Λήψη εφαρμογής Amazon Photos Desktop

Λήψη εφαρμογής Amazon Photos Desktop

Τα πράγματα έχουν αλλάξει σημαντικά τα τελευταία χρόνια. Αναβαθμίσαμε το HDD/SSD για να αποθηκεύουμε περισσότερα αρχεία πολυμέσων πριν από μερικά χρόνια. Οι άνθρωποι σπάνια αναβαθμίζουν τα συστήματα αποθήκευσης τους αυτές τις μέρες, καθώς διαθέτουν υπηρεσίες αποθήκευσης φωτογραφιών στο cloud.

Εάν δεν το γνωρίζετε, οι υπηρεσίες Cloud Photo Storage σάς επιτρέπουν να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας, να αποθηκεύετε, να μοιράζεστε και να έχετε πρόσβαση στις φωτογραφίες σας από οποιαδήποτε συσκευή. Ένα καλύτερο παράδειγμα των Υπηρεσιών Cloud Photo Storage είναι το Google Photos που διατίθεται ενσωματωμένο σε smartphone Android.

Πώς να μεταφέρετε τις Φωτογραφίες Google από έναν λογαριασμό σε έναν άλλο(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Το Google Photos είναι ένα από τα πολλά στην αγορά που προσφέρουν δωρεάν υπηρεσίες αποθήκευσης φωτογραφιών. έχει πολλούς ανταγωνιστές όπως το Dropbox, το Amazon Photos κ.λπ.

Αυτό το άρθρο θα συζητήσει το Amazon Photos και πώς μπορείτε να το εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Ας εξερευνήσουμε τα πάντα για το Υπηρεσία cloud Amazon Photos.

Τι είναι το Amazon Photos;

Το Amazon Photos είναι α υπηρεσία αποθήκευσης φωτογραφιών προορίζεται για συνδρομητές Amazon Prime. Ωστόσο, διαθέτει επίσης ένα δωρεάν πρόγραμμα που προσφέρει περιορισμένο χώρο αποθήκευσης στο cloud για την αποθήκευση των πολύτιμων εικόνων και των βίντεό σας.

Το Amazon Photos είναι λιγότερο δημοφιλές από το Google Photos ή παρόμοιες υπηρεσίες. γιατί η Amazon ποτέ δεν το έδωσε στην αγορά σωστά. Η υπηρεσία αποθήκευσης φωτογραφιών χρειάζεται περισσότερη έκθεση για να ξεκινήσει.

Αν μιλάμε για τις δυνατότητες, η εφαρμογή Amazon Photos μπορεί να αποθηκεύσει φωτογραφίες και βίντεο από τον υπολογιστή, το τηλέφωνο ή οποιαδήποτε άλλη υποστηριζόμενη συσκευή που είναι συνδεδεμένη στο διαδίκτυο.

Μόλις ανεβάσετε φωτογραφίες ή βίντεο στην υπηρεσία αποθήκευσης φωτογραφιών, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτά από οποιαδήποτε συσκευή. Πρέπει να συνδεθείτε στο Amazon Photos σε συμβατές συσκευές και να έχετε πίσω τις μνήμες.

Πώς να εγκαταστήσετε το Google Photos στο Firestick(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)λήψεις και εγκαταστάσεις

Λήψη εφαρμογής Amazon Photos Desktop

Εάν έχετε λογαριασμό Amazon ή είστε συνδρομητής Prime, μπορείτε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Amazon Photos στον υπολογιστή σας.

Η εφαρμογή Amazon Photos Desktop σάς επιτρέπει να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας και να οργανώνετε τις φωτογραφίες σας από τον υπολογιστή ή τις φορητές συσκευές σας.

Η εφαρμογή είναι δωρεάν για όλους τους χρήστες, αλλά τα Prime Member λαμβάνουν πρόσθετα πλεονεκτήματα, όπως περισσότερο χώρο αποθήκευσης. Δείτε πώς μπορείτε να κατεβάσετε το Amazon Photos για επιφάνεια εργασίας.

1. Αρχικά, ανοίξτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης και επισκεφτείτε αυτό ιστοσελίδα. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο ‘Κατέβασε την εφαρμογήκουμπί ‘.

Κατέβασε την εφαρμογήΚατέβασε την εφαρμογή

2. Αυτό θα κάνει λήψη του προγράμματος εγκατάστασης φωτογραφιών Amazon. Εκτελέστε το πρόγραμμα εγκατάστασης και κάντε κλικ στο Εγκαθιστώ κουμπί.

ΕγκαθιστώΕγκαθιστώ

3. Τώρα πρέπει να περιμένετε έως ότου γίνει λήψη και εγκατάσταση της εφαρμογής Amazon Photos Desktop στον υπολογιστή σας.

 

4. Μόλις εγκατασταθεί, η εφαρμογή θα ξεκινήσει αυτόματα και θα σας το ζητήσει Συνδεθείτε. Εισαγάγετε τα διαπιστευτήρια του λογαριασμού σας στο Amazon και κάντε κλικ στο κουμπί Είσοδος.

Συνδεθείτε

5. Τώρα, θα δείτε την οθόνη υποδοχής. Μπορείτε να περάσετε από τη ρύθμιση ή να κάνετε κλικ στο Skip Ρύθμιση κουμπί.

Παράλειψη εγκατάστασης

6. Τέλος, μετά την εγκατάσταση, θα δείτε το κύρια διεπαφή του Amazon Photos Εφαρμογή επιφάνειας εργασίας.

Αυτό είναι! Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή για υπολογιστές Amazon Photos στον υπολογιστή σας.

Πώς να ρυθμίσετε το αντίγραφο ασφαλείας του Amazon Photos Desktop

Εάν χρησιμοποιείτε δωρεάν λογαριασμό Amazon, θα λάβετε 5 GB αποθηκευτικού χώρου φωτογραφιών και βίντεο. Μπορείτε να αποθηκεύσετε τις πολύτιμες φωτογραφίες σας στις υπηρεσίες cloud και να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτές αργότερα από οποιαδήποτε συσκευή, κάνοντας είσοδο στο Amazon Photos.

Για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των φωτογραφιών στην επιφάνεια εργασίας του Amazon Photos, ακολουθήστε μερικά από τα απλά βήματα που έχουμε μοιραστεί παρακάτω.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Amazon Photos για υπολογιστές και κάντε κλικ στο ‘Αντιγράφων ασφαλείας‘.

Αντιγράφων ασφαλείας

2. Στην οθόνη Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, θα σας ζητηθεί να προσθέσετε φακέλους για τους οποίους θα δημιουργηθούν αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας. Κάντε κλικ στο ‘Προσθέστε ένα φάκελο στο αντίγραφο ασφαλείαςκουμπί ‘ και επιλέξτε τους φακέλους.

Προσθέστε ένα φάκελο στο αντίγραφο ασφαλείας

3. Στη συνέχεια, στις Ρυθμίσεις δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, επιλέξτε τον προορισμό δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, τις αλλαγές μεταφόρτωσης και τον τύπο αρχείου. Εάν θέλετε απλώς να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των φωτογραφιών, επιλέξτε «Φωτογραφίες». Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείαςΦωτογραφίες + Βίντεο‘ ή ‘Τα παντα‘.

Φωτογραφίες + Βίντεο

4. Αφού κάνετε τις αλλαγές, κάντε κλικ στο Αποθηκεύσετε κουμπί.

5. Τώρα περιμένετε έως ότου η εφαρμογή Amazon Photos για επιτραπέζιους υπολογιστές μεταφορτώσει τον φάκελό σας στον αποθηκευτικό χώρο στο cloud.

ανεβάζει τον φάκελο σας

6. Θα δείτε το ‘Η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας ολοκληρώθηκεμήνυμα επιτυχίας μετά τη μεταφόρτωση.

Η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας ολοκληρώθηκε

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να ρυθμίσετε και να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Amazon Photos Desktop. Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που είναι αποθηκευμένα στον επιλεγμένο φάκελο θα μεταφορτωθούν αυτόματα στο Amazon Photos.

Πώς να προβάλετε τις Φωτογραφίες Google στο Apple TV(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στις μεταφορτωμένες φωτογραφίες στο Amazon Photos;

Είναι εύκολο να αποκτήσετε πρόσβαση στις φωτογραφίες και τα βίντεο που έχετε ανεβάσει. Απλώς πρέπει να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Amazon Photos σε υποστηριζόμενες συσκευές για να αποκτήσετε πρόσβαση στα αρχεία πολυμέσων σας.

Η εφαρμογή Amazon Photos είναι διαθέσιμη για iPhone, Android, Desktop, FireTV και άλλες συσκευές. Πρέπει να εγκαταστήσετε την εφαρμογή ή να αποκτήσετε πρόσβαση στην έκδοση web του Amazon Photos για να δείτε όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας.

Μπορείτε επίσης να κάνετε λήψη των αρχείων πολυμέσων που είναι αποθηκευμένα στις Φωτογραφίες Amazon στις συσκευές σας. Ανοίξτε την εφαρμογή Amazon Photos, επιλέξτε το αρχείο πολυμέσων και επιλέξτε Λήψη.

Το Google Photos φέρνει νέο αναδυόμενο περιβάλλον χρήστη για γρήγορη κοινή χρήση(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Μπορεί κάποιος να δει τον λογαριασμό μου στο Amazon Photos;

Μόνο εσείς μπορείτε να δείτε τα αρχεία πολυμέσων που είναι αποθηκευμένα στον λογαριασμό σας στο Amazon Photost. Ωστόσο, εάν δώσετε σκόπιμα πρόσβαση σε κάποιον άλλον στον λογαριασμό σας στο Amazon, θα μπορεί να δει όλα τα αρχεία πολυμέσων που έχουν ανέβει στις Φωτογραφίες Amazon.

Ως βέλτιστη πρακτική ασφάλειας και απορρήτου, θα πρέπει να αποφύγετε να μοιράζεστε τον λογαριασμό σας στο Amazon με οποιονδήποτε. Ωστόσο, το Amazon Photos σάς επιτρέπει να μοιράζεστε φωτογραφίες ή βίντεο μέσω μηνυμάτων κειμένου, email ή απευθείας σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.

Πώς να δείτε τις Φωτογραφίες Google στο Apple TV(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Θα χάσω φωτογραφίες αν ακυρώσω τη συνδρομή Prime;

Όχι, η ακύρωση της συνδρομής Amazon Prime δεν θα διαγράψει όλες τις φωτογραφίες που έχετε ανεβάσει. Μόλις ακυρωθεί ο λογαριασμός Prime, ο λογαριασμός σας θα υποβαθμιστεί στη δωρεάν έκδοση και θα έχετε 5 GB αποθηκευτικού χώρου.

Εάν έχετε ήδη αποθηκευμένα περισσότερα από 5 GB φωτογραφιών και βίντεο στον λογαριασμό σας στο Amazon, μπορείτε ακόμα να έχετε πρόσβαση και να τα προβάλετε, αλλά δεν θα είναι σε θέση να ανεβάσετε περισσότερα.

Έτσι είναι εύκολο κατεβάστε το Amazon Photos για επιτραπέζιους υπολογιστές. Έχουμε επίσης κοινοποιήσει βήματα για τη ρύθμιση και τη χρήση του Amazon Photos σε υπολογιστή. Ενημερώστε μας εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια σε αυτό το θέμα στα σχόλια. Επίσης, αν το άρθρο σας βοήθησε, φροντίστε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5006

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *