Κριτική ακουστικών Treblab Z7 Pro Hybrid ANC

Ψάχνετε για ένα ζευγάρι αξιοπρεπή ακουστικά για το αυτί με ενεργή ακύρωση θορύβου που δεν θα σπάσουν τα χρήματα; Ελέγξτε το Treblab Z7 Pro. Αν και η Treblab δεν είναι ένα μεγάλο όνομα όπως η Sony, η Bose ή η Anker’s Soundcore, παράγουν αξιοπρεπές υλικό με εντυπωσιακές προδιαγραφές. Ειδικά λαμβάνοντας υπόψη τη χαμηλή τιμή.

Το Z7 Pro είναι τα υψηλής ποιότητας υβριδικά ενεργά ακουστικά ακύρωσης θορύβου της εταιρείας που διαθέτουν άνετα ακουστικά, χειριστήρια αφής και μεγάλη διάρκεια μπαταρίας. Ακολουθήστε την κριτική μας για τα ασύρματα ακουστικά Z7 Pro για να δείτε αν αξίζουν τα χρήματά σας.

Treblab Z7 Pro: First Impressions & Specs

Όταν κοιτάζετε για πρώτη φορά τα ασύρματα ακουστικά Treblab Z7 Pro, μοιάζουν με τα τυπικά ακουστικά σας. Τα ακουστικά είναι μεγάλα και προστατευμένα, προσφέροντας άνετη εφαρμογή στα αυτιά σας.

Αυτό που ξεχωρίζει είναι το σωστό ακουστικό που φιλοξενεί τόσο τα φυσικά κουμπιά όσο και τα χειριστήρια αφής. Μπορείτε να το πατήσετε για έναρξη ή παύση της μουσικής και να σύρετε για να αλλάξετε την ένταση. Νιώθω πάντα σαν DJ στο δικό μου πάρτι όποτε χρησιμοποιώ τα χειριστήρια αφής σε αυτό το ακουστικό.

Στα χαρτιά, αυτά τα ακουστικά υπόσχονται μια εξαιρετική εμπειρία ακρόασης. Είναι καλοί στο να μπλοκάρουν τους θορύβους του περιβάλλοντος, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε τη μουσική σας χωρίς διακοπές. Ο ήχος είναι ισορροπημένος, πράγμα που σημαίνει ότι δεν είναι πολύ δυνατός ή πολύ απαλός. Είναι ακριβώς σωστό.

Όσον αφορά τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, αυτά τα ακουστικά αποδίδουν καλύτερα από τα αντίστοιχα της Sony ή της Bose. Μπορείτε να απολαύσετε τη μουσική σας για έως και 45 ώρες πριν χρειαστείτε επαναφόρτιση. Και όταν χρειάζεται να τα φορτίσετε, είναι γρήγορο. Σε μόλις 20 λεπτά, έχετε άλλες πέντε ώρες μουσικής.

Τα ακουστικά Z7 Pro μπορούν να αναδιπλωθούν, καθιστώντας τα εύκολα στη μεταφορά τους. Μπορείτε να τα πετάξετε στην τσάντα σας όταν δεν τα χρησιμοποιείτε ή να τα βάλετε σε μια εύχρηστη θήκη μεταφοράς για μεταφορά.

Και το καλύτερο είναι ότι μπορείτε να αποκτήσετε αυτό το ζευγάρι για λιγότερο από $160. Συνολικά, αυτά τα ακουστικά φαίνονται σαν μια εξαιρετική επιλογή, ειδικά αν ψάχνετε για ένα ωραίο δώρο ή θέλετε να απολαύσετε μερικές ποιοτικές μελωδίες.

Πριν βουτήξουμε στην κριτική, εδώ είναι η πλήρης λίστα των προδιαγραφών του Treblab Z7 Pro:

 • Διαστάσεις: 3,14 x 7,87 x 6,50 ίντσες (79 x 200 x 165 mm)
 • Βάρος: 8,64 oz, ή 0,55 λίβρες, ή 245 g
 • Οδηγός: Διάμετρος 40 mm
 • Ακύρωση θορύβου: ενεργή, υβριδική τεχνολογία ANC
 • Τηλεφωνικές κλήσεις: 2 μικρόφωνα με ENC
 • Bluetooth: Bluetooth 5.0, QCC 3034 chipset Bluetooth
 • Εύρος σήματος: 33 πόδια (10 m)
 • Απόκριση συχνότητας: 20 Hz – 20 kHz
 • Αντοχή στο νερό: IPX4
 • Μπαταρία: 900 mAh 3,7V, χρόνος αναπαραγωγής έως 20 ώρες με ANC, χρόνος φόρτισης 2,5 ώρες
 • Τιμή: από 159,97 $ στο Ιστοσελίδα Treblab και επάνω Αμαζόνα.

Σχεδιασμός και αποσυσκευασία

Τα ασύρματα ακουστικά TREBLAB Z7 Pro διαθέτουν οικείο και άνετο σχέδιο. Τα ακουστικά περνούν πάνω από τα αυτιά σας, δίνοντας μια άνετη και ασφαλή εφαρμογή. Τα ακουστικά διαθέτουν μεγάλα, άνετα μαξιλάρια με παχύ στρώμα αφρού μνήμης, κατάλληλα για παρατεταμένες συνεδρίες ακρόασης. Ταυτόχρονα, τα ακουστικά αισθάνεστε πολύ ελαφριά στο κεφάλι σας.

Τι υπάρχει στο κουτί

Εδώ είναι όλα όσα θα βρείτε στο κουτί κατά την αποσυσκευασία του Treblab Z7 Pro:

 • Ακουστικά Treblab Z7 Pro
 • Θήκη μεταφοράς
 • Καλώδιο φόρτισης USB-C
 • Καλώδιο ήχου 3,5 mm
 • Εγχειρίδιο χρήστη & αυτοκόλλητο Treblab

Όταν αποσυσκευάσετε για πρώτη φορά αυτά τα ακουστικά, θα παρατηρήσετε ένα κλασικό σχέδιο. Το εξωτερικό μέρος των ακουστικών Z7 Pro είναι προσεγμένο και κομψό. Το κεφαλόδεσμο έχει ένα κομψό λογότυπο Treblab στην κορυφή του.

Το δεξί ακουστικό αυτιού ξεχωρίζει με μια ευαίσθητη στην αφή περιοχή, που λειτουργεί ως κέντρο ελέγχου για τη μουσική σας. Εδώ, μπορείτε να πατήσετε ή να σύρετε για να διαχειριστείτε την αναπαραγωγή, να ρυθμίσετε την ένταση ή να παραλείψετε κομμάτια.

Στη δεξιά πλευρά των ακουστικών, θα βρείτε επίσης ορισμένα φυσικά κουμπιά. Υπάρχει ένα για ακύρωση θορύβου, τροφοδοσία και συγχρονισμό με τις συσκευές σας μέσω Bluetooth.

Έχουν επίσης σκεφτεί τις φορές που μπορεί να χρειαστεί να συνδέσετε απευθείας την πρίζα – υπάρχει μια βοηθητική θύρα 3,5 mm ακριβώς εκεί. Επιπλέον, η δεξιά πλευρά φιλοξενεί επίσης το LED κατάστασης, το κύριο μικρόφωνο και άλλα βασικά χαρακτηριστικά του Z7 Pro.

Η αριστερή πλευρά κρατά τα πράγματα απλά. Διαθέτει LED φόρτισης και θύρα φόρτισης USB-C, κάνοντας τη φόρτιση παιχνιδάκι. Η TREBLAB παρέλειψε τα φανταχτερά λογότυπα στα ακουστικά, διατηρώντας τα ελάχιστα και καθαρά.

Αυτό που είναι πρακτικό με αυτά τα ακουστικά είναι ο τρόπος με τον οποίο διπλώνουν. Αυτό τα καθιστά εύκολη την αποθήκευση και τη μεταφορά τους στη θήκη σκληρού κελύφους που περιλαμβάνεται. Μπορείτε να διπλώσετε τα αυτιά και να τα περιστρέψετε έτσι ώστε να μπορείτε να τα απλώσετε σε μια επιφάνεια. Είναι βολικό όταν θέλετε να τα κρατήσετε ασφαλή στη θήκη τους ή να τα βάλετε στην τσάντα σας.

Αγγίξτε Στοιχεία ελέγχου

Τώρα, ας μιλήσουμε για τα χειριστήρια. Το σωστό ακουστικό είναι σαν ένα περίπτερο DJ για τη μουσική σας. Μπορείτε να πατήσετε δύο φορές για αναπαραγωγή ή παύση, και αυτό λειτουργεί και για την απάντηση ή τον τερματισμό τηλεφωνικών κλήσεων. Σύρετε προς τα πάνω ή προς τα κάτω για να αλλάξετε την ένταση ή σύρετε εμπρός και πίσω για επανάληψη ή παράλειψη κομματιών. Κρατώντας το πάνελ αφής, μπορείτε να εμφανίσετε βοηθούς φωνής ή να απορρίψετε τις εισερχόμενες κλήσεις.

Αυτά τα χειριστήρια είναι εύχρηστα και δεν αισθάνονται ποτέ περίπλοκα. Η Treblab τα σχεδίασε καλά, διασφαλίζοντας ότι μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε χωρίς ταλαιπωρία.

Ωστόσο, η ακρίβεια αφής δεν είναι 100%. Επομένως, εάν, όπως εγώ, δεν είστε λάτρης των χειριστηρίων αφής, μπορείτε να καταφύγετε στη χρήση των φυσικών κουμπιών στο δεξί ακουστικό για να ελέγξετε το Z7 Pro σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τον φωνητικό βοηθό και να εκτελέσετε διάφορες εντολές μέσω του Google ή του Siri. Ωστόσο, αυτό είναι επίσης ένα χτύπημα ή χάσετε? ίσως χρειαστεί να επαναλάβετε την εντολή μερικές φορές πριν την εκτελέσουν τα ακουστικά.

Απόδοση & Χαρακτηριστικά

Τα ασύρματα ακουστικά Z7 Pro σάς δίνουν πολλά για να αποσυμπιέσετε όσον αφορά την απόδοση και τις δυνατότητες.

Αυτόματη αναπαραγωγή για εύκολη μουσική εμπειρία

Το Z7 Pro έχει μια λειτουργία αυτόματης αναπαραγωγής που ενεργοποιείται όταν τα φοράτε. Όταν εντοπίσουν ότι τα φοράτε, η μουσική ή το podcast σας αρχίζει να παίζει, προσφέροντας μια απρόσκοπτη και βολική εμπειρία ήχου. Λατρεύω αυτή τη λειτουργία, καθώς δεν χρειάζεται να ασχολείστε με τα κουμπιά ή τα χειριστήρια εάν πρέπει να βγάλετε τα ακουστικά και να μιλήσετε γρήγορα σε κάποιον. Η μουσική απενεργοποιείται αυτόματα, ανιχνεύοντας ότι δεν φοράτε πια τα ακουστικά.

Λειτουργία ήχου περιβάλλοντος

Ενώ το Z7 Pro είναι ικανό για εντυπωσιακό ANC, προσφέρει επίσης μια λειτουργία διαφάνειας (που ονομάζεται Ambient Mode εδώ) που σας επιτρέπει να ακούτε τον ήχο του περιβάλλοντος γύρω σας. Αυτή η λειτουργία επιτρέπει να ακούγονται εξωτερικοί ήχοι ενώ απολαμβάνετε τον ήχο σας.

Ένα ωραίο πράγμα που περιλαμβάνει το TREBLAB εδώ είναι η χρήση μιας συγκεκριμένης χειρονομίας για την ενεργοποίηση του ήχου περιβάλλοντος. Όταν κάποιος σας πλησιάζει και θέλετε να ακούσετε τι λέει, δεν χρειάζεται να βγάλετε πια τα ακουστικά σας. Απλώς καλύψτε το δεξί ακουστικό με το χέρι σας και αυτό θα μειώσει την ένταση της μουσικής και θα ενεργοποιήσει τη λειτουργία Ambient.

Ποιότητα κλήσης

Μια σημαντική πτυχή οποιουδήποτε ζεύγους ακουστικών είναι η ποιότητα κλήσης. Το Z7 Pro είναι αξιοπρεπές σε αυτό το τμήμα, εξασφαλίζοντας κρυστάλλινες κλήσεις. Τα ενσωματωμένα μικρόφωνα και η τεχνολογία ακύρωσης θορύβου συνεργάζονται για να μειώσουν τον θόρυβο του περιβάλλοντος, κάνοντας τη φωνή σας καθαρή και ευδιάκριτη κατά τη διάρκεια των κλήσεων.

Τεχνολογία πολλαπλών σημείων για βελτιωμένη συνδεσιμότητα

Τα ακουστικά Z7 Pro χρησιμοποιούν τεχνολογία πολλαπλών σημείων, κάτι που σας επιτρέπει σύνδεση σε πολλές συσκευές ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ του smartphone και του φορητού υπολογιστή σας χωρίς προβλήματα, χωρίς να χρειάζεται να αποσυνδεθείτε και να επανασυνδεθείτε. Από την εμπειρία μου, αυτή η δυνατότητα μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την παραγωγικότητά σας.

Δεν υπάρχει αποκλειστική εφαρμογή

Ένα πράγμα που μπορεί να σας απογοητεύσει είναι η έλλειψη μιας αποκλειστικής εφαρμογής για Android ή iPhone που σας επιτρέπει να ελέγχετε και να χρησιμοποιείτε τον ισοσταθμιστή για να προσαρμόσετε τον ήχο σας. Από την άλλη πλευρά, αν δεν θέλετε να κατεβάσετε «ακόμη μια εφαρμογή» στο smartphone σας, αυτό μπορεί να θεωρηθεί ως πλεονέκτημα.

Ποιότητα ήχου

Τα ασύρματα ακουστικά Treblab Z7 Pro διαθέτουν δυναμικό προφίλ ήχου που χαρακτηρίζεται από υπογραφή μπάσων προς τα εμπρός, αποτέλεσμα της ισχυρής σύζευξης ενός προγράμματος οδήγησης 40 mm και του chipset Qualcomm aptX HD. Αυτός ο συνδυασμός δημιουργεί μια ζωντανή, βαριά μουσική σκηνή που συμπληρώνει ένα ευρύ φάσμα μουσικών ειδών. Τα ακουστικά προσφέρουν δυνατά, ζεστά χαμηλά και ευκρινή μεσαία, επιδεικνύοντας την ικανότητα των ακουστικών να χειρίζονται ποικίλες μουσικές προτιμήσεις.

Τα ακουστικά λάμπουν πραγματικά στη σφαίρα των μελωδιών με μπάσο. Χειρίζονται εξίσου καλά τα riff της κιθάρας και τα φωνητικά που ουρλιάζουν, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε το να βυθίζεστε πλήρως στη μουσική σας.

Ωστόσο, όταν μεταβαίνετε σε δίσκους τζαζ, τα ακουστικά Z7 Pro αποκαλύπτουν ένα μικρό μειονέκτημα. Ενώ η μεσαία κατηγορία και τα φωνητικά είναι αξιοσημείωτα, η high-end στερείται της φινέτσας που συναντάμε σε πιο βελτιωμένα ακουστικά από μάρκες όπως η Bose ή η Sony. Αν και αυτά τα ακουστικά είναι βαριά στα μπάσα, σίγουρα τους λείπει και μερικά καθαρά πρίμα.

Μια άλλη επιλογή που βρήκα ότι λείπει είναι η χρήση του καλωδίου aux, καθώς μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την ποιότητα και την ένταση του ήχου. Αν θέλετε να απολαύσετε όλες τις δυνατότητες των ακουστικών Z7 Pro, σας συνιστώ να εμμείνετε στην ασύρματη συνδεσιμότητα.

Συνολικά, τα ακουστικά Treblab Z7 Pro προσφέρουν μια αξιοπρεπή εμπειρία ήχου, ειδικά για όσους τείνουν προς τη μουσική με μπάσα.

Διάρκεια ζωής μπαταρίας

Σε σύγκριση με τα ασύρματα ακουστικά, τα ασύρματα ακουστικά έχουν δύο βασικά πλεονεκτήματα: ανώτερη ποιότητα ήχου και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Και τα δύο ισχύουν για το Z7 Pro.

Αυτά τα ακουστικά διαθέτουν μια ισχυρή δυνατότητα γρήγορης φόρτισης, που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ξοδεύετε ώρες περιμένοντας να επαναφορτιστεί το ακουστικό σας. Όταν είναι πλήρως φορτισμένο, το Z7 Pro μπορεί να προσφέρει έως και 30 ώρες παιχνιδιού με ενεργοποιημένο το ANC. Μπορείτε να παρατείνετε αυτόν τον χρόνο κατά 45 ώρες απενεργοποιώντας τη λειτουργία ANC.

Χάρη στη γρήγορη φόρτιση, όταν η μπαταρία φτάσει στο μηδέν, μπορείτε να έχετε επιπλέον 5 ώρες χρήσης με μια γρήγορη φόρτιση μόλις 20 λεπτών.

Πρέπει να αγοράσετε τα υβριδικά ακουστικά ANC Treblab Z7 Pro;

Το Treblab Z7 Pro είναι μια σταθερή επιλογή για όποιον αναζητά ένα ζευγάρι ακουστικών που να προσφέρει προηγμένες λειτουργίες χωρίς να σας ζητά να πληρώσετε υπερβολικά για αυτά. Διαθέτουν μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας, μια σειρά από χρήσιμες λειτουργίες αυτοματισμού, εντυπωσιακό ANC και προσφέρουν έναν πολύ υπέροχο ήχο.

Προσωπικά, αν έχετε μικρότερο κεφάλι και συχνά δυσκολεύεστε να επιλέξετε το σωστό κεφαλόδεσμο, είναι πιο πιθανό να βρείτε το Z7 Pro άνετο και κατάλληλο για εσάς.

Διαβάστε επίσης :Anker Soundcore Space Q45 Κριτική: Εξαιρετική ποιότητα για λογική τιμή

Πώς να συνδέσετε τον υπολογιστή με τη Samsung Smart TV

Πώς να απενεργοποιήσετε την οθόνη αφής στο Chromebook

Πώς να συνδέσετε ακουστικά Bluetooth στο PS5

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5030

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *