Πώς να δημοσιεύσετε ανώνυμα σε μια ομάδα Facebook

Πώς να δημοσιεύσετε ανώνυμα σε μια ομάδα Facebook

Όταν δημοσιεύουμε κάτι σε μια ομάδα στο Facebook, όλα τα μέλη της ομάδας μπορούν να δουν το όνομά μας. Αλλά μερικές φορές, δεν θέλουμε να αποκαλύψουμε τα ονόματά μας στις ομάδες. Για να αντιμετωπίσετε αυτό το πρόβλημα, το Facebook προσφέρει μια δυνατότητα που σας επιτρέπει να δημοσιεύετε σε ομάδες Facebook χωρίς να αποκαλύπτετε τα στοιχεία του λογαριασμού σας.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να δημοσιεύετε σε ομάδες Facebook χωρίς κανένα μέλος να γνωρίζει ποιος δημοσίευσε το περιεχόμενο. Αυτό είναι δυνατό με τις λειτουργίες Ανώνυμων αναρτήσεων που σας επιτρέπουν να δημοσιεύετε ανώνυμα σε μια ομάδα χωρίς να αποκαλύπτετε το όνομά σας. Το μόνο κριτήριο είναι ότι οι διαχειριστές της ομάδας πρέπει να επιτρέπουν ανώνυμες δημοσιεύσεις.

Οι 10 καλύτερες εφαρμογές τυχαίας συνομιλίας για iPhone (Ανώνυμες εφαρμογές συνομιλίας)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Εάν μια ομάδα έχει ενεργοποιημένη τη δυνατότητα ανώνυμων αναρτήσεων, οι διαχειριστές, οι συντονιστές και η ομάδα του Facebook μπορούν να δουν το όνομά σας σε ανώνυμες αναρτήσεις. Επίσης, οι ανώνυμες δημοσιεύσεις δεν θα εμφανίζονται αμέσως στις ομάδες. πρέπει να περιμένετε τη μη αυτόματη έγκριση.

Βήματα για ανώνυμη ανάρτηση σε μια ομάδα Facebook

Έτσι, υποθέτοντας ότι ένας διαχειριστής ομάδας έχει ενεργοποιήσει τις ανώνυμες αναρτήσεις, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε και να μοιραστείτε μια ανώνυμη ανάρτηση. Τα βήματα για να δημιουργήσετε μια ανώνυμη ανάρτηση σε μια ομάδα Facebook είναι απλά. πρέπει να ακολουθήσετε μερικές από τις απλές μεθόδους που κοινοποιούνται παρακάτω.

Πώς να παρακολουθείτε ανώνυμα τις ιστορίες Instagram(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Ενεργοποίηση της δυνατότητας Ανώνυμη ανάρτηση στην ομάδα

Εάν είστε ιδιοκτήτης μιας ομάδας στο Facebook και θέλετε να ενεργοποιήσετε τις ανώνυμες αναρτήσεις, θα πρέπει πρώτα να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία στην ομάδα σας. Τα μέλη της ομάδας μπορούν να δημιουργήσουν ανώνυμες αναρτήσεις μόνο εάν αυτή η δυνατότητα είναι ενεργοποιημένη.

Ακολουθούν τα απλά βήματα για να ενεργοποιήσετε την ανώνυμη ανάρτηση σε μια ομάδα Facebook.

1. Πρώτα απ ‘όλα, ανοίξτε την ομάδα Facebook που διαχειρίζεστε. Στη συνέχεια, στο αριστερό παράθυρο, κάντε κύλιση προς τα κάτω και κάντε κλικ στις ρυθμίσεις ομάδας .

Πώς να περιηγηθείτε ανώνυμα στο Reddit το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

2. Στις Ρυθμίσεις ομάδας, κάντε κύλιση προς τα κάτω και βρείτε την επιλογή Ανώνυμη δημοσίευση .

3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο με το μολύβι για να επεξεργαστείτε την επιλογή και να ενεργοποιήσετε τη δυνατότητα. Μόλις τελειώσετε, κάντε κλικ στο κουμπί Αποθήκευση.

 

Αυτό είναι! Τελείωσες. Τώρα τα μέλη της ομάδας σας θα μπορούν να δημιουργούν ανώνυμες αναρτήσεις.

Δημοσιεύστε ανώνυμα σε μια ομάδα Facebook

1. Πρώτα απ ‘όλα, ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησής σας και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Facebook. Τώρα ανοίξτε την Ομάδα όπου θέλετε να δημιουργήσετε μια ανώνυμη ανάρτηση.

2. Τώρα κάντε κλικ στην επιλογή Ανώνυμη ανάρτηση όπως φαίνεται παρακάτω.

10 καλύτερα VPN για iPhone για ανώνυμη περιήγηση το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

3. Κάντε κλικ στο κουμπί Δημιουργία ανώνυμης ανάρτησης στη γραμμή εντολών επιβεβαίωσης.

 

4. Τώρα, πληκτρολογήστε τι θέλετε να δημοσιεύσετε και κάντε κλικ στο κουμπί Υποβολή .

 

5. Η Ανώνυμη Ανάρτηση θα εμφανίζεται έτσι στην Ομάδα.

Πώς να στείλετε ανώνυμα μηνύματα στο WhatsApp (3 Μέθοδοι)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Η ανώνυμη ανάρτηση είναι πράγματι ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό. Μπορείτε να δημοσιεύσετε τις ερωτήσεις σας χωρίς να αποκαλύψετε το όνομά σας. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες σχετικά με αυτό, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

 

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top