Λήψη Deluge για Windows & Mac (τελευταία έκδοση)

Η τάση του torrent μειώνεται καθημερινά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι χρήστες έχουν σταματήσει να χρησιμοποιούν torrent εντελώς. Αντίθετα, πολλοί χρήστες εξακολουθούν να βασίζονται στο Torrent για τη λήψη των αρχείων τους.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε torrents για να κατεβάσετε αρχεία δωρεάν λογισμικού από το διαδίκτυο, όπως αρχεία ISO Linux, δωρεάν λογισμικό κ.λπ., χωρίς να ανησυχείτε για νομικά ζητήματα.

Ωστόσο, για να κατεβάσετε ένα Torrent, πρέπει πρώτα να εγκαταστήσετε έναν αξιόπιστο πελάτη Torrent. Εκατοντάδες προγράμματα-πελάτες torrent είναι διαθέσιμα για Windows, όπως το πρόγραμμα-πελάτης BitTorrent για Windows, το uTorrent για Windows κ.λπ.

Ο ρόλος ενός προγράμματος-πελάτη torrent είναι να κατεβάζει αρχεία torrent από το διαδίκτυο. Σε αυτό το άρθρο, θα μιλήσουμε για έναν άλλο καλύτερο πελάτη torrent για Windows, ο οποίος ονομάζεται Κατακλυσμός.

Διαβάστε επίσης:Πώς να κατεβάσετε βίντεο Anime το 2023 (Καλύτεροι ιστότοποι Torrent Anime)

Τι είναι ο Κατακλυσμός;

Κατακλυσμός

Το Deluge είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα-πελάτης torrent για Windows που πρόσφατα έχει αποκτήσει τεράστια δημοτικότητα μεταξύ των χρηστών torrent. Ο πελάτης torrent υπάρχει εδώ και λίγο καιρό, αλλά έχει κερδίσει τη σπίθα του τα τελευταία χρόνια.

Το Deluge είναι επίσης ένας πελάτης ανοιχτού κώδικα, επομένως είναι ένας τέλειος πελάτης για προσαρμογή. Επίσης, Το Deluge είναι γνωστό για τις προηγμένες λειτουργίες του και μπορείτε να προσαρμόσετε σε μεγάλο βαθμό το Deluge σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι οι χρήστες μπορούν να εγκαταστήσουν πρόσθετα σε πελάτες torrent για να επεκτείνουν τις δυνατότητές τους. Για παράδειγμα, οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν πρόσθετα για ειδοποιήσεις, λίστες αποκλεισμού IP, προγραμματιστές, εξαγωγείς κ.λπ.

Κατεβάστε το Deluge για υπολογιστή (τελευταία έκδοση)

κατεβάστε το Deluge

Τώρα που γνωρίζετε το Deluge, ίσως θέλετε να το κατεβάσετε στο σύστημά σας. Δεδομένου ότι είναι δωρεάν πρόγραμμα-πελάτης torrent, μπορείτε να κατεβάσετε το Deluge από την επίσημη ιστοσελίδα του.

Ωστόσο, εάν θέλετε να εγκαταστήσετε το Deluge σε πολλά συστήματα, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε το Deluge Offline Installer. Παρακάτω, κοινοποιήσαμε τον σύνδεσμο λήψης του Deluge Τελευταία έκδοση για Η/Υ.

Πώς να εγκαταστήσετε το Deluge σε έναν υπολογιστή;

εγκατάσταση του Deluge

Λοιπόν, η εγκατάσταση του Deluge είναι αρκετά απλή. Πρώτον, πρέπει εκτελέστε το εκτελέσιμο αρχείο και ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη.

Μόλις εγκατασταθεί, πρέπει να εκτελέσετε το πρόγραμμα-πελάτη Torrent μέσω της συντόμευσης της επιφάνειας εργασίας ή του μενού Έναρξη. Μόλις εκκινηθεί, προσθέστε το αρχείο torrent και περιμένετε μέχρι να γίνει λήψη.

Πώς να κατεβάσω αρχεία Torrent με το Deluge;

Κατεβάστε αρχεία torrent με κατακλυσμό

Αφού εγκαταστήσετε το Deluge στη συσκευή σας, μπορείτε να προσθέσετε torrents όπως κάνετε σε άλλους δημοφιλείς πελάτες torrent όπως το uTorrent, το Vuze κ.λπ.

Για να φορτώσετε ένα αρχείο torrent στο Deluge, κάντε κλικ στο Κουμπί (+ Προσθήκη). στην κορυφή και περιηγηθείτε στο αρχείο torrent σας. Μόλις τελειώσετε, ορίστε τις παραμέτρους λήψης και κάντε κλικ στο Προσθήκη κουμπί.

Αυτό θα πρέπει να ξεκινήσει τη λήψη του αρχείου torrent στο Deluge. Το Deluge υποστηρίζει επίσης μαγνητικούς συνδέσμους, αλλά μερικές φορές αποτυγχάνει να ανακτήσει τις λήψεις.

Χαρακτηριστικά του Deluge για Windows 10

Τώρα που γνωρίζετε το Deluge, ίσως θέλετε να μάθετε τα χαρακτηριστικά του. Παρακάτω, έχουμε επισημάνει μερικές από τις καλύτερες δυνατότητες του προγράμματος-πελάτη Deluge Torrent για Windows.

Ελεύθερος

Ναι, το διάβασες σωστά. Το Deluge είναι ένας δωρεάν πελάτης torrent ανοιχτού κώδικα για Windows, Mac και Linux. Δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε λογαριασμό ή να εγκαταστήσετε ομαδοποιημένες εφαρμογές για να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα-πελάτη torrent. Επίσης, δεν έχει περιορισμούς στη λήψη αρχείων από το διαδίκτυο.

Κατεβάστε το Torrent

Όντας πελάτης torrent, ο Deluge είναι διάσημος για τη λήψη αρχείων torrent στο διαδίκτυο. Έτσι, το μόνο που χρειάζεστε είναι να εντοπίσετε το αρχείο torrent στο Deluge, το οποίο θα ξεκινήσει αυτόματα τη λήψη του περιεχομένου.

Διαχείριση εύρους ζώνης

Όπως το uTorrent και το BitTorrent, το Deluge προσφέρει επίσης πολλές δυνατότητες διαχείρισης εύρους ζώνης. Οι δυνατότητες διαχείρισης εύρους ζώνης του Deluge περιλαμβάνουν τον έλεγχο της ταχύτητας λήψης/μεταφόρτωσης, τη ρύθμιση χρονοδιαγραμμάτων για λήψη και πολλά άλλα.

Υποστήριξη Plugin

Το πιο αξιοσημείωτο πράγμα για το Deluge είναι η υποστήριξη Plugin. Υπάρχει μια πλούσια συλλογή προσθηκών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο Deluge για να επεκτείνετε τη λειτουργικότητά του. Τα πρόσθετα αναπτύχθηκαν από διάφορα μέλη της κοινότητας Deluge.

Μαζικές λήψεις

Το Deluge είναι ένας τέλειος πελάτης torrent για τη λήψη πολλαπλών αρχείων torrent ταυτόχρονα. Μπορείτε να κατεβάσετε ταυτόχρονα όσα torrents θέλετε με αυτόν τον πελάτη torrent.

Αυτά είναι μερικά από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του προγράμματος-πελάτη Deluge Torrent. Μπορείτε να εξερευνήσετε πιο εκπληκτικές λειτουργίες καθώς αρχίζετε να χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα-πελάτη torrent.

Συχνές Ερωτήσεις

Ποιος είναι ο καλύτερος πελάτης torrent για Windows;

Υπάρχουν πολλά προγράμματα-πελάτες torrent διαθέσιμα για Windows. Εάν θέλετε ένα ελαφρύ, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Deluge. Είναι δωρεάν και προσφέρει καλύτερη ταχύτητα από τους ανταγωνιστές του.

Είναι καλύτερο το Deluge από το uTorrent;

Και οι δύο πελάτες torrent σάς επιτρέπουν να κατεβάζετε αρχεία torrent δωρεάν. Ωστόσο, εάν η ταχύτητα του διαδικτύου σας είναι αργή, θα επωφεληθείτε από το Deluge. Δεδομένου ότι είναι πρόγραμμα-πελάτης torrent ανοιχτού κώδικα, δεν εμφανίζει διαφημίσεις, με αποτέλεσμα καλύτερη ταχύτητα λήψης.

Λειτουργεί το Deluge στα Windows 10;

Ναι, το Deluge λειτουργεί σε κάθε έκδοση των Windows, ακόμη και στην πιο πρόσφατη έκδοση των Windows 11. Το εργαλείο είναι εξαιρετικά ελαφρύ και δεν επιβραδύνει τον υπολογιστή σας. Είναι διαθέσιμο για Windows, MacOS και Linux.

Πόση μνήμη RAM χρειάζεται το Deluge;

Όντας μια ελαφριά εφαρμογή, η απαίτηση RAM για το Deluge είναι αρκετά χαμηλή. Χρειάζεστε λιγότερο από 512 MB μνήμης ram για να εκτελέσετε το Deluge στα Windows. Όσον αφορά τον χώρο αποθήκευσης, προτείνονται τουλάχιστον 500MB.

Χρειάζομαι VPN με Deluge;

Οχι! Δεν χρειάζεστε VPN για το Deluge. Όχι μόνο κατακλυσμός, αλλά δεν θα χρειαστείτε επίσης VPN για να εκτελέσετε το uTorrent ή το BitTorrent, υπό την προϋπόθεση ότι το λογισμικό δεν είναι απαγορευμένο στην περιοχή σας. Ωστόσο, πολλοί χρήστες συνδέονται με διακομιστές VPN premium για καλύτερες ταχύτητες λήψης.

Λοιπόν, αυτός ο οδηγός αφορά τη λήψη του Deluge για Windows 10. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Διαβάστε επίσης:10 καλύτερες εφαρμογές λήψης Torrent για Android το 2022

12 καλύτεροι ιστότοποι Torrent για επίσκεψη το 2023

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4902

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *