Windows 10 ISO Δωρεάν λήψη

Windows 10 ISO Δωρεάν λήψη Πλήρης έκδοση (32 ή 64 Bit)

Εδώ συζητάμε δύο μεθόδους εγκατάστασης των Windows 10. Η πρώτη μέθοδος είναι η δωρεάν αναβάθμιση σε Windows. το δεύτερο είναι να δημιουργήσετε έναν δίσκο εγκατάστασης για τα Windows 10 για εγκατάσταση σε οποιονδήποτε υπολογιστή.

Νομίζω ότι είναι πολύ εύκολο για όλους σας, επίσης. Μπορείτε να κάνετε λήψη Windows 10 δωρεάν, κατεβάστε την πλήρη έκδοση και αναβαθμίστε τα παλιά σας παράθυρα στα πιο πρόσφατα Windows 10. Πάντα μου άρεσε όταν μια νέα έκδοση λειτουργικού συστήματος προερχόταν από τα Microsoft Windows 10. Οι χρήστες περίμεναν τα Windows 9 μετά την προηγούμενη έκδοση 8.1, αλλά ήταν περίεργο που η Microsoft παρέλειψε το 9 και κυκλοφόρησε τα Windows 10.

Η τρέχουσα έκδοση των Windows είναι τα Microsoft Windows 10, η οποία έχει μια νέα εμφάνιση του Metro Style UI (User Interface) και η Microsoft έπρεπε να κάνει ένα περαιτέρω βήμα για να δημιουργήσει ένα μείγμα των Windows 7 και 8 για να σχηματίσει την πιο πρόσφατη έκδοση των Windows 10.

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber  

 PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN Στην Ελλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Διαβάστε επίσης : Windows 11 Δωρεάν λήψη πλήρους έκδοσης (Αρχείο ISO 64 Bit)

Κατεβάστε το Microsoft Word 2019 Δωρεάν (32 Bit & 64 Bit)

Λήψη αρχείου ISO των Windows 10 (Άμεσοι σύνδεσμοι) [32 or 64 Bit]

Εάν θέλετε επίσης να εγκαταστήσετε τα Windows 11 στον υπολογιστή σας, ακολουθήστε τον οδηγό μας – Πώς να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε τα Windows 11. Επίσης, μπορείτε κατεβάστε το Windows 11 ISO για δοκιμαστικούς σκοπούς.

Κατεβάστε την πλήρη έκδοση των Windows 10 ISO 32/64-bit

Μέχρι στιγμής, τα Windows 10 έχουν λάβει θετικές απαντήσεις από τεχνικές ομάδες. Ωστόσο, η Microsoft διέκοψε επίσημα τη δωρεάν διανομή των Windows 10.

Ναι, μπορείτε να πάρετε ένα δωρεάν αντίγραφο του Windows 10 αρχείο ISO από τον ιστό, αλλά δεν θα λαμβάνει μελλοντικές ενημερώσεις. εάν ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε ένα δωρεάν αντίγραφο του λειτουργικού συστήματος Windows 10, συνεχίστε να διαβάζετε το άρθρο.

Τεχνικές προδιαγραφές:

Όνομα του λογισμικού: Η τεχνική επισκόπηση των Windows 10 διατίθεται σε εκδόσεις 32 bit και 64 bit με κύρια αγγλική γλώσσα.
Τύπος εγκατάστασης: Πρόγραμμα εγκατάστασης εκτός σύνδεσης/Πλήρης αυτόνομη εγκατάσταση:
Συμβατότητα: Αρχιτεκτονική: 32Bit(x86)/64 Bit(x64)
Αδεια: Ελεύθερος
προγραμματιστές: Microsoft

Ελάχιστες Απαιτήσεις Συστήματος:

OS Για αναβάθμιση: Θα χρειαστείτε Service Pack 1 (SP1) των Windows 7 ή 8.1 (τα εγκατεστημένα Windows πρέπει να είναι γνήσια, διαφορετικά, δεν θα σας ωφελήσει καμία ενημέρωση).
Επεξεργαστής: 1 GHz, ταχύτερος επεξεργαστής ή SoC (Σύστημα σε τσιπ). Τα Windows 10 64-bit απαιτούν έναν επεξεργαστή που υποστηρίζει τις δυνατότητες CMPXCHG16b, PrefetchW και LAHF/SAHF.
ram: Τουλάχιστον 1 GB για 32-bit ή 2 GB για 64-bit
Φυσική μνήμη (Χώρος στον σκληρό δίσκο): 16 GB για 32 bit ή 20 GB για 64 bit
Γραφικά: DirectX 9 ή μεταγενέστερο με πρόγραμμα οδήγησης WDDM 1.0.
Οθόνη ή Ανάλυση: 1024 x 600.
Αφή: Για tablet ή συσκευές Windows με υποστήριξη πολλαπλής αφής.

 

Λογαριασμό της Microsoft: Απαιτείται για ορισμένα χαρακτηριστικά.
Υποστήριξη Cortana: Υποστηρίζεται μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Κίνα, τη Γαλλία, την Ιταλία, τη Γερμανία και την Ισπανία.
Windows Hello Face Recognition: κάμερα υπερύθρων για αναγνώριση προσώπου, ανίχνευση ίριδας ή συσκευή ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων που υποστηρίζει το Βιομετρικό Πλαίσιο των Windows.
Ροή πολυμέσων: Οι δυνατότητες ροής Xbox Music και Xbox Video είναι διαθέσιμες μόνο σε ορισμένες περιοχές.
Συμβατά προγράμματα οδήγησης πυρήνα.
Κρυπτογράφηση συσκευής: InstantGo και TPM 2.0.
BitLocker: Windows 10 Pro ή Enterprise, Trusted Platform Module (TPM) 1.2, TPM 2.0 ή μονάδα flash USB.
Απευθείας εκτύπωση Wifi: Υποστηριζόμενος δρομολογητής wifi για πρόσβαση σε υπηρεσίες

1) Αναβάθμιση από παλιά Windows σε Windows 10

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, τα Windows 10 είναι μια δωρεάν αναβάθμιση εάν χρησιμοποιείτε Windows 7 ή Windows 8. Δείτε πώς μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση:

1. Αρχικά, βεβαιωθείτε ότι έχετε γνήσια Windows 7/8/8.1, καθώς αυτή η ενημέρωση είναι διαθέσιμη μόνο σε αυτές τις εκδόσεις ανοιχτών παραθύρων.

2. Τώρα, μεταβείτε στο Πίνακας Ελέγχου -> Windows Update στην γνήσια έκδοση των Windows.

3. Τώρα, οι χρήστες και των επιλεγμένων 190 χωρών όπου κυκλοφορούν τα Windows 10 θα βλέπουν τη σημαντική ενημέρωση των Windows 10.

4. Κάντε κλικ στην Εγκατάσταση της ενημέρωσης και η διαδικασία λήψης θα ξεκινήσει στα Windows 10.

5. Μετά το παραπάνω βήμα ή εάν δεν έχετε αυτήν την οθόνη, κάντε κλικ στο εικονίδιο υπογραφής των Windows στη γραμμή ειδοποιήσεων.

6. Θα δείτε την επιλογή για Η κράτηση επιβεβαιώθηκε, και μετά από αυτό, Επιλογή λήψης για Windows 10. Απλώς αγγίξτε το.

7. Τώρα, Θα ξεκινήσει η λήψη των Windows 10 στον υπολογιστή σας, κάτι που μπορεί να πάρει χρόνο ανάλογα με την ταχύτητά σας στο διαδίκτυο. Τώρα, όταν ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία, τα παράθυρά σας θα επανεκκινηθούν αυτόματα.

Αυτό είναι. Τώρα θα μπείτε στην πιο εκπληκτική έκδοση των Windows, τα Windows 10.

2) Βήματα για τη δημιουργία δίσκου εγκατάστασης των Windows 10

1. Αρχικά, πρέπει να κάνετε λήψη της πιο πρόσφατης έκδοσης του εργαλείου δημιουργίας πολυμέσων και παρακάτω είναι οι σύνδεσμοι για να λάβετε το αντίστοιχο εργαλείο bit.

Σημείωση: Εάν δεν μπορείτε να κάνετε λήψη του αρχείου, κάντε δεξί κλικ στον σύνδεσμο και επιλέξτε ‘Ανοιγμα συνδέσμου σε νέα καρτέλα.’ Η λήψη πρέπει να ξεκινήσει.

2. Τώρα κάντε κλικ στο Δημιουργήστε ένα μέσο εγκατάστασης επιλογή εκεί.

3. Τώρα, πρέπει να εγκαταστήσετε το εργαλείο στον υπολογιστή σας και να το εκκινήσετε, και θα έχετε δύο επιλογές: να το κάνετε Μονάδα flash USB δυνατότητα εκκίνησης για εγκατάσταση των Windows ή λήψη του αρχείου ISO. Επίλεξε το Αρχείο ISO επιλογή εκεί.

5. Η διαδικασία λήψης θα ξεκινήσει και θα πάρει χρόνο ανάλογα με την ταχύτητά σας στο διαδίκτυο.

6. Μετά τη λήψη, θα λάβετε το αρχείο ISO των Windows 10. Πρέπει να γράψετε αυτό το αρχείο ISO στο DVD. πρώτα, κατεβάστε και εγκαταστήστε Εργαλείο λήψης USB/DVD των Windows. Αυτό το εργαλείο διατίθεται δωρεάν από τη Microsoft Corporation.

7. Μην αντιμετωπίζετε προβλήματα με τον τίτλο του λογισμικού, Windows 7. Αλλά αυτό το λογισμικό λειτουργεί τέλεια με τα Windows 7,8 ή 8.1 και 10. Τώρα πρέπει να εγκαταστήσετε το λογισμικό που έχετε λάβει. Αφού το εγκαταστήσετε τώρα, πρέπει να το εκτελέσετε.

8. Τώρα, κάντε κλικ στην αναζήτηση στο ανοιχτό παράθυρο, όπως φαίνεται παρακάτω. Τώρα εντοπίστε τη διαδρομή αρχείου ISO των Windows, επιλέξτε την και κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο.

9. Τώρα, πρέπει να κάνετε κλικ στο DVD στο επόμενο παράθυρο για να το κάνετε εκκινήσιμο για να εγκαταστήσετε τα Windows 10 σε οποιονδήποτε υπολογιστή. Διαφορετικά, μπορείτε να επιλέξετε την επιλογή USB για να δημιουργήσετε μια μονάδα με δυνατότητα εκκίνησης.

10. Τώρα, θα ξεκινήσει η διαδικασία εγγραφής και μετά από λίγα λεπτά, έχετε τελειώσει με το δίσκο εγκατάστασης των Windows 10 που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να εγκαταστήσετε τα Windows 10 σε οποιονδήποτε υπολογιστή.

3) Εναλλακτική μέθοδος:

Η Microsoft είχε ήδη τερματίσει τη δωρεάν προσφορά αναβάθμισης των Windows 10. Ωστόσο, εάν εξακολουθείτε να θέλετε να απολαύσετε τα Windows 10 χωρίς να ξοδέψετε χρήματα, δοκιμάστε αυτήν τη μέθοδο:

1. Επισκεφτείτε αυτό Σύνδεσμος και κάντε κλικ στο Λήψη εργαλείου τώρα κουμπί.

2. Μετά τη λήψη, ανοίξτε το εργαλείο και επιλέξτε την επιλογή Αναβαθμίστε αυτόν τον υπολογιστή τώρα.

3. Εάν θέλετε να εγκαταστήσετε τα Windows 10 σε άλλον υπολογιστή, επιλέξτε τη δεύτερη επιλογή, Δημιουργήστε μέσα εγκατάστασης για άλλον υπολογιστή.

4. Μόλις γίνει λήψη, θα λάβετε το αρχείο ISO. Μπορείτε να προσαρτήσετε το αρχείο εικόνας ISO και να εκτελέσετε τη ρύθμιση. Μέσω αυτής της εγκατάστασης, δεν θα σας ζητηθεί το κλειδί προϊόντος.

Σημείωση: Ελέγξτε τις απαιτήσεις συστήματος των Windows 10 πριν εγκαταστήσετε τα Windows 10. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα, συζητήστε τα στα παρακάτω σχόλια. Απολαύστε το και μην ξεχάσετε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Λοιπόν, πρόκειται για όλα Windows 10 δωρεάν λήψη της πλήρους έκδοσης. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Θα μπορούσατε να το μοιραστείτε και με τους φίλους σας; Εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *