Κατεβάστε το Microsoft Word 2019 Δωρεάν (32 Bit & 64 Bit)

Κατεβάστε το Microsoft Word 2019 Δωρεάν (32 Bit & 64 Bit)

Είτε είστε ιδιώτης είτε διευθύνετε μια διαδικτυακή επιχείρηση, το Microsoft Word είναι ένα πράγμα που θα χρειαστείτε σίγουρα. Το Microsoft Word είναι ένα από τα πιο σημαντικά εργαλεία σουίτας παραγωγικότητας που χρησιμοποιούνται στο Microsoft Office.

Μπορεί να μην ξέρετε ποτέ πότε θα χρειαστείτε το Microsoft Word για τις προσωπικές ή επαγγελματικές σας ανάγκες. Ωστόσο, είναι το Microsoft Word δωρεάν για λήψη; Είτε είναι διαθέσιμη ως αυτόνομη εφαρμογή, εδώ προσπαθήσαμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας. Ας αρχίσουμε.

Τι είναι το Microsoft Word;

Το Microsoft Word είναι ένας επεξεργαστής κειμένου που αναπτύχθηκε από τη Microsoft για χρήση στο λειτουργικό της σύστημα Windows.

Η τελευταία έκδοση του Microsoft Word είναι πλήρως συμβατή με όλες τις εκδόσεις των Windows, συμπεριλαμβανομένων των πιο πρόσφατων Windows 11.

Με τη βοήθεια του Microsoft Word, μπορείτε να επεξεργαστείτε τα αρχεία ή τα έγγραφά σας χωρίς να συνδεθείτε στο διαδίκτυο.

Το Microsoft Word είναι μέρος του Microsoft Office, αλλά μπορεί να αγοραστεί ως αυτόνομο προϊόν. Επομένως, εάν η τιμή είναι ένα πρόβλημα για εσάς, μπορείτε να επιλέξετε να αγοράσετε το Microsoft Word αντί για την πλήρη σουίτα Microsoft Office .

Πόσο διαφορετικό είναι το Microsft Word 2019 από τον προκάτοχό του;

Σε σύγκριση με τις παλαιότερες εκδόσεις του Microsoft Word, το Word 2019 σάς προσφέρει περισσότερες δυνατότητες και έναν νέο τρόπο αντιμετώπισης εγγράφων.

Το Microsoft Word 2019 διαθέτει εκπληκτικές δυνατότητες, όπως πλοήγηση σε σελίδες σαν βιβλίο, μετάφραση, εργαλεία εκμάθησης και πολλά άλλα. Επίσης, η τελευταία έκδοση σάς επιτρέπει να βλέπετε τις αλλαγές άλλων χρηστών σε πραγματικό χρόνο.

Το Microsoft Word 2019 διαθέτει επίσης μια επανασχεδιασμένη διεπαφή χρήστη που ταιριάζει καλά με τα νέα Windows 11. Εκτός από αυτό, έχετε επίσης μερικές επιλογές για διαχείριση αρχείων και ταξινόμηση αρχείων.

Microsoft Word 2019 Δωρεάν λήψη για Windows

Λοιπόν, δεν υπάρχει ένας αλλά πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να αποκτήσετε το Microsoft Word 2019 στο λειτουργικό σύστημα Windows. Μπορείτε να το αποκτήσετε εγκαθιστώντας το πλήρες πακέτο του Office ή απλώς εγκαθιστώντας την αυτόνομη εφαρμογή. Εδώ είναι οι καλύτεροι τρόποι για δωρεάν λήψη του Microsoft Word 2019 .

Λήψη του Microsoft Office 2019 για Word (64-bit)
Λήψη του Microsoft Office 2019 για Word (32-bit)

Κατεβάστε το Microsoft Office 2019 Δωρεάν

Σε αυτήν τη μέθοδο, θα κατεβάσουμε και θα εγκαταστήσουμε το Microsoft Office 2019 για να λάβουμε το Word 2019 δωρεάν. Εδώ είναι μερικά από τα απλά βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε.

1. Αρχικά, πραγματοποιήστε λήψη του Microsoft Office 2019 στον υπολογιστή σας με Windows.

2. Μετά τη λήψη, κάντε δεξί κλικ στο αρχείο και εξαγάγετε το.

3. Μόλις εξαχθεί, εγκαταστήστε ένα πρόγραμμα ISO Mounter στα Windows σας. Εάν χρησιμοποιείτε Windows 11, πρέπει απλώς να κάνετε δεξί κλικ στο αρχείο ISO του Microsoft Office 2019 και να επιλέξετε την επιλογή Mount.

4. Σε παλαιότερες εκδόσεις των Windows, πρέπει να χρησιμοποιήσετε το ISO Mounter για να προσαρτήσετε το αρχείο εικόνας σε έναν εικονικό δίσκο.

5. Αφού τοποθετηθεί, πρέπει να το εκτελέσετε και να ακολουθήσετε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να ολοκληρώσετε την εγκατάσταση.

Αυτό είναι! Μπορείτε να κάνετε λήψη του Word 2019 δωρεάν εγκαθιστώντας τη σουίτα Microsoft Office 2019.

2. Κατεβάστε το Microsoft Word δωρεάν

Για όσους δεν γνωρίζουν, η Microsoft προσφέρει μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 1 μήνα για κάθε χρήστη που επιθυμεί να είναι μέλος της οικογένειας Microsoft 365. Αυτό σημαίνει ότι εάν επιλέξετε μια συνδρομή στο Microsoft 365, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Microsoft Word δωρεάν για ένα μήνα. Δείτε πώς να κατεβάσετε δωρεάν το Microsoft Word 2019.

1. Αρχικά, ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησής σας και επισκεφτείτε αυτήν την ιστοσελίδα .

2. Τώρα, στην ενότητα Οικογενειακή συνδρομή στο Microsoft 365, κάντε κλικ στο Δοκιμή δωρεάν για 1 μήνα .

3. Κάντε κλικ στο Δοκιμάστε 1 μήνα δωρεάν στην επόμενη οθόνη.

4. Τώρα, θα σας ζητηθεί να επιβεβαιώσετε τα στοιχεία πληρωμής . Απλώς εισάγετε τα στοιχεία πληρωμής και κάντε κλικ στο κουμπί Εγγραφή.

Αυτό είναι! Τώρα μπορείτε να κάνετε λήψη εφαρμογών για υπολογιστές και αυτό θα περιλαμβάνει το Microsoft Word 2019. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε δωρεάν για ένα μήνα.

3. Κατεβάστε την αυτόνομη εφαρμογή Microsoft Word 2019

Όσοι δεν θέλουν να αγοράσουν ολόκληρη τη σουίτα Microsoft Office μπορούν να αγοράσουν την αυτόνομη εφαρμογή Microsoft Word 2019 .

Μπορείτε να αγοράσετε την αυτόνομη έκδοση εφάπαξ άδειας χρήσης του Word 2019 και να τη χρησιμοποιήσετε στον υπολογιστή σας.

Για να κάνετε λήψη της αυτόνομης εφαρμογής Microsoft Word 2019, πρέπει να επισκεφτείτε αυτόν τον σύνδεσμο και να κάνετε μια αγορά. Η αυτόνομη εφαρμογή για το Microsoft Word 2019 είναι αρκετά ακριβή, αλλά θα λάβετε ένα κλειδί άδειας χρήσης εφ’ όρου ζωής.

Έτσι, αυτοί είναι μερικοί από τους καλύτερους τρόπους για δωρεάν λήψη του Microsoft Word 2019

Διαβάστε επίσης:Windows 10 ISO Δωρεάν λήψη Πλήρης έκδοση (32 ή 64 Bit)

Windows 10 ISO Δωρεάν λήψη Πλήρης έκδοση (32 ή 64 Bit)

Κατεβάστε το Microsoft Word για Windows 10

Δωρεάν λήψη του Microsoft Word 2021 (32-bit/64-bit)

Πώς να προστατεύσετε με κωδικό πρόσβασης ένα PDF στο πρόγραμμα περιήγησης Microsoft Edge

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4892

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *