Πως να διαγράψετε το ιστορικό παραγγελιών σας από το Amazon

Πως να διαγράψετε το ιστορικό παραγγελιών σας από το Amazon

Εάν θέλετε να διαγράψετε το ιστορικό παραγγελιών σας από το Amazon, μπορεί να είναι δύσκολο. Θα εξηγήσουμε τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να αντιμετωπίσετε το ιστορικό παραγγελιών σας στο Amazon παρακάτω.

Διαγραφή ιστορικού παραγγελιών από το Amazon: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε εικόνα 1

Μπορείτε να διαγράψετε το ιστορικό παραγγελιών σας στο Amazon;

Δυστυχώς, δεν υπάρχει τρόπος να διαγράψετε το ιστορικό παραγγελιών σας στο Amazon. Η Amazon δεν σας επιτρέπει να διαγράψετε εντελώς το ιστορικό των παραγγελιών σας, καθώς διατηρεί αρχείο με όλα όσα έχετε αγοράσει ποτέ από τον ιστότοπο. Αυτό περιλαμβάνει τυχόν παραγγελίες που έχετε ακυρώσει ή έχετε επιστρέψει προηγουμένως στην Amazon.

Ωστόσο, ορισμένες λύσεις μπορούν να σας βοηθήσουν να αποκρύψετε τις παραγγελίες σας στο Amazon από τα αδιάκριτα βλέμματα. Η καλύτερη μέθοδος είναι να αρχειοθετήσετε τις παραγγελίες σας, κάτι που τις αποκρύπτει από την προβολή (αλλά δεν τις διαγράφει). Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε άλλες μεθόδους, όπως να χρησιμοποιήσετε έναν οικιακό λογαριασμό Amazon ή ακόμα και να διαγράψετε τον λογαριασμό σας.

Τι σημαίνει Open Box στο Amazon;

Πώς να αρχειοθετήσετε τις παραγγελίες σας στο Amazon

Όπως αναφέραμε, η καλύτερη μέθοδος για τη διαγραφή του ιστορικού παραγγελιών σας δεν είναι να τα διαγράψετε καθόλου — αλλά να τα αρχειοθετήσετε. Η αρχειοθέτηση μιας παραγγελίας δεν τη διαγράφει, αλλά τη μετακινεί σε μια ξεχωριστή σελίδα που παραμένει λιγότερο ορατή, αλλά εξακολουθεί να είναι προσβάσιμη. Μπορείτε να αρχειοθετήσετε έως και 500 παραγγελίες ανά λογαριασμό.

Επειδή τα στοιχεία είναι μόνο κρυφά, δεν είναι αλάνθαστη μέθοδος, καθώς όποιος ξέρει πώς να αποκτήσει πρόσβαση στη σελίδα αρχειοθετημένων παραγγελιών μπορεί να τα δει. Εάν αγοράσατε κάτι που δεν θέλετε να βλέπουν οι άλλοι που μοιράζονται τον λογαριασμό σας, η αρχειοθέτησή του μπορεί να μην είναι αρκετή για να σταματήσουν να το βλέπουν.

Ωστόσο, εάν θέλετε να αρχειοθετήσετε την παραγγελία σας στο Amazon, ακολουθήστε αυτά τα βήματα.

 1. Ανοιξε το Ιστοσελίδα Amazon στο πρόγραμμα περιήγησής σας στον υπολογιστή ή στο Mac σας και συνδεθείτε.
 2. Τύπος Επιστροφές & Παραγγελίες στην επάνω δεξιά γωνία.
Διαγραφή ιστορικού παραγγελιών από το Amazon: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε εικόνα 2Διαγραφή ιστορικού παραγγελιών από το Amazon: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε εικόνα 2
 1. Βρείτε τη σειρά που θέλετε να κρύψετε στη λίστα παραγγελιών σας.
 2. Τύπος Παραγγελία αρχειοθέτησης στην κάτω αριστερή γωνία του πλαισίου παραγγελίας.
Διαγραφή ιστορικού παραγγελιών από το Amazon: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε εικόνα 3
 1. Επιβεβαιώστε ότι θέλετε να αρχειοθετήσετε την παραγγελία πατώντας το Παραγγελία αρχειοθέτησης κουμπί ξανά στο αναδυόμενο παράθυρο.
Διαγραφή ιστορικού παραγγελιών από το Amazon: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε εικόνα 4
 1. Η παραγγελία θα εξαφανιστεί από την κύρια σελίδα ιστορικού παραγγελιών και θα μετακινηθεί στη σελίδα αρχειοθετημένων παραγγελιών. Για πρόσβαση σε αυτή τη σελίδα, επιλέξτε Λογαριασμός & Λίστες > Του λογαριασμού σας.
Διαγραφή ιστορικού παραγγελιών από το Amazon: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε εικόνα 5
 1. Στη συνέχεια, κάντε κύλιση στο Προτιμήσεις παραγγελιών και αγορών ενότητα και πατήστε το Αρχειοθετημένες παραγγελίες επιλογή.
Διαγραφή ιστορικού παραγγελιών από το Amazon: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε εικόνα 6
 1. Για να καταργήσετε την αρχειοθέτηση μιας παραγγελίας στο Αρχειοθετημένες παραγγελίες σελίδα, βρείτε τη σειρά που θέλετε να επαναφέρετε και πατήστε το Κατάργηση αρχειοθέτησης παραγγελίας κουμπί. Η παραγγελία θα εμφανιστεί ξανά στην κύρια σελίδα ιστορικού παραγγελιών σας.
Διαγραφή ιστορικού παραγγελιών από το Amazon: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε εικόνα 7

Άλλες μέθοδοι για να κρατάτε κρυφές τις παραγγελίες σας στο Amazon

Ο πιο γρήγορος τρόπος για να αποκρύψετε μια παραγγελία της Amazon είναι να την αρχειοθετήσετε. Ωστόσο, υπάρχουν μερικές άλλες μέθοδοι που μπορείτε να δοκιμάσετε που σας φέρνουν πιο κοντά στην πλήρη διαγραφή του ιστορικού παραγγελιών σας. Αυτά περιλαμβάνουν:

 • Χρήση λογαριασμού Amazon Homehold. Αυτό θα σας επιτρέψει να μοιραστείτε ορισμένα από τα προνόμια του Prime και το ψηφιακό περιεχόμενο που αγοράσατε με έναν άλλο ενήλικα και έως τέσσερα παιδιά ή εφήβους στο νοικοκυριό σας, διατηρώντας παράλληλα το δικό σας ιστορικό παραγγελιών και τρόπους πληρωμής ξεχωριστά.
 • Δημιουργία νέου λογαριασμού Amazon. Εάν δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό Amazon με διαφορετική διεύθυνση email και τρόπο πληρωμής, θα έχετε μια νέα λίστα παραγγελιών που δεν θα εμφανίζει άλλες παραγγελίες. Ωστόσο, θα χάσετε την πρόσβαση στα προνόμιά σας στο Prime και σε οποιοδήποτε ψηφιακό περιεχόμενο που έχετε αγοράσει από τον κύριο λογαριασμό σας.
 • Διαγραφή του λογαριασμού σας στο Amazon. Ακούγεται δραστικό, αλλά αυτή η μέθοδος είναι η πιο κοντινή που μπορείτε να φτάσετε στη διαγραφή του ιστορικού παραγγελιών στο Amazon για να μην είναι ορατό σε άλλους. Ωστόσο, θα χάσετε τα πάντα στον υπάρχοντα λογαριασμό σας στο Amazon, συμπεριλαμβανομένων των προηγούμενων ψηφιακών αγορών, επομένως θα πρέπει να είστε σίγουροι εάν είναι η καλύτερη επιλογή για τις περιστάσεις σας.

Διαχείριση του ιστορικού παραγγελιών σας στο Amazon

Χωρίς τη δυνατότητα διαγραφής του ιστορικού των παραγγελιών σας από το Amazon, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε τους τρόπους αντιμετώπισης που περιγράψαμε παραπάνω για να σας βοηθήσουμε. Η αρχειοθέτηση των παραγγελιών σας παραμένει η καλύτερη επιλογή, αλλά εάν χρειάζεστε μια πιο δραστική λύση, μπορείτε πάντα να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό Amazon.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το ιστορικό των παραγγελιών σας στο Amazon; Μπορείτε να κατεβάσετε το ιστορικό παραγγελιών σας στο Amazon για να το ελέγξετε σε ένα υπολογιστικό φύλλο. Εάν έχετε κλειδωθεί, μπορείτε να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας στο Amazon επικοινωνώντας με την υποστήριξη της Amazon.

Θέλετε να αγοράσετε δώρα μέσω του Amazon για τους φίλους και την οικογένειά σας; Ίσως χρειαστεί να βρείτε πρώτα τις λίστες επιθυμιών του Amazon για να αρχίσετε να κάνετε αγορές.

Διαβάστε επίσης :Πώς να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία στο Amazon

Πώς να εγκαταστήσετε το Amazon Prime Video στο Chromebook

Πώς να ρυθμίσετε τους κωδικούς πρόσβασης στο Amazon (Αναλυτικός οδηγός)

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4824

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *