Πώς να ακυρώσετε την παραγγελία δωροκάρτας Amazon (και να λάβετε επιστροφή χρημάτων)

Πώς να ακυρώσετε την παραγγελία δωροκάρτας Amazon (και να λάβετε επιστροφή χρημάτων)

Οι δωροκάρτες Amazon είναι ένα υπέροχο δώρο για αυτόν τον φίλο ή μέλος της οικογένειας που φαίνεται να έχει τα πάντα. Εάν έχετε περιηγηθεί στη λίστα επιθυμιών του Amazon αλλά δεν έχετε ιδέα τι να αγοράσετε σε κάποιον, γιατί να μην τον αφήσετε να επιλέξει το δώρο του;

Μπορείτε να στείλετε μια φυσική δωροκάρτα ή μια κάρτα eGift μέσω email όταν αγοράζετε μια δωροκάρτα με την Amazon. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχουν φορές που έχετε παραγγείλει μια δωροκάρτα και συνειδητοποιήσετε ότι κάνατε λάθος, δεν τη χρειάζεστε πλέον ή την έχετε στείλει σε λάθος διεύθυνση ή παραλήπτη. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Θα σας δείξουμε πώς να ακυρώσετε μια παραγγελία δωροκάρτας Amazon και να λάβετε επιστροφή χρημάτων.

Πώς να ακυρώσετε την παραγγελία δωροκάρτας Amazon (και να λάβετε επιστροφή χρημάτων) εικόνα 1

Πώς να ακυρώσετε την παραγγελία δωροκάρτας Amazon

Δυστυχώς, η πολιτική της Amazon σημαίνει ότι σε γενικές γραμμές, οι παραγγελίες με δωροκάρτες δεν μπορούν να επιστραφούν. Εάν έχετε παραγγείλει μια δωροκάρτα που δεν θέλετε πλέον, είναι απίθανο να σας δοθεί επιστροφή χρημάτων. Ωστόσο, υπάρχουν μερικές εξαιρέσεις σε αυτόν τον κανόνα. Εάν παραγγείλατε μια φυσική δωροκάρτα και ζητήσατε να αποσταλεί στον παραλήπτη, ενδέχεται να μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας εάν δεν έχει αποσταλεί ακόμη.

Πως να διαγράψετε το ιστορικό παραγγελιών σας από το Amazon

Πώς να ακυρώσετε μια παραγγελία φυσικής δωροκάρτας

Εάν υποβάλατε μια παραγγελία δωροκάρτας κατά λάθος ή έχετε παραγγείλει μια φυσική δωροκάρτα και την στείλατε σε λάθος διεύθυνση, ενδέχεται να μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας. Ο ευκολότερος τρόπος για να δείτε αν μπορείτε να το κάνετε αυτό είναι να μεταβείτε στις παραγγελίες σας στον λογαριασμό σας στο Amazon. Δείτε πώς μπορείτε να δείτε εάν μπορείτε να ακυρώσετε δωροκάρτες Amazon για φυσικές παραγγελίες.

Πώς να ακυρώσετε μια παραγγελία φυσικής δωροκάρτας στον ιστότοπο της επιφάνειας εργασίας

 1. Μεταβείτε στο Amazon.com (ή στον ιστότοπο του Amazon για τη χώρα σας).
 2. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Amazon.
 3. Κάντε κλικ Του λογαριασμού σας > Οι παραγγελίες σας και βρείτε την παραγγελία της δωροκάρτας.
 4. Επιλέγω Προβολή ή επεξεργασία παραγγελίας. Από εδώ μπορείτε επίσης να προβάλετε και να εκτυπώσετε μια απόδειξη Amazon, εάν χρειαστεί.
 5. Εάν υποβάλατε την παραγγελία τα τελευταία 30 λεπτά, θα πρέπει να δείτε μια επιλογή για να την ακυρώσετε.
 6. Επιλέγω Ακύρωση αντικειμένων.
Πώς να ακυρώσετε την παραγγελία δωροκάρτας Amazon (και να λάβετε επιστροφή χρημάτων) εικόνα 2
 1. Θα ερωτηθείτε, “Είστε βέβαιοι ότι θέλετε να ακυρώσετε αυτήν την παραγγελία;“Επιλέξτε λοιπόν Ακυρώστε τα επιλεγμένα είδη σε αυτήν τη σειρά να συνεχίσει.
 2. Θα πρέπει να δείτε μια επιβεβαίωση στο επάνω μέρος της οθόνης σας που λέει “Αυτή η παραγγελία έχει ακυρωθεί,” και θα πρέπει επίσης να λάβετε email επιβεβαίωσης της ακύρωσης.
Πώς να ακυρώσετε την παραγγελία δωροκάρτας Amazon (και να λάβετε επιστροφή χρημάτων) εικόνα 3

Πώς να ακυρώσετε μια παραγγελία φυσικής δωροκάρτας στην εφαρμογή Amazon

Μπορείτε επίσης να ακυρώσετε την παραγγελία της δωροκάρτας σας στην εφαρμογή Amazon και δείτε πώς να το κάνετε αυτό.

 1. Εκκινήστε την εφαρμογή Amazon.
 2. Στο κάτω μέρος της οθόνης, πατήστε το δικό σας εικονίδιο λογαριασμού.
 3. Παρακέντηση Οι παραγγελίες σας.
 4. Βρείτε την παραγγελία δωροκάρτας που θέλετε να ακυρώσετε και πατήστε την.
Πώς να ακυρώσετε την παραγγελία δωροκάρτας Amazon (και να λάβετε επιστροφή χρημάτων) εικόνα 4
 1. Επιλέγω Ακύρωση παραγγελίας.
 2. Βεβαιωθείτε ότι η δωροκάρτα είναι επιλεγμένη και, στη συνέχεια, πατήστε Ακύρωση επιλεγμένου αντικειμένου. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε έναν λόγο ακύρωσης από το αναπτυσσόμενο μενού, αν θέλετε.
 3. Μόλις ακυρωθεί η παραγγελία σας, θα πρέπει να εξαφανιστεί από τη λίστα παραγγελιών σας και θα πρέπει να λάβετε ένα email που επιβεβαιώνει την ακύρωση.
Πώς να ακυρώσετε την παραγγελία δωροκάρτας Amazon (και να λάβετε επιστροφή χρημάτων) εικόνα 5

Δυστυχώς, εάν δεν βλέπετε την επιλογή ακύρωσης της παραγγελίας σας, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών της Amazon μέσω τηλεφώνου ή να συνομιλήσετε με έναν αντιπρόσωπο εξυπηρέτησης πελατών για να δείτε εάν η παραγγελία σας μπορεί να ακυρωθεί.

Ακύρωση παραγγελίας κάρτας Amazon eGift

Εάν έχετε παραγγείλει μια κάρτα eGift να παραδοθεί άμεσα στη διεύθυνση email του παραλήπτη και δεν έχει φτάσει ποτέ ή εάν εισαγάγατε λάθος διεύθυνση email για παράδοση, ενδέχεται να μην πληροίτε τις προϋποθέσεις για επιστροφή χρημάτων. Αυτό είναι αποκλειστικά στη διακριτική ευχέρεια της ομάδας εξυπηρέτησης πελατών της Amazon, επομένως θα πρέπει να απευθυνθείτε στην υποστήριξη της Amazon για να δείτε εάν μπορούν να ακυρώσουν και να επιστρέψουν τα χρήματα της παραγγελίας σας ή να την στείλουν ξανά στον σωστό παραλήπτη.

Επικοινωνία με την Εξυπηρέτηση Πελατών στην εφαρμογή Amazon

Για να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών στην εφαρμογή, απλώς ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

 1. Εκκινήστε την εφαρμογή Amazon.
 2. Πατήστε το τρεις στοιβαγμένες γραμμές εικονίδιο κάτω δεξιά.
 3. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε Εξυπηρέτηση πελατών.
 4. Κάτω από Μπορώ να βοηθήσω με οποιοδήποτε από αυτάεπιλέξτε την παραγγελία για την οποία θέλετε να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών.
 5. Επιλέγω Ακύρωση παραγγελίας ή οποιαδήποτε από τις άλλες επιλογές που ισχύουν (για παράδειγμα, Λέει παραδόθηκε, αλλά δεν είναι εδώ.
 6. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και επιλέξτε Χρειάζομαι περισσότερη βοήθειακαι μετά πατήστε Ξεκινήστε να συνομιλείτε τώρα να συνδεθείτε με έναν αντιπρόσωπο εξυπηρέτησης πελατών μέσω ζωντανής συνομιλίας.
 7. Για να μιλήσετε σε κάποιον μέσω τηλεφώνου, επιλέξτε Ζητήστε κλήση τώρα, και ένας εκπρόσωπος εξυπηρέτησης πελατών θα σας καλέσει.
Πώς να ακυρώσετε την παραγγελία δωροκάρτας Amazon (και να λάβετε επιστροφή χρημάτων) εικόνα 6

Πώς να επικοινωνήσετε με την Εξυπηρέτηση Πελατών μέσω του ιστότοπου του Amazon Desktop

Εάν προτιμάτε να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο για υπολογιστές Amazon για να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών, δείτε πώς να το κάνετε αυτό:

 1. Πλοηγηθείτε στο Amazon.com (ή στον ιστότοπο του Amazon για τη χώρα σας) και συνδεθείτε στο λογαριασμό σας.
 2. Κάτω από Λογαριασμός & Λίστεςεπιλέξτε Του λογαριασμού σας.
 3. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και επιλέξτε το Εξυπηρέτηση πελατών αυτί.
 4. Κάτω από Χρειάζεστε βοήθεια με ένα πρόσφατο αντικείμενο, επιλέξτε την παραγγελία της δωροκάρτας σας. Εάν δεν βλέπετε την παραγγελία σας, επιλέξτε Βοηθήστε με ένα διαφορετικό αντικείμενοστη συνέχεια επιλέξτε την παραγγελία σας.
 5. Ή, μπορείτε να επιλέξετε Παράδοση, παραγγελία ή επιστροφή πιο κάτω στη σελίδα κάτω Εδώ είναι μερικά άλλα πράγματα με τα οποία μπορούμε να βοηθήσουμε.
Πώς να ακυρώσετε την παραγγελία δωροκάρτας Amazon (και να λάβετε επιστροφή χρημάτων) εικόνα 7
 1. Κάτω από Εντάξει, πώς μπορούμε να βοηθήσουμε με αυτό το αντικείμενοεπιλέξτε Ακύρωση παραγγελίαςή μία από τις άλλες επιλογές που ισχύουν, όπως Λέει παραδόθηκε αλλά δεν είναι εδώ.
 2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και επιλέξτε Χρειάζομαι περισσότερη βοήθεια.
 3. Επιλέγω Ξεκινήστε να συνομιλείτε τώρα για να ξεκινήσετε μια ζωντανή συνομιλία με την εξυπηρέτηση πελατών ή Ζητήστε κλήση τώρα για να σας καλέσει ένας αντιπρόσωπος εξυπηρέτησης πελατών.
Πώς να ακυρώσετε την παραγγελία δωροκάρτας Amazon (και να λάβετε επιστροφή χρημάτων) εικόνα 8

Όπως μπορείτε να δείτε, εάν πρέπει να ακυρώσετε τη δωροκάρτα Amazon και να λάβετε επιστροφή χρημάτων, έχετε στη διάθεσή σας μερικές επιλογές. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με την ακύρωση της παραγγελίας σας ή χρειάζεστε βοήθεια, μπορείτε πάντα να απευθυνθείτε στην εξυπηρέτηση πελατών, η οποία ελπίζουμε ότι θα μπορέσει να επιλύσει το πρόβλημα για εσάς. Πριν πάτε, γιατί να μην ελέγξετε πώς να μεταφέρετε το υπόλοιπο μιας δωροκάρτας Amazon εάν θέλετε να δωρίσετε το υπόλοιπό σας σε κάποιον άλλο;

Διαβάστε επίσης :Πώς να μεταφέρω το υπόλοιπο μιας δωροκάρτας Amazon

Τι σημαίνει Open Box στο Amazon;

Κατεβάστε την εφαρμογή Amazon Alexa για υπολογιστή το 2023 (Windows 10/11)

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4888

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *