Πώς να παρακολουθείτε τη συσκευή Android και να την βρείτε στους Χάρτες Google

Οι άνθρωποι συχνά τοποθετούν λάθος τα smartphone τους και αρχίζουν να ψάχνουν παντού. Είναι ένα αρκετά κοινό πράγμα και μπορεί να συμβεί σε όλους. Ανεξάρτητα από το πού βρίσκεται το τηλέφωνό σας, εάν χαθεί, μπορείτε να το εντοπίσετε γρήγορα καλώντας το από οποιονδήποτε άλλο αριθμό.

Το πραγματικό πρόβλημα ξεκινά όταν το τηλέφωνο που λείπει διατηρείται σε αθόρυβη λειτουργία. Εάν το τηλέφωνό σας λείπει και διατηρείται σε αθόρυβη λειτουργία, πρέπει να βασιστείτε σε άλλες μεθόδους για την παρακολούθηση του smartphone Android .

LG 32LQ63006LA Smart TV 32″ Full HD, τηλεόραση LED 2022 con Επεξεργαστής α5 Gen 5 con AI, webOS 22, HDR, Wi-Fi, Bluetooth, Game Optimizer, Google Stadia και GeForce NOW, Συμβατή με Google Home και Alexa(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Παρακολουθήστε το τηλέφωνο Android και βρείτε το στους Χάρτες Google

Ως εκ τούτου, σε αυτόν τον οδηγό, θα μοιραστούμε έναν λεπτομερή οδηγό σχετικά με τον τρόπο παρακολούθησης ενός smartphone Android και εύρεσης του στους Χάρτες Google.

Πώς να παρακολουθείτε ένα τηλέφωνο Android;

Για να παρακολουθήσετε ένα τηλέφωνο Android, πρέπει πρώτα να εγκαταστήσετε μια εφαρμογή που ονομάζεται ” Βρείτε τη συσκευή μου “. Η εφαρμογή Find My Device υποστηρίζεται από την Google, η οποία μπορεί να παρακολουθεί το χαμένο ή κλεμμένο smartphone σας .

Τα τελευταία smartphone Android διαθέτουν πλέον ενσωματωμένο το “Find my Device”, αλλά αν η εφαρμογή δεν είναι εγκατεστημένη στη συσκευή σας, μπορείτε να την κατεβάσετε και να την εγκαταστήσετε από το Google Play Store.

Η εφαρμογή «Βρείτε τη συσκευή μου» είναι πολύ χρήσιμη και σας παρέχει τρεις διαφορετικές επιλογές για να παρακολουθείτε τις συσκευές που λείπουν. Εάν κάποιος κλέψει το τηλέφωνό σας, μπορείτε εύκολα να διαγράψετε τα δεδομένα που είναι αποθηκευμένα στο τηλέφωνό σας μέσω της εφαρμογής Find my Device.

Το μόνο μειονέκτημα του Find my Device είναι ότι θα πρέπει να είναι συνεχώς ενεργοποιημένο σε ένα smartphone Android και θα πρέπει να διατηρείτε πάντα ενεργοποιημένη τη λειτουργία GPS. Η εφαρμογή Find my Device χρησιμοποιεί το GPS του τηλεφώνου σας για τη συλλογή και κοινή χρήση δεδομένων τοποθεσίας.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Android Smartphone ως συσκευή παρακολούθησης GPS(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να ρυθμίσετε το Find My Device στο Android;

Το πρώτο βήμα περιλαμβάνει τη ρύθμιση της Εύρεσης συσκευής σε μια συσκευή Android. Πρέπει να ρυθμίσετε την εφαρμογή στη συσκευή που θέλετε να παρακολουθήσετε. Για παράδειγμα, αν πρόκειται να παρακολουθήσετε τα παιδιά σας, ρυθμίστε την εφαρμογή στο smartphone τους.

1. Αρχικά, ανοίξτε το συρτάρι της εφαρμογής Android και πατήστε Ρυθμίσεις .

 

2. Στην εφαρμογή Ρυθμίσεις, κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε την επιλογή Κωδικός πρόσβασης και ασφάλεια .

 

3. Στην ενότητα Κωδικός πρόσβασης και ασφάλεια, πατήστε στην επιλογή Ασφάλεια συστήματος .

4. Στη συνέχεια, πατήστε την Εύρεση συσκευής στην οθόνη ασφαλείας συστήματος.

Notebook Lenovo (15,6 Zoll HD matt) (Intel Celeron N4020 Dual Core, 8GB RAM, 256GB M.2 SSD, Intel UHD Grafik, Windows 11…(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

5. Στην επόμενη οθόνη, ενεργοποιήστε την εναλλαγή για ” Χρήση Εύρεση συσκευής

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να ρυθμίσετε το Find my Device της Google σε ένα smartphone Android.

Βρείτε τη χαμένη σας συσκευή Android στους Χάρτες Google

Αφού ρυθμίσετε το Find my Device σε smartphone Android, μπορείτε εύκολα να το παρακολουθείτε στους Χάρτες Google. Για να βρείτε το χαμένο σας τηλέφωνο Android στους Χάρτες Google , ακολουθήστε μερικά από τα απλά βήματα που έχουμε μοιραστεί παρακάτω.

1. Πρώτα απ ‘όλα, ανοίξτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης και επισκεφτείτε τη διεύθυνση: https://www.google.com/android/find

Σημείωση: Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την έκδοση web του Google Find my Device του υπολογιστή σας. Απλώς ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης ιστού του υπολογιστή σας και επισκεφτείτε τη διεύθυνση https://www.google.com/android/find web.

2. Για να εντοπίσετε το χαμένο smartphone Android, κάντε κλικ στο κουμπί επαναφόρτωσης δίπλα στο όνομα του τηλεφώνου. Το Find my Device θα εντοπίσει το τηλέφωνό σας Android μόνο εάν έχει ενεργοποιημένη τη λειτουργία GPS.

 

3. Μόλις εντοπιστεί, μπορείτε να δείτε τη ζωντανή τοποθεσία του τηλεφώνου σας Android σε έναν χάρτη.

 

4. Εάν το τηλέφωνο εμφανίζεται κοντά, κάντε κλικ στο κουμπί Αναπαραγωγή ήχου στην αριστερή πλευρά.

 

5. Η Εύρεση συσκευής σάς παρέχει δύο διαφορετικές επιλογές – Ασφαλής συσκευή και Διαγραφή συσκευής .

Πώς να κατεβάσετε τα δεδομένα των Χαρτών Google το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

6. Η Ασφαλής συσκευή κλειδώνει τη συσκευή σας και αποσυνδέεται από τον Λογαριασμό σας Google. Η επιλογή Διαγραφή συσκευής θα διαγράψει όλο το περιεχόμενο από τη συσκευή.

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Εύρεση συσκευής για να βρείτε το χαμένο σας τηλέφωνο Android στους Χάρτες Google.

 

Έτσι, αυτός ο οδηγός έχει να κάνει με το πώς να παρακολουθείτε ένα τηλέφωνο Android και να το βρίσκετε στους Χάρτες Google . Το Find my Device είναι μια εξαιρετική εφαρμογή και όλοι θα πρέπει να τη χρησιμοποιούν για λόγους ασφάλειας και απορρήτου.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4888

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *