτός ο μηχανισμός επιτρέπει στους χρήστες να το κάνουν ανακτήσει τα κατεστραμμένα και κατεστραμμένα δεδομένα τους από το μολυσμένο σύστημά τους.

Λοιπόν, αυτά είναι μερικά από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του εργαλείου αφαίρεσης του ιού Sophos. Μπορεί να αφαιρέσει ιούς, Spyware, Rootkits κ.λπ., από τον υπολογιστή σας.

Συχνές Ερωτήσεις

Τι είναι το Sophos Virus Removal Tool;

Το εργαλείο αφαίρεσης ιού Sophor είναι απλώς ένα πρόγραμμα αφαίρεσης ιών που έχει σχεδιαστεί για υπολογιστές με Windows. Μπορεί εύκολα να εντοπίσει κακόβουλο λογισμικό μηδενικής ημέρας, λογισμικό υποκλοπής spyware, trojans, rootkits και άλλες απειλές που μπορούν να αποφύγουν την προστασία σε πραγματικό χρόνο.

Πού βρίσκεται το αρχείο καταγραφής του εργαλείου κατάργησης του ιού Sophos;

Το πρόγραμμα προστασίας από ιούς για υπολογιστή διατηρεί ένα αρχείο καταγραφής που περιέχει όλα τα αποτελέσματα σάρωσης. Μπορείτε να μοιραστείτε το αρχείο καταγραφής με έναν ερευνητή ασφαλείας για να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με μια συγκεκριμένη απειλή. Μπορείτε να βρείτε το αρχείο καταγραφής του εργαλείου κατάργησης του ιού Sophos στο C:\ProgramData\Sophos\Sophos Anti-Virus\logs.

Ο Sophos επιβραδύνει τον υπολογιστή;

Ενώ το Sophos Antivirus ισχυρίζεται ότι δεν επηρεάζει την απόδοση του υπολογιστή σας, μπορείτε να περιμένετε κάποια βραδύτητα στον υπολογιστή σας. Όπως κάθε άλλο εργαλείο προστασίας από ιούς, το Sophos εκτελεί επίσης μερικές διαδικασίες παρασκηνίου για να σας παρέχει προστασία σε πραγματικό χρόνο, η οποία μπορεί να επιβραδύνει τον υπολογιστή σας.

Πώς μπορώ να αφαιρέσω εντελώς το Sophos Antivirus;

Μπορείτε να αφαιρέσετε το Sophos Antivirus όπως και άλλα προγράμματα στον υπολογιστή σας. Στο λειτουργικό σύστημα Windows, πρέπει να ανοίξετε τον Πίνακα Ελέγχου, να κάνετε δεξί κλικ στο Sophos Antivirus και να επιλέξετε Uninstall. Αυτό θα αφαιρέσει εντελώς το λογισμικό προστασίας από ιούς Sophos από τον υπολογιστή σας.

Έτσι, αυτός ο οδηγός έχει να κάνει με τη λήψη του προγράμματος εγκατάστασης εκτός σύνδεσης του εργαλείου Sophos Virus Removal για υπολογιστή. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Διαβάστε επίσης:Λογισμικα προστασίας από ιούς για Windows 10 το 2022

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4903

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *