Πώς να προσαρμόσετε το Κέντρο Ελέγχου στο PS5

Γρήγορος οδηγός

  • Μπορείς προσαρμόστε το κέντρο ελέγχου του PS5 αναδιατάσσοντας, προσθέτοντας ή αφαιρώντας εικονίδια με βάση τις προτιμήσεις σας.

Με το PlayStation 5, η Sony έφερε επανάσταση στην κονσόλα παιχνιδιών, παρέχοντας πρωτοποριακές επιδόσεις και δυνατότητες. Παραδόξως, η Sony έχει επίσης φροντίσει για μικρά πράγματα όπως το να επιτρέπει στους χρήστες να το κάνουν προσαρμόστε το κέντρο ελέγχου του PS5 ανάλογα με τις ανάγκες τους. Ενώ παίζετε ένα παιχνίδι, το κέντρο ελέγχου σάς επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε διάφορες κάρτες και εικονίδια για γρήγορη πρόσβαση σε διάφορες λειτουργίες του PS5 χωρίς να χρειάζεται να κλείσετε ένα παιχνίδι.

Μπορείτε να προσαρμόσετε εύκολα τα εικονίδια του κέντρου ελέγχου χρησιμοποιώντας τον ελεγκτή DualSense. Οι επιλογές προσαρμογής περιλαμβάνουν τη μετακίνηση των εικονιδίων και την προσθήκη ή την αφαίρεση εικονιδίων. Σε αυτόν τον οδηγό, θα μάθετε όλες τις επιλογές και τα εικονίδια στο κέντρο ελέγχου του PS5 και πώς να τα προσαρμόσετε.

Πώς να κάνετε streaming gameplay στο PS5 [PlayStation 5]

Κάρτες στο Κέντρο Ελέγχου PS5

Οι κάρτες στο κέντρο ελέγχου θα σας βοηθήσουν να αναλάβετε δράση στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Υπάρχουν τρεις τύποι καρτών: Κάρτες δραστηριότητας, κάρτες πολυμέσων και κάρτες φωνητικής συνομιλίας και μετάδοσης.

κάρτες στο κέντρο ελέγχου PS5

1. Κάρτα Δραστηριότητας

Μπορείτε να ελέγξετε το κατάσταση του τροπαίου σας και δείτε τις διαθέσιμες αλλαγές με την κάρτα δραστηριότητας. Και μπορείτε επίσης να εκτελέσετε τη δράση για ένα συγκεκριμένο παιχνίδι με την κάρτα δραστηριοτήτων του.

2. Κάρτα πολυμέσων

Μπορείς ελέγξτε τη μουσική που παίζει στο κέντρο ελέγχου με αυτήν την κάρτα.

3. Κάρτες φωνητικής συνομιλίας και εκπομπής

Χρησιμοποιούνται κάρτες φωνητικής συνομιλίας και εκπομπής σίγαση και κατάργηση σίγασης του μικροφώνου και της κάμερας όταν κάνετε φωνητική συνομιλία με τους φίλους σας. Σας βοηθά επίσης να διαχειριστείτε τη φωνητική συνομιλία ή μετάδοση σε εξέλιξη.

Επιλογές Κέντρου Ελέγχου PS5

Εδώ είναι μερικά από τα εικονίδια και τις επιλογές που είναι διαθέσιμες στο κέντρο ελέγχου του PS5.

1. Σπίτι

Το εικονίδιο αρχικής σελίδας εμφανίζει το αρχική οθόνη του PlayStation 5 σας. Τα παιχνίδια που παίζετε θα σταματήσουν ενώ εμφανίζετε την αρχική οθόνη. Εάν θέλετε να επιστρέψετε στο παιχνίδι, μπορείτε να το επιλέξετε από την αρχική οθόνη.

2. Διακόπτης

Το Switcher σε βοηθάει μεταβείτε σε εφαρμογές και παιχνίδια που ξεκινήσατε πρόσφατα στο PS5 σας.

3. Ειδοποιήσεις

Στην ενότητα ειδοποιήσεων, μπορείτε να δείτε το ειδοποιήσεις για το PlayStation 5 που λάβατε.

4. Βάση παιχνιδιού

Χρησιμοποιώντας τη βάση του παιχνιδιού, μπορείτε να δείτε τη λίστα φίλων σας και να επιλέξετε τους φίλους σας με τους οποίους θα επικοινωνήσετε χρησιμοποιώντας τη φωνητική συνομιλία.

Βάση παιχνιδιού στο κέντρο ελέγχου PS5

5. Μουσική

Μπορείς ακούω μουσική όταν παίζετε παιχνίδια.

6. Ήχος

Μπορείτε να διαχειριστείτε το ρυθμίσεις ήχου με έλεγχο ήχου. Αλλά αν θέλετε να προσαρμόσετε τον τρισδιάστατο ήχο, μπορείτε να μεταβείτε στο Ρυθμίσεις και επιλέξτε Ήχος. Στη συνέχεια, πατήστε το έξοδος ήχου επιλογή για να προσαρμόσετε τις Ρυθμίσεις.

7. Μικρόφωνο

Το μικρόφωνο σε βοηθάει αλλάξτε τη συσκευή εισόδου. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε και να καταργήσετε τη σίγαση του μικροφώνου όποτε θέλετε.

8. Αξεσουάρ

Μπορείτε να ελέγξετε το δικό σας επίπεδο μπαταρίας ελεγκτή και ακουστικών και μπορείτε επίσης να αλλάξετε τις ρυθμίσεις τους.

αξεσουάρ στο PS5

9. Προφίλ

Ο έλεγχος προφίλ σας βοηθά να ενημερώστε την κατάστασή σας στο διαδίκτυο και δείτε τα τρόπαιά σας. Εάν θέλετε να αλλάξετε χρήστη, μπορείτε να το κάνετε αυτό.

10 . Εξουσία

Ο έλεγχος ισχύος χρησιμοποιείται για να απενεργοποιήστε το PS5 σας κονσόλα και βάλτε την κονσόλα σας σε κατάσταση ηρεμίας.

Πώς να προσαρμόσετε το Κέντρο Ελέγχου στο PS5

1. Ενεργοποιήστε την κονσόλα PlayStation 5 και πατήστε το Κουμπί PS στο χειριστήριο PS5 για να εμφανίσετε το κέντρο ελέγχου.

πατήστε το κουμπί PS για να εκκινήσετε το κέντρο ελέγχου PS5

2. Στη συνέχεια, μπορείτε να βρείτε το λίστα εικονιδίων με διαφορετικές επιλογές. Επίλεξε το εικόνισμα θέλετε να προσαρμόσετε και κάντε κλικ στο κουμπί επιλογών στο χειριστήριό σας.

3. Τώρα, μετακινήστε το εικονίδιο στο σημείο που θέλετε να το τοποθετήσετε και κάντε κλικ στο Κουμπί X στο χειριστήριό σας για να το τοποθετήσετε.

πατήστε το κουμπί X στο χειριστήριο

4. Εάν θέλετε να αποκρύψετε ένα εικονίδιο, μετακινήστε το στο Κρυφή περιοχή ελέγχου στην οθόνη. Θυμηθείτε, δεν μπορείτε να αποκρύψετε όλα τα εικονίδια στο κέντρο ελέγχου.

5. Αφού ορίσετε τα πάντα, κάντε κλικ στο κουμπί επιλογών για να επιστρέψετε στην αρχική οθόνη.

6. Αν θέλεις αποκρύψτε το εικονίδιο, επιλέξτε το εικονίδιο από την κρυφή περιοχή και μετακινήστε το εικονίδιο στην περιοχή περιεχομένου που εμφανίζεται.

Συχνές Ερωτήσεις

1. Πού είναι το κέντρο ελέγχου στο PS5;

Μπορείτε να βρείτε το κέντρο ελέγχου στο ταμπλό του PS5. Το Κέντρο Ελέγχου έχει την απαραίτητη επιλογή για παιχνίδι.

Διαβάστε επίσης :Πώς να ενεργοποιήσετε/απενεργοποιήσετε τις δονήσεις στο χειριστήριο PS5

Πώς να αλλάξετε το όνομα PSN στο PS5

Πώς να ρυθμίσετε τον γονικό έλεγχο στο PS5Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5432

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *