καθημερινές δραστηριότητες στο iPhone

Πώς να ενεργοποιήσετε τις καθημερινές δραστηριότητες στο iPhone

Στα iPhone, υπάρχει μια λιγότερο γνωστή δυνατότητα που ονομάζεται Live Activities. Παρόλο που χρησιμοποιείτε ένα iPhone για λίγο, μπορεί να μην γνωρίζετε αυτήν τη δυνατότητα.

Επομένως, εάν σας ενδιαφέρει να αξιοποιήσετε στο έπακρο το iPhone σας, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις Ζωντανές Δραστηριότητες. Παρακάτω, εξηγήσαμε τι είναι οι Live δραστηριότητες και πώς μπορείτε να τις ενεργοποιήσετε και να τις χρησιμοποιήσετε.

Τι είναι οι Live Activities στο iPhone;

Οι Ζωντανές Δραστηριότητες σε iPhone είναι πολύ συγκρίσιμες με τα γραφικά στοιχεία. Βασικά, είναι τα ίδια με τα γραφικά στοιχεία οθόνης κλειδώματος που παρέχουν συχνές ενημερώσεις πληροφοριών.

Οι ενημερώσεις πληροφοριών εμφανίζονται σε θέσεις που μπορείτε να δείτε, όπως η οθόνη κλειδώματος, στο iPhone σε κατάσταση αναμονής και στο Dynamic Island.

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τις Ζωντανές Δραστηριότητες και να λάβετε πληροφορίες και λειτουργίες από συμβατές εφαρμογές με μια ματιά απευθείας στην οθόνη κλειδώματος.

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber

PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN Στην Ελλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 2 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Διαβάστε επίσης : Πώς να κατεβάσετε επί πληρωμή εφαρμογές iPhone δωρεάν

καλύτερες  ταπετσαρίας για iPhone

Λίστα εφαρμογών που υποστηρίζουν ζωντανές δραστηριότητες;

Δεν είναι όλες οι εφαρμογές που εγκαθιστάτε στο iPhone σας συμβατές με τις Ζωντανές Δραστηριότητες. Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα, πρέπει να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε εφαρμογές που υποστηρίζουν Ζωντανές Δραστηριότητες.

Μπορείτε να αναζητήσετε “Ζωντανές Δραστηριότητες” στο Apple App Store για να βρείτε εφαρμογές συμβατές με αυτήν τη δυνατότητα. Παρακάτω, παραθέτουμε ορισμένες προεγκατεστημένες εφαρμογές που υποστηρίζουν τις Ζωντανές Δραστηριότητες εκτός συσκευασίας.

  • Χάρτες
  • Εφαρμογή Ρολόι (Μόνο για χρονοδιακόπτες)
  • Εφαρμογή μουσικής
  • τηλεόραση
  • Φωνητικά σημειώματα

Πώς ενεργοποιείτε και χρησιμοποιείτε τις Live Activities σε ένα iPhone;

Εάν θέλετε να δείτε πληροφορίες και λειτουργίες από συμβατές εφαρμογές με μια ματιά στην οθόνη κλειδώματος του iPhone σας, ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να ενεργοποιήσετε τις Ζωντανές Δραστηριότητες.

1. Για να ξεκινήσετε, εκκινήστε το Ρυθμίσεις εφαρμογή στο iPhone σας.

Ρυθμίσεις

2. Όταν ανοίξει η εφαρμογή Ρυθμίσεις, πατήστε Face ID & Passcode.

Face ID & Passcode

3. Ξεκλειδώστε το iPhone σας και μετακινηθείτε προς τα κάτω στο Επιτρέπεται η πρόσβαση όταν είναι κλειδωμένη ενότητα.

4. επιτρέπω η εναλλαγή για “Ζωντανές Δραστηριότητες”

Ζωντανές Δραστηριότητες

5. Για να ελέγξετε εάν η δυνατότητα έχει ενεργοποιηθεί σωστά, ανοίξτε το Εφαρμογή ρολογιού στο iPhone σας και ξεκινήστε ένα χρονόμετρο.

ξεκινήστε ένα χρονόμετρο

6. Μόλις ξεκινήσετε, κλειδώστε την οθόνη του iPhone σας. Εσύ θα δείτε το χρονόμετρο στην οθόνη κλειδώματος.

δείτε το χρονόμετρο στην οθόνη κλειδώματος

7. Μπορείτε να κάνετε το ίδιο και για την εφαρμογή Μουσική. Η δυνατότητα σάς επιτρέπει να ελέγξτε τη μουσική απευθείας από την οθόνη κλειδώματος.

ελέγξτε τη μουσική

Εάν έχετε iPhone 14 Pro ή οποιοδήποτε άλλο ανώτερο μοντέλο, το Live Activities μπορεί να χρησιμοποιήσει το Dynamic Island για να παρέχει ενημερώσεις ενώ χρησιμοποιείτε άλλες εφαρμογές.

Οι πληροφορίες θα εμφανίζονται στο Dynamic Island σε συμπτυσσόμενη μορφή ανά πάσα στιγμή.

Αυτός ο οδηγός εξηγεί τις Live Activities στο iPhone και τον τρόπο ενεργοποίησης και χρήσης τους. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια με αυτό το θέμα, ενημερώστε μας στα σχόλια. Επίσης, αν σας φανεί χρήσιμος αυτός ο οδηγός, μην ξεχάσετε να τον μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Share your love

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *